HANSEN INDUSTRIAL TRANSMISSIONS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HANSEN INDUSTRIAL TRANSMISSIONS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 823.115.472

Publication

30/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 17.06.2014, NGL 20.06.2014 14209-0227-041
23/07/2014
ÿþ MOd word 11.1

= _ j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude

aan het

Belgiscl Staatsbic

ill

*191420



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

f $ JULI 2014

a4deiifiktwerpen

Ondernemingsnr : 0823.115.472

Benaming

(voluit) : Hansen Industriel Transmissions

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Leonardo da Vincilaan 1, 2650 Edegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kennisname en bevestiging ontslag bestuurder - benoeming bestuurders - toekenning bijzondere volmacht

Uittreksel uit het proces-verbaal van de éénparige schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders

De aandeelhouders nemen akte en bevestigen het ontslag van de heer Hiroyuki Isshiki, wonende te Avenue de Beaulieu 20, 1160 Audergem, ais bestuurder van de vennootschap met ingang vanaf 31 mei 2014,

De vergadering dankt de heer Hiroyuki Isshiki voor de wijze waarop hij zijn opdracht heeft uitgeoefend en voor de bijdrage die hij heeft geleverd tot de ontwikkeling van de vennootschap.

De heer Hiroyuki Isshiki zal op de eerstvolgende jaarvergadering die beraadslaagt en besluit over de goedkeuring van de jaarrekening, algehele en volledige kwijting verleend worden voor alle aansprakelijkheid voortvloeiend uit de uitoefening van zijn mandaat tot op de dag van zijn ontslag, tenzij bij ernstige en zware beleidsfouten.

Vervolgens gaan de aandeelhouders over tot de benoeming van de volgende persoon en vennootschap als bestuurder van de vennootschap, voor een periode ingaand op 31 mei 2014 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2019:

- de heer Takeshi Okabe, wonende te Engasserbogen 46, 80639 Munchen, Duitsland;

- Jacobs Consulting VOF, met maatschappelijke zetel te Coebergerstraat 18, 2018 Antwerpen, vast vertegenwoordigd door de heer Jan Jacobs, wonene te Coebergerstraat 18, 2018 Antwerpen.

Voornoemde bestuurders verklaren hun mandaat te aanvaarden en zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen.

Tenslotte besluiten de aandeelhouders een bijzondere volmacht toe te kennen aan Meester Tim Baart en Meester Yannick Van den broeke, advocaten bij advocatenkantoor Laga, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegeen, Berkenlaan 8A, teneinde de genomen beslissingen van de aandeelhouders te publiceren in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, in de Kruispuntbank van Ondernemingen en in het rechtspersonenregister, inclusief alle benodigde documenten en stukken te ondertekenen.

Voor éénsiuidend uittreksel

Tim Baart

Lasthebber / advocaat

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

23/08/2013
ÿþMod Word 11.1.

I r1:, »_i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voor-

behouden aan het E3elgisch

Staatsblac

Ondernemingsnr : 0823.915.472

Benaming

(voluit) : Hansen Industrial Transmissions

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Leonardo da Vincilaan 1, 2650 Edegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : kenninsname en bevestiging ontslag bestuurder - benoeming bestuurder - benoeming lid directiecomité -toekenning bijzondere volmacht

Uittreksel uit het proces-verbaal van de zitting van de Raad van bestuur dd, 25 juni 2013

Na beraadslaging besluit de raad van bestuur met unanimiteit om over te gaan tot de benoeming van het volgende lid van het directiecomité en dit voor een onbepaalde termijn met ingang vanaf 25 juni 2013;

-Jacobs Consulting VOF, met maatschappelijke zetel te Coebergerstraat 18, 2018 Antwerpen, vast vertegenwoordigd door de heer Jan Jacobs, wonende te Coebergerstraat 18, 2018 Antwerpen.

Bovenvermeld lid van het directiecomité verklaart zijn mandaat te aanvaarden en zal dit onbezoldigd uitoefenen.

Tevens besluit de raad van bestuur een bijzondere volmacht toe te kennen aan Meester Tim Baart en Meester Yannick Van den broeke, advocaten bij advocatenkantoor Laga, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8A, teneinde de genomen beslissingen van de bestuurders te publiceren in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, in de Kruispuntbank van Ondernemingen en in het rechtspersonenregister, inclusief alle benodigde documenten en stukken te ondertekenen.

Uittreksel uit het proces-verbaal van de éénparige schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders.

De aandeelhouders nemen akte en bevestigen het ontslag van de heer Thomas Mueller, wonende te Maria Bimbaum Strasse 12, 80686 München, Duitsland, als bestuurder van de vennootschap met ingang vanaf 25 juni 2013. De vergadering dankt de heer Thomas Mueller voor de wijze waarop hij zijn opdracht heeft uitgeoefend en voor de bijdrage die híj heeft geleverd tot de ontwikkeling van de vennootschap.

De heer Thomas Mueller zal op de eerstvolgende jaarvergadering die beraadslaagt en besluit over de goedkeuring van de jaarrekening, algehele en volledige kwijting verleend worden voor alle aansprakelijkheid voortvloeiend uit de uitoefening van zijn mandaat tot op de dag van zijn ontslag, tenzij bij ernstige en zware beleidsfouten.

Vervolgens gaan de aandeelhouders over tot de benoeming van de heer Dean Shaun, wonende te Ofener Strasse 19, 80689 München, Duitsland, als bestuurder van de vennootschap, voor een periode ingaand op 25 juni 2013 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2016.

Voornoemde bestuurder verklaart zijn mandaat te aanvaarden en zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen.

Tenslotte besluiten de aandeelhouders een bijzondere volmacht toe te kennen aan Meester Tim Baart en Meester Yannick Van den broeke, advocaten bij advocatenkantoor Laga, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8A, teneinde de genomen beslissingen van de aandeelhouders te publiceren in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, in de Kruispuntbank van Ondernemingen en in het rechtspersonenregister, inclusief alle benodigde documenten en stukken te ondertekenen.

13 31591* i

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel le Antwerpen, op

13 p,Uû. 2413

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor eensluidend uittreksel

Tim Baart

advocaat/gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen , Verso . Naam an handtekening.

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 18.06.2013, NGL 12.07.2013 13304-0460-041
17/06/2013
ÿþMai Waal 11,1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II ta Vif i iu

Neergelegd ter griffie van de ktechtbank van Koophandel te Antwerpen, OP

0 ,sisa 2e

Griffie

Ondernemingsnr : 0823.115.472

Benaming

(voluit) : Hansen Industrial Transmissions

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Leonardo da Vincilaan 1, 2650 Edegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en benoeming (gedelegeerd) bestuurder en voorzitter, ontslag lid directiecomité - toekenning volmacht

Uittreksel uit het proces-verbaal van de zitting van de Raad van bestuur dd. 18 april 2013

De raad van bestuur neemt kennis van en bekrachtigt het ontslag van de heer Torsten Schultz, wonende te 2980 Zoersel, Risschotlei 4A als gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur en dit met ingang vanaf 22 april 2013.

De raad van bestuur besluit vervolgens over te gaan tot de bekrachtiging van de benoeming van Opervision BVBA, met maatschappelijke zetel te Veldstraat 5, 3620 Lanaken, vast vertegenwoordigd door de heer Eric Vuurstaek, als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap en als voorzitter van de raad van bestuur, met ingang vanaf 22 april 2013, en onder de opschortende voorwaarde van zijn benoeming door de aandeelhouders', als bestuurder van de vennootschap met ingang vanaf 22 april 2013.

Zijn mandaat als gedelegeerd bestuurder zal onbezoldigd worden uitgeoefend,

Na beraadslaging besluit de raad van bestuur met unanimiteit om over te gaan tot de bekrachtiging van het

ontslag van het volgende lid van het directiecomité met ingang vanaf 22 april 2013:

-De heer Torsten Schultz, wonende te 2980 Zoersel, Risschotlei 4A,

De raad van bestuur dankt voornoemd lid voor de wijze waarop hij zijn mandaat heeft uitgeoefend, en voor

de bijdrage die hij heeft geleverd tot de ontwikkeling van de vennootschap.

Tevens besluit de raad van bestuur een bijzondere volmacht toe te kennen aan de heer Tim Baart, advocaat, bij advocatenkantoor Laga, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8A, teneinde de genomen beslissingen van de bestuurders te publiceren in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, in de Kruispuntbank van Ondernemingen en in het rechtspersonenregister, inclusief alle benodigde documenten en stukken te ondertekenen,

Uittreksel uit het proces-verbaal van de éénparige schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders.

De aandeelhouders nemen akte en bekrachtigen het ontslag van de heer Torsten Schultz, wonende te 2980 Zoersel, Risschotlei 4A ais bestuurder van de Vennootschap met ingang vanaf 22 april 2013.

De vergadering dankt de heer Torsten Schultz voor de wijze waarop hij zijn opdracht heeft uitgeoefend en voor de bijdrage die hij heeft geleverd tot de ontwikkeling van de vennootschap.

De heer Torsten Schultz zal op de eerstvolgende jaarvergadering die beraadslaagt en besluit over de goedkeuring van de jaarrekening, algehele en volledige kwijting verleend worden voor aile aansprakelijkheid, voortvloeiend uit de uitoefening van zijn mandaat tot op de dag van zijn ontslag, tenzij bij ernstige en zware beleidsfouten.

Vervolgens gaan de aandeelhouders over tot de bekrachtiging van de benoeming van Opervision BVBA, met maatschappelijke zetel te Veldstraat 5, 3620 Lanaken, vast vertegenwoordigd door de heer Eric Vuurstaek, als bestuurder van de Vennootschap, voor een periode ingaand op 22 april 2013 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2016.

Voornoemde bestuurder verklaart zijn mandaat te aanvaarden en zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen,

Op de laatste blz. van Lork B vermeiden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

k

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Tenslotte besluiten de aandeelhouders een bijzondere volmacht toe te kennen aan de heer Tim Baart, advocaat bij advocatenkantoor Laga, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8A, teneinde de genomen beslissingen van de aandeelhouders te publiceren in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, in de Kruispuntbank van Ondernemingen en in het rechtspersonenregister, inclusief alle benodigde documenten en stukken te ondertekenen.



Voor éénsluidend uittreksel

Tim Baart

advocaat/gevolmachtigde









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto ° Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/05/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter galle van de

Rechtbank van Koophal ÁI te toverpen op

De Griffier

Griffie

1111111 32*iNimi~mm+~

V I

beh

aa

Be

Stat





111111

Ondernemingsnr : 0823.115.472

Benaming

(voluit) : Hansen Industrial Transmissions

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Leonardo da Vincilaan 1, 2650 Edegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag leden directiecomité » toekenning volmacht

Uittreksel uit het proces-verbaal van de zitting van de Raad van bestuur dd. 24 januari 2013

Na beraadslaging besluit de raad van bestuur met unanimiteit om over te gaan tot het ontslag van de,

volgende leden van het directiecomité:

-Finance4Value BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Daniel Michiels  met ingang vanaf 1 maart

2013;

-De heer Lieven De Meyer  met ingang vanaf 1 april 2013.

De raad van bestuur dankt voornoemde leden voor de wijze waarop zij hun mandaat hebben uitgeoefend,'

en voor de bijdrage die zij hebben geleverd tot de ontwikkeling van de vennootschap,

De raad van bestuur heeft tevens besloten een bijzondere volmacht te verlenen aan Meester Tim Baart, advocaat bij advocatenkantoor Laga te 1831 Diegem, Berkenlaan 8a, teneinde de genomen beslissingen van de bestuurders te publiceren in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, in het rechtspersonenregister en in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, inclusief alle benodigde documenten en stukken te ondertekenen.

Voor éénsluidend uittreksel

Tim Baart

advocaat/gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

19/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

~ ~t--~---~;- E _ ~ï~: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i *iaiseeas* IN

neergelegd ter griffie van de Rechtbank Van Koophandel te Antweipen, op

7 UV. 201Z

Griffie

Ondernemingsnr : 0823.115.472

Benaming

(vo[uit) : Hansen Industrial Transmissions

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Leonardo da Vincilaan 1, 2650 Edegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming lid directiecomité - toekenning volmacht

Uittreksel uit het proces-verbaal van de zitting van de raad van bestuur dd. 25 oktober 2012

Na beraadslaging besluit de raad van bestuur over te gaan tot de benoeming van de volgende persoon als lid van het directiecomité met ingang vanaf 5 november 2012:

-Finance4Value BVBA (BE 0475.701.361), Joris Helleputteplein 3 bus 06 01, 3000 Leuven, vertegenwoordigd door Daniel Michiels.

Bovenvermeld lid van het management comité verklaart zijn mandaat te aanvaarden en verklaart akkoord te gaan met het charter van het directiecomité. Hij wordt aangesteld voor onbepaalde duur.

De raad van bestuur heeft tevens besloten een bijzondere volmacht te verlenen aan Meester Tim Baart, advocaat bij advocatenkantoor Laga te 1831 Diegem, Berkenlaan 8a, teneinde de genomen beslissingen van de bestuurders te publiceren in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, in het rechtspersonenregister en in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, inclusief alle benodigde documenten en stukken te ondertekenen,

Voor éénsluidend uittreksel

Tim Baart

Advocaat / lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/01/2015
ÿþ"e

Ondernemingsnr : 0823.115.472

Benaming

(voluit) : Hansen Industrial Transmissions

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Leonardo da Vincilaan 1, 2650 Edegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kennisname ontslag en benoeming bestuurder - ontslag lid directiecomité - bijzondere volmacht

Uittreksel uit het proces-verbaal van de zitting van de raad van bestuur dd. 5 november 2014

De raad van bestuur neemt kennis van het ontslag van de heer Takeshi Okabe, wonende te Engasserbogen 46, 80639 Munchen, Duitsland, ais bestuurder van de vennootschap met ingang vanaf 1 november 2014.

Bijgevolg stelt de raad aan de aandeelhouders voor om de heer Koichi Shuhel, wonende te Mulderslaan 105, 1160 Oudergem (België) te benoemen als onbezoldigd bestuurder van de vennootschap en dit met ingang vanaf 1 november 2014.

De raad van bestuur besluit tevens met unanimiteit het ontslag van de heer Hiroyuki Isshiki, wonende te Avenue de Beaulieu 20, 1160 Audergem, als lid van het directiecomité te bekrachtigen en dit met ingang vanaf 31 mei 2014.

Tevens besluit de raad van bestuur een bijzondere volmacht toe te kennen aan Meester Tim Baart en Meester Yannick Van den broeke, advocaten bij advocatenkantoor Laga, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8A, teneinde de genomen beslissingen van de bestuurders te publiceren in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, in de Kruispuntbank van Ondernemingen en in het rechtspersonenregister, inclusief alle benodigde documenten en stukken te ondertekenen.

Uittreksel uit het proces-verbaal van de éénparige schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders

De aandeelhouders nemen akte en bevestigen het ontslag van de heer Takeshi Okabe, wonende te Engasserbogen 46, 80639 Munchen, Duitsland, als onbezoldigd bestuurder van de vennootschap met ingang vanaf 1 november 2014.

De vergadering dankt de heer Takeshi Okabe voor de wijze waarop hij zijn opdracht heeft uitgeoefend en voor de bijdrage die hij heeft geleverd tot de ontwikkeling van de vennootschap. De heer Takeshi Okabe zal op de eerstvolgende jaarvergadering die beraadslaagt en besluit over de goedkeuring van de jaarrekening, algehele en volledige kwijting verleend worden voor alle aansprakelijkheid voortvloeiend uit de uitoefening van zijn mandaat tot op de dag van zijn ontslag, tenzij bij ernstige en zware beleidsfouten.

Vervolgens gaan de aandeelhouders over tot de benoeming van de heer Koichi Shuhei, wonende te Mulderslaan 105, 1160 Oudergem (België), als bestuurder van de vennootschap, voor een periode ingaand op 1 november 2014 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2019.

Voornoemde bestuurder verklaart zijn mandaat te aanvaarden en zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen.

Tenslotte besluiten de aandeelhouders een bijzondere volmacht toe te kennen aan Meester Tim Baart en Meester Yannick Van den broeke, advocaten bij advocatenkantoor Laga, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8A, teneinde de genomen beslissingen van de aandeelhouders te publiceren in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, in de Kruispuntbank van Ondernemingen en in het rechtspersonenregister, inclusief alle benodigde documenten en stukken te ondertekenen.

Voor éénsluidend uittreksel

Yannick Van den broeke, advocaat - lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IsI~Î~ü~i~,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

b(

;



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

kl. _9 JAN. 2015

afdetY;twerpen

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

07/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 19.06.2012, NGL 02.08.2012 12380-0572-038
21/05/2012
ÿþ Mod Word 1t.1

lei: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IIlI Ii lt lli I I llI IIIN~RR

*aaa9i~ao"

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen

op 0 HP 2012

%gtam

Ondernemingsnr : 823.115.472

Benaming

(voluit) : Hanen Industrial Transmissions

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Leonardo da Vincilaan 1, 2650 Edegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit het schriftelijk besluit van de aandeelhouders dd. 1 april 2012.

De aandeelhouders nemen akte van het ontslag van Dhr. Nobuhiko Iwamoto, wonende te 46-7 Tousenndai, Ogawa Higashiura-chou, Chita  g un, Aichi, Japan en Dhr. Morihiro Kondo, wonende te Coop-City Chiharadai A-301, 1-3, Chiharadaiminami 5 chome, Ichihara-shi, Chiba, Japan als bestuurders van de Vennootschap met ingang van 1 april 2012.

De aandeelhouders beslissen om aan Dhr. Nobuhiko Iwamoto en Dhr. Morihiro Kondo voorlopige kwijting te geven voor de uitoefening van hun mandaat tot op heden. Het verlenen van de definitieve kwijting voor de uitoefening van hun mandaat tot op heden zal worden bevestigd tijdens de gewone algemene vergadering die zal beslissen over de jaarrekening afgesloten op 31 maart 2012.

De aandeelhouders benoemen tot bestuurder van de Vennootschap:

" Dhr. Hiroyuki Isshiki, van Japanse nationaliteit, wonende te Avenue de Beauiieu 20, 1160 Audergem.

Zijn mandaat zal een einde nemen onmiddellijk na de in 2016 te houden gewone algemene vergadering. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Torsten Schultz

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

21/05/2012
ÿþ~

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ennimplu

Neergelegd ter griffie van (le Rechtbank van Koophandr! te Antwerpen

Op R 71117

Gr~fftérfffleir,

Ondernemingsnr : 0823,115,472

Benaming

(voluit) : Hansen Industrial Transmissions

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Leonardo da Vincilaan 1, 2650 Edegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming leden directiecomité - toekenning volmacht Uittreksel uit het proces-verbaal van de raad van bestuur dd. 17 april 2012.

De raad van bestuur benoemt de volgende personen als [eden van het directiecomité: Dhr. Torsten Schultz: met ingang vanaf 17 april 2012;

- Dhr. Hiroyuki lsshiki: met ingang vanaf 17 april 2012;

- Dhr. Lieven De Meyer; met ingang vanaf 17 april 2012;

- Opervision BVBA, niet vaste vertegenwoordiger dhr. Erik Vuurstaek: met ingang vanaf 17 april 2012;

Het mandaat van de leden van het directiecomité wordt toegekend voor onbepaalde duur.

Het voorzitterschap van het directiecomité wordt met ingang vanaf 17 april 2012 toegekend aan de heer Torsten Schultz, ïn zijn hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder van de vennootschap.

De bovenvermelde leden van het management comité hebben besloten hun mandaat te aanvaarden.

Het mandaat van de leden van het directiecomité zal, overeenkomstig, de rcohtractueleibepalingen met de leden van het directiecomité, onbezoldigd worden uitgeoefend.

De raad van bestuur heeft tevens besloten een bijzondere volmacht te verlenen aan Meester Tim Baart, advocaat bij advocatenkantoor Laga te 1831 Diegem, Berkenlaan 8a, teneinde de genomen beslissingen van de bestuurders te publiceren in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, in het rechtspersonenregister en in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, inclusief alle benodigde documenten en stukken te ondertekenen.

Voor éénsluidend uittreksel

Tim Baart

Advocaat I gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 21.06.2011, NGL 06.10.2011 11577-0550-040
31/08/2011
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

pleergelegrl.r'e,r Ari.{lie von de eeriiégià van Koophandel te Aatiaerpen, a

Griffie ~ 9 Al! ,. 2019

I IH II 111111111! 1II I I lI 1111 1IJ

*iii3zsa9*

Va behc aan Belf Staal

Ondernemingsnr :. 0823.115.472

Benaming

(voluit) : Hansen Industrial Transmissions

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Leonardo da Vincilaan 1, 2650 Edegem, België

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming commissaris

Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders van 21 juni 2011.

1. De aandeelhouders hebben met ingang van 21 juni 2011 kennisgenomen van het vrijwillig ontslag van Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA vertegenwoordigd door de heer Rudi Braes, bedrijfsrevisor, als commissaris van de Vennootschap.

2. De aandeelhouders besluiten, op voordracht van de ondernemingsraad, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KPMG Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40, die zal vertegenwoordigd worden voor de uitoefening van zijn mandaat door de heer Filip De Bock, bedrijfsrevisor, als commissaris van de vennootschap te benoemen met ingang van 21 juni 2011.

Het mandaat van de commissaris eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 maart 2014.

3. De aandeelhouders besluiten om alle volmachten te verlenen aan TROMBETTA Mieke en PEETERS Sanne, woonplaats gekozen te Generaal Lemanstraat 27, 2018 Antwerpen, allen individueel bevoegd en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met het oog op het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de publicatiefomulieren betreffende voorgaande besluiten.

Saune Peeters

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2011- Annexes du Moniteur belge

22/04/2011
ÿþVoorbehoud aan he Belgisc Staatsbi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2011- Annexes du Moniteur belge

.aS In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0823.115.472

Benaming

(voluit) : Hansen Industrial Transmissions

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Leonardo da Vincilaan 1, 2650 Edegem, België

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van bestuurders

Uittreksel uit het unaniem schriftelijk besluit van de enige aandeelhouder dd. 4 maart 2011.

De enige aandeelhouder neemt akte van het ontslag van Dhr. Alex De Ryck en Dhr. Bernard Moerman als bestuurders van de Vennootschap met ingang van 4 maart 2011.

De enige aandeelhouder beslist om aan 0tir.'Alex De Rycken Dhr..Bernard Moerman voorlopige kwijting te geven voor de uitoefening van hun:máridaat, tot op heden. Het verlenen van de definitieve kwijting voor de uitoefening van hun mandaat tot Op heden zal worden bevestigd tijdens de gewone algemene vergadering die zal beslissen over de jaarrekening afgesloten op 31 maart 2011'.

De enige aandeelhouder benoemt tot bestuurders van de Vennootschap:

- Dhr. Thomas Mueller, van Duitse nationaliteit, wonende te Maria Bimbaum Stresse 12, D 80686 Munich;

- Oh,. Nobuhiko lwamoto, van Japanse nationaliteit, wonende te 46-7 Tousenndai, Ogawa Higashiura-chou, Chita - g un, Aichi, Japan; en

Dhr. Morihiro Kondo, van Japanse nationaliteit, wonende te Coop-City Chiharadai A-301, 1-3, Chiharadaiminami 5 chome, lchihara-shi, Chiba, Japan.

Hun mandaat zal een einde nemen onmiddellijk na de in 2016 te houden gewone algemene vergadering.

Dhr. Torsten Schultz

Gedelegeerd Bestuurder

811062180*

1

Neergelegd ter griffie von de Reditbaak

vaÁ Ifoophr-A" tts AnhCzp9n, oi

1 2 M.. 2111

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/05/2015
ÿþi

r

Op de laatste biz. van luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vande perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Wafd 41.1

rem

/Ln,

I Me

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Leonardo da Vincilaan 1, 2650 Edegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : hernieuwing mandaat commissaris

Uittreksel uit de notulen van de éénparige schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders

Conform het voorstel van het bestuursorgaan, verleent de Bijzondere Algemene Vergadering aldus haar akkoord aan de benoeming van de burgerlijke coöperatieve vennootschap KPMG Bedrijfsrevisoren (B00001), met maatschappelijke zetel te Bourgetlaan 40, B-1130 Brussel, als commissaris voor een termijn van drie jaren.' Het mandaat zal vervallen na de Algemene Vergadering der Aandeelhouders die de rekeningen van het boekjaar 31 maart 2017 vaststelt. KPMG Bedrijfsrevisoren duidt de heer Filip De Bock (IBR A01913) aan als; vaste vertegenwoordiger.

Tevens besluiten de aandeelhouders een bijzondere volmacht toe te kennen aan Meester Tim Baart en Meester Yannick Van den broeke, advocaten bij advocatenkantoor Laga, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8A, teneinde de genomen beslissingen van de aandeelhouders te publiceren in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, in de Kruispuntbank van Ondernemingen en in het rechtspersonenregister, inclusief alle benodigde documenten en stukken te ondertekenen.

Tim Baart

Advocaat I lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

li

*15079358*

Rechtbank van koophandel Antweroon

13 MEI 2015

afafr tRntwerpen

Ondernemingsnr : 0823.115.472

Benaming

(voluit) : Hansen Industrial Transmissions

(verkort) :

10/06/2015
ÿþVoorbehoud aan hi Belgts, Staatst

Mod Word tt.t

= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondemerningsnr : 0823.115.472

Benaming

(voluit) : Hansen Industrial Transmissions

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Leonardo da Vncilaan 1, 2650 Edegem, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Einde mandaten

Uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de aandeelhouder van 26 mei 2015 en de notulen van de raad van bestuur van 26 mei 2015:

De mandaten van Opervision BVBA als bestuurder, voorzitter van de raad van bestuur, gedelegeerde tot het dagelijks bestuur, gedelegeerd bestuurder en lid van het directiecomité van de vennootschap zijn geëindigd op 26 mei 2095.

5haun Dean Jacobs Consulting VOF

Bestuurder Bestuurder

vertegenwoordigd door

Jan Jacobs

vaste vertegenwoordiger

Renie vm,a,k~~, ~~r!du1

AntvderAen

0 1 ICI 2015

Griffie

^.ntwerpeh

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
HANSEN INDUSTRIAL TRANSMISSIONS

Adresse
LEONARDO DA VINCILAAN 1 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande