HARRY KNOPPERT CONSULTING EN ACQUISITIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HARRY KNOPPERT CONSULTING EN ACQUISITIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.064.558

Publication

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.06.2014, NGL 14.08.2014 14422-0591-010
25/09/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 20.09.2013 13589-0344-009
05/08/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoudi I11111J1umum1mu~11111iiumi

asn he

Betgisc Staatsbi.

Mendel ter e. van de Recht  ~ 11n~~W~~ .~" . :'::'"3'_,~áe

_L....,-

25 JULI 2011

Ondernemingsnr : off; 3g . 064 .5-5-8 Benaming

(voluit) : Harry Knoppert Consulting en Acquisitie

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Bevrijdingslei 13 te 2930 Brasschaat

Ocu:eNvens alt : oprichting bvba

Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden voor Jef Van Roosbroeck, geassocieerd notaris te Antwerpen op 19 juli 2011, voor registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel:

1. Oprichters:

a. de heer KNOPPERT Hermanus Eusebius Maria, geboren te Hilversum op 22 juli 1946, en

b. mevrouw TELLING Linda Louise, geboren te Amsterdam op 24 april 1964,

beiden van Nederlandse nationaliteit en beiden wonende te 1272 BT Huizen (NL), Berkenlaantje 23 en in de

toekomst te 2930 Brasschaat, Bevrijdingslei 13.

2. rechtsvorm en benaming: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd: "Harry Knoppert Consulting en Acquisitie", afgekort'HKC'.

3. zetel: 2930 Brasschaat, Bevrijdingslei 13

4. doel:

- Bemiddeling bij aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis.

- Handel in eigen onroerend goed.

- Managementvennootschap in de ruimste zin van het woord

- Consulting en advies op het gebied van management, marketing, aankoop, beheer, rekrutering en selectie, communicatie, productontwikkeling, distributie, trading, fiscaliteit, alle financiële producten en verzekeringen, media, engineering, verkoop en commerciële support evenals de marketing, introductie en uitoefening ervan, zowel in binnen- als in buitenland.

- Het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en opgang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het commercieel, technisch, administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen, zowel in binnen- als in buitenland.

- Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels, fiscale, economische of sociale aangelegenheden.

- Organiseren van opleidingen en seminaries

- Productontwikkeling en ontwerprealisaties, deze producten en ontwerpen laten produceren, commercialiseren, importeren exporteren en verkopen zowel in groot-als in kleinhandel.

- Import/export van alle soorten goederen

- Publiciteitsonderneming en plaatsingsbureau

- Het voorlichten, opzetten coördineren en beheren van handelingen gericht op het ontwikkelen van projecten in de ruimste zin van het woord.

- Optreden als makelaar of tussenpersoon in takken als handel, verzekeringen, leningen, financiële verrichtingen, kredieten, geldplaatsingen, immobiliën zonder dat deze opsomming limitatief is.

- Het publiceren en uitgeven van boeken, handleidingen, eindwerken en dergelijke.

- Overige zakelijke dienstverlening n.e.g.

- De vennootschap kan zich daarenboven interesseren door middel van inbrengen, van inschrijvingen, van financiële tussenkomsten, fusie op opslorping of op elk eendere wijze ook, in elke maatschappij, vennootschap of onderneming welke, hetzij gedeeltelijk een aan hare gelijkwaardig of gelijklopend voorwerp heeft of van aard is om een andere tak van haar activiteit te ontwikkelen of uit te breiden en dit zowel in België als in het buitenland.

- De vennootschap heeft eveneens als doel : alle nijverheids-, industriële, commerciële en administratieve verrichtingen, handelszaken en alle handelingen van roerende, onroerende of financiële aard te stellen zowel

Op de Laatste blz van Luk B vermelden ' Recto . h!saln c ' hcec?arif, e. á panc" 'r.2trumarterende notaris hetzij jan de perso(o)n(err)

ásïcend da reciltsr,:.SGM -riz,'tr var dsrcten te verte-em.,,ccrdger. Verso . Kaam er. hanciteKei  g.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2011- Annexes du Moniteur belge

voor eigen rekening als voor rekening van derden die onrechtstreeks of rechtstreeks, hetzij geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op het maatschappelijk doei van de vennootschap of van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden of eenvoudig te bevorderen en welke niet verboden zijn door de wet.

- De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij best geschikt zal achten.

- De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

- Zij mag deelnemen in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

- Zij kan ook handelen als patrimoniumvennootschap, zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

- Zij kan ook functies van zaakvoerder, bestuurder, afgevaardigd bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen

5. duur: onbeperkte duur.

6. kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen met een nominale waarde van honderd euro (100 EUR) per aandeel.

Het kapitaal is volstort ten belope van zesduizend twehonderd euro op een bijzondere rekening geopend bij KBC Bank door de oprichters in deze, waarvoor aan de heer Knoppert honderd vijfentachtig (185) en aan mevrouw Telling één (1) aandeel worden toegekend.

7. vorm van de aandelen: De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Bij inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden, noch overgaan wegens overlijden, dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten, die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze instemming is niet vereist, wanneer de aandelen worden overgedragen aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of erflater of aan de bloedverwanten in rechte lijn van de overdrager.

De erfgenamen, rechthebbenden en schuldeisers van een vennoot of zaakvoerder, mogen om geen enkele reden zegels doen leggen op de goederen en documenten van de vennootschap noch inventaris doen opmaken.

Voor de uitvoering van hun rechten, zullen zij zich moeten houden aan de inventarissen, rekeningen en documenten van de vennootschap, en aan de regelmatig genomen beslissingen van de algemene vergadering.

8. bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoot.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

9. salaris: Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

10. Vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

11. Algemene vergadering: de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen de laatste dinsdag van juni om 20u.

12. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

13. bestemming van de winst - reserve

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

Tijdelijke bepalingen:

a) Vanaf heden worden door de oprichters tot gewone zaakvoerder benoemd: de heer Hermanus KNOPPERT, voornoemd, die bevestigd heeft dat de uitoefening van deze functie niet verboden is en die heeft verklaard de verleende opdracht te aanvaarden.

b) Het eerste boekjaar loopt tot éénendertig december tweeduizend en twaalf.

c)De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

d)Bijzondere volmacht. Wordt aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, met recht van indeplaatsstelling, teneinde bij de bevoegde diensten alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te ondertekenen voor de inschrijving van de vennootschap en de eventuele latere aanvullingen en wijzigingen in verband met het Ondernemingsloket, en het aanvragen van het BTW nummer alsook alle verrichtingen in verband met directe belastingen en sociale zekerheidskas: SYDAC Boekhoudkantoor bvba, met zetel te 2950 Kapellen, Hoevensebaan 214.

Voor uittreksel.

J f&

Voor, Notaris Jet Van Roosbroeck te Ekeren.

behouden

" aan het

Haigisch

5taatsbiad



Op de laatste biz. van Lui'< B verelde^ hced3r..gheid var de ,r:str,.rr.ente ena r,c;ar's. hetz:; var Oe persco;ntert) Levaegd ae r~cntsperscar tsn aarz:e^ van derc'5r '.: ver;e.,pert:" ;Qordiger

ber rs Ndgr1 e^'zanc?ekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.06.2016, NGL 30.08.2016 16530-0333-009

Coordonnées
HARRY KNOPPERT CONSULTING EN ACQUISITIE

Adresse
BEVRIJDINGSLEI 12 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande