HAMBURG-SUDAMERIKANISCHE DAMPFSCHIFFFAHRTS- GESELLSCHAFT K.G.

Divers


Dénomination : HAMBURG-SUDAMERIKANISCHE DAMPFSCHIFFFAHRTS- GESELLSCHAFT K.G.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 456.827.339

Publication

04/06/2014
ÿþ(volledig adres)

Onderwerp akte : Intrekking  toekenning bijzondere volmachten

Uittreksel uit_het bijzonder verslag van de wettelijke vertegenwoordigers d.d. 30 april 2014 Inzake de toekenning en intrekking van bijzondere volmachten

De wettelijke vertegenwoordigers van het Belgisch bijkantoor van de vennootschap naar Duits recht Hamburg Südamerikanische Dampfschiffahrts-geseilschafts K.G. beslissen gezamenlijk, op basis van hun algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid, om de bijzondere volmacht toegekend aan de heer Rombout Appels, geboren te Antwerpen op 7 april 1949 en wonende te Adriaan Willaertstraat 26, 2650 Edegem, zoals gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 2 februari 2004 onder nummer 04016893 met ingang van 30 april 2014 in te trekken.

De wettelijke vertegenwoordigers beslissen gezamenlijk, op basis van hun algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid, om een bijzondere volmacht toe te kennen met ingang van 30 april 2014 aan de heer Gino Moorthamers, geboren te Sint-Niklaas op 15 juli 1967 en wonende LT van Eepoelstraat 13, 9120 Beveren  Waas, om cognossementen en consulaire documenten namens de vennootschap te ondertekenen.

De wettelijke vertegenwoordigers beslissen gezamenlijk, op basis van hun algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid, om een bijzondere volmacht toe te kennen aan mevrouw Tanja De Naeyer, medewerkster bij Moore Stephens Verscheiden, Tax & Legal BV CVBA (RPR 0543.297.988), Esplanade 1 bus 96, 1020 Brussel, waarbij zij de mogelijkheid heeft om aile formaliteiten met betrekking tot bovenstaande beslissingen te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met inbegrip van het opmaken, de neerlegging en de ondertekening van de nodige publicatieformulieren met het oog op de publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Tanja De Naeyer,

volmachtdrager

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 2 3 MEI 2011

Griffie



0456.827.339

HAMBURG SÜDAMERIKANISCHE DAM PFSCHIFFAHRTS-GESELLSCHAFTS K.G.

Buitenlandse commanditaire vennootschap naar Duits recht

Willy-Brandt Strasse 59-61, 20457 Hamburg (Duitsland)

Adres Belgisch bijkantoor: Gramayestraat 4, 2000 Antwerpen

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/02/2013
ÿþ Mod wort! 11.1

l e ' . In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

13 9275*

Muette te elle var de

!Rechtbank e.3 2 9 JÁ~ 2~i3~~~

~-

Do Griffier.

Griffie

Ondernemingsnr : 0456.827.339

Benaming

(voluit) : Hamburg Südamerikanische DampfschifFfahlgesellschaft K.G.

(verkort) ~c~i-kr~lc3ndra~

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap naar Duits recht

Zetel : Willy-Brandt-Strasse 59-61, 20457 Hamburg, Duitsland Adres Belgisch bijkantoor: Gramayestrae4, 2000 Antwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging volmachten - ontslag en benoeming wettelijke vertegenwoordiger

Uittreksel uit het verslag van de wettelijke vertegenwoordigers dd. 22 december 2012: 1. Intrekking bijzondere volmachten

De wettelijke vertegenwoordigers van het Belgisch bijkantoor van de vennootschap naar Duits recht Hamburg Südamerikanische Dampfschifffahrtgesellschaft K.G. beslissen gezamenlijk, op basis van hun algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid, om de volgende bijzondere volmachten toegekend aan de volgende personen vanaf 31 December 24.00 uur in te trekken:

" Volmacht om cognossementen en consulaire documenten namens de vennootschap te ondertekenen: Dhr. Philippe Schaerer

2. Toekenning bijzondere volmachten

De wettelijke vertegenwoordigers beslissen gezamenlijk, op basis van hun algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid, om de volgende bijzondere volmachten vanaf 01 Januari 2013 toe te kennen, aan de volgende personen:

" Volmacht om cognossementen en consulaire documenten namens de vennootschap te ondertekenen: Christophe Janssens geboren te Borgerhout op 06 Maart 1976 wonende te Anna Bijnsstraat 4, 2845 Niel, houder van een identiteitskaart met nummer 590-7968568-44.

De wettelijke vertegenwoordigers bevestigen dat op heden in de vennootschap de volgende volmachten gelden t.a.v, de volgende personen:

" Volmacht om cognossementen en consulaire documenten namens de vennootschap te ondertekenen:

- Dhr. Eric Van Buel;

- Dhr. Christophe Janssens;

- Dhr. Rombout Appels;

- Dhr. Paul Nieuwland;

- Dhr, Marc Vervoort;

- Mevr. Anita Van Beeck;

" Volmacht om de vennootschap te vertegenwoordigen m.b.t. financiële activiteiten: - Dhr. Eric Callens

" Volmacht om de vennootschap te vertegenwoordigen m.b.t. commerciële activiteiten: - Dhr. Paul Nieuwland

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

3. Bijzondere volmacht formaliteiten

De wettelijke vertegenwoordigers beslissen gezamenlijk, op basis van hun algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid, om een bijzondere volmacht toe te kennen, met recht van indeplaatsstelling, aan Joke Laurijssen geboren te Turnhout (België) op 19 oktober 1962, wonende te Kruibekestraat 115 bus 5, 9150 Bazel (België) en iedere andere vertegenwoordiger, bediende of medewerker van Moore Stephens Verschelden Accountants & Belastingconsulenten burg. CVBA, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Esplanade 96 bus 1 (België), en zij geven hen de bevoegdheid al het nodige te doen voor het vervullen van de administratieve formaliteiten met betrekking tot bovenstaande beslissingen in het Belgisch Staatsblad, met inbegrip van het opmaken en het ondertekenen van de publicatieformulieren met het oog op de publicatie in het ' Belgisch Staatsblad.





Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 28 december 2012:

De ondergetekenden, leden van de Directie, beslissen:

a) Het ontslag per 31 december 2012 te bevestigen van de wettelijke vertegenwoordiger, Dhr. Benito Reinier Renfurm en ais nieuwe wettelijke vertegenwoordiger van Hamburg Süd Belgium per 1 januari 2013 te benoemen: Dhr. Mark-Jan Sweers, wonende te Coomhertstraat 13, 2332 AN Leiden, Nederland, geboren te Zwolle (Nederland) op 19 maart 1973, houder van het paspoort met nr. NM34B9550, van Nederlandse ; nationaliteit.

Dhr. Mark-Jan Sweers en een tweede wettelijke vertegenwoordiger zullen gezamenlijk bevoegd zijn om alle aanvragen, contracten of andere documenten te tekenen, uitte voeren en af te geven voor en namens Hamburg Süd Belgium, nodig binnen het kader van het gewoon bestuur van Hamburg Süd Belgium.

b) Joke Laurijssen, geboren te Turnhout (België) op 19 oktober 1982, wonende te Kruibekestraat 115 bus 5, 9150 Bazel (België) en iedere andere vertegenwoordiger, bediende of medewerker van Moore Stephens Verschelden Accountants & Belastingconsulenten burg. CVBA, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Esplanade 96 bus 1, België, met recht van indeplaatsstelling, te benoemen tot bijzondere lasthebbers en zij machtigen de genoemde lasthebbers tot het vervullen van aile formaliteiten met betrekking tot de bekendmaking van bovenstaande besluiten in het Belgisch Staatsblad, met inbegrip van het opmaken en ondertekenen van de formulieren voor bekendmaking namens de Vennootschap en het vervullen van de betreffende formaliteiten bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Joke Laurijssen

Bijzondere volmachthouder

Tegelijk hiermee neergelegd:

- originele notulen van de wettelijke vertegenwoordigers dd. 22 december 2012;

- originele notulen van de raad van bestuur dd. 28 december 2012, apostille en beëdigde vertaling;

- Kopie identiteitskaarten van Dhr. Mark-Jan Sweers.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

13/08/2012
ÿþ~

Le MM Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IIVIYIIIIInI~IVYIINNI IIVI

~LZ140008=

ber

aa

Be Sta.

Neergelegd ter griffie van de Rechtbans yan Koophandel te Antwerpen, op

0 2 ALJ6 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0456.827.339

Benaming

(voluit) : Hamburg Südamerikanische Dampfschifffahrtgesellschaft K.G. (verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap naar Duits recht

Zetel : Willy-Brandt-Strasse 59-61, 20457 Hamburg, Duitsland. Adres Belgisch bijkantoor: Gramayestraa 4, 2000 Antwerpen (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 7 mei 2012:

De voorzitter heeft de vergadering meegedeeld dat Hamburg Südamerikanische Dampfschlf fahrts-Gesellschaft KG ('HAMBURG SUD'), ingeschreven in het openbaar register van Hamburg (HRA 59448), met hoofdkantoor gelegen in de Willy-Brandt-Stralle 59-61, 20457 Hamburg, Duitsland, een filiaal opgericht heeft in België onder de handelsnaam `Hamburg Süd', met hoofdkantoor gelegen in de Gramayestraat 4, 2000 Antwerpen, België, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Antwerpen) onder het nummer: 0456 827 339 (`HAMBURG SUD BELGIUM').

De voorzitter stelt vast dat de heer Peter Frederiksen verkozen werd als effectief lid van de raad van bestuur van HAMBURG SUD per 1 mei 2012 en dat de heer Joachim Konrad zijn ontslag als effectief lid van de raad van bestuur van HAMBURG SUD per 30 april 2012 ingediend heeft en dat de gewijzigde samenstelling van de raad van HAMBURG SUD BELGIUM bijgevolg in het rechtspersonenregister geregistreerd moet worden.

ER WERD BESLIST DAT:

1. De aanstelling van de heer Peter Frederiksen, woonachtig te Fontenay Allee 9, 20354 Hamburg, geboren op 7 november 1963 in Gentofte, Denemarken, met de Deense nationaliteit en houder van een Deense identiteitskaart met het nummer 202330295, geldig tot 23 maart 2017, als lid van de raad van bestuur van HAMBURG SOD, bevestigd wordt en ook iedere notaris, plaatsvervangende notaris en iedere juridisch medewerker van Moore Stephens Verschelden, Accountants & Belastingconsulenten burg. CVBA hoofdelijk de voornoemde aanstelling van de heer Peter Frederiksen zal laten publiceren in het Belgisch Staatsblad;

2. Het ontslag van de heer Joachim Konrad uit de raad van bestuur van HAMBURG SID aanvaard wordt en dat ieder lid van de raad van beheer van HAMBURG SUD en ook iedere notaris, plaatsvervangende notaris en iedere juridisch medewerker van Moore Stephens Verschelden, Accountants & Belastingconsulenten burg. CVBA hoofdelijk het voornoemde ontslag van de heer Joachim Konrad zal laten publiceren in het Belgisch Staatsblad;

3. De aanstelling als bijzonder volmachthouder met substitutierecht van Moore Stephens Verschelden Accountants & Belastingconsulenten burg. CVBA, met kantoor gelegen te Thonetlaan 110, te 2050 Antwerpen, België, of één van zijn vertegenwoordigers of medewerkers, aan wie de volmacht toegekend wordt, alle formaliteiten moeten vervullen betreffende de publicatie van de beslissing in het Belgisch Staatsblad, inclusief het opmaken en ondertekenen van de publicatieformulieren en de archivering bij de griffier van de bevoegde handelsrechtbank en indien nodig de correctie of de schrapping van de registratie in de Kruispuntbank van Ondernemingen,.

Joke Laurijssen

Tax & Legal Manager bij Moore Stephens Verscheiden Accountants & Belastingconsulenten burg, CVBA

Bijzondere volmachthouder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

4

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

- originele notulen van de raad van bestuur dd, 7 mei 2012, apostille en beëdigde vertaling;

- kopie identiteitskaarten van Dhr. Peter Frederiksen en Dhr. Joachim Konrad;

- originele volmacht van Moore Stephens Verschelden Accountants & Belastingconsulenten burg. CVBA aan

Joke Laurijssen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op____________________~------,.__.__________Q_.___________-.___..____..__....._..._-- --- ----~--" -e_----.... .-_.....__.M_ .__n p de laatste b Iz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/05/2011
ÿþMotl 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0456.827.339

Benaming

(voluit) : Hamburg Südamerikanische Dampfschifffahrtsgesellschaft

K.G.

Buitenlandse

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap naar Duits recht

Zetel : Ost-West-Strasse 59, 20457 Hamburg, Duitsland

Adres Belgisch bijkantoor: Gramayestraat 4, 2000 Antwerpen

neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie ~} 9 MEI 2011

JI!111,111111g111111!

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing - ontslagen en benoemingen bestuurders - intrekking en toekenning bijzondere volmachten

Uittreksel uit de beslissing van de Duitse senaat van 26 april 2005, zoals gepubliceerd in het ambtelijk: publicatieblad nr. 43 van 27 mei 2005, pagina 1001:

De senaat heeft op 26 april 2005 het hierna beschreven verkeersgbeied als volgt van naam veranderd: in: het district Hamburg-Mitte staddeel Hamburg-Altstadt - deelgemeenten 101 en 102 - de ongeveer 1250 m! lange, tussen de Rtidingsmarkt en de Deichtorplatz liggende, tot nu genoemde Ost-West-Strasse, in Willy BrandtStrasse.

Ingevolge deze beslissing van de Duitse Senaat wordt de zetel van de vennootschap verplaatst van 20457; Hamburg, Ost-West-Strasse 59 (Duitsland) naar 20457 Hamburg, Willy-Brandt-Strasse 59-61 (Duitsland).

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van de Duitse vennootschap dd. 3 maart 2011: "

De voorzitter berichtte de vergadering dat Hamburg Südamerikanische Dampfschifffarhts  Gesellschaft KG ("HAMBURG SÜD"), een vennootschap behoorlijk ingeschreven in het Openbaar Register van Hamburg (HRA 59448), met hoofdkantoor gevestigd te Willy-Brandt-Strasse 59-61; 20457 Hamburg, Duitsland, een filiaal heeft. opgericht in België onder de handelsbenaming "Hamburg Sid"), met hoofdzetel gevestigd te 2000 Antwerpen,, Gramayestraat 4, België, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (Antwerpen) onder nummer 0456.827.339 ("HAMBURG SÜD BELGIUM").

De voorzitter stelt vast dat zowel de Heer Heino Schmidt als de Heer Amt Vespermann verkozen werden tot " leden van de Directie van HAMBURG SÜD, respectievelijk met ingang vanaf 5 augustus 2004 en 1 januari 2009: en dat de Heer Robert Baack, de Heer Henning Winter en de Heer Klaus Meves ontslag genomen hebben als. leden van de Directie van HAMBURG SÜD respectievelijk met ingang vanaf 25 april 1997, 29 september 1997. en 31 december 2008 en bijgevolg dient de wijziging van de samenstelling van de Raad van Bestuur van. HAMBURG SÜD BELGIUM geregistreerd te worden in het Rechtspersonenregister.

Er wordt aan de vergadering voorgesteld dat HAMBURG SÜD, bij behoorlijk ingediende, gesteunde en. unaniem gedragen motie, ERTOE ZOU BESLUITEN:

1.De benoeming te bevestigen van de Heer Arnt Vespermann, wonende te Am Klingenberg 66, 22587. Hamburg, geboren op 27 maart 1968 te Flensburg, Duitsland, van Duitse nationaliteit en houder van een Duits paspoort met nummer 132111891, geldig tot 1 mei 2015 en van de Heer Heino Horst Schmidt, wonende te. Fontanestrasse 9, 22609 Hamburg, geboren op 25 november 1958 in Berlijn, Duitsland, van Duitse nationaliteit en houder van een Duits paspoort met nummer C1T15TMKN, geldig tot 7 oktober 2019, als leden van de Directie van HAMBURG SÜD en elk lid van de Raad van Bestuur van HAMBURG SÜD alsook elke notaris, elke. ' plaatsvervangende notaris en elke parajuridische medewerker van Moore Stephens Verschelden CVBA te machtigen om elk afzonderlijk de benoeming van de Heer Arnt Vespermann en van de Heer Helno Horst. Schmidt, voornoemd, te laten publiceren in het Belgisch Staatsblad.

Op de saaiste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

2.Het ontslag te bevestigen van de Heer Robert Baack, de Heer Henning Winter en de Heer Klaus Meves als leden van de Directie van HAMBURG SÜD en elk lid van de Raad van Bestuur van HAMBURG SÜD en eveneens elke notaris, elke plaatsvervangende notaris en elke parajuridische medewerker van Moore Stephens Verschelden CVBA, te machtigen elk afzonderlijk het ontslag van de Heer Baack, de Heer Winter en de Heer Meves, voornoemd, te laten publiceren in het Belgisch Staatsblad.

3.Als bijzondere gevolmachtigde, met recht op substitutie, te benoemen Moore Stephens Verschelden burg. CVBA, met maatschappelijke zetel gevestigd te 2050 Antwerpen, Thonetlaan 110, België, of één van haar vertegenwoordigers of werknemers, aan wie de machtiging verleend wordt, te voldoen aan alle formaliteiten met betrekking tot de publicatie van het besluit in het Belgisch Staatsblad, inbegrepen het opmaken en tekenen van de publicatieformulieren alsook de neerlegging ervan ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel  en indien nodig de rectificatie of schrapping van de registratie  in de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

De voorzitter stelt vast dat het voorstel unaniem aangenomen werd door de vergadering.

Uittreksel uit het verslag van de wettelijke vertegenwoordigers van het Belgisch bijkantoor dd. 3 maart 2011:

1. Intrekking bijzondere volmachten

De wettelijke vertegenwoordigers van hef Belgisch bijkantoor van de vennootschap naar Duits recht Hamburg Südamerikanische Dampfschifffahrtgesellschaft K.G. beslissen gezamenlijk, op basis van hun algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid, om de volgende bijzondere volmachten toegekend aan de volgende personen vanaf heden in te trekken:

" Volmacht om cognossementen en consulaire documenten namens de vennootschap te ondertekenen: Dhr. Charles Van Dun en Dhr. Wemer Verwerft:

'Volmacht om de vennootschap te vertegenwoordigen m.b.t. financiële activiteiten: Dhr. Marc Vervoort en Dhr. Peter Verhaegen;

" Volmacht om de vennootschap te vertegenwoordigen m.b.t. operationele zaken van dagelijks beheer: Dhr. Werner Verwerft

2. Toekenning bijzondere volmachten

De wettelijke vertegenwoordigers beslissen gezamenlijk, op basis van hun algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid, om de volgende bijzondere volmachten vanaf heden toe te kennen aan de volgende personen:

" Volmacht om cognossementen en consulaire documenten namens de vennootschap te ondertekenen: Dhr. Marc Vervoort

" Volmacht om de vennootschap te vertegenwoordigen m.b.t. financiële activiteiten, zowel bij beheers- als beschikkingshandelingen, evenwel gezamenlijk handelend met een wettelijke vertegenwoordiger van de vennootschap: Dhr. Eric Callens

De wettelijke vertegenwoordigers bevestigen dat op heden in de vennootschap de volgende volmachten gelden t.a.v. de volgende personen:

'Volmacht om cognossementen en consulaire documenten namens de vennootschap te ondertekenen:

oDhr. Eric Van Buel;

oDhr. Philippe Schaerer;

oDhr. Rombout Appels;

oDhr. Paul Nieuwland;

oDhr. Marc Vervoort;

oMevr. Anita Van Beeck;

.Volmacht om de vennootschap te vertegenwoordigen m.b.t. financiële activiteiten:

oDhr. Eric Callens

.Volmacht om de vennootschap te vertegenwoordigen m.b.t. commerciële activiteiten:

oDhr. Paul Nieuwland

Voor analytisch uittreksel

Elisa Malin

werknemer van Moore Stephens Verschelden, Accountants & Belastingconsulenten burg. CVBA

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- origineel officieel attest inzake de naamsverandering van de straat waar de maatschappelijke zetel .

gevestigd is samen met de beëdigde vertaling

- originele notulen van de Raad van Bestuur dd. 3 maart 2011 samen met hun beëdigde vertaling

- origineel verslag van de wettelijke vertegenwoordigers dd. 3 maart 2011

- kopie identiteitskaarten Dhr. Vespermann en Dhr. Schmidt

- originele volmacht van Moore Stephens Verschelden, Accountants & Belastingconsulenten burg. CVBA

aan Elisa Malin

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik_B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nien) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/02/2004 : AN314130
17/10/2003 : AN314130
16/03/2001 : AN314130
01/03/2000 : AN314130
31/07/1999 : AN314130
29/07/1998 : AN314130
17/06/1998 : AN314130
02/02/1996 : AN314130

Coordonnées
HAMBURG-SUDAMERIKANISCHE DAMPFSCHIFFFAHRTS- …

Adresse
GRAMAYESTRAAT 4 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande