HANNIBAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HANNIBAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.697.990

Publication

16/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.05.2013, NGL 14.08.2013 13418-0587-011
22/12/2014
ÿþ Mod Word 11.1

J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblac

UMM

i

Ondernemingsnr : 0842.697.990 Benaming

(voluit) : HANNIBAL

(verkort) :



Rechtbank van koophandel

A owerr_ei

10 DEC. 2014

Gri¬ tie.ny Hnnr.erpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Koninklijkelaan 74 - 2600 BERCHEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel notulen Buitengewone Algemene Vergadering van 1 juli 2014 gehouden op de zetel van de vennootschap.

De Buitengewone Algemene Vergadering beslist om :

ALBERTIMMO bvba,Koninklijkelaan 74 te 2600 Berchem met als vaste vertegenwoordiger Dhr. Verbaet Philippe, Noordzeelaan 7 te 8300 Knokke - Heist te benoemen tot zaakvoerder van de vennootschap voor een periode van 6 jaar.

Dit mandaat vervalt op de algemene vergadering van 2020.

Dhr Jean Luc Verbaet

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/01/2012
ÿþ" Mod word 15,1

LU1k B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

i~m~~unu~~~uu~mM

*i~aaasia"

Ondememingsnr :

Benaming

(voluit) : HANNIBAL

(verkort):

j;rjftle van de Rechtbank ccw:,andelteAt><fwBrPen op

1 tmq. i0É2

Griffie

0842.697.990

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koninklijklelaan 74 - 2600 Antwerpen-Berchem (België)

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Jean Jacques LECLEF, Notaris met standplaats te Antwerpen, op 29 december 2011, "Geregistreerd tien bladen, geen renvooien, te Antwerpen, vijfde kantoor der registratie, op 06 JAN.2012, boek 198, blad 53, vak 8, ontvangen : vijfentwintig euro, de ontvanger a.i. (getekend) R.WECHUYSEN", dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "HANNIBAL" en met maatschappelijke zetel voor het eerst gevestigd te 2600 Antwerpen, district Berchem, Koninklijkelaan 74, werd opgericht door :

De heer VERBAET, Jean Luc Ghislain Philippe, bestuurder van vennootschappen, geboren te Antwerpen, op veertien december negentienhonderd zevenenzestig, rijksregisternurnmer 67.12.14-429.60, wonende te 2610 Antwerpen, district Wilrijk, Ahornenlaan 10.

RECHTSVORM NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "HANNIBAL".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2600 Antwerpen, district Berchem, Koninklijkelaan 74.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels,; filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

1).het leveren van diensten van advies op het vlak van beheer van vennootschappen; het leveren van zakelijk advies in de ruimste zin van het woord en al hetgeen daarmee verband houdt.

2).het oprichten en verwerven van, het deelnemen in, het samenwerken met en het voeren van de directie over andere ondernemingen, alsmede het (doen) financieren, ook door middel van het stellen van zekerheden van andere ondernemingen, met name van die waarmee de vennootschap in een groep is verbonden; het, vestigen, aan- en verkopen, uitbaten van patenten, licenties en octrooien in verband met hoger genoemde activiteiten.

3).het verstrekken aan derden van management- en operationele diensten -zowel consultancy als: implementatie-, op het vlak van bedrijfsbeleid, general management, information technology, financieel management, sales en marketing, human resources, kwaliteitsbeheer, technisch advies, facility management en het begeleiden van veranderingsprocessen:

a).professioneel advies aan bedrijven in binnen- en buitenland op strategisch en operationeel vlak;

b).begeleiden van bedrijven in de opmaak van het bedrijfsplan, het marketingplan, het financieel plan en' dergelijke meer;

4).het verlenen van adviezen omtrent alle takken van het verzekeringswezen en laten verzekeren van alle, risico's ; te dien einde tussenkomen bij verzekeringsmaatschappijen zowel uit binnen- als buitenland ; het: beheer van verzekeringsportefeuilles, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden ; de bemiddeling: voor het plaatsen of verkrijgen van leningen via of gedekt door verzekeringsmaatschappijen ; het optreden als schaderegelaar voor om het even welke derde en dit na om het even welke schadegeval aan derden; overkomen ; kortom het verrichten van alle handelingen die normaal tot het domein van een' verzekeringstussenpersoon behoren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor

behoud aan hE Belgisi

Staatsb,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

5).het beheren van het patrimonium van de vennootschap in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, binnen dit kader

a).het aankopen, verhuren en verkopen van onroerende goederen;

b).alle roerende verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, ruilen, beheren en valoriseren van roerende goederen, daarin inbegrepen geld en geldverbeeldende waarden, welke de vennootschap in kas of portefeuille zou hebben, huren, verhuren en leasen van welke roerende goederen ook, die de vennootschap zou bezitten;

Het verwerven van participaties in alle commerciële en niet-commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse.

Zij zal haar middelen aanwenden voor samenstelling, het beheer, de tegeldemaking en de vereffening

van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere effecten, evenals tot het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechten.

Deze opsomming is niet limitatief en de term advies, in deze statuten vermeld, is een activiteit andere dan deze bedoeld in artikel 157 van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties van de financiële markten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken of helpen uitbreiden.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen tweehonderd drieënzestig duizend euro.

Het wordt vertegenwoordigd door tweeëntwintigduizend zeshonderd dertig aandelen op naam zonder nominale waarde die ieder één/tweeëntwintigduizend zeshonderd dertigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

INBRENG IN NATURA.

A). Verslagen.

1). MDA Bedrijfsrevisoren besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Langestraat 183, 2240 Zandhoven, vertegenwoordigd door de heer Willy Mertens, bedrijfsrevisor aangesteld door de oprichter heeft op vierentwintig december tweeduizend en elf het verslag opgesteld zoals voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen.

Dit verslag besluit in de volgende bewoordingen:

'Ondergetekende MDA Bedrijfsrevisoren BVBA vertegenwoordigd door Willy Mertens, Bedrijfsrevisor verklaart betreffende de inbreng in natura van 49.297 aandelen van in totaal 100.000 aandelen van NV Groep Verbaet tegen vergoeding van 22.630 aandelen van de op te richten BVBA Hannibal met een fractiewaarde van honderd euro per aandeel, vertegenwoordigend het totale kapitaal, dat:

-de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng in natura en quasi-inbreng;

-de oprichters verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen;

-de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de door de partijen weerhouden waarderingsmethoden bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

-de door de partijen toegepaste waarderingsmethoden leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenkomen met de fractiewaarde en het aantal van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

Deze conclusie is onder voorbehoud dat de in te brengen goederen nog steeds vrij en onbelast zijn op het moment van de inbreng.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat in overeenstemming met voornoemde norm onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion' is.

Dit verslag is enkel geldig voor bovenstaande verrichting en voor een periode niet langer dan drie maanden, na de ondertekening en voor zover geen wijziging wordt aangebracht aan het aangehechte bijzondere verslag van de zaakvoerders.

Opgemaakt te Zandhoven, 24 december 2011".

2).De oprichter heeft op negentien november tweeduizend en elf een bijzonder verslag opgesteld zoals voorgeschreven door zelfde artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen.

Een exemplaar van deze verslagen zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen overeenkomstig artikel 75 en 219 van het Wetboek van vennootschappen.

B). Inbreng.

De heer VERBAET, Jean Luc voornoemd verklaart in de vennootschap inbreng te doen van

negenenveertigduizend tweehonderd zevenennegentig (49.297) aandelen op naam zonder nominale waarde,

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

van de naamloze vennootschap Groep Verbaet, met zetel te 2600 Antwerpen, district Berchem, Koninklijkelaan 74. Deze inbreng wordt uitvoerig beschreven in het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor.

C).Algemene voorwaarden van de inbreng.

1).De vennootschap zal de eigendom van de ingebrachte effecten verwerven evenals het daarmee verbonden genot vanaf de dag dat zij rechtspersoonlijkheid zal verwerven.

2).De vennootschap zal vanaf de dag waarop zij eigenaar zal zijn alle belastingen en kosten die de ingebrachte effecten bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom en het genot van deze effecten, ten laste nemen.

3).De inbrenger verklaart dat alle ingebrachte aandelen volgestort zijn en vrij zijn van alle verzet en lasten welkdanig ook.

4).De inbrenger verklaart dat de ingebrachte effecten niet het voorwerp hebben uitgemaakt van een pand, van een bewaargeving of van een onderpand.

5).De vennootschap wordt gesubrogeerd in alle rechten en verplichtingen van de inbrenger voorvloeiend uit de huidige inbreng.

d).Vergoeding.

Ter vergoeding van deze inbreng worden aan de inbrenger die aanvaardt tweeëntwintigduizend zeshonderd dertig aandelen toegekend, die volledig volgestort zijn.

JAARVERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op vierde vrijdag van de maand mei om tien uur op de maatschappelijke zetel.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats zelfde uur. BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEI D

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2 ° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

BOEKJAAR JAARREKENING JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid 1 van het Wetboek van vennootschappen.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Voor- behouden

aan het eeiich Staatsblad

NGEN

| SLOT E`~`^~~~~~~pAL

OVERGANGSBEPALINGEN

V~~~R|JG}NGVAN RB:HTSPERSO0NUJKHE|D

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van vmerhawge! oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen ~ Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerder mogelijk persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen

zijnalle~varbintenisaen- - in naam en voor rekeningvan ' oprichtingin de

! de oprichtingsakte en de verkrijging door de Vennootschapvan haar rechtspersoonlijkheid, tenzij

de vennootschap deze verbintenissenin toepassing van en binnen de termijnen

door

: artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR !

Het eerste ar neemt een aanvang datum van neerlegging van de opnchungsakte en zal worden

afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf EERSTE JAARVERGADERING. Doammtejumnvergmderingze|gnhoudenworden|nhæu]mmruwooduizendmndæÓimn. BENOEMING VAN ZAAKVOEROER.

De corn parant benoemt als zaakvoerder voor onbepaalde duur:

De heer VERBAET, Jean Luc Ghislain Philippe, bestuurder van vnnnontscÓoppen, geboren te Antwerpen,

!

op veertien december negentienhonderd zevenenzestig, rijksregisternummer 67.12.14'*29.80. wonende te Antwerpen,261O

district Ahornenlaan~

Wilrijk, ~ Zijn mandaat COMMISSARIS.

oecompo,an»envorklamngemncommissmómtebmnommmnomgat de vennootschap op grond van te goeder trouw verrichte schattingen voldoe aan de wettelijke vrjstellingscriteria.

.

De h~deze v~mmuh de besloten i

BVBA, met zete e 2000 Antwerpen, Sint-Pietersvliet 3, bus 3, vertegenwoordigd |

iheer G-, Van Den Bogaert, met macht van ---_ _ ~ omelle mogelijkefomoU0eiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen bij het ondernemingsloket en/of op de griffie en/of axei administratieve autoriteiten en bij alle BTW-diensten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen,~noumrijvingmn. doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.VOORNT~~~ENDU|TTR~MSEL

! '

DG

NOTARIS.

(getekend) Jean Jacques LECLEF.

Antwerpen, 12 januari 2012.

Tegelijk hiermee neergelegd :

afschrift van de oprichtingsakte ;

verslag bedrijfsrevisor ;

verslag zaakvoerder.

''--'' -- ---------' /

Op de laatste biz. van Luik B vermelden:Recto Naam en hoedanigheid van de instrumentereride notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

24/06/2015
ÿþ-1

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

15 JUNI 2015

Gtftrefkg Antwerpen



11111 iiI 111111111 11111 liii II i I ii Mliii

*15089353*

Ondernemingsnr : 0842.697.990

Benaming

(voluit) : HANNIBAL

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koninklijkelaan 74 -2600 BERCHEM

(volledig adres)

Onderwep akte : ADRESWIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De zaakvoerder heeft beslist om het adres van de maatschappelijke zetel van de

vennootschap.per 18/05/2015 te wijzigen van Koninklijkelaan 74 te 2600 Berchem naar Justitiestraat 30 te

2018 Antwerpen.

Dhr Jean Luc VERBAET

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste b1z, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
HANNIBAL

Adresse
KONINKLIJKLELAAN 74 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande