HATRIK ARCHITECTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HATRIK ARCHITECTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.156.491

Publication

06/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

4.1e ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

OMO i U

v bei A

aa

Bel Sta<





h'eergefGgd ter orih7e vor, de Rechtbank van Koophande, ie Anwerperb op

Griffie 2 5 FEI nit

Ondernemingsnr : 0840.156.491

Benaming 1

(voluit) : Hatrik A (cl, rrccl-Ch

(verkort) :

Rechtsvorm : QV 'EgUí30

Zetel : Viaduct Dam 64, 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

De bijzondere algemene vergadering van donderdag 23 januari 2014 beslist unaniem om de: maatschappelijke zetel te wijzigen naar Koningin Astridlaan 156 te 2800 Mechelen, met ingang vanaf 1 februarii 2014

Voor echt en waar verklaard

Erik Dewulf Hans Verbessem

Zaakvoerder Zaakvoerder





Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.06.2013, NGL 29.07.2013 13365-0351-011
08/02/2012
ÿþVoor, Mad Word 11.1

behouden a: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

aan het

Belgisch

steatsbied..J

, ~ ~r 'I ~ Vei de RechtbankiYdVi£~~Ii:~l: i~l I~~~IV Yµ van Koophandéj te Antwerpen, op

2 z

Griffie

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbia

*13033696*

~..._...._ ..,.,,..........,,..,.. .....,..

Ondernerningsnr : 0840.156.491

Benaming

(voluit) : HATRIK architecten

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2060 Antwerpen, Viaduct Dam 64

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering van 2 januari 2012 neemt akte van het ontslag als zaakvoerder van

Peter Aelterman. Dit ontslag gaat in op 2 januari 2012.

Dit besluit wordt aangenomen met meerderheid van stemmen.

Voor éénsluitend afschrift

Antwerpen, 2 januari 2012

Erik Dewulf Hans Verbessem

Zaakvoerder Zaakvoerder

(jipceliitikiteie" mirL4!eeV4ei#ietegii:.irestt9:: ~d~rt~7lt~tt~i~il~f ~t~ri~tt>ÈHi~,I%+~j1v~d~l~,~

eirrdtgitt9Mitteigttvafflegi

*rems:: rem« iliftíttikeilelftts

21/10/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIlI 1111111111 lllI fiji liii! 11111 11111 liii liii

*11159791*

Neergelegd ter griffie van de

Itbank von Koophandel te Antwerpen

if 11O.KT.7J11

De Griffier,

Griffie



Ondernemingsnr : 0840 15 6, 49 1

Benaming

(voluit) : HATRIK architecten

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2060 Antwerpen, Viaduct Dam 64

Onderwerp akte : Oprichting









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden op 7 oktober 2011, voor Meester Luc DE FERM, notaris met standplaats te Antwerpen, distrikt Merksem, blijkt dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam "HATRIK architecten", met maatschappelijke zetel te 2060 Antwerpen, Viaduct Dam 64, werd opgericht door :

1/ De heer DEWULF Erik, geboren te Bree op twee november negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 2800 Mechelen, Korte Veluwestraat 18.

2/ De heer AELTERMAN Peter Johan Guy, geboren te Gent op acht december negentienhonderd

vijfenzeventig, wonende te 2820 Bonheiden, Hoghsteinlaan 3 bus A.

3/ De heer VERBESSEM Hans, geboren te Lier op vijfentwintig november negentienhonderd zesenzeventig,

wonende te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Ossenblokstraat 19.

Vorm: Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid.

Naam : "HATRIK architecten".

Zetel : De zetel is gevestigd te 2060 Antwerpen, Viaduct Dam 64.

Doel : De vennootschap heeft tot doel:

" Het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect, overeenkomstig de ter zake toepasselijke wetgeving, de deontologie en de beroepsplichten eigen aan het beroep van architect, het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

" De uitoefening van de aan de architect aanverwante beroepen, zoals onder meer stabiliteitsingenieur, veiligheidscoördinator, stedenbouwkundige interieurontwerper, tuin- en landschapsarchitect, erfgoedverzorger en bouwhistoricus, zonder dat deze opsomming beperkend kan zijn, maar met dien verstande dat de vennootschap zich dient te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

" De uitoefening van gespecialiseerde disciplines in de kunst van het bouwen en de stedenbouw, zoals visualisatie van gebouwen, ruimtes, gebieden en landschappen met computerondersteunende technieken

" Het uitvoeren van studies en ontwerpen voor stabiliteit en bijzondere technieken zoals elektriciteit, sanitair, centrale verwarming, verluchting, akoestiek, wegeniswerken, milieubeheer, EPB-verslaggeving, topografie, ...

" Het uitvoeren van expertisen

" De advisering, conceptualisering en ontwikkeling van presentatietechnieken voor cultureel erfgoed, met nadruk op gebouwd erfgoed

" Het scheppen van materiële voorwaarden en/of middelen om de realisatie van dit doel mogelijk te maken

" Het verwerven van onroerende goederen in het kader van de activiteiten van architect

" Het uitvoeren van alle activiteiten en verrichtingen welke hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verbande' houden waaronder het doceren, geven van studiedagen en adviezen en/of het publiceren ter zake architectuur' en aanverwanten, bij uitsluiting evenwel van activiteiten en verrichtingen die met de uitoefening van het beroep van architect onverenigbaar zijn en hiertoe de know how, logistieke middelen en organisatie te voorzien.

" De vennootschap is bevoegd op een niet-commerciële wijze alle financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten, welke haar doel dienen, dit volgens het beheer van een goede huisvader, en onder meer alle roerende en onroerende goederen aankopen, verkopen, in huur nemen, verhuren, in' vruchtgebruik/recht van opstal/erfpacht nemen en geven, ruilen; belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op om even welke andere wijze, in andere architectenvennootschappen, voor zover zij kaderen in de uitoefening van het beroep van architect.













"







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2011- Annexes du Moniteur belge

" De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, alleen of in samenwerking met anderen, natuurlijke personen, die hetzij lid zijn van de Orde der Architecten, hetzij een discipline uitoefenen die vervat ligt in het in dit artikel beschreven doel, in zoverre deze discipline verenigbaar is met het beroep van architect.

De samenwerking met andere vennootschappen en/of rechtspersonen om het maatschappelijk doel te verwezenlijken, kan enkel met vennootschappen en/of rechtspersonen van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

" De activiteiten van de architect-rechtspersonen moeten beperkt zijn tot het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect en mogen hiermee niet onverenigbaar zijn.

" De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschap mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

" Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tabel van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

" In de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) f bestuurders er tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert.

Behoudens wettelijke of deontologische beperkingen mag de vennootschap alle onroerende of roerende verrichtingen nastreven die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Elke deelneming aan een andere vennootschap is mogelijk, op voorwaarde dat deze vennootschap van uitsluitend pro-'fessionele aard is en het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschap niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

" De Laruelle vennootschap mag geen handelsactiviteiten ontplooien tenzij die uitdrukkelijk ondergeschikt zijn aan het burgerlijk hoofddoel.

Gelet op de verplichte burgerlijke aard van de vennootschap, mag het maatschappelijk doel geen daden van koophandel omvatten, tenzij deze duidelijk ondergeschikt en bijkomstig zijn aan het burgerlijk hoofddoel van de vennootschap, zijnde het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

Hoewel de vennootschap bevoegd is om financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten, zijn daar een aantal voorwaarden aan verbonden:

-het gebeurt op een niet-commerciële wijze;

-volgens het beheer van een goed huisvader;

-de verrichtingen moeten het doel van de vennootschap, zijnde het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect, dienen en moeten hieraan ondergeschikt of bijkomstig zijn.

Duur : onbeperkt met ingang van 7 oktober 2011.

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), volledig geplaatst en volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) en verdeeld in driehonderd (300) aandelen op naam, zonder aanduiding van de nominale waarde, met een fractiewaarde van één/driehonderdste (1/300e) per aandeel, waarop als volgt werd ingeschreven: 1/ de heer Dewulf Erik, voornoemd, op honderd (100) aandelen; 2/ de heer Aelterman Peter Johan Guy, voornoemd, op honderd (100) aandelen; 3/ de heer Verbessem Hans, voornoemd, op honderd (100) aandelen.

Bestuur : Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd, hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerder al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, of zij al dan niet als college handelen. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn. De gewone zaakvoerder zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Alle zaakvoerders zijn natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: bestuurders, leden van het directiecomité, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars...

Een stagiair kan zaakvoerder zijn indien zijn stagemeester of een architect ingeschreven op één van de tabellen van de Orde van Architecten het beroep van architect samen met hem in de vennootschap uitoefent.

Indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, beschikt de vennootschap over een termijn van zes maanden om zich in regel te stellen. De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover aile handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2011- Annexes du Moniteur belge

De, regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder. Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet .verder mogen uitoefenen toi de regularisatie.

Indien ingevolge een andere reden dan het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, bv. het ontslag van de zaakvoerder, dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder. De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient opgenomen te zijn op te tabel.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagt en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat de vennootschap niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

De bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten zal onmiddellijk op de hoogte worden gebracht van elke wijziging in het bestuur van de vennootschap. Elke benoeming van een nieuwe zaakvoerder / bestuurder wordt gemeld, met opgave van de naam van de kandidaat en de plaats waar hij de hoofdzetel van zijn activiteit gevestigd heeft.

Aanleggen van reserves, winstverdeling, en verdeling na vereffening:

Op de netto winst, zal er jaarlijks ten minste vijf percent worden afgenomen met het oog op het aanleggen van een wettelijk reservefonds; deze afname is echter niet meer verplicht wanneer dit fonds één/tiende van het maat-ischappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet worden hernomen, zodra, om eender welke reden, aan het reservefonds wordt geraakt.

De aanwending van het saldo wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder, waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Bij de ontbinding van de vennootschap kan de algemene vergadering van de ontbonden vennootschap ten allen tijde bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders als vereffenaar beschouwd.

Alle vereffenaars zijn natuurlijke personen die ertoe gemachtigd werden het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De vereffenaars nemen, met inachtneming van de regels van de deontologie, alle mogelijke maatregelen ter vrijwaring van de belangen van de opdrachtgevers, onder meer inzake de voortzetting van de architectenovereenkomsten en van de opdrachten in uitvoering. De vereffenaars zullen, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan een vennoot of zaakvoerder van de vennootschap zijn. Deze architect kan zowel een natuurlijke persoon als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel te zijn ingeschreven.

De vereffening kan pas afgesloten worden indien er geen lopende opdrachten meer zijn dan wel indien alle overeenkomsten met betrekking tot de lopende opdrachten werden overgedragen aan een derde architect. Tevens dient een regeling getroffen ie zijn m.b.t. de tienjarige aansprakelijkheid van de vennootschap.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen te doen in het voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het eerste maatschappelijk dienstjaar loopt vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

Gewone algemene vergadering: Jaarlijks wordt op de zetel of enige andere locatie aangeduid in de oproepingen, een gewone algemene vergadering gehouden, op de eerste donderdag van de maand juni om twintig uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

Zaakvoerder: Werden als niet-statutair zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap : de heer Dewulf Eric, de heer Verbessem Hans en de heer Aelterman Peter, voornoemd.

Hun mandaat is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

Overname verbintenissen: De oprichters hebben verklaard dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 1 oktober 2011. Deze verbintenissen worden geacht van het begin af door haar te zijn aangegaan.

Volmacht :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

" Belgisch Staatsblad

Er werd volmacht verleend met recht van indeplaatsstelling, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HVCO", gevestigd te 2100 Antwerpen (Deurre), Collegelaan 106, teneinde namens de vennootschap:

- inschrijving te nemen in het rechtspersonenregister, alsook om alle latere wijzigingen of schrappingen uit te voeren;

- namens de vennootschap alle nodige administratieve handelingen te verrichten tegenover het Ondernemingsloket van de vennootschap;

- namens de vennootschappen alle handelingen te verrichten tegenover de BTW-administratie.

- namens de vennootschap alle nodige administratieve handelingen te verrichten tegenover het Sociaal Verzekeringsfonds.

Betreffende voorgaande punten kunnen deze volmachthouders alle formaliteiten vervullen, alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is om de oprichting en de latere wijzigingen van de vennootschap te volbrengen, zoals onder meer het aanvragen van vergunningen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS LUC DE FERM

Tegelijk hiermede neergelegd :

- expeditie der akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HATRIK ARCHITECTEN

Adresse
VIADUCT DAM 64 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande