HANDELSMAATSCHAPPIJ STEVENS PATRICK

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HANDELSMAATSCHAPPIJ STEVENS PATRICK
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 425.387.659

Publication

29/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 26.08.2014 14478-0215-010
11/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 02.12.2013 13679-0021-010
11/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 02.12.2013 13679-0019-010
11/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 02.12.2013 13679-0017-010
18/11/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
15/01/2015
ÿþ~"

Benaming (voluit) : Handelsmaatschappij Patrick Stevens

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bosruiterlei 9

2950 Kapellen

Onderwerp akte :Ontbinding-vereffening

Uit het proces-verbaal opgesteld door notaris Peter Geeraerts te Brasschaat op 30 september 2014 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "HANDELSMAATSCHAPPIJ PATRICK STEVENS", bijeengekomen is dewelke de volgende besluiten genomen heeft

1, eerste besluit: De enige aandeelhouder stelt vast dat het kapitaal nog in oude Belgische frank is vermeld en beslist dit in euro uit te drukken, te weten honderd drieëntwintigduizend negenhonderd

zesenveertig euro zesenzeventig cent (¬ 123.946,76). i!

2. tweede besluit: De enige aandeelhouder stelt vast dat de toonderaandelen van rechtswege werden omgezet in aandelen op naam op 1 januari 2014. Hij legt kopie voor van het register van aandelen dat op datum van heden werd opgemaakt en waarin, op zijn verzoek, zijn aandelen werden ingeschreven met hun volgnummer, tegen afgifte en vernietiging van de toonderstukken onder toezicht en verantwoordeliMeid van de raad van bestuur, tot bewijs waarvan hij een oerttitïcaat zal ontvangen. Dientengevolge kan hij zijn stemrecht op deze vergadering rechtmatig uitoefenen.

3. derde besluit: De voorzitter ontslaat de ondergetekende notaris voorlezing te geven van : - het bijzonder verslag opgesteld door de raad van bestuur waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht, aan welk verslag een staat van activa en passiva afgesloten op 15 september 2014, is gehecht.

- het controleverslag opgesteld op 26 september laatst door BVBA'Nijs en Partners Bedrijfsrevisoren', vertegenwoordigd door de heer Karel Nijs, bedrijfsrevisor, over de voormelde staat van activa en passiva, waarvan de besluiten luiden als volgt:

" In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de Raad van Bestuur van de vennootschap Handelsvennootschap Patrick Stevens NV een boekhoudkundige staat afgesloten op 15 september 2014, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 327.812, 75 EUR en een netto-actief van 321.521,15 EUR. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele andere die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend en in zoverre de vooruitzichten van de Raad van Bestuur gerealiseerd zullen worden.

Op de grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd. Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 19.757,44 EUR, onder voorbehoud van hetgeen in de vorige paragraaf is gesteld, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de . algemene vergadering, niet geconsigneerd werd."

De enige aandeelhouder hier vertegenwoordigd als gezegd, bevestigt kennis te hebben genomen van de voormelde verslagen en te verzaken aan de formaliteiten van toezending ervan zoals

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en nandtekeniing

mod 11.1



j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel Antwerpen

0 5 JAN. 2015

brr r

~fd i eg Antwerpen

Ondernemingsnr : 0425.387.659

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

if

mod 11.1

e

'oor*

E houden

an het

Belgisch

Staatsblad

voorgeschreven doorartikel 181, § 2 voorgeschreven door artikel 181, § 2 van het Wetboek van vennootschappen.

Vervolgens verklaart ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid te bevestigen van de rechtshandelingen en formaliteiten, waartoe de vennootschap gehouden is krachtens gemeld artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

De comparant verklaart dat de vennootschap geen onroerende goederen noch onroerende rechten bezit, en dat het vermogen van de vennootschap geen in pand gegeven handelszaak omvat. Hierna beslist de enige aandeelhouder de naamloze vennootschap "HANDELSMAATSCHAPPIJ PATRICK STEVENS" vervroegd te ontbinden. De vennootschap bestaat vanaf heden nog slechts voor haar vereffening.

4. vierde besluit: De enige aandeelhouder beslist geen vereffenaar te benoemen als voorgeschreven door artikel 184, § 5, 1° van het Wetboek van vennootschappen, en toepassing te maken van gemeld artikel 184, § 5 om onmiddellijk over te gaan tot sluiting van de vereffening, nu er geen vereffeningsverrichtingen meer moeten worden verricht. De enige aandeelhouder onderzoekt dan ook de voorgelegde staat van actief en passief die werd afgesloten op 15 september laatst, welke dienst doet als vereffeningsstaat, en keurt deze staat goed.

De enige aandeelhouder stelt vast dat in voormelde staat geen schulden aan derden zijn opgenomen en er evenmin andere schulden aan derden zijn die in deze staat nog niet zouden zijn opgenomen; dat derhalve geen maatregelen tot consignatie van gelden of waarden dienen genomen te worden, vermits er geen gelden of waarden bestaan die aan schuldeisers of aan aandeelhouders toekomen, en die hen niet konden worden afgegeven.

De enige aandeelhouder verklaart bij toepassing van artikel 184, § 5, derde lid van het Wetboek van vennootschappen, het resterend actief  waarover de roerende voorheffing van tien ten honderd (10%) verschuldigd is - over te nemen alsmede, in voorkomend geval, alle toekomstige activa en passiva, rechten en verplichtingen van de vennootschap.

De enige aandeelhouder verklaart vervolgens dat de vereffening van de venncotschap afgesloten is, en bijgevolg de naamloze vennootschap "HANDELSMAATSCHAPPIJ PATRICK STEVENS" definitief opgehouden heeft te bestaan,

5. Vijfde besluit. De enige aandeelhouder neemt kennis van het einde van het mandaat ingevolge het besluit tot ontbinding en sluiting vereffening op heden , van:

de heer STEVENS Patrick Julienne, geboren te Schoten op 24 september 1960, wonende te Double Tree by Hilton Dubai (Verenigde Arabische Emiraten). mevrouw DE LAST-VAN TONGERLOO Delphine José, geboren te Willebroek op 12 juli 1937, wonende te 2930 Brasschaat, Kampelaar 37.

mevrouw DIERICKXSENS Ellen Theresia Ludovicus Maria, geboren te Ekeren op 11 november 1967, wonende te 2930 Brasschaat, Frilinglei 163.

en beslist hen algehele kwijting te verlenen voor de uitoefening van hun mandaat zonder enig voorbehoud.

De bestuurders worden door ondergetekende notaris gewezen op de aansprakelijkheid voorvloeiend uit artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen, nu zij ten aanzien van derden ais vereffenaars wordt beschouwd.

6 Zesde besluit: Aangaande de boeken en bescheiden van de vennootschap, beslist de de enige aandeelhouder bij toepassing van artikel 195, § 1, tweede lid, 10 van het Wetboek van vennootschappen, dat deze zullen worden neergelegd en bewaard gedurende ten minste vijf jaar te rekenen vanaf de publicatie van de afsluiting van de vereffening, in zijn woonplaats, thans te 2950 Kapellen, Bosruiterlei 9.

7. Zevende besluit. Bijzondere volmacht

Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om de formaliteiten van openbaarmaking te vervullen. Tevens wordt bijzondere volmacht verleend aan "Boekhoudkantoor SEEUWS" te 2950 Kapellen, Kazerneweg 34, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, ieder afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen:

- bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van de sluiting van de vereffening als naar aanleiding van vroegere beslissingen - bij de "B.T.W"-administratie teneinde daar aangifte te doen van de stopzetting van werkzaamheid; - bij alle sociaalrechtelijke administraties en de sociale secretariaten teneinde daar alle formaliteiten te vervullen inzake de schrapping van de vennootschap.

- de formaliteiten te vervullen met betrekking tot betaling van voormelde roerende voorheffing. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

pater Geeraerts, notaris

Samen neergelegd afschrift, revisoraal verslag en bijzonder verslag raad van bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 02.06.2010, NGL 27.08.2010 10485-0109-010
04/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.10.2009, NGL 30.10.2009 09837-0073-010
04/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 26.10.2009, NGL 30.10.2009 09837-0140-010
04/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 26.10.2009, NGL 30.10.2009 09837-0069-010
04/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.10.2009, NGL 30.10.2009 09837-0136-010
29/06/2007 : AN239303
21/12/2005 : AN239303
28/09/2005 : AN239303
10/05/2005 : AN239303
01/04/2004 : AN239303
01/04/2004 : AN239303
02/02/2000 : AN239303
23/08/1986 : AN239303

Coordonnées
HANDELSMAATSCHAPPIJ STEVENS PATRICK

Adresse
BOSRUITERLEI 9 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande