HANSE & CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HANSE & CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.784.950

Publication

14/02/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

[L[ l F I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

0 5 FEB. 2014

Ondernemingsnr :

Benaming

Voluit : HANSE & C°

Verkort :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Kruibeeksesteenweg 86, 2070 Zwijndrecht (deelgemeente

Burcht)

Voorwerp akte : OPRICHTING  STATUTEN - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor Luc Bracke, notaris met standplaats te Brecht, deelgemeente Sint-Job-in-'t-Goor, op drie februari tweeduizend veertien, nog te registreren, blijkt dat een vennootschap werd opgericht, waarvan de bekend te maken gegevens luiden als volgt:

Rechtsvorm -- Naam -:besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HANSE & C°

Zetel -: 2070 Zwijndrecht (deelgemeente Burcht), Kruibeeksesteenweg 86

Duur -: onbepaald te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel

Oprichters -: 1) de heer HANSE Didier, geboren te Borgerhout op dertig november negentienhonderd zevenenzeventig, wonende te 2070 Zwijndrecht (Burcht), Kruibeeksesteenweg 86, ongehuwd en 2) mevrouw TROCH Lieve Gabrielle Frans Josée, geboren te Oostende op elf maart negentienhonderd tweeënzestig, wonende te 2070 Zwijndrecht (Burcht), Kruibeeksesteenweg 86, echtgescheiden.

Identiteit der vennoten die hun inbreng nog niet hebben volstort en de bedrapen van de noq niet volstorte inbreng  voornoemde heer Hanse Didier elfduizend honderd zestig euro (11.160,00 EUR) en voornoemde mevrouw Troch Lieve duizend tweehonderd veertig euro (1.240,00 EUR)

Maatschappelijk kapitaal  Samenstelling  Volstort kapitaal  ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) verdeeld in honderd aandelen op naam zonder nominale waarde, waarvan bij de oprichting volstort: ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (6.200,00 EUR)

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE90 1325 4320 8832 bij Delta Lloyd Bank te Brussel, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Hanse & Co in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op zevenentwintig januari tweeduizend veertien dat door mij, notaris in ontvangst wordt genomen om bewaard te worden overeenkomstig de wet.

Begin en einde boeklaar - van één januari tot eenendertig december. De oprichters beslissen het eerste boekjaar te laten lopen vanaf de datum waarop onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om het te laten eindigen op 31 december 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Reserves - Het batig overschot van de balans, na aftrek van de algemene en uitbatingskosten, evenals van de noodzakelijke provisies en afschrijvingen, vormt de zuivere winst van de vennootschap. Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds en dit zolang dit niet een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Winstverdeling - De algemene vergadering besluit op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het saldo. De algemene vergadering kan beslissen dat voormeld overblijvend saldo geheel of gedeeltelijk, zal toegekend worden als tantièmes aan de zaakvoerder(s), zal aangewend worden voor een buitengewoon reservefonds of een provisiefonds, als dividend zal uitbetaald worden ofwel op het nieuw boekjaar zal overgedragen worden. De betaling van dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats die door de zaakvoerder(s) wordt aangeduid. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Verdeling vereffeningsaldo -- Na aanzuivering van alle vereffeningskosten, schulden en lasten van de vennootschap, zal het netto-actief vooreerst aangewend worden tot terugbetaling van de op de aandelen gestorte bedragen. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, zullen de vereffenaars het evenwicht herstellen tussen de aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen. Het overschot van het actief wordt tussen de aandelen verdeeld, bij gelijke delen, voor zover ze allen dezelfde nominale waarde bezitten.

Zaakvoerders -- Vertegenwoordigingsmacht - De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. Onverminderd bijzondere delegatie verleend door de zaakvoerder, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder. Tot gewoon zaakvoerder wordt benoemd voor de onbepaalde duur voornoemde heer HANSE Didier. Het mandaat is bezoldigd. De vennootschap kan maar verbonden worden door de zaakvoerder(s) vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen; tot aan deze datum treden de oprichters namens de vennootschap op.

Commissarissen - geen

Doel - De vennootschap heeft tot doel:

A. De aan- en verkoop, groot- en kleinhandet, de in- en uitvoer van aile textielproducten, lederwaren, schoenen en overig schoeisel. De bovenstaande omschrijving van de te verhandelen goederen, materialen en andere, is niet beperkend doch opsommend.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden voor eigen rekening, als voor derden, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

B. Het aanleggen, uitbouwen en beheren van een onroerend of roerend vermogen. Hiertoe mag de vennootschap alle verrichtingen van aankoop, verkoop, verandering, verbouwing, inrichting, ruil, expertise, beheer van alle roerende en onroerende goederen uitvoeren.

C. Alle diensten van economische aard, het verstrekken van adviezen en consulting. Het waarnemen van alle bestuurdersopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende en onroerende, commerciële of financiële handelingen stellen, die

rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, fusie of hoe dan ook.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds - in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De algemene vergadering kan het maatschappelijk doel wijzigen onder de wettelijke voorziene voorwaarden.

Plaats, daq en uur iaarvergaderinq - de eerste maandag van de maand juni om twintig uur (20.00 uur) op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald, voor de eerste maal in 2015. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden

Voorwaarden uitoefening stemrecht - Het stemrecht verbonden aan aandelen waarvan de eisbare en opgeëiste volstorting niet werden verricht, wordt geschorst. Iedere vennoot mag zich bij schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen door een andere stemgerechtigde vennoot. Rechtspersonen en onbekwamen mogen slechts worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers, onverminderd voorafgaande zin.

Volmacht: Bijzondere volmacht wordt verleend voor onbepaalde tijd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap Kantoor De Vre, met zetel te 2170 Antwerpen-Merksem, Terlindenhofstraat 24, hier vertegenwoordigd door haar afgevaardigd bestuurder, mevrouw Marie-Rose Devriese, of aan één van haar aangestelden, elk bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of publicaties die verband houden met beslissingen van de algemene vergadering, van de zaakvoerder of van de Raad van Bestuur of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook om de formaliteiten van inschrijving, wijziging of schrapping van inschrijving met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de Directe Belastingen, Douane en Accijnzen, de Registratie-commissie aannemers, de Belasting over de Toegevoegde Waarde en het sociaal verzekeringsfonds te vervullen, en daartoe alle nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en alle noodzakelijke documenten te ondertekenen.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

notaris Luc Bracke

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift.

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 24.06.2015 15211-0033-011
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 19.07.2016 16324-0372-011

Coordonnées
HANSE & CO

Adresse
KRUIBEEKSESTEENWEG 86 2070 BURCHT

Code postal : 2070
Localité : Burcht
Commune : ZWIJNDRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande