HANDELSKAMER VLAANDEREN - OEKRAINE

Association sans but lucratif


Dénomination : HANDELSKAMER VLAANDEREN - OEKRAINE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 448.740.905

Publication

21/08/2015
ÿþMOD 2.2

F~{ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1,ilu=1512

Ondememingsnr : 0448.740.905

Benaming

(voluit) : Handelskamer Vlaanderen - Oekraïne





yin Rechtbank van koophandel

Antwerpen

12 AU, 2015

afdelir1g leerpen rl I~









Bijlagen bij liët EèTgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetei : Autolei 290, 2160 Wommelgem

Onderwerp akte : WIJZIGING STATUTEN: MAATSCHAPPELIJKE ZETEL, DOELSTELLINGEN, LEDEN 8, RAAD VAN BESTUUR I DAGELIJKS BESTUUR

De algemene vergadering van 28 maart 2014 van de Handelskamer Vlaanderen -- Oekraine VZW werd; geldig samengeroepen en beschikt over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid met de aanwezigheid van de werkende leden Belgian  Ukrainian Chamber of Commerce VZW, de heer Leonid; Kallash en de heer Igor Kalynovskyi. Belgian  Ukrainian Chamber of Commerce VZW (KBO 0444.155.872, afgekort BUCO) wordt vertegenwoordigd door de heer Luc Pysson.

BUCC werd, ingevolge de besiissing van haar algemene vergadering van 27.012131g voor arre datum" genoemd Antenna Kiev Rus VZW. Onder die benaming werd zij, vertegenwoordigd door mevrouw Rita: Vodermans, door de algemene vergadering van Handelskamer Vlaanderen  Oekraïne VZW op 01.05.2006 als; bestuurder benoemd en door Handelskamer Vlaanderen  Oekraïne VZW als bestuurder ontslagen op; 27.01.2010_ BUCC, vertegenwoordigd door de heer Luc Pysson, werd op 27.01.2010 benoemd als bestuurder: voor het resterend deel van het mandaat van zes jaar van Antenna Kiev Rus VZW.

Voor 01,05.2006 werd Antenne Kiev Rus VZW, ingevolge de beslissing van haar algemene vergadering van; 15.03.2006, genoemd Flanders  Sint-Petersburg Center VZW. Onder die benaming werd zij door de algemene vergaderingen van 15.03.1995, 15.03.1998, 15.03.2001 en 15.03.2004 van Handelskamer Vlaanderen Oekraïne VZW telkens voor drie jaar als bestuurder benoemd, met ingang van respectievelijk 02.09.1995,; 02.09,1998, 02.09.2001 en 02.09.2004 en door Handelskamer Vlaanderen  Oekraine VZW als bestuurder ontslagen op 01.05.2006.

Op 01.05.2006 werd Antenne Ukraine VZW (KBO 0448.632.651), ingevolge de beslissingen van haar algemene vergadering tot vereffening en deze van Flanders  Sint-Petersburg VZW tot opname, eigenlijk gefuseerd "door opslorping van het doel, de activiteiten, de mandaten en de netto-activa (...) vanuit de beschikking om nier. Antenna Ukraine VZW werd door de algemene vergaderingen van 15.03.1995, 15.03.1998, 15.03.2001 en 15.03,2004 van Handelskamer Vlaanderen -- Oekraine VZW telkens voor drie jaar als bestuurder benoemd, met ingang van respectievelijk 02.09.1995, 02.09.1998, 02.09.2001 en 02.09.2004, en door Handelskamer Vlaanderen  Oekraïne VZW ais bestuurder ontslagen op 01.05.2006, waarbij Antenna Ukraine VZW in haar functie ais secretaris werd vervangen door Antenna Kiev Rus VZW waarin Antenna Ukraine VZW is opgegaan.

De vergadering wordt voorgezeten door Belgian  Ukrainian Chamber of Commerce VZW. Deze stelt aan als secretaris en stemopnemer de heer Leonid Kallash.

De algemene vergadering heeft in haar zitting de volgende beslissingen genomen over de voorgelegde: agendapunten waardoor de volgende artikels van de statuten van de vereniging als volgt worden gewijzigd:

1.De mogelijkheid voorzien om de benaming van de vereniging af te korten met het letterwoord « HKVO», volgens dit agendapunt van de oproeping tot de algemene vergadering van heden.

2.Wijziging maatschappelijke zetel, waarbij de zetel tijdelijk wordt verplaatst van Autolei 290, 2160,

" Wommelgem, in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen, naar Huibrechtstraat 30, 3de verdieping (bus 32),

" 2500 Lier, in het gerechtelijk arrondissement Mechelen, volgens het agendapunt «De verplaatsing van de zetel,' in afwachting van de gerechtelijke beslechting van de betwisting door de nieuwe eigenaars van het lopende huurcontract van het gebouw waar de vereniging gevestigd is, wordt genoodzaakt door de schrapping van het adres van de maatschappelijke zetel door de Kruispuntbank van Ondernemingen: niet aile verplichtingen kunnen worden gerespecteerd en de bestaande maatschappelijke zetel kan niet gehandhaafd blijven.». 3.Vestiging van een exploitatiezetel in Nederland en een exploitatiezetel in Oekra&ne, volgens het agendapunt «De gewijzigde maatschappelijke en economische omstandigheden in Oekraïne vragen aan de~ vereniging een verschuiving van meer aandacht van de Vlaamse naar de Oekraiense investeerders, met een . na te streven economisch en fiscaal optimum, en exporteurs, met een na te streven marketing- en verkoopsoptimum van hun producten en diensten in de Europede Unie.».

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto :Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge Moo2.2

4.Vervollediging, actualisering en cobrdinering van de initiële en later toegevoegde doelstellingen van de vereniging waaruit een duidelijke aanpak en lijn blijkt, volgens het agendapunt «Na meer dan twintig jaar ervaring als gemengde I bilaterale handelskamer dringt zich een maatschappelijke en marktconforme aanpassing van de initiële en later toegevoegde doelstellingen van de vereniging op.».

6.Aanvaarding van het ontslag met ambtsbeëindiging als bestuurder, als voorzitter van de raad van bestuur en als afgevaardigd bestuurder belast met het dagelijks bestuur van de vereniging, op datum van 31 december 2013, met algehele kwijting voor het uitoefenen van zijn mandaten tot en met heden, en benoeming tot erelid met de titel «Stichter Ere-voorzifter Handelskamer Vlaanderen Oekraïne», van de heer Luc Pysson, volgens het agendapunt «De voorzitter en stichter van de vereniging is door zijn jaren aanslepende voetwonden niet langer fysisch in staat om de motor en de bewaker van de vereniging te blijven en heeft zijn mandaten ter beschikking gesteld.».

8,Afzetting met ambtsbeëindiging als bestuurder, als vice-voorzitter en penningmeester van de raad van bestuur, op datum van 31 december 2013, zonder kwijting voor het uitoefenen van zijn mandaat ais penningmeester, en afzetting als lid van de algemene vergadering van de vereniging, op datum van heden, van de heer Dirk Vermeire, volgens het agendapunt «De uitoefening van het mandaat van de penningmeester voldoet geenszins aan de verplichtingen. Talrijke uitstaande gefactureerde vorderingen worden niet geïnd. Toegezegde financiële tussenkomsten van overheden kunnen niet uitgekeerd worden omdat de nodige financiële stukken niet zijn opgesteld of worden voorgelegd, De heer Vermeire verkiest niet in te gaan op de uitnodiging van de algemene vergadering om in zijn verdediging te voorzien.».

7.Aanvaarding van het ontslag met ambtsbeëindiging ais bestuurder, ais secretaris van de raad van bestuur, op datum van 31 december 2013, met algehele kwijting voor het uitoefenen van haar mandaat tot en met heden, van Belgian  Ukrainien Chamber of Commerce VZVV, volgens het agendapunt «De Handelskamer Vlaanderen  Oekraine VZW en de Belgian  Ukrainien Chamber of Commerce VZW zijn twee onderscheiden gemengde I bilaterale kamers van koophandel waartussen een belangenconflict kan ontstaan (bijv. over stimulansen waar investeren). Doordat de klemtonen binnen hun gelijklopende werking anders liggen, bij de Vlaamse meer op de investeringen en export vanuit Oekraïne naar de EU, bij de BeNeLux- Belgische meer op de investeringen en export vanuit de Benelux naar Oekraïne, kunnen zij beter met verschillende raden van bestuur optreden, en eventueel afzonderlijk beroep doen op overheidsgelden en steunmaatregelen.».

8.Vervanging van de drie bestuurders op datum van 31 december 2013 door benoeming op datum van 1 januari 2014 van twee door de algemene vergadering voorgedragen leden van de raad van bestuur, volgens het agendapunt « Het moet gaan om de investeringen en export vanuit Oekraïne naar de EU en de beslissingslijnen moeten kort en direct zijn, met kennis van zaken en de lokale marktomstandigheden. Daartoe zou de algemene vergadering als bestuurders kunnen benoemen, die hun management team zouden aanvullen vanuit respect voor de geschiedenis van de vereniging die werd opgericht onmiddellijk na de onafhankelijkheid van de staat Oekraïne (voor de eerste bilaterale ambassades werden geinstalleerd), en die de leden van het samen te stellen team aan de algemene vergadering zouden voordragen:

a.De heer Leonid Kallash, met een Master in Commercial Law en als ondernemingsleider in een Oekraïense internationale productie- en handelsonderneming bekend met de complexe aspecten van promotie en plaatsing van de meest verschillende Oekraïense producten in een internationale markt; b.De heer lgor Kalynovskyl, Ingenieur, bedrijfsleider en investeerder van Oekraïense industriële metaal- en textielproductiebedrijven met bijhorende dienstenondernemingen in Oekraïne en in de Europese Unie (vnl. in Nederland, Den Haag).».

9.Uitgebreid mandaat aan de raad van bestuur op datum van 1 januari 2014, volgens de vocrwaarden van het agendapunt «Gezien het belang van de EU incentives voor de Oekraiense export en investeringen en de ruimere Europese context waarin de vereniging moet opereren zou de algemene vergadering de vereniging kunnen voorbereiden op een eventuele opname in een ruimere of koepelvereniging. Daartoe zou zij de heer Igor Kalynovskyi kunnen bekleden met een expliciet mandaat voor de inning van de openstaande vorderingen en de aanzuivering van de passiva, waardoor de nette-activa kunnen worden bepaald die in aanmerking komen voor overdracht naar een vereniging die dezelfde doelstellingen en dezelfde belangeloze inzet aantoont ais de Handelskamer Vlaanderen  Oekraïne VZW.».

10.Aanpassing van de artikels van de statuten aan

a.wijzigingen tot heden van de Wet betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen van 27 juni 1921;

b.de beoogde eigenschappen en voorwaarden van het (werkend) lidmaatschap van de vereniging; c.de herleiding van drie bestuurders- tot twee bestuurdersmandaten;

d.het niet langer beschikbaar zijn van een faxtoestel en het courant gebruik van e-mail;

volgens dit agendapunt van de oproeping tot de algemene vergadering van heden.

ARTIKEL 1

De vereniging draagt de naam: «Handelskamer Vlaanderen  Oekraïne VZW»,

afgekort met het letterwoord «HKVO».

ARTIKEL 2

De zetel van de vereniging is gevestigd op het adres Huibrechtstraat 30, bus 32, 2500 Lier en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Mechelen.

Hij kan slechts verplaatst worden door de algemene vergadering mits deze de regels in acht neemt zoals vereist voor een statutenwijziging en beschreven in deze statuten.

De vereniging heeft twee exploitatiezetels

a)in Nederland, op het adres Alexanderstraat 23, 2514 JM Den Haag, Nederland (inschrijving KvK 53841298);

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge MOD 2.2

,

b)in Oekraïne, op het adres Elektrikov 234-b, Kiev 04176, Oekraïne.

Exploitatiezetels kunnen gevestigd of verplaatst worden door de raad van bestuur mits hij de regels in acht

neemt zoals beschreven In deze statuten en in het huishoudelijk reglement

{ ARTIKEL 3

De belangrijkste doelstelling van de vereniging is toegevoegde economische en maatschappelijke waarde organiseren door Business-to-Businessdeeleconomie, pooling en tijdelijke verbonden, tussen

a)de werkende leden in Oekraïne, en

b)de werkende leden in Vlaanderen, en

c)de stille leden in Oekraïne, en

d)de stille leden in Vlaanderen, en

e)de brancheverenigingen, associaties en federaties opgericht voor de verdediging van de internationale ondernemingsbelangen van hun bedrijfsleden in Oekraïne, en

f) de brancheverenigingen, associaties en federaties opgericht voor de verdediging van de internationale ondernemingsbelangen van hun bedrijfsleden in de Europese Unie, en

g)de overheidslichamen voor internationaal ondernemen in Oekraïne, en

h)de overheidslichamen voor internationaal ondernemen in de Europese Unie;

als BEROEPSORGANISATIE (NACE code 94120),

met name door

a)net- en cluster(maat)werk,

b)informatieverstrekking en uitgewerkte route-stappenkaarten,

c)belangenbehartiging van de leden, ook door gelobby van hun belangen bij overheden en andere stakeholders.

De vereniging mag alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen. Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht. Zij beoogt hierbij geen winst te maken. Zij handelt onafhankelijk, los van politieke invloed en economische eigenbaat

Bij het nastreven van het doel zal zij op wettelijk toegelaten wijze en in een niet beperkende zin activiteiten ondernemen, zoals het

a)verzamelen en verstrekken van informatie en advies die beantwoorden aan de wensen en behoeften van bedrijven, op het macro- en micro-economische, maatschappelijke, sociale en culturele vlak, gebruik makende van verschillende dragers (hard copy, internet, video, audio), van het eigen archief en de eigen databestanden en deze van derden;

b)aanbieden van en zich verbinden tot handels- en investeringsgerichte diensten, w.o. seminaries, conferenties, workshops, infosessies met interactief panelgesprek, lunchcauseries en andere B2B-meetings, met een zaken logistieke organisatie die voldoende financieel en administratief onderbouwd is;

c)aanbieden van en zich verbinden tot occasionele handels- en inversteringsmissies en  reizen;

d)stimuleren, initiëren, organiseren en beheren van multidisciplinaire zakensamenwerking in alle kort- of langdurende vormen;

e)zich verbinden in alle andere overeenkomsten met natuurlijke enfof rechtspersonen, ook in contracten van dienstverlening en  ontlening, tevens voor de gemachtigde afvaardiging van medewerkers, bestuurs- en adviserende leden, en voor de ter beschikking stelling van kantoor- en ontmoetingsfaciliteiten in Oekraïne en in de Europese Unie;

f)stimuleren, initiëren, steunen, organiseren en uitvoeren van manifestaties die de publieke samenwerking in bedoelde economische en aanverwante relaties bevorderen en het steunen, organiseren en uitvoeren van het betreffende overheidsbeleid en de  aanbevelingen, waar mogelijk voor een onafhankelijke ledenvereniging met haar eigen doelstellingen;

g)stimuleren, initiëren, steunen, organiseren en uitvoeren van verruimende, innoverende en banencreërende projecten met aandacht voor het deugdelijk, duurzaam, transparent en ethisch internationaal ondernemen;

h)aantrekken van vergoedingen, toelagen, fondsen, sponsoring en andere tegemoetkomingen van publieke en van privé-aard;

i)aantrekken en verlenen van blijvende en tijdelijke vertegenwoordiging, verdediging, promotie en beschermheerschap;

j)ondernemen van alle activiteiten die redelijk verwacht worden van een gemengde buitenlandse / bilaterale kamer van koophandel.

Met deze doelstellingen actualiseert en coordineert de vereniging haar initiële en later toegevoegde

doelstellingen zoals deze werden bepaald in de statuten van oprichting en wijzigingen van de vereniging, waarvan de oprichting werd gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad onder identificatienummer 21185/16653 van 10 december 1992, ingevolge de stichtingsvergadering van 2 september 1992 in het kantoor van de Kamer voor Handel en Nijverheid voor het Noorden van West-Vlaanderen te Brugge, met.als stichtende

leden o.m.

a)de Kamer voor Handel en Nijverheid voor het Noorden van West-Vlaanderen,

b)de Kamer voor Handel en Nijverheid regio Roeselare-Izegem-Tielt,

c)de Kamer voor Handel en Nijverheid van Ronse en omgeving,

d)mevrouw Professor Dr. Katlijn Malfliet (Katholieke Universiteit Leuven),

e)mevrouw Professor Dr. Liliane Van Hoof (Universitaire Faculteiten Sint-lgnatius Antwerpen),

f)de heer Professor Dr. Frits Gorié (Vrije Universiteit Brussel),

2 ' MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge g)de heer Professor Dr. Emmanuel Waegemans (Katholieke Universiteit Leuven),

h)de heer Marc Grahame, Voorzitter Kamer voor Handel en Nijverheid voor het Noorden van West-

Vlaanderen,

i)mevrouw Suzy Bocquez, adjunct-directeur Kamer voor Handel en Nijverheid voor het Noorden van West-

Vlaanderen,

j)de heer Hans De Belder, directeur-generaal Vlaamse Dienst voor Buitenlandse Handel,

k)de heer Jan De Wijngaert, investrnent manager G1MV,

I)de heer Walter Borms, adviseur N.C.M.V.,

m)de heer Marcel Vankeirsbilck, oud-directeur Douane en Accijnzen,

n)de heer Stefan Blommaert, VRT-journalist,

o)de heer Jan De Luyck, senior manager Ernst & Young,

p)de heren Dirk Berckmans en Gerald Straatman, advocaten,

q)meer dan vijftien Vlaamse bedrijfsleiders;

met als eerste voorzitter de heer Luc Pysson;

en die heeft opgenomen als ereleden:

a)de heer Baron Paul De Keersmaeker, Hennekenmolen 3, 1730 Asse («Ere-voorzitter Handelskamer

Vlaanderen  Oekraïne»);

b)de heer Luc Pysson, Huibrechtstraat 32, 2500 Lier («Stichter I Ere-voorzitter Handelskamer Vlaanderen --

Oekraine»);

c)rmevrouw Professor Dr. Katlijn Maifliet, Sint-Antoniusberg 9, 3000 Leuven («Ere-ondervoorzitter

Handelskamer Vlaanderen  Oekraïne»);

d)mevrouw Dr. Kathleen Steel, Patijntjestraat 75, 9000 Gent («Ere-penningmeester Handelskamer

Vlaanderen  Oekraïne»);

e)mevrouw Professor Dr. Liliane Van Hoof, Grootlostraat 34, 3120 Tremelo («Ere-bestuurder Handelskamer

Vlaanderen -- Oekraïne»);

f)de heer Marc Grahame, Zeedijk 38, 8380 Zeebrugge («Ere-bestuurder Handelskamer Vlaanderen 

Oekraïne»);

g)de heer Prof. Dr. Emmanuel Waegemans, Ballaerstraat 106, 2018 Antwerpen («Ere-lid Handelskamer

Vlaanderen  Oekraïne»);

h)cle heer Stefan Blommaert, Rotterdamstraat 76, 2060 Antwerpen («Ere-lid Handelskamer Vlaanderen --

Oekratne»);

i)de heer Jan Mortier, Fabriekstraat 23, 8850 Ardooie («Ere-lid Handelskamer Vlaanderen  Oekraine»);

j)de heer Guido Van den Bogaert, Antwerpsesteenweg 264, 2500 Lier («Ere-lid Handelskamer Vlaanderen 

Oekraïne»);

k)de heer Jos Van den Heuvel, Tumhoutseweg 30, 2340 Beerse («Ere-lid Handelskamer Vlaanderen 

Oekraïne»).

ARTIKEL 5

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet tenminste drie bedragen.

De vereniging kan werkende en stille leden tellen. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het

stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de werkende leden. Werkende leden zijn deze

waarvan de naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden. De

wettelijke bepalingen zijn alleen op de werkende leden toepasselijk. Stille leden zijn enkel aangesloten om te

genieten van de activiteiten en de diensten van de vereniging. Ze hebben geen stemrecht op de algemene

vergadering.

Het lidmaatschap kan slechts toegekend worden aan een werkend lid op voorlegging van een gemotiveerd

verzoekschrift, gericht aan de raad van bestuur of op verzoek van de raad van bestuur.

Om werkend lid te worden moet men bovendien aan de hierna volgende voorwaarden voldoen, of

a)een aanwinst betekenen voor de werking en/of de nakoming van het doel van de vereniging volgens de

bepalingen in het huishoudelijk reglement; of

b)een stichting, vereniging zonder winstoogmerk of organisme zijn die vanuit Oekraïne of vanuit de

Europese Unie activiteiten ontplooit en/of projecten organiseert ter bevordering van de samenwerking tussen

bedrijven uit de voornoemde territoria.

Alle werkende leden moeten het huishoudelijk reglement onderschrijven, op straffe van schrapping.

Om stil lid te worden moet men betaald hebben het lidgeld of de deelname in de vorm van vergoedingen,

toelagen, fondsen, sponsoring en andere tegemoetkomingen, volgens de bepalingen in het huishoudelijk

reglement.

ARTIKEL 6

Als lid kan tot de vereniging toetreden ieder natuurlijke persoon of stichting, vereniging zonder winstoogmerk

of organisme die door de algemene vergadering ais dusdanig wordt aanvaard en dit op voorstel van de raad

van bestuur. Met de term "lid", of "leden", zonder toevoeging, wordt in deze statuten uitdrukkelijk verwezen naar

een Werkend lid, respectievelijk werkende leden.

ARTIKEL 7

De raad van bestuur kan, onder door haar te bepalen voorwaarden, ook andere personen als ereleden,

beschermleden, steunende of adviserende leden in de vereniging opnemen. Hun rechten en plichten zijn

bepaald in het huishoudelijk reglement.

ARTIKEL 8

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

De maximum ledenbijdrage, onder de vorm van lidgeld of deelname in de vormvan vergoedingen, toelagen, fondsen, sponsoring en andere tegemoetkomingen, bedraagt 25.000 euro.

ARTIKEL 16

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de daartoe gemachtigde voorzitter, afgevaardigd-bestuurder of twee bestuurders. De oproeping gebeurt per e-mail of per gewone brief tenminste acht dagen voor de vergadering. De oproeping, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door twee bestuurders moet op de agenda worden vermeld. Dit onderwerp moet tenminste twee werkdagen voor de vergadering aan de afgevaardigd-bestuurder overhandigd zijn. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen niet behandeld worden.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden voorgezeten door de voorzitter. Indien deze belet of afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de oudste van de aanwezige bestuurders.

ARTIKEL 24

' De algemene vergadering wordt geldig bijeengeroepen door de voorzitter, de afgevaardigd-bestuurder of

twee bestuurders daartoe gemachtigd door de raad van bestuur als naar het inzicht van de raad dit vereist is.

Zij moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor de goedkeuring van de rekeningen van

het afgelopen jaar en voor de begroting van het komend jaar. Zij heeft zo spoedig mogelijk plaats na afloop van

het vorig boekjaar en uiterlijk in de loop van de maand mei, In afwachting van die vergadering mag de raad van

bestuur per maand 1/12de uitgeven van de ontwerpbegroting.

ARTIKEL 27

De oproepingen tot de algemene vergadering moeten, om geldig te zijn, ondertekend worden door de

daartoe door de raad van bestuur gemachtigde voorzitter, afgevaardigd-bestuurder of twee bestuurders.

Alle werkende leden moeten worden opgeroepen tot de algemene vergadering per e-mail of per gewone

brief, tenminste veertien dagen voor de vergadering.

ARTIKEL 36

De raad van bestuur is op datum van 1 januari 2014 samengesteld uit twee leden:

1.de heer Leonid Kallash, Oekrainer, Elektrikov Street 234-b, Kiev 04176, Oekraine;

2.de heer Igor Kalynovskyi, Oekrainer, Alexanderstraat 23, 2514 JM Den Haag, Nederland.

Aldus opgemaakt en aangenomen op de algemene vergadering, te 2160 Wommelgem op 28 maart 2014.

Belgian  Ukrainien Chamber of Commerce VZW Leonid Kallash

voorzitter secretaris 1 stemopnemer

De raad van bestuur heeft onder haar leden volgende functies verdeeld en in die functie benoemd: 1.Voorzitter en afgevaardigd-bestuurder de heer Leonid Kallash, Oekraïner, Elektrikov Street 234-b, Kiev 04176, Oekraïne;

2.Penningmeester met uitgebreid mandaat en secretaris: de heer Igor Kalynovskyi, Oekraïner, ; Alexanderstraat 23, 2514 JM Den Haag, Nederland.

Aldus opgemaakt en aangenomen op de bijeenkomst van de raad van bestuur, te 2160 Wommelgem op 28 maart 2014.

Leonid Kallash Igor Kalynovskyi

Voorzitter Secretaris

Afgevaardigd-bestuurder



Op de laatste blz. van

uik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

flijTagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorr +

behouden

een het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
HANDELSKAMER VLAANDEREN - OEKRAINE

Adresse
AUTOLEI 290 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande