HARDROCK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HARDROCK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.539.511

Publication

15/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

13-04-2015

Griffie

*15306507*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628539511

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

HardRock

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris Caroline de BRUYN, met standplaats te Antwerpen, op zeven april tweeduizend vijftien, blijkt dat:

1/ De heer OEYEN Ken Joanne Franciscus, geboren te Merksem op 17 september 1981, identiteitskaart met nummer 591-8529031-20, rijksregisternummer 5810917 219-65, wonende te 2550 Kontich, Molenstraat 63.

Gehuwd te Antwerpen op 5 april 2008 met mevrouw Hesbeen Sarah onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Paul De Groof te Antwerpen op 13 maart 2008. 2/ De besloten vennootschap  A.T.W.T. INTERNATIONAL , met maatschappelijke zetel te 5384LL Heesch (Nederland), Zoggelsestraat 27, opgericht bij akte verleden voor notaris Theodorus Lambertus Marie De Bie te Landerd (Nederland)op 26 augustus 2008, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel, vallend onder het beheer van de Kamer van Koophandel voor Brabant, dossiernummer 17231733, waarvan de statuten sindsdien niet meer gewijzigd werden.

Hier vertegenwoordigd door de heer Geurts van Kessel Franciscus Wilhelmus Maria, geboren te Schaijk (Nederland) op 6 januari 1961, paspoort nummer NP353LDP0, wonende te Heesch, gemeente Bernheze (Nederland), Zoggelsestraat 27 , handelend in zijn hoedanigheid van Algemeen Directeur hiertoe aangesteld bij akte van oprichting hoger vermeld.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam " HardRock ", met zetel te 2600 Antwerpen-Berchem, Jos Ratinckxstraat 7 bus 30. De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting en treedt in werking op zelfde datum.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

- Het uitbaten van een onderneming voor het uitvoeren en de aanneming van lastechnieken en het verstevigen van constructies, materialen en leidingen;

- Het beheren van vennootschappen, ondernemingen en patrimonia, welke ook hun doel weze, met inbegrip van de uitoefening van de functies van bestuurder, gedelegeerd bestuurder en vereffenaar van vennootschappen;

- Het doen van alle financiële, commerciële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, hetzij geheel, hetzij gedeeltelijk, met één of andere tak van haar voorwerp verband houden, of die van aard zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of te ontwikkelen.

- Het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland: alle handels- en nijverheidsdaden stellen, alle financiële transacties uitvoeren en alle roerende en onroerende verrichtingen realiseren, dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn om de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen. De vennootschap mag met alle middelen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen

Onderwerp akte :

Jos Ratinckxstraat 7 Bus 30 2600 Antwerpen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

of vennootschappen, in België of in het buitenland die een gelijkaardig, eenzelfde of aanverwant doel nastreven of die van die aard zijn het maatschappelijk doel te bevorderen.

B. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is onvoorwaardelijke geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 euro), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordigers binnen hun bevoegdheidssfeer.

De gewone jaarvergadering wordt gehouden ieder jaar op de eerste van de maand juni om 13.30 uur. en voor het eerst in tweeduizend zestien.

Het boekjaar gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar; het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot eenendertig december tweeduizend vijftien. Onmiddellijk na de oprichting werd besloten tot niet- statutair zaakvoerder te benoemen, de heer OEYEN Ken Joanna Franciscus, voornoemd, die verklaard heeft deze opdracht te aanvaarden, welke zonder beperking is van duur en onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Bock & C°, Accountants en Belastingconsulenten, ondernemingsnummer 0894 977 527, met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Louis Mariënlaan 2A bus 2 met recht van indeplaatsstelling door één van haar zaakvoerders of één van haar aangestelden teneinde de nodige formaliteiten te vervullen en te ondertekenen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), de diensten van de BTW, de directe belastingen en andere fiscale administraties, de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, evenals bij de erkende ondernemingsloketten en de sociale verzekeringsfondsen, en dit zowel voor neerlegging en inschrijving/aansluiting, als voor elke latere wijziging en/of aanpassing.

Voor ontledend uittreksel.

Caroline de BRUYN

Notaris

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.04.2016, NGL 29.08.2016 16523-0022-010

Coordonnées
HARDROCK

Adresse
MOLENSTRAAT 63 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande