HANDELAARSVERENIGING VAN POST PLAZA

Association sans but lucratif


Dénomination : HANDELAARSVERENIGING VAN POST PLAZA
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 476.458.753

Publication

05/11/2014
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

27 OKT. 2014

afdelineliff rpen

Voor-behoudr aan he Belgisc Staatsb'

Ondernemingsnr : 0476.458.753

Benaming

(voluit) : Handelaarsvereniging van Post Plaza

(verkort) :

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : 2000 Antwerpen, Henri van Heurckstraat 15

Onderwerp akte : Ontbinding en invereffeningstelling van de vereniging

Uittreksel uit de onderhandse notulen van de buitengewone algemene vergadering dd. 26 september 2014

Na vaststelling door de Voorzitter dat de vergadering geldig is samengesteld om te beraadslagen en te besluiten over alle punten van de dagorde, werden volgende besluiten genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit.

De rekeningen werden zonder enig voorbehoud goedgekeurd tot en met 30 juni 2014.

Tweede besluit.

Aan de bestuurders werd ontslag verleend met ingang vanaf 26 september 2014 met kwijting voor de

uitoefening van hun mandaat.

Derde besluit.

De vereniging zonder winstoogmerk HANDELAARSVERENIGING VAN POST PLAZA, met voormelde zetel en ondememíngsnummer 0476.458.753, voortijdig ontbonden wordt en in vereffening treedt vanaf 26 september 2014.

Vierde besluit.

De vergadering besluit één vereffenaar te benoemen, met name de heer Erwin P. BAKKER, geboren te

Oudorp (Nederland) op 18 mei 1969, wonende te Nederland, Vinkeveen, Muyeveld 39, hier aanwezig en

verklarend dit mandaat te aanvaarden,

Zijn mandaat is onbezoldigd.

Vijfde besluit.

De rechten en plichten van de vereffenaar werden bepaald als volgt:

De vereffenaar zal een inventaris opmaken van alle activa en passiva van de ontbonden Vereniging.

De vereffenaar zal de schulden van de Vereniging betalen en, na aanzuivering van alle verbintenissen van de ontbonden Vereniging, het overblijvende netto-vermogen overdragen aan een nog nader te bepalen vereniging zonder winstoogmerk, overeenkomstig artikel 22 van de "Wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen", zodat het netto-actief een bestemming krijgt die overeenstemt met het doel van de ontbonden vereniging,

De niet-opeisbare schulden van de ontbonden Vereniging mogen, met instemming van de schuldeisers en op voorwaarde dat deze de ontbonden vereniging bevrijden van alle verplichtingen, overgedragen worden aan de nog nader te bepalen inbrenggenietende vereniging. Laatstbedoelde vereniging zal zich verbinden tot betaling van de schulden zonder enige tussenkomst vanwege de ontbonden Vereniging.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide bevoegdheid bij het uitoefenen van zijn mandaat, meer bepaald hoeft hij geen enkele machtiging van de algemene vergadering te vragen.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vereniging te gelde te maken, om daartoe alle roerende (en onroerende) goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, aan alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijving van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag, bij niet-betaling vanwege om het even welke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

oit

,, MOD 2.2

}



Voor-behourien aan het Bblgisch staatsblad Luik B - Vervolg

schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen en andere stukken die uitgaan van de Vereniging zullen de naam van de Vereniging voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk in vereffening" moeten vermelden.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hen de bevoegdheid toekennen die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vereniging in vereffening zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn bevoegdheden niet zal moeten verantwoorden.

Zesde besluit.

De overdracht van het netto-vermogen van de ontbonden Vereniging onder de vorm van een "inbreng om niet" aan de nog nader te bepalen vereniging zonder winstoogmerk zal gedaan worden onder de lasten en voorwaarden die de vereffenaar zal bepalen.

Zevende besluit.

Bijzondere volmacht werd gegeven aan de heer Erwin BAKKER in zijn hoedanigheid van vereffenaar en "VGD Accountants en Belastingconsulenten", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA, met maatschappelijke zetel te 1090 Brussel, Burgemeester E. Demunterlaan 5 bus 4, met kantoor te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, vertegenwoordigd door één van haar bedienden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met recht van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervuilen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en/of op de griffie van de bevoegde rechtbank, en/of bij alle administratieve en/of juridische autoriteiten, zoals de fiscale administraties, Deze machten hebben betrekking op aile mogelijke wijzigingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor ontledend uittreksel, De heer Erwin Bakker Vereffenaar

Tegelijk hiermee neergelegd : notulen van de buitengewone algemene vergadering.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/02/2015
ÿþ I -11174;" MOD 2.2

1~.._. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voor behouc aan h( Belgisr Staatshl

*15020260*

Ondernemingsnr : 0476.458.753

Benaming

(volait) : Handelaarsvereniging van Post Plaza

(verkort) :

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : 2000 Antwerpen, Henri van Heurckstraat 15

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening

Uittreksel uit de onderhandse notulen van de algemene vergadering dd. 19 december 2014

Eerste besluit.

Na kennisname van het verslag over het beheer en de vereffening werden de rekeningen van de vereffening zonder enig voorbehoud goedgekeurd. Alle activa werden geheel aangewend ter aanzuivering van de passiva; er is geen overblijvend netto-actief.

Tweede besluit.

De heer Erwin BAKKER werd ontheven van zijn mandaat als vereffenaar met volledige kwijting voor zijn

beheer.

Derde besluit.

Er werd vastgesteld dat de vereffening van de Vereniging beëindigd is en dat de Vereniging opgehouden

heeft te bestaan.

De boeken en bescheiden van de Vereniging zullen gedurende vijf jaar bewaard worden door de heer Erwin BAKKER, te 3603 CP Maarssen (Nederland), Bolensteinseweg 3.

Voor ontledend uittreksel,

De heer Erwin Bakker

Lasthebber

Tegelijk hiermee neergelegd : notulen algemene vergadering, verslag vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
HANDELAARSVERENIGING VAN POST PLAZA

Adresse
HENRI VAN HEURCKSTRAAT 15 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande