HANS GOORDEN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : HANS GOORDEN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 501.759.422

Publication

14/12/2012
ÿþ1r

~ ~rl .Y

Voor-

behoud+ aan he Belgisr

Staatsel

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

I+ad Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ier g r'l r., :;rri de Rechtbank

urr <(aáphana'ef 1c Antwerpen, op

05-12-2012

Griffie

0501.759.422

Hans Goorden

ll

*12201761*

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel: Hoogbunderlaan 55 bus 2, 2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een onderhandse akte van 12 november 2012 dat zijn bijeengekomen voor de oprichting van een vennootschap onder firma:

1.De Heer JOHANNES GOORDEN, van Belgische nationaliteit, geboren te Lier op 6/0411982 wonende te

2550 Kontich, Hocgbunderiaan 55 bus 2 met identiteitskaartnummer 590-7735862-41, ongehuwd;

2.Mevrouw Maria Christina Goorden, van Belgische nationaliteit, geboren te Wilrijk op 22/01/1977, wonende te 2550, Kontich, !Aslaan 15 met identiteitskaartnummer 590-7128380-70, gehuwd

De overeenkomst tussen hen gesloten wordt beheerst door de volgende statuten: Vennoten:

Beide cornparenten zijn beherende vennoten. Zij zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en nemen de verantwoordelijkheid op zich verbonden aan de oprichting van de vennootschap.

Er worden 200 aandelen uitgegeven. De heer Johannes Goorden doet een inbreng van 1.800,00 euro en Mevrouw Maria Christina Goorden doet een inbreng van 200,00 euro, sommen die zij op heden ter beschikking stellen van de vennootschap die aldus beschikt over een werkingskapitaal van 2.000,00 euro.

Daarenboven doen alle vennoten inbreng van hun kundigheid en bekwaamheid. Alle vennoten verbinden zich dan ook zich naar best vermogen in te zetten voor de belangen van de vennootschap en zullen zich onthouden van activiteiten die strijdig zijn met de belangen van de vennootschap.

Rechtsvorm en benaming:

De vennootschap is een vennootschap onder firma. Haar naam luidt "HANS GOORDEN".

Rechtsvorm en benaming zijn aangenomen als een essentieel element van het vennootschapscontract, dat

slechts bij unaniem besluit van alle vennoten kan worden gewijzigd.

Als commerciële benaming wordt de naam "HANS GOORDEN" aangenomen. Deze benaming kan bij

éénvoudige beslissing van de zaakvoerder worden gewijzigd.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2550 Kontich, Hoogbunderlaan 55 bus 2. De zetel kan met eenparig goedvinden van de vennoten verplaatst worden in België.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur te rekenen vanaf heden.

De vennootschap wordt niet ontbonden bij overlijden, ontsIdg, faillissement, onder curatorstelling of onbekwaam verklaring van een vennoot of bij vereffening of faillissement van een vennootrechtspersoon.

Op de Matste blz. van Lu'k g vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Y

4.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan slechts voortijdig worden ontbonden bij unaniem besluit van de beherende vennoten. Doel:

De vennootschap heeft als doel het uitvoeren van tuinontwerpen en het uitvoeren van alle werken in verband met tuinaanleg en tuinonderhoud en dit in de ruimste zin. Zij mag hierover ook adviseren en begeleiden.

Zij kan allerhande grond- en draineringswerken uitvoeren, speelpleinen en sportvelden aanleggen, evenals parken en tuinen.

Zij kan klinkers leggen, kasseien en alle verhardingen uitvoeren.

Zij kan alle handelingen verrichten in verband met de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel in alle artikelen welke verband houden met bloemen, planten, decoratiematerialen en boomkwekerij, evenals alle handelingen in verband met tussenpersoon in de handel.

De vennootschap heeft tevens tot doel de in- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de import en export, de transitohandel, het geven en nemen van consignaties van alle nieuwe en tweedehandse voertuigen en aanhangwagens, motorfietsen, onderdelen hiervan, machines en installaties en alle soorten goederen die betrekking hebben op het voorgaande.

Zij kan een werkplaats uitbaten voor carrosserieherstelling en/of een werkplaats als garagehouderhersteller en het verhuren van staanplaatsen.

Zij zal tevens tot doel hebben het opruimen en reinigen van werven voor, tijdens en na de werkzaamheden. Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, al dan niet in onderaanneming.

Het reinigen van gevels, voegwerken en zandstralen.

Het reinigen van het interieur van allerlei gebouwen: kantoren, fabrieken, winkels, scholen, appartementsgebouwen enz ...

Het lappen van ramen. Dit alles in de meest ruime zin.

Zij kan instaan voor het reinigen en ontsmetten van woongelegenheden, lokalen, meubels, stoffering en allerhande voorwerpen. Dit alles in de meest ruime zin.

Het optrekken en afbreken van steigers, werkplatforms en stellingen.

Schoorsteenvegen en schoonmaken van vuurplaatsen, kachelst ovens enz ... Dit alles in de meest ruime zin.

Zij zal alle activiteiten kunnen uitvoeren die vallen onder de ndrmendaturen van klusjesman en die niet behoren tot een gereglementeerd beroep,

Zij kan hiertoe haar diensten als bemiddelaar aanbieden aan om het even welke personen, ondernemingen, verenigingen of instellingen of ermee contracteren en samenwerken zowel In België als in het buitenland.

Zij kan optreden als gevolmachtigde of als lasthebber in naam en voor rekening van alle derden.

Zij zal al deze verrichtingen mogen doen in eigen naam en voor eigen rekening, evenals voor rekening van derden, al dan niet vennoten.

Om dit dcel te bereiken zal zij alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen stellen.

Bovendien kan zij door middel van participatie, inbreng, fusie, opslorping of enige andere vorm van integratie, associatie of samenwerking, deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen of ondernemingen, wanneer dit kan bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

Zij kan zich ten gunste van deze vennootschappen e.a. borgstellen of hun aval verlenen, optreden als hun agent of vertegenwoordiger.

Zij kan leningen of voorschotten toestaan aan haar vennoten, evenals aan derden binnen het kader van het maatschappelijk doel.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder, of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap is verbonden door de rechtsgeldig gestelde handelingen van haar organen van vertegenwoordiging mits deze uitdrukkelijk voor haar rekening werden gesteld, zelfs indien deze handelingen buiten het maatschappelijk doel liggen tenzij zij het bewijs levert dat de medecontractant daarvan op de hoogte was of er, gelet op de omstandigheden, niet onkundig kon van zijn. De bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe echter geen voldoende bewijs.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen. De opsomming hierboven is niet limitatief.

Zaakvoerders:

De beherende vennoten worden bij de oprichting tot zaakvoerders benoemd, hun mandaat is onbezoldigd tenzij anders bepaald door de Algemene Vergadering.

Boekjaar:

Het boekjaar begint op 1 januari en eindit op 31 december van dat jaar.

Algemene Vergadering:

Zj heeft alle bevoegdheden zoals voorzien door de wet en komt samen ten laatste de 3de maandag van de maand mei om 11u00.

Slctbepalingen:

- Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2013 en begint op heden.

Toepassing artikel 60 Wetboek Venn. De vennootschap neemt aile verbintenissen die zijn aangegaan vanaf 1 november 2012. Dit geldt zowel voor alle investeringen en alle gedane lasten voor het verwezenlijken van het doel van de vennootschap.

Bijzondere gevolmachtigde:

Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld Mevrouw Ellen Loots, wonende te Sint-Damiaanstraat 142, 2160 Wommelgem, ten einde de wettelijke formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket, de btw, alle neerleggingen ter publicatie in het Belgisch Staatsblad te doen van de oprichtingsakte en alle eventuele latere wijzigingen, en daarvoor alle stukken te tekenen.

Johannes G oorden

Zaakvoerder - vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

12/05/2015
ÿþ Mat Wad 71.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 501.759.422

Benaming

(voluit) : HANS GOORDEN

(verkort) :

i

*15068389*

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

3 0 APR. 2015

afdeling Antwerpen

Gxif#ie

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Hoogbunderiaan 55 bus 2, 2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - Sluiting van de vereffening

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel op 15 december 2014 blijken volgende beslissingen:

De vergadering wordt geopend om 17.00 uur onder het voorzitterschap van de Heer Johannes Goorden. De voorzitter duidt Mevrouw Maria Goorden aan als secretaris en tevens ais stemopnemer.

Aangezien het totaal der aandelen aanwezig of vertegenwoordigd is, dient geen verantwoording van de bijeenroeping gegeven en is de vergadering geldig samengesteld om over de punten van de agenda te beraadslagen en te beslissen,

De zaakvoerders zijn aanwezig om, overeenkomstig artikel 274 van de vennootschappenwet, antwoord te geven op de eventuele vragen die hun door de aandeelhouders worden gesteld.

De voorzitter herinnert eraan dat de agenda de volgende punten bevat

1.Goedkeuring van de vereffeningsbalans aangevangen op 1/1/2014 en eindigend op 30/11/2014

2.Beslissing tot ontbinding van de vennootschap

3.Goedkeuring van de vereffeningsverrichtingen

4.Kwijting en ontslag van de zaakvoerders

5.Sluiting van de vereffening van de vennootschap

6.Aanduiding van de plaats waar de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende 7 jaar zullen

bewaard worden

7.Bijzondere volmacht

1.De vergadering neem kennis van het verslag van de zaakvoerders waarin deze het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, samen met de vereffeningsbalans van de vennootschap afgesloten op 30/11/2014.

2.Na kennisname van deze verslagen en voormelde verklaring waarbij gevoegd de vereffeningsrekeningen en de stukken tot staving, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden met ingang vanaf 30 november 2014, overeenkomstig artikel 181 en artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen.

3.Aan de hand van deze stukken stelt de Algemene Vergadering vast dat er geen passiva meer zijn buiten het Eigen Vermogen en de rekening courant zaakvoerders, dat er bijgevolg niets te vereffenen valt onder derden en dat er tevens geen activa meer zijn.

De vergadering stelt tevens vast dat de vennootschap geen onroerend goed bezit.

Vermits de vennootschap geen activa- of passiva bewegingen meer heeft sinds de afsluitdatum van 30 november 2014, aanvaard de vergadering dat deze tevens geld als jaarrekening voor de periode van 1 januari 2014 tot heden.

op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen Uri liet Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

k w ~

Vont-. behouden

t aan het

Belgisch Staatsblad

De vennoten verzaken uitdrukkelijk aan de termijn van één maand voorzien door artikel 194 van het WetboeK van Vennootschappen.

4.Bij afzonderlijke stemming verleent de vergadering unanieme, volledige en algehele kwijting aan de zaakvoerder voor de door haar vervulde opdracht.

Er wordt met eenparigheid van stemmen beslist om geen vereffenaar te benoemen gezien de ontbinding en vereffening in 1 akte gebeuren.

5.De vergadering verklaart dat alle schulden van de vennootschap, voor zover de vereffeningsbalans vastgesteld per 30 november, de enige door de vennootschap te dragen schulden vermeld, volledig betaald zijn ' of dat deze geprovisioneerd werden tegenover de zaakvoerders.

De zaakvoerders verklaren dat, voor zover de vennootschap heden nog onbekende schulden zou hebben, zij ongeacht hun bedrag, zal instaan voor de betaling ervan.

De zaakvoerders verklaren tevens dat ingevolge de sluiting van de vereffening, alle formaliteiten vervuld zullen worden in verband met de fiscale aangiften; zij worden uitdrukkelijk gemachtigd om de banktegoeden van de vennootschap in ontvangst te nemen voor rekening van de vennoten.

6.Hierbij stellen wij vast dat de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan.

De algemene vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap vanaf heden ten minste 7 jaar bij de Heer Johannes Goorden, Hoogbunderlaan 55 bus 2, 2550 Kontich worden bewaard.

7,De vergadering beslist aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde, ADE CONSULTANTS BVBA, met zetel te Miksebaan 244, 2930 Brasschaat, vertegenwoordigd door zaakvoerder Ellen Loots, evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht wordt gegeven alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen nav de ontbinding en vereffening met het oog op de wijziging / verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie ais btw-plichtige.

Daar er geen andere punten meer op de agenda van de vergadering staan, sluit de voorzitter de vergadering op 19.00 uur, na lezing en goedkeuring van onderhavige notulen.

Opgemaakt te Kontich op 15 december 2014

Voor éénsluitend afschrift

Tegelijk neergelegd:

- notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van 15 december 2014

- staat van activa en passiva per 30 november 2014

Johannes Goorden

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van L lik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HANS GOORDEN

Adresse
HOOGBUNDERLAAN 55, BUS 2 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande