HAVENKOEPEL

Divers


Dénomination : HAVENKOEPEL
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 413.773.690

Publication

07/08/2014
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

r

adie van koophandel

Antwerpen

2S JULI 2014

afdeling Antwerpen

OTiffie

Ondernemingsnr : 0413.773.690

Benaming

(voluit) ; Alfaport Antwerpen

(verkort)

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Brouwersvliet 33 bus 8, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Statutenwijziging - Benoemingen

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering en van de vergadering van de raad van bestuur, beiden gehouden op 31 maart 2014

De algemene vergadering heeft een nieuwe tekst van de statuten goedgekeurd met ingang van 31 maart, 2014, Hierdoor werd de naam van de vereniging gewijzigd in "Havenkoepel".

De nieuwe statuten luiden als volgt:

Titel I - Zetel

Art 1. De vereniging zonder winstoogmerk ("de vereniging") wordt Havenkoepel genoemd. De zetel is; gevestigd Brouwersvliet 33, bus 8, 2000 Antwerpen, gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

Titel Il - Doelstelling

Art 2. De vereniging stelt zich tot doel de sociaal-economische gemeenschappelijke belangen te behartigen; van de bedrijven, aangesloten bij haar leden-beroepsverenigingen, op het gebied van logistiek en haven en de samenwerking en het overleg binnen de verschillende havengemeenschappen op alle niveau's, zowel lokaal,

-

regionaal, nationaal als intemationaal, te (doen) ontwikkelen, in stand te houden en te bevorderen.

Zij kan in dit verband onder meer haar medewerking verlenen, participeren door middel van lidmaatschap, aandeelhouderschap of anderszins, of op enige andere wijze een belang stellen in elke vereniging, vennootschap of andere rechtspersoon of organisme indien zulks nuttig of nodig blijkt,

Tot de concrete activiteiten waarmee de doelstellingen van de vereniging kunnen worden verwezenlijkt, behoren onder meer:

het opvolgen van de relevante strategische beleidsthema's inzake haven en logistiek, het voorbereiden en onderbouwen van stellingnames in dit verband en het afstemmen ervan met haar leden-beroepsverenigingen en het fungeren als spreekbuis voor de ganse havengemeenschap waarbij de aandachtspunten en wensen van die havengemeenschap onder de aandacht van de diverse overheden en andere actoren worden gebracht en waarbij wordt gestreefd naar duurzame en structurele oplossingen voor haar leden op alle niveaus, zulks al dan niet in samenwerking met andere verenigingen of beroepsverenigingen. in uitvoering daarvan sluit de Havengemeenschap onder meer een samenwerkingsprotocol met VOKA Antwerpen-Waasland;

- het geven van advies en opleiding, het inrichten van, en deelnemen aan, seminars en evenementen en het ontplooien van alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde niet-winstgevende doelstellingen, al dan niet in samenwerking met andere non-profit of commerciële partijen.

- het informeren en het beantwoorden van vragen van de leden-beroepsverenigingen over de werking en activiteiten van de vereniging,

De vereniging kan bovendien alle handelingen stellen en activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde ideële niet-winstgevende doelstellingen, met inbegrip van het oprichten van, en aanhouden van participaties in, commerciële ondernemingen met winstoogmerk, binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de niet-winstgevende doelstellingen.

Titel III -- Leden, aanvaarding, ontslag, uitsluiting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

M0D 2.2

Art 3. De vereniging heeft effectieve leden en toetredende leden, Het aantal verenigingen dat als effectief of

toetredend lid kan aansluiten, is niet beperkt. Het aantal effectieve leden zal nochtans nooit minder dan drie

mogen bedragen.

De volgende stichtende leden behoren tot de effectieve leden:

- Algemene Beroepsgroepering voor het Antwerpse Stouwerij- en Havenbedrijf w e.b., afgekort A.B A.S. ,

Brouwersvliet 33, 2000 Antwerpen.

- Antwerpse Scheepvaartvereniging VZW, afgekort A.S.V., Brouwersvliet 33, bus 6, 2000 Antwerpen.

- Koninklijke Belgische Redersvereniging VZW, afgekort K.B.R.V., Ernest Van Dijckkaai 8, 2000 Antwerpen.

- Koninklijk Verbond der Beheerders van Goederenstromen C.V.B.A., afgekort K.V.B.G, Jordaenskaai 25, 2000 Antwerpen.

- Vereniging voor Expeditie, Logistiek en Goederenbelangen van Antwerpen w.e.b., afgekort V.E A., Brouwersvliet 33, bus 1, 2000 Antwerpen,

Daarnaast kunnen ook de voorzitters van stichtende leden als effectief lid aanvaard worden.

Van zodra zij niet langer voorzitter zijn van voormelde vereniging zullen zij ais ontslagnemend beschouwd worden. Uitgezonderd de voormelde voorzitters, kunnen enkel verenigingen van wie de leden rechtstreeks havengebonden of logistieke activiteiten uitoefenen als effectief lid aanvaard worden.

Alle andere verenigingen van wie de activiteiten bijdragen tot het realiseren van de doelstellingen van de vereniging zoals vermeld onder artikel 2, kunnen als toetredend lid aanvaard worden.

Om aanvaard te worden ais effectief of toetredend lid zal de kandidatuur moeten voorgedragen worden door twee effectieve leden,

Deze kandidatuur dient schriftelijk aan de voorzitter van de raad van bestuur gesteld en moet de verklaring inhouden dat de aanvrager de statuten en het reglement van inwendige orde van de vereniging onderschrijft. Zij zal onderworpen worden aan een geheime stemming op een eerstvolgende algemene vergadering.

Art 4. Het staat elk effectief en toetredend lid vrij zich terug te trekken uit de vereniging door zijn ontslag per aangetekende brief te richten aan de voorzitter van de raad van bestuur.

Het lid dat niet langer voldoet aan de toetredingsvoorwaarden, wordt als ontslagnemend beschouwd. Hetzelfde geldt voor een lid dat zijn verschuldigde lidmaatschapsbijdrage niet heeft betaald binnen een maand na het versturen van een tweede schrijven waarin het lid tot deze betaling werd aangemaand.

Ben meerderheid van 2/3 stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden op een algemene vergadering is vereist voor het uitsluiten van een lid. Bij uitsluiting van een lid moet dit punt eveneens op de agenda voorkomen en moet het lid worden uitgenodigd om in zijn verdediging te kunnen voorzien.

Deze vergadering dient de reden van haar beslissing niet bekend te maken.

De stichtende leden die met name vermeld zijn in artikel 3, kunnen niet uit de vereniging uitgesloten worden, tenzij omwille van het niet betalen van de verschuldigde lidmaatschapsbijdrage.

Het ontslagnemende of uitgesloten lid heeft geen enkel recht op het maatschappelijk kapitaal en kan de teruggave van de gestorte lidmaatschapsbijdragen niet vorderen. De lidmaatschapsbijdrage voor het lopend jaar blijft steeds verschuldigd, alsmede al de kosten die voortspruiten uit geleverde of opgenomen prestaties en aangegane verplichtingen.

Art. 5 Het vermogen wordt onder meer gevormd door vergoedingen, giften en legaten, de wettelijk door de vereniging verworven subsidies en eventueel jaarlijkse lidmaatschapsbijdragen.

De lidmaatschapsbijdrage voor de effectieve leden bestaat uit een vaste en een variabele bijdrage.

De vaste lidmaatschapsbijdrage voor de effectieve leden zal jaarlijks bepaald worden in functie van de behoeften van de vereniging voor lopende en nieuwe projecten en in functie van de beschikbaarheid van het vermogen van de vereniging. De vaste lidmaatschapsbijdrage is voor elk effectief lid identiek en mag de som van 100.000 euro per lid niet overtreffen.

De variabele lidmaatschapsbijdrage voor de effectieve leden zal jaarlijks bepaald worden op basis van de volgende criteria.

- Weging van het aantal aangesloten leden-bedrijven bij elk van de effectieve leden.

- Weging van de door de vereniging te behandelen dossiers gerelateerd naar het algemeen belang voor de haven,

- Weging van de prioriteiten en projectkeuze door de vereniging.

De variabele lidmaatschapsbijdrage kan verschillen per effectief lid of per categorie van effectieve leden en mag de som van 100.000 euro per lid niet overtreffen.

Door de leden-voorzitters van de stichtende leden is noch een vaste noch een variabele lidmaatschapsbijdrage verschuldigd.

De lidmaatschapsbijdrage voor de toetredende leden zal eveneens jaarlijks bepaald worden en mag de som van 50.000 euro niet overtreffen,

De lidmaatschapsbijdrage wordt, op voorstel van de raad van bestuur, door de algemene vergadering vastgesteld. Voor deze beslissing is een meerderheid vereist van 2/3 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Titel IV  Algemene vergadering

Art. 6 a) De algemene vergadering wordt steeds gehouden in de Antwerpse agglomeratie. Zij bestaat uit alle effectieve leden, De aangesloten verenigingen worden als effectief lid vertegenwoordigd door 1 afgevaardigde per vereniging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Moo 2.2

b) De effectieve leden mogen zich, mits schriftelijke volmacht, door een ander effectief lid laten vertegenwoordigen.

c) De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur, telkens ars het doel of het belang van de vereniging dit vereist. Zij moet minstens eenmaal per jaar bijeengeroepen worden, in de loop van de maand maart, voor het goedkeuren van de rekeningen, de vaststelling van de lidmaatschapsbijdragen, de begroting en het beleid van de bestuurders.

d) De raad van bestuur moet de algemene vergadering bijeenroepen telkens als een vijfde van de effectieve leden erom verzoekt.

e) De toetredende leden hebben het recht om aanwezig te zijn op de algemene vergadering. Zij hebben in geen geval stemrecht,

Art. 7 Iedere algemene vergadering wordt gehouden op plaats, dag en uur vermeld in de uitnodiging, die met vermelding van de agenda, ten minste acht dagen op voorhand, per gewone brief of per mail aan ieder effectief en toetredend lid wordt verzanden namens de raad van bestuur, ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders,

Behoudens de gevallen waarin de wet of de statuten dwingend bijzondere meerderheden voorziet, wordt de algemene vergadering geldig gehouden, welk ook het aantal aanwezige of vertegenwoordigde effectieve leden zijn. Om geldig te zijn, moeten de beslissingen, tenzij anders vermeld in deze statuten, met een meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde effectieve leden genomen worden.

Net proces-verbaal van iedere algemene vergadering wordt door twee bestuurders ondertekend en bewaard in een bijzonder register, op de zetel van de vereniging, waar alle effectieve en toetredende leden, alsmede derden die een belang doen blijken, er kennis kunnen van nemen, zonder verplaatsing van registers.

Art. 8 Enkel de algemene vergadering is bevoegd voor

-liet wijzigen van de statuten;

-de benoeming en het ontslaan van bestuurders en van plaatsvervangende bestuurders;

-het goedkeuren van de rekeningen en de begroting

-de vaststelling van de jaarlijkse vaste en variabele lidmaatschapsbijdragen;

-de vrijwillige ontbinding van de vereniging;

-aanvaarden en uitsluiten van leden;

-de aanwending van het batig en nadelig saldo en de kwijting van bestuurders en commissarissen;

-de benoeming en de afzetting van commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend;

-alle gevallen waarin de wet of de statuten dat vereisen.

Wat deze punten betreft, zullen de wettelijk voorgeschreven aanwezigheden en wettelijk vereiste

meerderheden in acht genomen warden.

Titel V  Raad van bestuur

Art. 9 De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit minstens 5 (vijf) bestuurders, benoemd door de algemene vergadering. Het aantal bestuurders zal echter steeds lager zijn dan het aantal effectieve leden.

Tenminste vijf bestuurders dienen te worden benoemd op voordracht van de vijf stichtende leden vermeld in artikel 3, waarbij elk van deze stichtende leden voor één bestuurdersmandaat kandidaten mag voordragen.

De raad van bestuur kiest een voorzitter die geen deel uitmaakt van de raad van bestuur en geen stemrecht heeft.

De duur van het mandaat van voorzitter bedraagt 3 (drie) jaar en is 1 (één) maal hernieuwbaar. De voorzitter kan te allen tijde worden ontslagen door de raad van bestuur.

De algemene vergadering kan voor elke bestuurder een plaatsvervangende bestuurder aanstellen, die de bestuurder zal vervangen ingeval diens mandaat om welke reden ook eindigt.

Een bestuurder kan, indien hij verhinderd is, volmacht geven aan een andere bestuurder of aan zijn plaatsvervanger.

De raad van bestuur kan één of meerdere natuurlijke personen aanduiden die toegelaten worden tot de vergaderingen van de raad van bestuur als adviseur. Dergelijke aanstelling betreft een louter adviserende opdracht zonder stemrecht

De algemene vergadering benoemt de bestuurders en de plaatsvervangende bestuurders telkens voor de duur van 1 (één) jaar. Zij zijn herbenoembaar,

De voorzitter zit de vergadering voor.

De vergadering kan steeds met het oog op de continuïteit als niet stemgerechtigde waarnemers bijgewoond worden door de directeurs van de stichtende leden.

De vergadering kan met het oog op rapportering over de werking en evolutie ervan, tevens als niet stemgerechtigde waarnemer bijgewoond worden door maximum twee verantwoordelijken voor de strategische samenwerkingsverbanden en projecten van de vereniging. De raad van bestuur bepaalt elke functie die noodzakelijk is voor de goede werking van de vereniging. De raad van bestuur mag in dit verband bezoldigd personeel in dienst nemen of dienstverleningscontracten afsluiten, en de gepaste titels en volmachten verlenen.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vereniging en handelt voor haar, zij heeft de meest uitgebreide bevoegdheid; zij kan alle daden stellen, niets uitgezonderd, noch uitgesloten, ter behartiging van de belangen van de vereniging, tenzij ze door de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vereniging in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door 2 (twee) bestuurders die gezamenlijk handelen, door de algemeen directeur samen met de voorzitter of door de algemeen directeur samen met een bestuurder,

De beslissingen van de raad van bestuur zijn slechts geldig wanneer zij minstens met gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden genomen worden, tenzij anders in de statuten bepaald.

Elke bestuurder heeft de mogelijkheid om mits voorlegging van gewichtige argumenten een vitaal beroepsbelang in te roepen. in dergelijk geval beslist de raad van bestuur met eenparigheid.

De raad van bestuur stelt een reglement van inwendige orde op dat door de algemene vergadering moet worden bekrachtigd. Latere wijzigingen door de raad van bestuur aan dit reglement dienen eveneens door de algemene vergadering te worden bekrachtigd.

Het mandaat van bestuurder komt automatisch en van rechtswege te vervallen indien de vereniging waarvan hij afgevaardigd is niet langer lid is van de vereniging of indien de betrokken bestuurder om welke reden dan ook door deze vereniging niet langer afgevaardigd wordt.

leder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de voorzitter van de raad van bestuur. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

De bestuurders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering.

Bij vacatie in de raad van bestuur zal de vereniging waarvan de bestuurder afgevaardigde was een nieuwe kandidaat voordragen op de eerstvolgende algemene vergadering of op een buitengewone tot dit doel bijeengeroepen algemene vergadering.

Titel VI -- Dagelijks bestuur

Art 10 Het dagelijks bestuur van de vereniging, inclusief de externe vertegenwoordiging, kan worden opgedragen aan een algemeen directeur. De raad van bestuur is bevoegd voor diens benoeming en afzetting.

De algemeen directeur kan slechts worden benoemd of afgezet door de raad van bestuur met een gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Hij kan tevens zelf zijn ontslag indienen,

Titel Vil  Rekeningen, begroting

Art. 11 Het maatschappelijk jaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

Bij het einde van elk maatschappelijk jaar worden door de raad van bestuur de rekeningen van het voorbije jaar afgesloten en de begroting voor het volgend jaar opgemaakt. De rekeningen zullen nagezien worden door een commissaris, aangesteld door de algemene vergadering. Rekeningen en begroting worden aan de goedkeuring van de jaarlijkse algemene vergadering onderworpen.

Titel VIII  Wijziging van de statuten, vereffening, ontbinding

Art. 12 Voor de wijziging van de statuten, vereffening en ontbinding, wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen ter zake,

In geval van ontbinding, zal de Algemene Vergadering beslissen het actief na aanzuivering van de schulden worden aan te wenden ten voordele van een of meerdere organisaties die het meest aan de in artikel 2 vermelde doelstellingen beantwoordt, waaronder desgevallend de stichtende leden voor zover deze op dat ogenblik voldoen aan de wettelijke bepalingen terzake,

Titel IX  Slotbepaling

ArL 13 Elke beschikking van onderhavige statuten die in strijd zou zijn met de wet van 27 juni 1921, zoals nadien gewijzigd, moet beschouwd worden als niet bestaande, zonder dat hierdoor deze akte ongeldig zou worden. Voor alles wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de statuten, wordt ten andere verwezen naar de bestaande wetsbepalingen ter zake; bij ontstentenis daarvan beslist de raad van bestuur.

* * *

De algemene vergadering heeft tevens de raad van bestuur opnieuw samengesteld.

De volgende bestuurders werden herbenoemd:

Dhr. Dirk Oellibrandt, met woonplaats te Dennenlaan 14, 9120 Haasdonk.

- Dhr. Bernard Moyson, met woonplaats te Boogstraat 24, 2980 Zoersel.

- Dhr. Peter Vierstraete, met woonplaats te Goede Hoopstraat 6/02, 2000 Antwerpen,

- Dhr. Marc Huybrechts, met woonplaats te Canadalaan 19, 2920 Kalmthout.

De volgende nieuwe bestuurder werd benoemd:

Dhr. Marcel Dubourg, met woonplaats te Molenstraat 66, 9140 Temse (geboren te Lokeren op 22 juli 1954).

g.

MOD 22

Luik B - Vervolg

De algemene vergadering heeft het ontslag van de volgende bestuurders aanvaard: Dhr, Paul Valkeniers.

- Dhr. Dirk Vercruyssen.

De opnieuw samengestelde raad van bestuur heeft herbenoemd:

- als voorzitter: Dhr. Walter Van Mechelen.

- als gedelegeerde voor het dagelijks bestuur: Treecon BVBA, vertegenwoordigd door Dhr. Rudi De Meyer.

Conform de nieuwe statuten, draagt deze voortaan de titel "algemeen directeur'.

Treecon BVBA Walter Van Mechelen

Algemeen directeur Voorzitter

vertegenwoordigd door

Rudi De Meyer

Eveneens neergelegd:

- Notulen van de algemene vergadering van 31 maart 2014.

- Notulen van de vergadering van de raad van bestuur van 31 maart 2014. - Gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor..

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

22/08/2013
ÿþVoo behou

aan h Belgio Staatst

MOa 2.2

X71 .S F- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

t<~t't i ~ tà,ef~~

KOOPHANDEL

I II *1313 1 5

Ondernemingsnr : 0413.773.690

Benaming

(voluit) ; ALFAPORT ANTWERPEN

(verkort) :

Rechtsvorm : VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel : Brouwersvliet 33, bus 8, B-2000 Antwerpen

Onderwerp akte : WIJZIGING RAAD VAN BESTUUR

WIJZIGING RAAD VAN BESTUUR PER 20/04/2013

Tijdens de statutaire algemene vergadering van Alfaport Antwerpen vzw van 29/03/2013, gehouden te Brouwersvliet 33, bus 8, B-2000 Antwerpen wordt volgende beslissing genomen:

Beëindiging bestuursmandaat: de heer Ludovic DE NIJS, wonende te Onderheide 43, B-2930 Brasschaat, geboren te Antwerpen op 02/08/1951.

Aanvaarding bestuursmandaat; de heer Dirk OELLIBRANDT, wonende te Dennenlaan 12, B-9120 Haasdonk, geboren te Beveren op 16/05/1963.

De Raad van bestuur van Alfaport Antwerpen voor het dienstjaar 2013 wordt met ingang van 20/04/2013 als volgt samengesteld:

Dhr. Dirk OELLIBRANDT, wonende te Dennenlaan 12, B-9120 Haasdonk, geboren te Beveren op 16/05/1963.. Dhr. Marcet HUYBRECHTS, wonende te Canadezentaan 19, B-2920 Kalmthout, gebaren te Ekeren op 2710511958.

Dhr. Paul VALKENIERS, wonende te Schijndallei 34, B-2900 Schoten, geboren te Brussel op 0910211960, Dhr. Bernard MOYSON, wonende te Boogstraat 24, 2980 Zoersel, geboren te Essen op 31/12/1960.

Dhr. Dirk VERCRUYSSEN, wonende te Beauvoislaan, B-2920 Kalmthout, geboren te Sint-Niklaas op

23/03/1961.

Dhr. Peter VIERSTRAETE, wonende te Goedehoopstraat 6102, B-2000 Antwerpen, geboren te Antwerpen op 12/06/1956.

Treecon BVBA Walter Van Mechelen

Afgevaardigd bestuurder, Voorzitter

vertegenwoordigd door Rudi De Meyer

1/ AN~O, 2013

ANTurffi3

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

17/08/2012
ÿþMOE} 2.2

l t J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

D21n na neerlegging van de akte ter griffie

II~III nI~IIN~~I111111

*12143187*

Voc behoi

aan

Belgi Staats

REGFITC7ÿ,~~~

KOOPHANDEL

0 7 -08- 2012

ANTcIüfÉRPEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Walter Van Mechelen Voorzitter

Ondernemingsnr : 0413.773.690

Benaming

(voluit) ALFAPORT ANTWERPEN

(verkort) :

Rechtsvorm : VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel : Brouwersvliet 33, bus 8, B-2000 Antwerpen

Onderwerp akte : WIJZIGING RAAD VAN BESTUUR + HERBENOEMING COMMISSARIS

WIJZIGING RAAD VAN BESTUUR PER 25/04/2012

Tijdens de statutaire algemene vergadering van Alfaport Antwerpen vzw van 29/03/2012, gehouden te Brouwersvliet 33, bus 8, B-2000 Antwerpen wordt volgende beslissing genomen:

Beëindiging bestuursmandaat: de heer Antonius HYLEBOS, wonende te Veldstraat 272, B-9140 Temse, geboren te Ukkel op 30/04/1947.

Aanvaarding bestuursmandaat: de heer Bernard MOYSON, wonende te Boogstraat 24, 2980 Zoerse!, geboren te Essen op 31/12/1960.

De Raad van bestuur van Alfaport Antwerpen voor het dienstjaar 2012 wordt met ingang van 25/04/2012 als volgt samengesteld:

Dhr. Ludovic DE NIJS, wonende te Onderheide 43, B-2930 Brasschaat, geboren te Antwerpen op 02108/1951, Dhr. Marcel HUYBRECHTS, wonende te Canadezenlaan 19, B-2920 Kalmthout, geboren te Ekeren op 27105/1958,

Dhr. Paul VALKENIERS, wonende te Schijndallei 34, B-2900 Schoten, geboren te Brussel op 0910211960. Dhr. Bernard MOYSON, wonende te Boogstraat 24, 2980 Zoersel, geboren te Essen op 3111211960,

Dhr. Dirk VERCRUYSSEN, wonende te Beauvoislaan, B-2920 Kalmthout, geboren te Sint-Niklaas op:

23/03/1961.

Dhr. Peter VIERSTRAETE, wonende te Goedehoopstraat 6/02, B-2000 Antwerpen, geboren te Antwerpen op 12/06/1956.

Treecon BVBA

Afgevaardigd bestuurder,

vertegenwoordigd door Rudi De Meyer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/07/2011
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



II

xiiioasia*









Ondernemingsnr : 0413.773.690

e. rharnlII7t¬ ~

(voluit) : ALFAPORT ANTWERPEN

(ver!,ort) :

Rechtsvorm : VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel : Brouwersvliet 33, bus 8, B-2000 Antwerpen

Onderveda akte : WIJZIGING RAAD VAN BESTUUR + HERBENOEMING COMMISSARIS

WIJZIGING RAAD VAN BESTUUR PER 13/05/2011

Tijdens de statutaire algemene vergadering van Alfaport Antwerpen vzw van 31/03/2011, gehouden te Brouwersvliet 33, bus 8, B-2000 Antwerpen wordt volgende beslissing genomen:

Beëindiging bestuursmandaat: de heer Nicolas SAVERYS, wonende te Kasteelstraat 22, B-9250 Waasmunster, geboren te Gent op 24/0111958.

Aanvaarding bestuursmandaat: de heer Peter VIERSTRAETE, wonende te Goedehoopstraat 6/02, B-2000 Antwerpen, geboren te Antwerpen op 12/06/1956.

De Raad van bestuur van Alfaport Antwerpen voor het dienstjaar 2011 wordt met ingang van 13/05/2011 als volgt samengesteld:

Dhr. Ludovic DE NIJS, wonende te Onderheide 43, B-2930 Brasschaat, geboren te Antwerpen op 02108/1951. Dhr. Marcel HUYBRECHTS, wonende te Canadezenlaan 19, B-2920 Kalmthout, geboren te Ekeren op 27/05/1958.

Dhr. Paul VALKENIERS, wonende te Schijndallei 34, B-2900 Schoten, geboren te Brussel op 09/02/1960. Dhr. Antionius HYLEBOS, wonende te Veldstraat 272, B-9140 Temse, geboren te Ukkel op 30104/1947.

Dhr. Dirk VERCRUYSSEN, wonende te Beauvoislaan, B-2920 Kalmthout, geboren te Sint-Niklaas op

23/03/1961.

Dhr. Peter VIERSTRAETE, te Goedehoopstraat 6/02, B-2000 Antwerpen, geboren te Antwerpen op 12/06/1956.

HERBENOEMING COMMISSARIS

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van Alfaport Antwerpen vzw van 26/05/2011, gehouden te Brouwersvliet 33, bus 8, B-2000 Antwerpen, wordt met eenparigheid van stemmen beslist om de burgerlijke vennootschap onder de vorm van CVBA VGD BEDRIJFSREVISOREN met als ondernemingnummer 0875.430.443 te herbenoemen als commissaris van Alfaport Antwerpen. Voormelde revisorenvennootschap duidde de heer Guy De Vooght, kantoorhoudende te B-2000 Antwerpen, Schaliënstraat 5 bus 2, aan als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van voormeld mandaat. Dit mandaat gaat in op 1 januari 2011 en geldt voor een duur van drie jaar, hetzij tot aan de in 2014 te houden jaarvergadering.

Treecon BVBA Walter Van Mechelen

Afgevaardigd bestuurder, Voorzitter

vertegenwoordigd door Rudi De Meyer

Op de laatste blz. van Luika vermeila- : Naam en hoeden gheid " 131

'Jce d de verenging, stichting of crea,lism2 t3 " . 2.i*:egenvvocrdiger.

'3ev so : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

HTBAK KOOPHANDNEL

05 RU an

ANT PEtV

03/03/2015
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

w Rechtbank van koophandel

Antwerpen

19 FEB. 2015

afdeliggiQ(j ergen

i IIais~iiuii~uii

15 33793'







Ondernemingsnr : 0413.773.690

Benaming

(voluit) : Havenkoepel

(verkort)

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Brouwersvliet 33, bus 8, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder - herbenoeming commissaris

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van Havenkoepel vzw van '17 september 2014, gehouden te Brouwersvliet 33, 2000 Antwerpen, werden volgende beslissingen genomen

- ontslag van Bernard Moyson, wonende Boogstraat 24, 2980 Zoersel, geboren te Essen op 31/12/1960, als lid van de raad van bestuur van Havenkoepel vzw

- benoeming van Eugene Vanfleteren, wonende Mariëttalei 15, 2930 Brasschaat, geboren te Mechelen op 8/9/1950, als lid van de raad van bestuur van Havenkoepel vzw.

- herbenoeming als commissaris van de vereniging: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cvba "VGD Bedrijfsrevisoren". Voormelde revisorenvennootschap duidde de heer Guy De Vooght, kantoorhoudende te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 5, bus 2, aan als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van voormeld mandaat, pit mandaat geldt voor een duur van drie jaar, hetzij tot aan de jaarvergadering te houden in 2017.

Treecon bvba Walter Van Mechelen

Algemeen directeur Voorzitter

vertegenwoordigd door Rudi De Meyer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij liëfgéritieli Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

09/07/2015
ÿþ MOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

Itmullen

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

3 0 JUNI 2015

afoglTTii l$itwerpen

Oridernemingsnr : 0413.773.690

Benaming

(voluit) : HAVENKOEPEL

(verkort) :

Rechtsvoren : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Brouwersvliet 33, bus 8, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders - herbenoeming bestuurders

Tijdens de statutaire algemene vergadering van Havenkoepel vzw van 25 maart 2015, gehouden te Brouwersvliet 33, 2000 Antwerpen, werden volgende beslissingen genomen:

- ontslag van Marc Huybrechts, wonende Canadezenlaan 19, 2920 Kalmthout, geboren te Ekren op 27 mei 1958, als lid van de raad van bestuur van Havenkoepel vzw

- ontslag van Peter Vierstraete, wonende Du Chastellei 45, 2170 Merksem, geboren te Antwerpen op 12 juni 1956, als lid van de raad van bestuur van Havenkoepel vzw

- benoeming van Johan Proost, wonende te Prins Kavellei 126, 2930 Brasschaat, geboren te Deurne op 15 juli 1966, ais lid van de raad van bestuur van Havenkoepel vzw

- benoeming van Yvan Vlaminckx, wonende te Ernest Van Dijckkaai 15, bus 61, 2000 Antwerpen, geboren te Schoten op 3 mei 1967, als lid van de raad van bestuur van Havenkoepel vzw

De algemene vergadering keurt de herbenoeming goed van volgende bestuurders

- Eugene Vanfleteren

- Dirk Oellibrandt

- Marcel Dubourg

Treecon bvba

Algemeen directeur

vertegenwoordigd door Rudi De Meyer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
HAVENKOEPEL

Adresse
Zetel : Brouwersvliet 33, bus 8, 2000 Antwerpen

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande