HANS MUYS CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HANS MUYS CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 465.848.537

Publication

09/04/2014
ÿþI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0465.848.537

Benaming

(voluit) : HANS MUYS CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2880 Bornem, Frans Van Haelenstraat 35 GLV

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - VASTKLIKKEN RESERVES

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Els De Block, geassocieerd notaris te Temse, op 10 maart 2014, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HANS MUYS CONSULTING", met maatschappelijke zetel te 2880 Bomem, Frans Van Haelenstraat 35 GLV, hebbende ondernemingsnummer BE 0465.848.537,

De vennootschap werd oorspronkelijk opgericht onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap bij onderhandse akte de dato 15 februari 1999, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 22 april 1999 onder nummer 64.

De statuten werden meermaals gewijzigd en voor de laatste maal bij proces-verbaal opgesteld door geassocieerd notaris Els De Block te Temse, op 18 april 2008, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 mei 2008 onder nummer 08067934,

De vergadering gaat vervolgens over tot de behandeling van de agenda en neemt volgende besluiten met algemene stemmen:

Eerste beslissing: Vaststelling van de belaste reserves

Vaststelling van de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de Vennootschap, hetzij een bedrag van driehonderdvijfendertigduizend zeshonderdtweeënzeventig euro twaalf cent (¬ 335.672,12), zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 31 maart 2012.

Tweede beslissing: Vaststelling van het uitkeerbaar bedrag

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen tweehonderdzesenzestigduizend vierhonderdendrie euro drieënzeventig cent (¬ 266.403,73) bedraagt.

Derde beslissing: Beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend

De algemene vergadering heeft op de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 31 januari 2014 op de zetel van de vennootschap, beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bruto-bedrag van tweehonderdzesenzestigduizend euro (¬ 266.000,00). De vergadering stelde vast dat ingevolge deze beslissing de vennoten een vordering hebben op de vennootschap, proportioneel aan hun aandelenbezit, ten belope van het nettobedrag van het tussentijdse dividend.

De vennoten hebben verklaard deze vordering overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de Vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

Vierde beslissing: Kapitaalverhoging door inbreng in natura

Verslaggeving

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding,

De vennoten verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen, Zij verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor:

Met betrekking tot deze inbreng in natura werd door BVBA "RAVERT, STEVENS & C°, vertegenwoordigd door mevrouw Kristien Stevens, bedrijfsrevisor, op 28 februari 2014 een verslag opgemaakt waarvan een exemplaar samen met een afschrift van onderhavige akte en een kopie van het voormeld verslag van de zaakvoerder, bij deze eveneens overhandigd, zal worden neergelegd ter griffie.

..... De besj±.titen van _cijt_v_ersiagvan mevrouw Stevens Kristien,,vopmoemd,_ty deri_(ettere

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

I

blodWo[d 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i.- g~j,--~"

--,

IIII IIIV~YI 111111

*19077151'

2 6  03 2094

~â1=~ll~C=i :h;`i't r{NK van

KOC3P!" !.ANDEL te MECHELEN hs

IIV

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Tot besluit verklaart ondergetekende, BVBA "RAVERT, STEVENS & C°, bedrijfsrevisorenkantoor te 1860 Meise, H. Van Dievoetlaan 1, dat uit het onderzoek van de voorgenomen inbreng in natura bij de voorgenomen kapitaalverhoging van de BVBA HANS MUYS CONSULTING is gebleken dat:

1.De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

2.De toegepaste methoden van waardering voor een bedrag van 239.400 EUR in hun geheel genomen en onder de normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

3.De waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde en de agio van de tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De ais tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit de uitgifte van 630 nieuwe aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel in alle opzichten identiek aan elk van de 100 bestaande aandelen;

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake "controle van inbreng in natura" van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Het bestuursorgaan van de BVBA HANS MUYS CONSULTING is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Aldus opgesteld te Meise, op 28 februari 2014 door het bedrijfsrevisorenkantoor BVBA "RAVERT, STEVENS & C°, vertegenwoordigd door:

Kristien Stevens

Bedrijfsrevisor."

De algemene vergadering beslist eenparig de ondergetekende notaris te ontslaan van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder en van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Beslissing

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde tweehonderdnegenendertigduizend vierhonderd euro (¬ 239.400,00) om het van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) te brengen op tweehonderdachtenvijftigduizend euro (¬ 258.000,00), door uitgifte van zeshonderd dertig (630) aandelen, zonder nominale waarde, van hetzelfde type als de bestaande aandelen met dezelfde rechten en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Vijfde beslissing: verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

De vennoten verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en zetten uiteen dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare vordering hebben ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren de vennoten, negentig procent (90%) van deze vordering ten belope van tweehonderdnegenendertigduizend vierhonderd euro (¬ 239.400,00) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing werd ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de vennoten, die aanvaarden, de zeshonderd dertig (630) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend, proportioneel aan het bestaande aandelenbezit.

De vergadering stelt vast dat, ingevolge deze inbreng, de aandeelhoudersstructuur eruit ziet als volgt:

1)De heer MUYS Hans, voornoemd, houder van zeshonderd zevenenvijftig (657) aandelen;

2)Mevrouw VAN DEN BOSSCHE Karine, voornoemd, houder van drieënzeventig (73) aandelen;

Totaal: zevenhonderd dertig (730) aandelen.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividend politiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

Zesde beslissing: Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van tweehonderdnegenendertigduizend vierhonderd euro (¬ 239.400,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderdachtenvijftigduizend euro (¬ 258.000,00), vertegenwoordigd door zevenhonderd dertig (730) aandelen, zonder nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/zevenhonderd dertigste van het kapitaal.

Zevende beslissing: Wijziging van de statuten

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering tot de aanpassing van artikel 5 van de statuten om deze in overeenstemming te brengen met de nieuwe kapitaaltoestand.

Artikel 5 luidt voortaan als volgt:

.'e"°

Voorbehouden

'

aan liet

Belgisch Staatsblad

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweehonderdachtenvijftigduizend euro (¬ 258,000,00) en is

verdeeld in zevenhonderd dertig (730) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/zevenhonderd dertigste

van het kapitaal vertegenwoordigen.

Achtste beslissing: Volmacht coordinatie

De vergadering verleent aan het notariaat Neirinckx & De Block alle machten om de gecoördineerde tekst van

de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Negende beslissing: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

Stemming

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

De notaris (get) Els De Block, geassocieerd notaris.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge Samen neergelegd met dit uittreksel :

- de expeditie van de akte

- verslag zaakvoerder

- verslag revisor

- gecoördineerde statuten



,.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 07.09.2013, NGL 08.10.2013 13622-0524-012
27/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 01.09.2012, NGL 25.09.2012 12574-0199-012
05/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 03.09.2011, NGL 03.10.2011 11567-0254-012
25/03/2011 : ME085196
12/10/2010 : ME085196
20/11/2009 : ME085196
10/10/2008 : ME085196
07/05/2008 : ME085196
10/10/2007 : ME085196
04/10/2006 : ME085196
22/09/2005 : ME085196
22/09/2004 : ME085196
27/07/2004 : ME085196
01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 07.09.2015, NGL 28.09.2015 15603-0348-012
22/04/1999 : MEA012445

Coordonnées
HANS MUYS CONSULTING

Adresse
FRANS VAN HAELENSTRAAT 35 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande