HEBBELYNCK ARCHITECTEN EN INGENIEURS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HEBBELYNCK ARCHITECTEN EN INGENIEURS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 866.042.625

Publication

25/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 24.09.2014 14595-0042-011
03/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 29.08.2013 13487-0090-011
27/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 24.08.2012 12439-0448-012
07/02/2012
ÿþ"

Mad Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1

ItRINNI1

Ondernemingsnr : 0866.042.625

Benaming

(voluit) iR-ARCHi architecten en ingenieurs

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2610 Antwerpen district Wilrijk, Frans Nagelsplein 22 (volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING NAAM - DOELSWIJZIGING - STATUTENWIJZIGINGEN

Uit het verslagschrift van buitengewone algemene vergadering van de burgerlijk vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "iR-ARCHi architecten en ingenieurs", met zetel te 2610 Antwerpen district Wilrijk, Frans Nagelsplein 22, BTW BE 0866.042.625 RPR Antwerpen,

ó afgesloten voor het ambt van notaris Dirk Verbert te Antwerpen op 17 januari en 23 januari 2012, blijkt dat (onder meer) volgende beslissingen genomen werden:

1. Wijziging benaming.

De vergadering beslist met ingang van 1 januari 2012 de naam van de vennootschap te wijzigen in

"HEBBELYNCK ARCHITECTEN EN INGENIEURS".

2. Kennisneming van het bijzonder verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passiva afgesloten volgens boekhoudkundige toestand van de vennootschap van 31 december 2011.

3. Vervanging van het doel waarvan de nieuwe tekst zal luiden zoals hierna volgt: De vennootschap heeft tot

doel:

-het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

p -het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

-het uitvoeren van studies en ontwerpen voor stabiliteit en bijzondere technieken zoals elektriciteit, sanitair, centrale verwarming, verluchting.

, -het uitvoeren van expertisen.

-het ontwikkelen van of bijstand bij het ontwikkelen van projecten.

-fotografie en projectpresentatie.

De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het

architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

~j 4. Aanpassing van de statuten, waarbij een volledig nieuwe tekst van de statuten wordt aanvaard,

icej aangepast aan de Wet Laruelle, en de voorheen genomen beslissingen.

(Uittreksel)

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

draagt de naam : Hebbelynck architecten en ingenieurs.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Zij treedt in werking en verkrijgt haar rechtspersoonlijkheid

vanaf de dag van de nederlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte ter publicatie in de bijlagen

tot het Belgisch Staatsblad op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2610 Wilrijk-Antwerpen, Frans Nagelsplein 22.

De vennootschap heeft tot doel :

-het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

-het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar

maatschappelijk doel.

-het uitvoeren van studies en ontwerpen voor stabiliteit en bijzondere technieken zoals elektriciteit, sanitair,

centrale verwarming, verluchting.

-het uitvoeren van expertisen.

-het ontwikkelen van of bijstand bij het ontwikkelen van projecten.

-fotografie en projectpresentatie.

De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het

architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

Op de laatste biz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

5taatsbla(

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Piet geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt achtentwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 28.500,00)

Ten minste 60 % van de stemrechten moet, rechtstreeks of onrechtstreeks, in het bezit zijn van natuurlijke personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor aile zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: zaakvoerders, leden van het directiecomité, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars...

Een stagiair kan slechts zaakvoerder zijn in de vennootschap waarin hij het beroep samen met zijn stagemeester of een architect ingeschreven op één van de tabellen van de Orde van Architecten, uitoefent.

Elke zaakvoerder die, om gelijk welke reden, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest, wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zal onverwijid een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en  zo nodig- in vervanging te voorzien.

iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer mandatarissen. Deze mandatarissen dienen zelf natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Bij wijze van uitzondering kan/kunnen de zaakvoerder(s) volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect.

Deze volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect.

Enkel de personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten kunnen, in naam en voor rekening van de vennootschap, beslissingen nemen en handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moeten de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vernield.

Indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, beschikt de vennootschap over een termijn van zes maanden om zich in regel te stellen.

De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover aile handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularlsatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijid een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

indien ingevolge een andere reden dan het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, bijvoorbeeld het ontslag van de zaakvoerder(s), dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van (een) nieuwe zaakvoerder(s).

De vennootschap zal, tot reg ularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient opgenomen te zijn op de tabel.

indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

De vennootschap wordt bestuurd door de architecten-vennoten (de zaakvoerders).

Uitsluitend architecten zullen beslissingen nemen en handelingen stellen in verband met alles wat tot de uitoefening van het beroep van architect behoort.

De zaakvoerder(s) kan/kunnen volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

hebben op de architectuur. De volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect en zij zullen zich ten overstaan van de vennootschappen gedragen volgens de regels van de Orde van architecten.

Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moet de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent worden vermeld.

Alleen de algemene vergadering is bevoegd voor alle beslissingen inzake het bestuur van de vennootschap en de uitsluiting van vennoten. De uittredende zaakvoerders zijn herkiesbaar.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kiezen zij een voorzitter. Mocht de voorzitter weerhouden zijn dan wordt hij vervangen door de oudste in jaren van de aanwezige zaakvoerders.

De zaakvoerders (indien er meerdere zijn) vergaderen op bijeenroeping van de voorzitter zo vaak het belang van de vennootschap dit vergt. Deze vergadering moet samengeroepen worden op aanvraag van twee zaakvoerders. De vergadering wordt gehouden op de vennootschappelijke zetel of op de plaats die in de bijeenroepingen wordt aangeduid.

De vergadering van de zaakvoerders (indien er meerdere zijn) mag enkel beraadslagen indien de meerderheid van de zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd is. De verhinderde zaakvoerders mogen aan een andere zaakvoerder opdracht geven hen te vertegenwoordigen bij de beraadslagingen en in hun naam te stemmen. De vorm van de volmacht wordt door de raad van zaakvoerders vastgesteld. Geen enkele zaakvoerder zal meer dan één college mogen vertegenwoordigen. De beslissingen worden getroffen met meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen zal de stem van de voorzitter beslissen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder mag een of meer directeurs aanstellen. Hij mag het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan een of meer personen die individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden. De zaakvoerder kan nog bijzondere machten toekennen aan lasthebbers. Hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Deze aangestelden aan wie de zaakvoerder zijn bevoegdheden delegeert, dienen natuurlijke personen te zijn die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De vennootschap wordt bij aile rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door één enkele zaakvoerder alleenhandeiend bevoegd, zelfs indien er meerdere zijn, tenzij de algemene vergadering hen dienaangaande beperkingen heeft opgelegd.

Met betrekking tot aile handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van vijfduizend euro (¬ 5.000,00) overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van de meerderheid der zaakvoerders vereist. Deze beperking van bevoegdheid kan in principe niet tegen derden worden ingeroepen.

De mandaten van zaakvoerder worden niet bezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien een zaakvoerder voor een tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst dienen de bepalingen van artikel 259 en volgende van het Wetboek van vennootschappen te worden nageleefd.

ln de gevallen waarin de wet dit voorschrijft zullen één of meerdere commissarissen worden benoemd. Zolang dit niet noodzakelijk is, wordt het toezicht van de vennootschap toevertrouwd aan de vennoten. Indien er één of meerdere commissarissen worden aangesteld zullen zij worden benoemd voor ten hoogste drie jaar. De uittredende commissarissen zullen herkiesbaar zijn.

De zaakvoerder is verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen telkens een architect-vennoot hem daartoe verzoekt. De architect-vennoot bepaalt de gewenste agendapunten voor deze algemene vergadering.

Alleen de algemene vergadering is bevoegd voor alle beslissingen omtrent de benoeming en het ontslag van de zaakvoerders van de architect-rechtspersoon, hun bezoldiging en de duur van hun mandaat.

Bij ontstentenis van een wettelijke bepaling terzake is alleen de algemene vergadering bevoegd voor de uitsluiting van een architect-vennoot.

Volmachten voor de vertegenwoordiging van architect-aandelen op de algemene vergadering kunnen slechts gegeven worden aan andere stemgerechtigde vennoten die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen.

Volmachten voor de vertegenwoordiging van de overige aandelen kunnen slechts gegeven worden aan natuurlijke personen met een niet-onverenigbaar beroep.

De jaarvergadering vindt plaats op de derde vrijdag van de maand juni om zeventien uur.

Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december. Elk jaar, op eenendertig december worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet.

De opbrengst van de activiteiten van de vennootschap, na aftrek van de algemene kosten en vennootschappelijke lasten, afschrijvingen op actief, vooruitzichten van commerciële, financiële, industriële en fiscale risico's, maakt de zuivere winst uit.

Op de nettowinst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het vennootschappelijk kapitaal bereikt heeft. Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) en in de mate dat de wet het toelaat.

Eike voorgenomen ontbinding zal onverwijld worden meegedeeld aan de bevoegde raad van de Orde van Architecten met vermelding van de regeling inzake de lopende opdrachten en de tienjarige aansprakelijkheid.

ln geval van ontbinding worden door de vereffenaars, met inachtneming van de regels van de deontologie, de nodige schikkingen getroffen ter vrijwaring van de belangen van de cliënten, onder meer inzake de voortzetting van de contracten en van de architectuur-opdrachten in uitvoering.

Bijlagen-bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Woor-behoudàE aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden ; Recto . Naam en hoedanigheid van de "instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bij ontbinding van de vennootschap zal voor de lopende opdrachten een persoon worden aangesteld die' gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten teneinde voor rekening van de vennootschap in vereffening deze opdrachten verder uit te voeren.

indien de vennootschap in vereffening, om gelijk welke reden, niet meer voldoet aan de voorwaarden om het beroep van architect uit te oefenen zal de vereffenaar, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden voor de verdere uitvoering van de lopende opdrachten.

Wordt er geen vereffenaar aangesteld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, dan wordtlworden de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie isizijn beschouwd als vereffenaar(s).

De vereffenaar(s) treedt/treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn/hun benoeming.

Enkel natuurlijke personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten, kunnen aangesteld worden ais vereffenaar van de vennootschap.

De vereffening kan pas afgesloten worden indien er geen lopende opdrachten meer zijn dan wel indien alle overeenkomsten met betrekking tot de lopende opdrachten werden overgedragen aan een derde architect. Tevens dient een regeling getroffen te zijn m.b.t. de tienjarige aansprakelijkheid van de vennootschap.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht met macht van in de plaatsstelling wordt verleend aan Mevrouw Annemie Ballinckx, wonende te Antwerpen- Berchem, Pieter Verbertstraat 7, handelend als gevolmachtigde van Accountantskantoor Jack Masure BVBA, met zetei te 2600 Antwerpen  Berchem, Fruithoflaan 118 met macht om op te treden met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de vennootschap de nodige formaliteiten te vervullen en ten dien einde alle akten en stukken te tekenen tot:

a)inschrijvingen en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap in de Kruispuntbank Ondernemingen en bij het Ondernemingsloket,

b)neerlegging bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van aile bekendmakingen in het Belgisch Staatssbiad.

c) inschrijvingen, en aile latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap als belastingplichtige bij de administratie van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde en bij de administratie van de .Directe Belastingen.

d) aansluiting bij het sociaal secretariaat, de sociale dienst voor zelfstandigen en de Rijksdienst voor

Sociale Zekerheid.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

De notaris, Dirk Verbert

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van verslagschrift, verslag zaakvoerder, staat activa en passiva.

r

23/01/2012
ÿþ ~ ólotl wom 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i i II i

1





*12020786*

~ ` e îegi'rren.

.i iàa~á'.>'ri;zl_~ti.e

12 JAN. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0866.042.625

Benaming

(voluit) : iR-ARCHi architecten en ingenieurs

(verkort) :

Rechtsvorm : bv o.v.v. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Oude Leeuwenrui 7-11 bus 7 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerder- wijziging maatschappelijke zetel.

Op de Bijzondere Algemene Vergadering van 30.062006 werd het ontslag van de Heer Jan Frateur ais zaakvoerder aanvaard.

Op de Bijzondere Algemene Vergadering van 02.01.2012 wordt eenparig beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Frans Nagelsplein 22 te 2610 Wilrijk vanaf heden.

Erik Hebbelynck

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 31.08.2011 11477-0490-012
03/01/2011
ÿþ eaud 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ffeergelegd ter griffie van ,ie .Rechtbank >ye~ Koophandel te Antwe+pen, op

Griffie 1. 3 DEL 101Q

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

Rechtsnorm

Zetel :

Onderwerp akte : 0866.042.625

iR-ARCHi

Besloten Vennootschape metBeperkte Aansprakelijkheid

Oude Leeuwenrui 7-111-2000 Antwerpen

ontslag zaakvoerder

Voor A

behouc

aan hb eelgis 5taatsb





+iioaaass"



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de Bijzondere Algemene Vergadering van 16 december 2010 wordt het ontslag van Mevrouw Anseeuw Christine als zaakvoerder eenparig aanvaard.

Erik Hebbelynck

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 16.06.2010, NGL 30.08.2010 10480-0366-011
28/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 16.06.2009, NGL 27.08.2009 09638-0114-010
02/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.06.2008, NGL 29.08.2008 08648-0270-011
01/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 16.06.2007, NGL 26.09.2007 07735-0060-011
04/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 16.06.2006, NGL 31.08.2006 06723-0521-012
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 31.08.2016 16518-0202-011

Coordonnées
HEBBELYNCK ARCHITECTEN EN INGENIEURS

Adresse
FRANS NAGELSPLEIN 22 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande