HAMBURGERS PIERRE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : HAMBURGERS PIERRE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 831.421.444

Publication

20/07/2012
ÿþ~.~ Mod Word 11.1

i Le = j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel feb werpen, op

rr le

I1111 111118 I II0111II UI I INNI

*12128397*

bel

aa

Be sta

Ondememingsnr : 0831.421.444

Benaming

(voluit) : HAMBURGERS PIERRE in vereffening

(verkort)

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : DIRE KONINGENSTRAAT 76 TE 2600 ANTWERPEN - SERCHEM (volledig adres)

Onderwerp akte : BESLISSING TOT SLUITING VEREFFENING

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap op 28 juni 2012 blikt dat de vennootschap volgende beslissingen genomen heeft

EERSTE BESLUIT: De vergadering neemt kennis van het verslag van de vereffenaar de dato 24 mei 2012. De vereffenaar brengt verslag uit over het beheer en het gebruik der waarden van de vennootschap. De vennoten bevestigen dit verslag en de vereffeningsactiviteiten bij gebrek aan commissaris op basis van hun individueel controlerecht conform artikel 194 van de vennootschappenwet te hebben geverifieerd. TWEEDE BESLUIT; De vergadering stelt vast dat er geen onroerende goederen te vereffenen zijn. DERDE BESLUIT: De vergadering stelt vast dat de vereffening van de vennootschap voltooid is, behoudens het hierna of voordien vermelde; dat het actief van de vennootschap voor zoveel als mogelijk ten gelde werd gemaakt; dat de schuldeisers, voor zoveel als mogelijk, werden uitbetaald en voor zover niet mogelijk, hiervoor de nodige provisies werden aangelegd, dat het saldo op heden wordt overgemaakt aan de aandeelhouders in verhouding tot het aantal aandelen in hun bezit of geconsigneerd werd op het bevoegde deposito en consignatiekantoor. VIERDE BESLUIT; De vergadering beslist het verslag van de vereffenaar en de door haar voorgelegde rekeningen goed te keuren, haar te ontslaan van haar taak en kwijting te geven aan de vereffenaar en haar te ontslaan voor alle aansprakelijkheid voortvloeiend uit de vervulling van haar taak als vereffenaar. VIJFDE BESLUIT: De vergadering verklaart de afrekening gesloten en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HAMBURGERS PIERRE" in vereffening, definitief opgehouden heeft te bestaan. ZESDE BESLUIT; De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd en bewaard worden gedurende vijf jaar te 2110 Wijnegem, Turnhoutsebaan 377. ZEVENDE BESLUIT: De rekening 068-8915847-22 op naam van de vereffende vennootschap "HAMBURGERS PIERRE" in vereffening blijft nog geopend voor een termijn van maximum één jaar. ACHTSTE BESLUIT: De vergadering verleent volmacht met machtiging tot in de plaatsstelling te verlenen aan Heidi Meeus, Antwerpsesteenweg 83 d te 2520 Ranst - Broechem, teneinde te zorgen voor de neerlegging van deze akte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen en de publicatie ervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad en voor alle formaliteiten met de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, de fiscale administraties en de sociale en economische administraties in het kader van de ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap. Deze volmacht vervalt binnen de 6 maanden te rekenen vanaf voormelde akte. Al deze besluiten werden met eenparigheid van stemmen gesloten.

De heer Pierre Van Den Bleeken wordt ontslagen als vereffenaar met ingang vanaf 28 juni 2012,

De heer Pierre Van Den Bleeken (get) - vereffenaar.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

02/04/2012
ÿþMod Word 11.1

" In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1L

Voor- 4k1

behoudei " saoe6aai

aan het

Belgisch

Staatsbla





ilQeregd f,^r rrrfi~re van de itorhtbnnk van Aioop#tande} Ârttwerpen, op

Griffie 1 A i 2011

Ondernemingsnr : 0831.421444

Benaming

(voluit) : HAMBURGERS PIERRE

(verkort)

Rechtsvoren : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : DIRE KONINGENSTRAAT 76 TE 2600 ANTWERPEN - BERCHEM (volledig adres)

Onderwerp akte : BESLISSING TOT VERVROEGDE ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP - AANSTELLING VAN DE VEREFFENAAR

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap op 1 februari 2012 blijkt dat de vennootschap volgende beslissingen genomen heeft:

1) Vervroegde ontbinding van de vennootschap

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om over te gaan tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap.

2) Aanstelling vereffenaar

Er wordt voorgesteld om de heer Pierre Van den Bleeken, wonende te Wijnegem, Turnhoutsebaan 377 bus 1, als vereffenaar aan te stellen. Deze aanstelling zal gebeuren onder de opschortende voorwaarde van homologatie door de Rechtbank van Koophandel. De vereffenaar heeft volgende machten: De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van zijn mandaat, meer bepaald kan iedere vereffenaar alle rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden, De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap ten gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen toe te staan, alle uitstel en rentevoeten te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van aile inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen. De vereffenaar zal aile derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun macht toekennen die naar hun oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden. Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden. De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap, De algemene vergadering zal de vergoeding bepalen van de vereffenaar.

Het besluit werd aanvaard met unanimiteit van stemmen.

De aanstelling van de heer Pierre Van den Bleeken tot vereffenaar werd gehomologeerd door de

rechtbank van koophandel te Antwerpen op 6 maart 2012.

3) Naar aanleiding van de vervroegde ontbinding worden beide zaakvoerders, Pierre Van den Bleeken en Gabriel Bruno De Ridder, met ingang vanaf 1 februari 2012 ontslagen als zaakvoerder.

De heer Pierre Van den Bleeken (get) - Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

19/01/2011
ÿþOndernemingsnr : 0831.421.444

Benaming

(voluit) : HAMBURGERS PIERRE

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : TURNHOUTSEBAAN 377 lete verdieping te 2110 WI,INEGEM

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING: ADRESWIJZIGING EN UITBREIDING DOEI.

Op de buitengewone algemene vergadering, gehouden op woensdag 22 december 2010, werden volgende besluiten genomen:

1)De vergadering besluit om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Drie Koningenstraat 76 te 2600 Berchem (Antwerpen) met ingang vanaf heden. Artikel 3 van de statuten zal worden aangepast als volgt: "De vennootschap is gevestigd te 2600 Berchem (Antwerpen), Drie Koningenstraat 76.

Het besluit werd aanvaard met unanimiteit van stemmen.

2)De vergadering besluit het doel van de vennootschap uit te breiden met volgende bijkomende activiteiten:

"De uitbating van cafés, restaurants, café-restaurants, tavernes, dancings, feestzalen, bars, discotheken en alle andere horeca-activiteiten en vermakelijkheden op het gebied van vrijetijdsbesteding. Het leveren van cateringdiensten. De organisatie van evenementen op cultureel, sociaal en economisch vlak. De organisatie van feesten voor bedrijven, particulieren en verenigingen."

Artikel 4 zal worden gewijzigd als volgt:

"De uitbating van cafés, restaurants, café-restaurants, tavernes, dancings, feestzalen, bars, discotheken en alle andere horeca-activiteiten en vermakelijkheden op het gebied van vrijetijdsbesteding. Het leveren van cateringdiensten. De organisatie van evenementen op cultureel, sociaal en economisch vlak. De organisatie van feesten voor bedrijven, particulieren en verenigingen.De uitbating van Fast-food zaken, snackbars, frituren en dergelijke in de meest ruime zin van het woord. De verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in pizzeria's. Het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels. Het uitoefenen van alle dienstverlening met het oog op alle bovenstaande verrichtingen. Dit alles zowel in het binnen- als in het buitenland. De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerend en onroerende commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. De vennootschap kan zich borg stellen of haar aval verlenen, voorschotten toestaan en kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, zo zij daar belang bij heeft. Zij mag alle mandaten en functies in andere vennootschappen waarnemen, in voorkomend geval mits aanstelling daartoe van een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon."

Het besluit werd aanvaard met unanimiteit van stemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

WW 6

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mal 2.1

Voor-

behouden aan het Belgisch _

Staatsblad

101

+iiooss~a*

faesrodegd ter yiike me de Rethtbae ven Kaep#meef Antwerpen, ~

® 6 JAN, 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behobden aan het Belgisch Staatsblad



3)De zaakvoerders worden gemachtigd om de gecoordineerde tekst van de statuten op te stellen, rekening houdend met de genomen besluiten.

Het besluit werd aanvaard met unanimiteit van stemmen.

DE ZAAKVOERDERS

Van Den Bleeken Pierre (getek)

De Ridder Bruno





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2011 - Annexes du Moniteur belge Samen neergelegd: Notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering dd. 22/12/2010

Op de laatste blz. van kijk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HAMBURGERS PIERRE

Adresse
DRIE KONINGENSTRAAT 76 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande