HANDSON & PARTNERS UHY ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN

Divers


Dénomination : HANDSON & PARTNERS UHY ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 895.892.889

Publication

02/04/2014
ÿþLe r

mod 11.1

.uik B . In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo beha

aan Belg Staat

ie 2249*

i I 11

Neergelegd fer griffie mn de keddûettiá van lloophriEde! te Amilretpe4 op

2 1 MRT 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0895.892.889

Benaming (voluit) : PDG ACCOUNTANTS & BELASTINGSCONSULENTEN

(verkort)

RéChtsvorm ; burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma

Zetel ; te 2550 Kontich, Prins Boudewijniaan 12/b

Onderwerp akte :WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING - OMZETTING IN EEN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Heden, twaalf maart tweeduizend en veertien.

Wordt voor mij, Meester Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, de;' buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de; vorm van een vennootschap onder firma "PDG ACCOUNTANTS & BELASTINGSCONSULENTEN",i, ' gevestigd te 2550 Kontich, Prins Boudewijniaan 12/b, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen;; met ondernemingsnummer 0895,892.889.

Opgericht blijkens onderhandse akte de dato 13 februari 2008, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch'; Staatsblad van 3 maart daarna, onder nummer 08034310, en waarvan de statuten werden gewijzigd blijkens onderhandse akte de dato 6 februari 2014, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 18i, februari daarna, onder nummer 14044735,

Samenstelling van de vergadering

Zijn daartoe aanwezig of vertegenwoordigd de" volgende vennoten, die verklaren eigenaar te zijn van het voor elk van hen vermeld aantal aandelen;

1) de heer VAN ROOY Peter Elsy Hugo Maria Marc, van Belgische nationaliteit, met rijksregistemummer 710706 507-77, geboren te Lier op 6 juli 1971, wonende te 2500 Lier, Jan Frans Willemslaan 9, die verklaart eigenaar te zijn van vijfhonderd vijftig

Aandelen A 550 A "

2) de heer SCHELLEKENS Geert Rob, van Belgische nationaliteit, met rijksregistemummer 770905 103-69, geboren te Turnhout op 5 september 1977, wonende te 2275 Lille (Gierle), Oude Baan 5, die verklaart eigenaar te zijn van vijfhonderd vijftig

AandeIen A 550 A

3) de heer PEENEN Tom, van Belgische nationaliteit, met rijksregisternummer 790121 165-95, geboren te Herentals op 21 januari 1979, wonende te 2000 Antwerpen, Kempischdok-Westkaai 100, bus 202, die verklaart eigenaar te zijn van vijftig Aandelen A

4) de heer GILS Steven Frans Juliaan, van Belgische nationaliteit, met rijksregisternummer 810105 067-36, geboren te Geel op 5 januari 1981, wonende te 3980

Tessenderlo, Neerstraat 164, die verklaart eigenaar te zijn van vijftig Aandelen A 50 A

5) de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HANDSON HOLDING", gevestigd te Kontich, Prins Boudewijnlaan 12/b, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0822.941,466, alhier ïi vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door twee gezamenlijk handelende bestuurders, te weten (i) de heer VAN ROOY Peter, en (ii) de heer SCHELLEKENS Geert, beiden voornoemd, die verklaart eigenares te zijn van zestigduizend driehonderd

Aandelen B 60.300 B

Samen vijf vennoten, met in totaal eenenzestigduizend vijfhonderd aandelen 61.500

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

50 A .`

tr r

Voor boud n aan h Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Volmacht

De comparanten voornoemd sub 3) en 4) worden alheir vertegenwoordigd door de heer VAN ROOY Peter,

comparant voornoemd sub I), ingevolge de aan deze akte gehechte onderhandse volmacht.

bureau

De vergadering wordt geopend om vijftien uur onder het voorzitterschap van de heer VAN ROOY Peter,

voornoemd, die de heer SCHELLEKENS Geert, voornoemd, aanstelt als secretaris.

Uiteenzetting van de voorzitter

blet bureau aldus samengesteld zijnde, zet de voorzitter uiteen hetgeen volgt;

1) Verslag van de zaakvoerders met betrekking tot de hierna voorgestelde omzetting van de vennootschap in een naamloze vennootschap, bij welk verslag een staat van activa en passiva is gevoegd afgesloten op tien februari tweeduizend veertien.

Verslag van de bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 776 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, over voormelde staat van activa en passiva.

2) Voorstel tot omzetting van de vennootschap, in toepassing van artikel 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, in een naamloze vennootschap, rekeninghoudend met het feit dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap wordt gedaan onder de volgende voorwaarden;

a, de omzetting gebeurt zonder uittreden van vennoten en zonder bijtreden van vennoten.

b. de naam van de vennootschap wordt gewijzigd in "Handsop & Partners UHY Accountants & Belastingconsulenten"; het doel en de zetel van de vennootschap worden niet gewijzigd; de vennootschap zal de vorm aannemen van een naamloze vennootschap.

c. het kapitaal zal EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (E 61.500,00) bedragen, vertegen- woordigd door EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD (61.500) aandelen zonder vermelding van waarde, verdeel in duizend tweehonderd (1,200) Aandelen A en zestigduizend driehonderd (60.300) Aandelen B.

In eerste instantie zal, overeenkomstig artikel 776 van het Wetboek van Vennootschappen het kapitaal van de ' vennootschap worden vastgesteld, zonder dat dit hoger mag zijn dan het eigen vermogen van de vennootschap onder firma zoals dit blijkt uit bovenvermelde staat van activa en passiva, hetzij EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERDNEGENENDERTIG EURO ZEVENENDERTIG CENT (6 61.539,37).

' Ingevolge besluit van de vennoten wordt het kapitaal bepaald op EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (E 61.500,00).

De aandelen van de naamloze vennootschap worden toegekend aan de comparanten in deze a rato van één aandeel in de naamloze vennootschap voor één aandeel in de oude vennootschap onder firma.

d. ter gelegenheid van de omzetting worden geen wijzigingen aangebracht aan de actieve en passieve 1 bestanddelen van de vennootschap, waarvan de rechtspersoonlijkheid onveranderd blijft voortbestaan in de ; nieuwe vorm.

3) Voorstel tot aanvaarding van de nieuwe statuten van de vennootschap,

4) Ontslag van de zaakvoerders en kwijting.

5) Benoeming van bestuurders en, indien nodig, commissaris.

IT. Het statutair bepaald vermogen van de vennootschap onder firma "PDG ACCOUNTANTS & BELASTINGSCONSULENTEN" " bedraagt EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (E 61.500,00), en is verdeeld in EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD (61.500) aandelen zonder vermei- ' ding van waarde, verdeeld in duizend tweehonderd (1.200) Aandelen A en zestigduizend driehonderd (60.300) Aandelen B.

=

111, Op deze vergadering zijn alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd.

Door of namens de niet op deze vergadering aanwezige zaakvoerders van de vennootschap werd verklaard dat' deze verzaakt hebben aan hun recht om tot onderhavige algemene vergadering te worden opgeroepen en aanwezig te zijn, wat wordt aanvaard door de op deze vergadering aanwezige of vertegenwoordigde vennoten, De vergadering is dus regelmatig samengesteld en zij kan geldig beraadslagen over al de punten die op de agenda voorkomen,

Overeenkomstig artikel 781 § 5 3° van het Wetboek van Vennootschappen is voor het besluit tot omzetting van een vennootschap onder firma de instemming van alle vennoten vereist.

IV. De voorzitter verklaart nog, voor zoveel als nodig, dat in vorige publicaties in de Bijlagen tot het Belgisch staatsblad met betrekking tot onderhavige vennootschap, met de name de publicaties van 3 maart 2008, 25 ' november 2010 en 15 oktober 2013, bij misslag de rechtsvorm van de vennootschap werd omschreven als "vennootschap onder firma" in plaats van "burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma".

V. De comparanten, aanwezig of vertegenwoordigd als gemeld, erkennen een afschrift ontvangen te hebben ' van de op de agenda aangekondigde verslagen van de zaakvoerders en de bedrijfsrevisor, alsmede het ontwerp van de nieuwe statuten.

Zij ontslaan de voorzitter lezing te geven van deze verslagen.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

t;ehouer

aan he

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PRICEWATERHOUSECOOPERS BEDRUFSREVISOREN", met zetel te 1932 s Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, vertegenwoordigd door de heer Peter D'HONDT, besluit zijn verslag met betrekking tot de omzetting van de vennootschap aIs volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-ac-' fief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 10 februari 2014 die de zaakvoerders van de Vennootschap hebben opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de Normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van EUR 61.539,37 is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van EUR 61.500.

Onderhavig verslag heeft uitsluitend betrekking op de vereisten van artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen en is niet bestemd voor gebruik in een andere context.

PwC Bedrijfsrevisoren BCVBA

vertegenwoordigd door

Peter D'hondt

Bedrijfsrevisor". VI. De kosten, onder welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen naar aanleiding van deze omzetting, worden begroot op

Beraadslaging - Besluiten

De uiteenzetting van de voorzitter wordt door de vergadering aangenomen met eenparigheid.

vervolgens vat de vergadering de agenda aan en worden, na beraadslaging, de volgende beslissingen genomen: EE " STE BESLUIT

De vergadering besluit het verslag van de zaakvoerders met betrekking tot de hierna voorgestelde omzetting van de vennootschap in een naamloze vennootschap, bij welk verslag een staat van activa en passiva is gevoegd afgesloten op tien februari tweeduizend veertien, goed te keuren.

De vergadering besluit tevens het verslag van de heer Peter D'HONDT, voornoemd met betrekking tot de' voorgestelde omzetting van de vennootschap in een naamloze vennootschap goed te keuren. Dit verslag zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Ste inving

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit de vorm van de vennootschap te wijzigen in een naamloze vennootschap, onder al de , voorwaarden zoals die werden opgenomen onder punt 2) van de agenda.

. Ter gelegenheid van de omzetting worden, behoudens de uitdrukking van het kapitaal op basis van het eigen vermogen., geen wijzigingen aangebracht aan de actieve en passieve bestanddelen van de vennootschap, `1 waarvan de rechtspersoonlijkheid onveranderd blijft voortbestaan in de nieuwe vorm en de gevoerde boekhouding wordt voortgezet.

Op basis van het eigen vermogen van de vennootschap onder firma zoals dit blijkt uit bovenvermelde staat van activa en passiva afgesloten op tien februari tweeduizend en veertien wordt het kapitaal door de comparanten vastgelegd op EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (£ 61,500,00), vertegenwoordigd door i vertegenwoordigd door EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD (61.500) aandelen zonder vermelding van waarde, verdeeld in duizend tweehonderd (1.200) Aandelen A en zestigduizend driehonderd (60.300) Aandelen B.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

_ DERDE BESLUIT

De statuten van de naamloze vennootschap worden in hun nieuwe vorm aanvaard en opgesteld als volgt: ST&TUTEN

1)a) Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap b) Naam x "Handson & Partners UHY Accountants & Belastingconsulenten"

2) Zetel : te 2550 Kontich, Prins Boudewijnlaan 121b

3) Doel

De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd ' negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Naargelang hun aard, worden deze activiteiten uitgeoefend door of onder de effectiève leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant of van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die hen zou toelaten deze

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Li a

mod i i.9

activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de

boekhoudkundige en fiscale beroepen

Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van

ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van

ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van

advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de

nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het

vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr, 6° of waarin hij de

opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering

hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten:

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent;

" het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

" het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, Ioonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

De vennootschap mag tevens alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en ' bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant en van belastingconsulent, tot stand brengen.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de ° deontologie van de accountant en belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks .via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen ' deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dam

" vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

" rechtspersonen die Iid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon, Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast.

4) Duur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

tehopden

aan hee

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

5) Geplaatst kapitaal

EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (£ 61,500,00) vertegenwoordigd door EENENZESTIG-

; DUIZEND VIJFHONDERD (61.500) aandelen op naam, die altijd op naam zullen blijven, zonder aanduiding

van nominale waarde.

Aandelen

De overdracht van aandelen is onderworpen aan goedkeuringsvereisten voor de bestaande aandeelhouders,

zoals bepaald in artikel 7 van de statuten.

6) Boekjaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde kalenderjaar.

7) Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

De netto-winst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De raad van bestuur is bevoegd een interim-dividend uit te keren, mits zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Voor de vereffening van de' lopende zaken die een tussenkomst in de uitoefening van het beroep van accountant en/of belastingconsulent impliceren, of die betrekking hebben op het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent, zal (zullen) de vereffenaar(s) die deze hoedanigheid niet heeft (hebben), beroep doen op een persoon die de vereiste hoedanigheid heeft.

Het batig saldo van de vereffening wordt onder de aandeelhouders verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

8) Gewone algemene vergadering te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats op de eerste donderdag van de maand juni van elk jaar om zestien uur. Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke houder van stemrechten, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen v66r de datum van de vergadering, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

" Alle stemgerechtigde aandeelhouders kunnen zelf of per volmacht, aI dan niet gegeven aan een aandeelhouder, i stemmen.

De raad van bestuur kan de vorm van de volmachten vastleggen en eisen dat ze worden neergelegd, op de door haar bepaalde plaats, en dit drie dagen voor de algemene vergadering.

Elke aandeelhouder kan stemmen per brief door middel van een formulier met volgende vermeldingen: de voornamen en naam of de maatschappelijke benaming van de aandeelhouder, zijn woonplaats of zijn maatschappelijke zetel, het aantal stemrechten waarvoor hij per brief deelneemt aan de stemming, de agenda van de algemene vergadering, de stem zelf (voor of tegen elk van de besluiten) of de onthouding bij elk van de punten ervan en eventueel de geldigheidstermijn van het formulier. De handtekening onderaan dit formulier

" dient voorafgegaan te worden door de vermelding "gelezen en goedgekeurd".

Geen enkele algemene vergadering kan zich uitspreken over punten die niet vermeld staan op de agenda, behalve indien alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn én unaniem instemmen met het behandelen van een niet op de agenda vermeld punt.

De algemene vergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig het aantal aanwezige en vertegenwoordigde ; stemrechten, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Behoudens andersluidende bepaling in de wet of de statuten worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen, die als volgt berekend wordt:

(i) elk Aandeel A geeft recht op één stem -- bij iedere stemming wordt eerst nagegaan hoeveel Aandelen A aan de stemming deelnemen

(ii) aan Aandelen B komt bij iedere stemming maximaal het aantal stemmen min één toe van het aantal stemmen dat wordt uitgebracht op Aandelen A

(iii) het aldus berekende maximale aantal stemmen op aandelen B wordt pro rata verdeeld over de houders van aandelen B die aan de stemming deelnemen.

Wanneer de besluiten een statutenwijziging of een vervroegde ontbinding van de vennootschap als voorwerp hebben, kan de algemene vergadering slechts rechtsgeldig beraadslagen indien de voorgestelde wijzigingen uitdrukkelijk vermeld werden in de oproeping en indien de aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders minstens de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Bij de stemming over een statutenwijziging of een vervroegde ontbinding van de vennootschap wordt de stemkrachtbeperking van ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-Vehoyan

aan Belgisch Staatsblad

ª% r

mod 11.1

Voor-Vebo1%t1 aan het Belgisch Staatsblad

,

"

Aandelen B, zoals omschreven in alinea 2 van dit artikel, toegepast. Om goedgekeurd te worden moet een wijziging van de statuten een meerderheid behalen van minstens drie vierden van de uitgebrachte stemmen. 9) Bestuur

' De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

De meerderheid van de bestuurders, al dan niet aandeelhouder, moet de hoedanigheid hebben van accountant en/of belastingconsulent en moet ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten. Indien vennootschappen van accountants en/of belastingconsulenten tot bestuurders worden benoemd, worden deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid heeft waarvoor de vennootschap in aanmerking komt. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste . vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Minstens één lid van de raad van bestuur moet de hoedanigheid van accountant hebben en minstens één lid van de raad van bestuur moet de hoedanigheid van belastingconsulent hebben.

Wanneer de raad van bestuur slechts uit twee leden bestaat, heeft minstens één van hen de hoedanigheid van accountant of accountant en belastingconsulent; de andere mag:

- een belastingconsulent zijn,

- een natuurlijke persoon of rechtspersoon zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezit die als gelijkwaardig wordt erkend met die van accountant en/of belastingconsulent,

- een lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren,

- een wettelijke auditor of een auditkantoor zijn zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het

e

beroep van bedrijfsrevisor,

ª% ó-. een lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of een natuurlijke persoon of een rechtspersoon zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005

e betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouder-fiscalist in het kader

van een rechtspersoon.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder wiens mandaattermijn is verstreken, blijft in functie zolang de algemene vergadering, om welke

reden ook, niet in de vacature voorziet.

' Indien er door het wegvallen, om welke reden dan ook, van bestuurders die zijn ingeschreven op de deellijst

van de externe Ieden van het IAB niet langer een meerderheid van de bestuurders aan de voorwaarde genoemd

N x in de derde alinea zou voldoen, zal de algemene vergadering zo snel als mogelijk voorzien in de benoeming van één of meerdere nieuwe bestuurders die zijn ingeschreven op de deellijst van de externe leden van het IAB. Raad van bestuur

(.4 De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen

eª% t die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering en mits naleving van de bijzondere bepalingen betreffende het genieten van de hoedanigheid en het voeren van de titel van accountant en/of

e belastingconsulent, zoals voorzien door de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig en

et

haar uitvoeringsbesluiten. De bestuurder(s) die de hoedanigheid van accountant en/of belastingconsulent niet

heeft (hebben), mag (mogen) meer in het bijzonder geen enkele handeling stellen of beslissing nemen die, direct of indirect, een inmenging zou betekenen in de uitoefening van het beroep en de opdrachten van de accountant en van de belastingconsulent, zoals vermeld in artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig

pq april negentienhonderd negenennegentig. Deze beperking is niet van toepassing op de bestuurder(s) die een hoedanigheid hebben die vermeld is onder artikel 8, 4de lid die ze toelaat om deze opdrachten in eigen naam uit te oefenen.

De raad van bestuur stippelt het algemene beleid van de vennootschap uit en houdt toezicht over de effectieve leiding van de vennootschap uitgeoefend door het directiecomité.

Directiecomité

et

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan een directiecomité worden

pq opgericht, waaraan de raad van bestuur de effectieve leiding van de vennootschap overdraagt, zonder dat deze overdracht slaat op de vaststelling van het algemeen beleid van de vennootschap of op de handelingen die op grond van andere bepalingen van het Wetboek van vennootschap zijn voorbehouden aan de raad van bestuur. De raad van bestuur benoemt en ontslaat de leden van het directiecomité, op voordracht van het directiecomité. Alle leden van het directiecomité zijn tevens bestuurder.

Het directiecomité bestaat uit minstens twee bestuurders.

De raad van bestuur stelt de bezoldiging van de leden van het directiecomité vast, alsook de duur van hun

mandaat

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

Het directiecomité treedt op als een college en oefent zijn taak autonoom uit. - -

Een lid van het directiecomité, dat rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt, Voorts moeten de voorschriften van. artikel 524ter van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur of desgevallend het" directiecomité mag het dagelijks bestuur van de vennootschap overdragen aan één of meerdere leden van de raad van bestuur of van het directiecomité, of aan directeurs, al dan niet aandeelhouders, alleen of gezamenlijk optredend, binnen de beperkingen van hun professionele bevoegdheid en onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen betreffende het voeren van de titel en de uitoefening van het beroep van accountant en van belastingconsulent, Meer in het bijzonder mogen de personen aan wie het dagelijks bestuur werd toevertrouwd en die persoonlijk geen lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, geen handelingen stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van accountant en van belastingconsulent of met het voeren van de titels van accountant en belastingconsulent.

Het is de raad van bestuur of desgevallend het directiecomité die de bijzondere bevoegdheden en bezoldigingen ten laste van de algemene kosten, die verbonden zijn aan deze functie, bepaalt.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door twee bestuurders, samen handelend, ot doch enkel voor wat betreft het dagelijks bestuur, door een gedelegeerd bestuurder, alleen handelend.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd. De algemene vergadering kan echter, bij eenvoudige meerderheid der stemmen, het bedrag van de vaste of evenredige vergoedingen of zitpenningen vastleggen die zullen worden toegewezen aan de bestuurders, en die, in voorkomend geval, dienen te worden ingebracht in de algemene kosten, onafhankelijk van alle eventuele vertegenwoordigings- , reis- en verplaatsingskosten. Stemming

De statuten worden, artikelsgewijs, goedgekeurd met eenparigheid van stemmen, Ingevolge de goedkeuring van de statuten is de omzetting definitief tot stand gekomen.

VIERDE BESLUIT

De vergadering verleent eervol ontslag aan de heren SCHELLEKENS Geert, PEENEN Tom en GILS Steven, allen voornoemd, als zaakvoerders van de vennootschap.

Décharge over het door de zaakvoeders gevoerde beleid over het lopende boekjaar zal worden verleend bij de goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit te benoemen tot bestuurders, die hun ambt zullen uitoefenen tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar tweeduizend negentien:

1) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PVR MANAGEMENT", gevestigd te 2550 Kontich, Prins Boudewijnlaan 12/b, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ° ondernemingsnummer 0834.443.191, voor wie zal optreden als vaste vertegenwoordiger de heer VAN ROOY Peter, voornoemd,

2) de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GS ADVISORY", gevestigd te 2275 Lille (Gierle), Oude Baan 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Turnhout met ondernemingsnummer 0547.695.058, voor wie zal optreden als vaste vertegenwoordiger de heer SCHELLEKENS Geert, voornoemd.

3) de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma "AD REM CONSULTANCY II", gevestigd te 3980 Tessenderlo, Neerstraat 164, ingeschreven in het rechtspersonenre-gister van Hasselt met ondememingsnummer 0547.681.695, voor wie zal optreden als vaste vertegenwoordiger de heer GILS Steven, voornoemd.

4) de gewone commanditaire vennootschap "FINANCE IN MOTION", in afkorting Finmo", gevestigd te 2000

Antwerpen, Kempischdok-Westkaai 100, bus 202, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen

met ondernemingsnummer 0821.139,444, voor wie zal optreden als vaste vertegenwoordiger de heer PEENEN

' Tom, voornoemd,

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

Delegatie van machten

De comparanten, tegenwoordig of vertegenwoordigd als gemeld, verklaren dat de bestuurders die zopas j

werden-benoemd,-in-het vooruitzicht van hun benoeming-tot-bestuurders,. volgend besluit hebben.genomen:_

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

t'elioeen

aan het

Belgisch

Staatsblad

lr r

Voor-loebouen aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

N , a

- wordt benoemd tot gedelegeerd bestuurder:. de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GS ADVISORY", voornoemd en vast vertegenwoordigd zoals gemeld,

Overeenkomstig artikel II van de statuten is de gedelegeerd bestuurder gemachtigd, alleen handelend, de vennootschap te vertegenwoordigen voor wat betreft het dagelijks bestuur.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

Niet-aanstelling van commissaris

De comparanten verzoeken mij, notaris, nog te acteren dat zij, op grond van te goeder trouw verrichte schattingen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen en dat zij ook geen commissaris wensen te benoemen,

Bevestiging van identiteit

De notaris bevestigt de identiteit van de ondertekenaars van de akte aan de hand van de identiteitskaart. Verklaringpro fisco

De omzetting van de vennootschap, overeenkomstig de ter zake toepasselijke artikelen 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, gebeurt onder toepassing van de voordelen van artikel 121 van het Wetboek der Registratierechten en van de uitzondering voorzien in artikel 210 § 1 derde lid van het gecoordineerde wetboek der Inkomstenbelastingen (WIB 92).

Volmacht

Teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de diensten van de BTW -en yan de Directe Belastingen, wordt volmacht gegeven aan de heer SCHELLEKENS Geert, voornoemd met rp,cht'wanr indeplaatsstelling.

WAARVAN VERSLAGSCHRIFT . -.,; ;s, '

Opgemaakt en verleden te Antwerpen, op, voormelde" datum, : , sr

Na integrale voorlezing en toelichting van deze akte hebben de comparanten, tegenwoordig of

vertegenwoordigd als gemeld, samen met mij, notaris, ondertekend.

(volgen de handtekeningen).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd

- afschrift van

de akte;

- volmacht;

- verslag van de

bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/02/2014
ÿþC\ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc behc IMMUN

aan

Belt Staal

Ondernemingsnr : 0895.892.889

Benaming

(voluit) : PDG Accountants

(verkort):

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van Vennootschap onder Firma

Zetel : Prins Boudewijnlaan 12B, 2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - kapitaalverhoging

UITTREKSEL UIT DE AKTE HOUDENDE TOETREDING VAN NIEUWE VENNOTEN EN WIJZIGING VAN DE STATUTEN VAN 6 FEBRUARI 2014

Uit de onderhandse akte van 06/02/2014 blijkt dat de vennoten hebben besloten tot toetreding van Handson

Holding CVBA, met maatschappelijke zetel Prins Boudewijnlaan 12B, 2550 Kontich,

KBO 0822.941.466 (RPR Antwerpen). Tevens besluiten de vennoten tot verhoging van het

kapitaal, met 60.300 EUR tot een totaal kapitaal van 61.500 EUR.

Geert Schellekens

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neargeland ter ',ici'? de Rechfbail(I van Koophandel te Antwerpen, op

8 7 Fa. ZGM

Griffie

15/10/2013
ÿþMod Wort! 11.1

Vc behc

aar

Bel< Staal

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

1,~~~ . " 1: " rt tS* 11t1+17:1 Va üe

ReOttbank van Koupeanid l te Antwerpen

Ofo

Griffie

Ondernemingsnr : 0895.892.889

Benaming

(voluit) : PDG Accountants & Belastingconsulenten

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Prins Boudewijnlaan I2b - 2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van vennoten, gehouden op de zetel van de vennootschap op 16 augustus 2013 om 14 uur:

Met eenparigheid van stemmen stelt de vergadering de heer Steven Gils (wonende te Neerstraat 164, 3980 Tessenderlo) aan ais niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap met ingang van 16 augustus 2013 en dit voor onbepaalde duur. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Geert Schellekens

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Wort! 11.1

Vc behc

aar

Bel< Staal

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

1,~~~ . " 1: " rt tS* 11t1+17:1 Va üe

ReOttbank van Koupeanid l te Antwerpen

Ofo

Griffie

Ondernemingsnr : 0895.892.889

Benaming

(voluit) : PDG Accountants & Belastingconsulenten

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Prins Boudewijnlaan I2b - 2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van vennoten, gehouden op de zetel van de vennootschap op 16 augustus 2013 om 14 uur:

Met eenparigheid van stemmen stelt de vergadering de heer Steven Gils (wonende te Neerstraat 164, 3980 Tessenderlo) aan ais niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap met ingang van 16 augustus 2013 en dit voor onbepaalde duur. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Geert Schellekens

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

16/12/2014
ÿþMod word 11.1

II: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tegnpu

Ondernemingsnr : 0895.892.889

Benaming

(voluit) : Handson & Partners UHY Accountants & Belastingconsulenten

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap

Zetel : Prins Boudewijnlaan 12B, 2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen - benoemingen

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN 30 NOVEMBER 2014

De Raad van Bestuur beslist vervolgens met éénparigheid van stemmen om de volgende personen te ontslagen als bestuurder, met ingang vanaf 01/12/2014:

-burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap "FINANCE

1N MOTION", in afkorting Finmo", gevestigd te 2000 Antwerpen,

Kempischdok-Westkaai 100, bus 202, ingeschreven in het rechtspersonenregister van

Antwerpen met ondernemingsnummer 0821.139.444, met ais vaste vertegenwoordiger de heer PEENEN

Tom.

Geert Schellekens,

Vaste vertegenwoordiger van GS Advisory, optredend als gedelegeerd bestuurder

Rechtbank van koophandel Antwerpen

D 5 DEC. 2014

afddimiêtwerpen

Op de laatste blz. van _uk BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.06.2015, NGL 23.06.2015 15210-0098-010

Coordonnées
HANDSON & PARTNERS UHY ACCOUNTANTS & BELASTI…

Adresse
PRINS BOUDEWIJNLAAN 12B 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande