HARLEMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HARLEMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.942.510

Publication

05/08/2013
ÿþ ~i~ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen

op 25 JUL 2013

De Griffier,

Griffie

f I,Iuiu~iifluiiii

Voor- " 131 2156*

behoude

aan hei

Belgiscl

Staatsblz

t







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de

perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 53 C VI 510

Benaming (voluit) :HARLEMMO (verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :2018 Antwerpen-Mercatorstraat 132 bus 19

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING

Uit een akte verleden voor meester Thierry Raes, geassocieerd Notaris te Antwerpen Wilrijk op 17/07/2013, neergelegd váór registratie, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HARLEMMO", te 2018 Antwerpen, Mercatorstraat 132 bus 19 werd opgericht door:

-- De heer LEMBERGER Henri, geboren te Antwerpen op 10 juli 1947, echtgenoot van mevrouw Eveline Goldfinger, wonende te 2018 Antwerpen, Mercatorstraat 132 bus 19.

-- De heer WENGER Haim Shlomo, geboren te Jeruzalem (Israël) op 11 november 1974, echtgenoot van Mevrouw Galitzky Noëmi, wonende te 2018 Antwerpen, Terliststraat, 16.

STATUTEN

Artikel 1. - Rechtsvorm -- naam

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "HARLEMMO".

Artikel 2. - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Mercatorstraat 132 bus 19. Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving. De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3. - Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en--onroerende -handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4. - Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5. - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één / honderdste (1/l00e1 van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig volstort in speciën, te weten het bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00). De instrumenterende notaris bevestigt dat de deponering van het gestorte kaptiaal bij ING werd verricht.

Artikel 11. -- Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni om negentien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Artikel 14. - Stemrecht - vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 21. - Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 22. - Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 23. - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden met betrekking tot aankoop en verkoop van onroerende goederen alsook het aangaan van kredieten en financieringen als dan niet met hypotheekvestiging is de handtekening van twee zaakvoerders, gezamenlijk handelend, vereist. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vod!!'

behouden

pan hdt

Belgiscíii

Staatsbtgd

4uik B - vervolg

Artikel 25. - Boekjaar - jaarrekening -- jaarverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Artikel 26. - Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming -is niet langer verplicht van zodra de wettelijke--reserve één tiende van-het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 28. - Ontbinding en vereffening

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen. Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

TITEL III : SLOT- EN OVERGANSBEPALINGEN

Benoeming zaakvoerder(s)

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste niet-statutaire zaakvoerders en dit voor onbepaalde duur:

1) de heer Henri Leenberger, voornoemd;

2) de heer Haim Wenger, voornoemd.

Alle zaakvoerders zijn hier aanwezig en verklaren hun mandaat te aanvaarden.

De mandaten zijn onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Zij verklaren verder niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen de uitoefening van deze mandaten verzet. De comparanten verklaren in dit kader dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in de eventueel met derden te sluiten overeenkomsten in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid teneinde haar aansprakelijkheid te beperken.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op heden om te eindigen op 31 december 2014. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2015.

Commissaris

Uit ter goeder trouw verrichte schattingen blijkt volgens de oprichters, dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria van artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dientengevolge wordt geen commissaris benoemd en is artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen toepasselijk.

BIJZONDERE VOLMACHT

De oprichters geven volmacht aan Fiduciaire F. De Wachter BV GCV te 2600 Antwerpen--Berchem, Elisabethlaan 3 app 6 B, haar vertegenwoordigers, bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, ieder afzonderlijk en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, in naam en voor rekening van de vennootschap op te treden bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, inclusief het ondernemingsloket, om aldaar alle formaliteiten te vervullen van

Vabr- behouden - an hot Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

a }

Luik B - vervolg

inschrijvingen, latere wijzigingen en schrappingen van de vennootschap en tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de directe en indirecte belastingen en de diensten van de BTW en de Sociale Verzekeringskas.

Voor ontledend uittreksel, samen hiermee neergelegd uitgifte van de oprichtingsakte,

Notaris

T. RAES

S . 4

, r k/ccr- behouden

h&t

~~éTgisc í Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 31.08.2016 16535-0404-009

Coordonnées
HARLEMMO

Adresse
MMERCATORSTRAAT 132, BUS 19 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande