HANQUETT CONSULTING

Divers


Dénomination : HANQUETT CONSULTING
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 547.929.046

Publication

17/03/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14302580*

Neergelegd

13-03-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0547929046

Benaming (voluit): HANQUETT CONSULTING

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2020 Antwerpen, Camille Huysmanslaan 56 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Vanberghen te Oud-Turnhout op dertien maart tweeduizend veertien, dat de heer HANQUET Tim Ed, ongehuwd, geboren te Turnhout op 17 mei 1981, wonende te 2020 Antwerpen, Camille Huysmanslaan 56 bus 1 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, onder de naam "HANQUETT CONSULTING", met zetel te 2020 Antwerpen, Camille Huysmanslaan 56 bus 1, waarvan het geplaatste kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt en verdeeld is in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en waarvan het maatschappelijk kapitaal volledig geplaatst en volgestort is.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

Webdesign.

- Consulting, opleiding, onderzoek, ontwikkeling, vervaardiging, de aan-en verkoop (zowel groot-als kleinhandel), de exploitatie, commercialisatie en marketing, de in- en uitvoer, het verhuren, leasen, installeren, onderhouden, bedienen en herstellen van elektronicamaterieel, computers en standaardprogrammatuur, computermaterieel (hardware en software, randapparatuur), kantoormachines en  materieel, muziekinstrumenten, audio-, video- en lichtinstallaties en alle bijhorende materialen en/of installaties.

- De creatie, ontwikkeling, verbetering, update, installatie, verkoop en/of aankoop, distributie, commercialisering, programmering en support/onderhoud van allerlei web applicaties, logo s, grafisch beeldmateriaal, publiciteit en databestanden; dit alles zowel inzake hardware als software, van eigen ontwikkeling of voor derden.

- Het organiseren van cursussen, seminaries of elke andere vorm van opleiding of training van hoger vermelde materies.

- Het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband met public relations en communicatie.

- Overige activiteiten in verband met administratie.

- Onderhoud en reparatie van computers en van boekhoud- en overige kantoormachines.

- Het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van

bijbehorende programmatuur (software) : analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het

aanbieden.

- Computeradviesbureaus.

- Verhuur en operationele leasing van kantoormachines, inclusief computers, zonder bedieningspersoneel:

computerapparatuur, duplicators, fotokopieermachines, schrijfmachines, tekstverwerkers, rekenmachines,

telefoons.

- Overige activiteiten in verband met computers.

- Het onderhoud en de reparatie van computers en randapparatuur.

- De exploitatie en het onderhoud van elektronische communicatienetwerken voor algemeen gebruik of ten

behoeve van bepaalde categorieën van gebruikers.

- De uitbating van een kantoor voor mechanografische werken, het opmaken van computerprogramma s en de uitvoering van werken op computer, diensten inzake publiciteit, dactylografische  en vertaalwerken, dataverwerking.

- Volledig elektrische installaties, zowel voor particuliere  als industriële gebruikers.

- Analyse van bestaande businessprocessen op vlak van informatica en consultancy en advies hierover

Dit alles in de meest ruime betekenis van het woord.

De vennootschap mag bovengenoemd doel verwezenlijken, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van

derden, zo in België als in het buitenland. Deze opsommingen zijn enkel aanduidend en niet begrenzend, zo

kan de vennootschap, als tot haar doel behorende, alle daden stellen en alle handelingen doen van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

commerciële, financiële, industriële of immobiliaire aard die hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks tot haar doel behoren en er zich bij aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen zowel in België als in het buitenland. De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een soortgelijk of complementair doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel.

Duur:

De vennootschap werd voor onbepaalde duur opgericht.

Bestuur/controle:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer al dan niet statutaire zaakvoerders, vennoot of niet, aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen. Ze zijn herkiesbaar.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Indien een zaakvoerder, de hoedanigheid heeft van een rechtspersoon is hij gehouden een vaste vertegenwoordiger aan te stellen in de zin van artikel 61 van het Wetboek van Vennootschappen. Een vaste vertegenwoordiger wordt alsdan belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de zaakvoerder-rechtspersoon. Deze vaste vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon-zaakvoerder die hij vertegenwoordigt. De rechtspersoon-zaakvoerder mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

De zaakvoerder kan gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks van bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

De algemene vergadering kan buiten de door haar vastgestelde bezoldigingen en buiten de vertegenwoordigingskosten, reiskosten en andere, aan de zaakvoerders vaste vergoedingen toekennen te boeken als algemene onkosten.

Het mandaat van zaakvoerder kan ook kosteloos worden uitgeoefend.

De controle op de financiële toestand, de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de wet en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan een of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Voldoet de vennootschap aan de criteria vermeld in de wet en kan zij beschouwd worden als een kleine vennootschap, dan is zij in afwijking van het voorgaande, niet verplicht een commissaris te benoemen.

In dit geval heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Jaarvergadering:

De vennoten komen in algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over alle zaken die de vennootschap aanbelangen. Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op de tweede dinsdag van de maand juni om 10 uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. Elk aandeel geeft recht op een stem.

Boekjaar:

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Verdeling winst/reserves:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Eerst wordt van deze winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt op voorstel van de zaakvoerder, welke laatste zal zorgen voor de uitbetaling van eventuele dividenden. Liquidatiebonus:

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd, terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen. Overname verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap.

Overeenkomstig artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, verklaart de verschijner, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat deze laatste de rechten en verplichtingen overneemt die voortvloeien uit overeenkomsten door hem aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting en voor rekening van deze sinds 10 maart 2014.

Slot en/of overgangsbepalingen.

1. Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op het tijdstip van het verkrijgen der rechtspersoonlijkheid, onverminderd hetgeen bepaald onder de hoofding "Overname van verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting" en eindigen op 31 december 2014. De eerste jaarvergadering zal dus plaatsvinden in juni 2015.

Luik B - Vervolg

2. Onmiddellijk nadat de vennootschap is opgericht en de enige vennoot de statuten heeft vastgelegd, heeft hij besloten de zaakvoerders en de commissarissen te benoemen. Het aantal zaakvoerders wordt op één bepaald, het mandaat gaat in op het ogenblik van het tijdstip van het verkrijgen der rechtspersoonlijkheid en men benoemt tot die functie: de heer Hanquet Tim, geboren te Turnhout op 17 mei 1981, wonende te 2020 Antwerpen, Camille Huysmanslaan 56 bus 1.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens toekomstige andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Hij verklaart met ingang van het tijdstip van het verkrijgen der rechtspersoonlijkheid zijn mandaat te aanvaarden. Er wordt geen commissaris benoemd.

3. Volmacht met machtiging tot indeplaatsstelling wordt verleend aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Fiduciaire Maeriën, Ghilain & Partners te 2460 Kasterlee, Geelsebaan 69A0, vertegenwoordigd door een medewerker, teneinde alle formaliteiten met de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, de diverse belastingadministraties, waaronder de BTW-administratie en de sociale wetgeving, te regelen naar aanleiding van onderhavige oprichting, alsook naar aanleiding van wijzigingen zich terzake voordoende in de toekomst.

Voor ontledend uittreksel, dienstig ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie der akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

16/03/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.02.2015, NGL 09.03.2015 15059-0017-010
07/05/2015
ÿþ Mai Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0547.929.046

Benaming

(voluit) : HANQUETT CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2020 Antwerpen, Camille Huysmanslaan 56 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp aktes Vervroegde ontbinding

Uittreksel afgeleverd vôôr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Vanberghen te Oud-Tumhout op dertien maart tweeduizend vijftien, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten der besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HANQUETT CONSULTING", te 2020 Antwerpen, Camille Huysmanslaan 56 bus 1, met ondernemingsnummer 0547.929.046 RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen, met éénparigheid van stemmen heeft besloten:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van de verslagen van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor. Ze verklaart kennis te hebben genomen van deze verslagen en de erbij gevoegde staat van actief en passief per 2 januari 2015, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen en hierover geen opmerkingen te hebben; zij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies, die erin vervat zijn.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal nog enkel bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening. Dientengevolge zal voortaan achter de benaming van de vennootschap steeds de bepaling "in vereffening" worden gezet.

DERDE BESLUIT.

De vergadering besluit de heer Hanquet Tim Ed, wonende te 2020 Antwerpen, Camille Huysmanslaan 56 bus 1, met ingang van heden te ontslaan als zaakvoerder van de vennootschap, hem te danken voor het gevoerde beleid en hem kwijting te verlenen voor zijn beleid tot op heden.

VIERDE BESLUIT,

De vergadering besluit het aantal vereffenaars vast te stellen op één, Zij benoemt als vereffenaar, de heer Hanquet Tim Ed, wonende te 2020 Antwerpen, Camille Huysmanslaan 56 bus 1, De vereffenaar en de vergadering verklaren te weten dat de vereffenaar pas in functie kan treden nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot bevestiging van de benoeming. De vereffenaar verklaart, onder voorwaarde van bevestiging van zijn benoeming, zijn mandaat te aanvaarden.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering besluit de vereffenaar de nodige machten te geven, te weten:

De vereffenaar heeft, individueel handelend de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 183 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten, voorzien in artikel 187 zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie, worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze waarvan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door een

Mereffenaa r,_individueel.handeiend.,

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

Illilliial,1,17111j NI

Rec ez. r. G y;aitrürrt,.?

2

bi aP1 21'15

c.Cè~3i ~l -esîf'7~î~i.-1l

Griffie' 

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

17/07/2015
ÿþ Mod Wart[ 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

!TEUR BELG Rechtbankvan koopt ,:.'e . L

Antwerpen

MON

1 3-07- 2030 2 JULl 2Q15 BELG lS ~H STAATSB D ~egAntwerpen

r

*15103667* 1111111

ijIagen bL 7iet Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0547.929.046

Benaming

(voluit) : HANQUETT CONSULTING "in vereffening"

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Camille Huysmanslaan 56 bus 1, 2020 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening.

Heden, 18 juni 2015 wordt gehouden de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders der

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HANQUETT CONSULTING" in vereffening,

waarvan de zetel gevestigd is te 2020 Antwerpen, Camille Huysmanslaan 56 bus 1, opgericht onder de

vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid bij akte verleden voor notaris Wim

Vanberghen te Oud-Turnhout op 13 maart 2014, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad

van 17 maart nadien, onder nummer 14302580. De vennootschap werd vroegtijdig ontbonden bij akte

verleden voor geassocieerd notaris Wim Vanberghen te 2360 Oud-Turnhout op 13 maart 12015,

verschenen in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 7 mei nadien.

De vergadering wordt geopend om 17.00 uur, onder het voorzitterschap van de heer Tim HANQUET,

wonende te Bulgarije, St. Stanislav Dospevski 7, 4000 Plovdiv, in zijn hoedanigheid van vereffenaar,

hiernagenoemd.

Aanwezigheden.

A. Aandeelhouder.

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd zoals gesteld, de volgende persoon die verklaart houder te zijn van het

aantal aandelen dat hierna achter zijn naam vermeld staat:

1.De heer Tim HANQUET, vereffenaar, wonende te Bulgarije, St. Stanislav Dospevski 7, 4000

Plovdiv, houder van 186 aandelen.

Hetzij in totaal 186 aandelen, vertegenwoordigend het volledig maatschappelijk kapitaal of 18.600,00- Euro,

2. Vereffenaar:

Is alhier tevens aanwezig in zijn hoedanigheid van vereffenaar: de heer Tim HANQUET, voornoemd.

Uiteenzetting van de voorzitter.

De voorzitter zet uiteen en stelt vast dat;

LDeze vergadering vrijwillig is bijeengekomen om te beraadslagen over de hiernavermelde

agenda:

(.Kwijting aan de zaakvoerder.

2.Verslag van de vereffenaar, aangesteld door de buitengewone vergadering de dato 13 maart 2015,

betreffende de vereffening van de vennootschap,

3.Vaststelling dat er geen onroerende goederen te vereffenen zijn.

4.Vaststelling dat de vereffening van de vennootschap voltooid is; dat, voor zoveel als nodig, het actief ten

gelde werd gemaakt, behoudens eventueel hetgeen hierna vermeld en dat, voor zoveel als nodig, de

schuldeisers werden uitbetaald en dat het saldo of de rest van de activa aan de aandeelhouder werd

toebedeeld in verhouding tot zijn aandelenbezit.

5.Verslag van de vereffenaar.

6.Kennisname van de homologatie van de sluitingsrekeningen door de rechtbank van

koophandel.

7.Goedkeuring van de vereffeningsrekeningen en kwijting aan de vereffenaar voor zijn bestuur.

8.Sluiting van de vereffening.

9.Besfissing dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd en bewaard worden te

Bulgarije, St. Stanislav Dospevski 7, 4000 Plovdiv.

II.Uit het voorgaande blijkt dat alle aandelen geldig vertegenwoordigd zijn. De vergadering kan

derhalve geldig beraadslagen en beslissen over de agenda, zonder dat het bewijs moet

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

worden voorgelegd dat de formaliteiten van bijeenroeping vervuld werden.

111.0m te worden aangenomen de agendapunten de gewone meerderheid van de stemmen moet

bekomen die aan de stemming hebben deelgenomen.

IV.leder aandeel recht geeft op een stem.

Vaststelling dat de vergadering geldig is samengesteld.

De uiteenzetting van de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend, zij stelt vast dat ze geldig is

samengesteld en dat ze bevoegd is om over de agenda te beraadslagen.

Beraadslaging.

Na kennis genomen te hebben van de verslagen aangekondigd in de agenda, vat de enige vennoot de

agenda aan en neemt de volgende beslissingen:

EERSTE BESLUIT,

De vergadering besluit op basis van de interim rekeningen, kwijting te verlenen aan de leden van de raad

van bestuur voor elke aansprakelijkheid voortvloeiend uit de vervulling van hun mandaat voor de periode

lopende vanaf het begin van het boekjaar tot op de datum van ontbinding en dit voor zover dit nog niet

mocht gebeurd zijn in vroeger gehouden jaarvergaderingen.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering neemt kennis van het verslag de dato 15 april tweeduizend vijftien van voornoemde

vereffenaar over het beheer en het gebruik der waarden van de vennootschap.

DERDE BESLUIT.

De vergadering stelt vast dat er geen onroerende goederen te vereffenen zijn.

VIERDE BESLUIT.

De enige vennoot stelt vast dat de vereffening van de vennootschap voltooid is, behoudens eventueel het

hierna of voordien vermelde; dat het actief van de vennootschap voor zoveel als nodig ten gelde werd

gemaakt; dat de schuldeisers, voor zoveel als mogelijk, werden uitbetaald, dat het saldo of het restant van

de activa aan de aandeelhouder werd toebedeeld. De vergadering beslist om de gelden die aan de

aandeelhouder of de schuldeisers zouden toekomen en die om welke reden ock door de vereffenaar niet

zouden kunnen worden uitgekeerd aan de rechthebbenden, zullen worden gedeponeerd bij de Deposito- en

Consignatiekas te Antwerpen.

VIJFDE BESLUIT.

De vennoot verklaart kennis te hebben genomen van het verslag van de vereffenaar de dato 15 april 2015

en bevestigt bij gebrek aan commissaris op basis van hun individueel controlerecht conform artikel 194 van

het Wetboek van Vennootschappen alle stukken te hebben geverifieerd.

ZESDE BESLUIT.

De vergadering stelt vast dat de ontbinding heeft plaatsgevonden op 13 maart 2015, dat de vereffenaar zijn

benoeming werd gehomologeerd door de vrz. Van de rechtbank van Koophandel op 3 april 2015 en dat de

sluitingsrekeningen door de Rechtbank van Koophandel werden goedgekeurd op 9 juni 2015,

De vergadering neemt kennis van deze homologaties en sluit er zich bij aan.

ZEVENDE BESLUIT.

De vergadering beslist de verslagen van de vereffenaar en de door hem voorgelegde rekeningen goed te

keuren en kwijting te geven aan de vereffenaar en hem te ontslaan voor alle aansprakelijkheid voortvloeiend

uit de vervulling van zijn taak als vereffenaar.

ACHTSTE BESLUIT.

De vergadering verklaart de afrekening gestoten en stelt vast dat de Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid "HANQUETT CONSULTING" in vereffening, definitief opgehouden heeft te bestaan,

NEGENDE BESLUIT.

De vennoot beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd en bewaard

worden gedurende vijf jaar te Bulgarije, St. Stanislav Dospevski 7, 4000 Plovdiv,

Al deze besluiten werden met eenparigheid van stemmen gesloten.

De agenda uitgeput zijnde, verklaart de voorzitter deze vergadering voor gesloten om 18.00 uur.

Hanquet Tim

Vereffenaar

ry

~ " r 4

.1

Voor-

behouden

aan het

',

F3elgisch Staatsblad

RijlagenTiirhët BèTgiscli"SStaatsbTád - I710'77ZOi3 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HANQUETT CONSULTING

Adresse
1 3-07- 2030 2 JULl 2Q15 BELG lS ~H STAATSB D ~egAntwerpen

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande