HARISHNA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HARISHNA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 526.998.921

Publication

14/05/2013
ÿþ~

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

hier;

beperkte:

Vnl

behoi aan Belgi

Staat

mod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

LGENeergeiegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

7e3 2 3 APR. 2.013

315CH STA ATSBLAD Griffie

3NETEUR B

1I1 III 11111111111 II1 111

" 13073825*

1111

0 6 -05-

~

Ondememingsnr : 5 g-C - g g g. 9 2-1

Benaming (voluit) : HAR1SHNA

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : FRUITHOFLAAN 13

2600 ANTWERPEN-BERCHEM

Onderwerp akte : BVBA OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Bart Van Tulden te Antwerpen op 17 april 2013, nog tel registreren, blijkt dat werd opgericht een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de: volgende voorwaarden:

1. Oprichters-vennoten:

1. De heer RAMASAMY Pajhmanathan geboren te Galaha (Sri Lanka) op 16 oktober 1964, wonende te 2060 Antwerpen, Jan Palfijnstraat 5, echtgenoot van mevrouw BAWANI Kandasamy, met hem wonende en met wie hij gehuwd is te India, zonder huwelijkscontract.

2. De heer KANTHAIA Rai Subash Chandrakanth, geboren te Kalpitiya ((Sri Lanka) op 12 april, 1976, wonende te 2140 Borgerhout-Antwerpen, Plantin en Moretuslei 127, ongehuwd.

3. de heer GOPI Raja, geboren te Anna Tnadu (India) op 6 juni 1966, wonende te 2060 Antwerpen, Pollepelstraat 7, weduwnaar.

4. De heer NADARASA Thavaseelan, geboren te Maharambaikulam (Sri Lanka) op 4 september; 1987, wonende te 2600 Berchem-Antwerpen, Marsstraat24, ongehuwd.

; 5. De heer MURUGIAH Thavalakumar, geboren te Kalmunai/Ceylon (Sri Lanka) op 3 februari 1970,; wonende te 2060 Antwerpen, Rupelstraat 40 bus 201, echtgenoot van mevrouw THARSHINI Thayalakumar, met haar wonende en met wie hij gehuwd is te Sri Lanka, zonder huwelijkscontract.

6. De heer SELLATHURAI Jesikaran, geboren te Kopay (Sri Lanka) op 7 augustus 1977, wonende;

te 2000 Antwerpen, Schildersstraat 4 bus 2.

i; 7. De heer PALANAYANDY Raiendram, geboren te Galaha (Sri Lanka) op 18 november 1968,

wonende te 2100 Merksem-Antwerpen, Merksemsesteenweg 37, ongehuwd.

:! 8, De heer UTHAYAKIRI Kumanan, geboren te Jaffna (Sri Lanka) op 2 juni 1983, wonende te 2060

Antwerpen, Kerkstraat 9, ongehuwd.

Vertegenwoordiging.

De comparanten sub 6 en 8 hier vertegenwoordigd door de comparant sub 1, ingevolge de

aangehechte onderhandse volmacht de dato heden.

2. Rechtsvorm en naam:

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met

aansprakelijkheid.

Duur.

i De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

4. Zetel:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2600 Antwerpen-Berchem, Fruithoflaan 13.

5. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname;

van dezen

Het uitbaten en inrichten van één of meerdere restaurants, spijshuizen, snackbars, pitta en

pizzahuis, verbruikerssalons,

Tearooms, pizzahouse, milkbars, cafés, bars, bodega's, frituren en tavernes, traiteurdiensten en;

caféring, alsmede het leveren van

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

=d 11.1

Snacks aan huis, evenals alle drankgelegenheden allerhande met al of niet alcoholhoudende dranken en sterke dranken,

Kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van de verkoop van onder meer tabaks- en rookwaren, belegde broodjes, snoepgoed, vis en wijnbistro.

De uitbating en de deelname in de uitbating van alle horecabedrijven zoals herbergen, taverne, hotel, bed & breakfast, restaurant, snackbar, bar, frituur en al wat hiermee verband houdt, in de ruimste zin van het woord.

De import en export, groot- en kleinhandel in groenten en fruit, luxeartikelen, voeding en meubilair. Managementsactiviteiten van holdings : tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk

kapitaal, enz.;

Activiteiten van hoofdkantoren;

Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort; Het optreden als tussenpersoon of commissionair, het drijven van harde[ voor eigen rekening of voor rekening van derden ;

het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, huren, verhuren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen;

ln het algemeen zal de vennootschap alle handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel of handelingen mogen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van dat doe! te vergemakkelijken.

6. kapitaal en aandelen:

Bij de oprichting is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op dertigduizend euro (30.000,00 EUR). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt het driehonderdste van het maatschappelijk kapitaal. Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en volstort ten belope van éénlvierde. Ieder aandeel geeft een gelijk recht in de winstverdeling en in de producten van de liquidatie.

7. Wijze waarop het maatschappelijk kapitaal is gevormd:

De comparanten verklaren dat op de driehonderd (300) aandelen onmiddellijk in geld werd

ingetekend voor de prijs van honderd euro (100,00 EUR) per stuk, als volgt:

1. door de heer RAMASAMY Pajhmanathan: voor honderdtachtig aandelen, hetzij voor achttienduizend euro.

2. De heer KANTHAIA Raj Subash: voor dertig aandelen, hetzij voor drieduizend euro.

3. de heer GOPI Raja; voor vijftien aandelen, hetij voor duizendvijfhonderd euro.

4. De heer NADARASA Thayaseelan; voor vijftien aandelen, hetij voor duizendvijfhonderd euro.

5. De heer MURUGIAH Thayalakumar: voor vijftien aandelen, hetij voor duizendvijfhonderd euro.

6. De heer SELLATHURAI Jesikaran: voor vijftien aandelen, hetij voor duizendvijfhonderd euro.

7. De heer PALANDAYANDY Rajendram: voor vijftien aandelen, hetij voor duizendvijfhonderd euro,

8. De heer UTHAYAKIRI Kumanan: voor vijftien aandelen, hetij voor duizendvijfhonderd euro. Hetzij in totaal: driehonderd (300) aandelen of de totaliteit van het kapitaal.

Zij verklaren en erkennen dat elk aandeel waarop werd ingetekend voor éénlvierde werd volstort in geld en dat het bedrag van deze stortingen, hetzij zevenduizend vijfhonderd euro (7.500,00 EUR) is gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE49 1030 2960 4771 geopend namens de vennootschap in oprichting bij Crelan,

Ondergetekende Notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

De vennootschap heeft bijgevolg vanaf heden de beschikking over een som van zevenduizend vijfhonderd euro (7.500,00 EUR).

8, bestuur en vertegenwoordiging:

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering,

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-.katteurltn

aan het

Belgisch Staatsblad

f& 1 3 mod 11.1

~'



Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding. Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

9.Algemene vergadering:

leder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste vrijdag van de maand juni om veertien uur.

10. Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van

ieder jaar.

11. Batig saldo  winstverdeling  verdeling netto-actief:

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wcrdt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend,

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld,

12. Eerste Boekjaar  eerste jaarvergadering:

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en

wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend veertien.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de laatste vrijdag van de maand juni om veertien

uur in het jaar tweeduizend vijftien.

13. Benoeming van zaakvoerder.

De vergadering beslist één zaakvoerder te benoemen.

Wordt benoemd met eenparigheid van stemmen tot niet-statutaire zaakvoerder voor een onbepaalde

duur:

De heer RAMASAMY 1Paihmanathan, geboren te Galaha (Sri Lanka) op 16 oktober 1964, wonende

te 2060 Antwerpen, Jan Palfijnstraat 5.

Hier aanwezig en die aanvaardt.

Zijn mandaat is bezoldigd.

14. Commissaris:

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de

comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

15. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting,

Alle verbintenissen en aile verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds 1 januari 2013 dcor de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

16, Volmacht:

De zaakvoerders geven hierbij uitdrukkelijk volmacht, met recht van indeplaatsstelling, aan KFY Accounting & Tax Services BVBA, gevestigd te 2060 Antwerpen, Kerkstraat 23 (glv), om als lasthebber ad hoc van de vennootschap alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a ''' i

T/ .

r

Voor-

ibehoudpn

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 1 i.i

ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van

het mandaat waarmee hij belast is.

Voor ontledend uittreksel ter publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

Geassocieerd notaris Bart Van Tulden

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte van oprichting.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/01/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
HARISHNA

Adresse
VAN DUYSTSTRAAT 46, BUS 1 2100 DEURNE(ANTW)

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande