HECRI-IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HECRI-IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 446.070.435

Publication

29/07/2014
ÿþI III 1111111111

*14145743*

II

Mcd.

^

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

:Ur tc-1-3L'  NbLilLitLi::Uti

07- 2014 06 -07- 2014

I STAATSBLAIIECI-ITOANK vn KOOPtier . ANTWgfiffel, cf;l. MECH l'a



Onde rnemingsnr 0446.070.435

Benaming (voluit) :

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Guido Gezellelaan 6

2500 Lier

Onderwerp akte : Kapitaalvermindering - coördinatie van statuten

, Uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten door Katrien MAES, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte ; aansprakelijkheid "DE HERDT & MAES", met zetel te Hove, Kapelstraat 90, op 9 mei 2014: geregistreerd 14 blad(en), 0 verzending(en) op het lste registratiekantoor Brugge 1 op 26 mei 2014, boek 284, blad 47, vak 14. Ontvangen honderd vijftig euro (150E). De adviseur-ontvangen, (getekend) BAILLEUL Patrick, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HECRI-IMMO", gevestigd te 2500 Lier, Guido Gezeilelaan 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder nummer' 0446.070.435. gehouden werd en dat volgende beslissingen genomen werden met éénparigheid ; van stemmen:

EERSTE BESLUIT: Beslissing tot reële kapitaalverminderinq

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verminderen met één miljoen vijfhonderd negenenzeventigduizend tweehonderd euro (1.579.200,00E) om het te brengen van één miljoen zeshonderd duizend euro (1.600.000,00E) op twintigduizend achthonderd euro (20.800,00E). De vermindering van het kapitaal zal plaatsvinden zonder vernietiging van aandelen en zal volledig worden aangerekend op het volgestorte kapitaal gevormd door externe inbrengen voor het volledige bedrag.

Deze terugbetaling zal slechts kunnen verwezenlijkt worden onder de voorwaarden en na verloop van de termijn die gesteld is door artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen.

VOORWERP VAN DE KAPITAALVERMINDERING

Vervolgens besluit de vergadering dat deze kapitaalvermindering zal verwezenlijkt worden door terugbetaling in nature, meer bepaald door de afgifte door de vennootschap aan al de vennoten, en ' dit in evenredigheid van hun deelneming in het kapitaal, van zesenvijftig procent (56%) onverdeelde delen in voile eigendom in een onroerend goed, waarvan de verkoopwaarde gelijk is aan het bedrag van de kapitaalvermindering, hetzij één miljoen vijfhonderd negenenzeventigduizend tweehonderd euro (1.579.200,00E) rekening houdende met de verkoopwaarde van twee miljoen achthonderd twintig duizend euro (2.820.000,00E)voor gans het onroerend goed.

De vennoten verklaren uitdrukkelijk deze vorm van terugbetaling te aanvaarden en verklaren op de hoogte te zijn van elle fiscale en vermogensrechtelijke gevolgen dienaangaande.

Zij ontslaan ondergetekende notaris van aile nadere toelichting dienaangaande.

; TWEEDE BESLUIT: Vaststelling dat de kapitaalvermindering effectief heeft plaatsgevonden. De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van één miljoen vijfhonderd negenenzeventigduizend tweehonderd euro (1.579.200,00E) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op twintigduizend achthonderd euro (20.800,00E), door de terugbetaling in nature van zesenvijftig procent (56%) onverdeelde delen in een onroerend goed aan aile vennoten, naar evenredigheid van hun deelneming in het kapitaal, zoals hoger vermeld onder de titel 'Voorwerp van de kapitaalvermindering'.

De terugbetaling aan aile vennoten zal gebeuren mits naleving van de voorwaarden gesteld in de ; agenda (waaronder artikel 317 van het Wetboek van Vennootschappen)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

. bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

III

MONIT

22

BELG1SC

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

t

,V" oor-

" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 111

DERDE BESLUIT:wiizioïnq 'fan artikel i;tari-Cfe

De vergadering besluit het artikel 5 van de statuten te wijzigen zoals voorgesteld in de agenda. Het ,

artikel vijf van de statuten luidt thans als volgt:

"Artikel 5 "

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend achthonderd euro (20.800,00f)en is

vertegenwoordigd door zesduizend driehonderd (6.300) aandelen die elk één/zesduizend

driehonderdste (1/6.300ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

' VIERDE BESLUIT Volmacht.

De vergadering machtigt de zaakvoerders de besluiten welke voorafgaan uit te voeren,

VIJFDE BESLUIT COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering besiist vervolgens de statuten te cotirdineren en te wijzigen om ze in

overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissingen.

Deze wijzigingen werden opgenomen in de hierna volgende herwerkte tekst van de statuten die

artikel per artikel na beraadslaging met eenparigheid van stemmen werden goedgekeurd:

Naam: HECRI-IMMO

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel; Guida Gezellelaan 6 te 2500 Lier

' Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- Het beheren van vermogens voor eigen rekening, ondermeer door het verwerven en valoriseren van alle patrimoniumbestanddelen, zo roerende als onroerende, materiële en immateriële; het , nemen van participaties in ondernemingen en bezittingen, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het veilig beheer, de opbrengst en de groei van een patrimonium kan ten goede komen,

- De handel in het groot en in het klein in aile kunstvoorwerpen, kunstboeken en alle antiquiteitsartikelen en aile koopwaren die als beleggingsobjecten in aanmerking kunnen komen.

Het verrichten van schattingen en expertises inzake alle mogelijke onroerende goederen en kunstwerken; het uitgeven van kunstboeken.

De vennootschap kan eveneens, binnen het kader van de wettelijke bepalingen en bestuurlijke voorschriften, alle verrichtingen van de onroerende en roerende leasing doorvoeren.

Eveneens kan de vennootschap bemiddelen in aile soorten verzekeringen zowel ais makelaar dan als agent of adviseur en dit met alle mogelijke maatschappijen, zowel binnenlandse als buitenlandse.

Tenslotte kan de vennootschap alle verrichtingen doorvoeren die verband houden met de handel , ; in, de vervaardiging, de herstelling, de verhuring en de uitbating van machines, materieel, outillering, voertuigen en elektronische apparaten,

- Het aanvaarden en uitoefenen van bestuurdersmandaten.

- Alle beheersverrichtingen en aile verrichtingen in verband met onroerende goederen, zoals ondermeer de aankoop en verkoop, huur en verhuring, de verwerving, uitbating, ontwikkeling en valorisatie van gebouwen en gronden, zowel voor eigen rekening als voor derden, hetzij rechtstreeks " of als tussenpersoon, en dit alles in de meest ruime zin, zodat alles kan gedaan worden dat het bezit, de beveiliging, de opbrengst en de waardevermeerdering van een onroerend patrimonium kan ten goede komen,

! In het algemeen zal zij alles mogen doen dat bijdraagt tot vrijwaring van haar rechten en zal zij alle welkdanige verrichtingen ook doen die rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel kunnen bevorderen, zowel in België ais in het buitenland.

' Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of het doel van de vennootschap kunnen bevorderen.

' Zij mag leningen doen aan derden of voor hen waarborgen stellen.

' Duur: onbepaalde duur

Maatschappelijk kapitaal en samenstelling: 20.800¬ vertegenwoordigd door 6.300 aandelen die elk 1/6.300ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Boekjaar: van 1 januari tot en met 31 december

Reserves: Van de netto-winst wordt ieder jaar ten minste één twintigste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming Is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het , geplaatste kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hernomen worden.

Winstverdeline: Over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de algemene vergadering, eventueel onder de beperkingen die gesteld worden in het wetboek van vennootschappen. Verdeling overbIlivendesaldo na vereffening: Na aanzuivering van aile schuldën en lasten van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennootschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over alle volledig afbetaalde aandelen, indien er aandelen bestaan die niet volledig volgestort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notarls, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

%Voor-hdhoucien aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

tot stand, hetzij door opvraging van de niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaandelijke uitkering op de volge-istorte aandelen.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één Cif meer zaakvoerders, al of niet vennoten. Tot statutaire zaakvoerders worden voor de duur van de vennootschap benoemd:

. 1) De heer Van Hooi Herman Jozef Alfons, geboren te Koningshooikt op drie december negentienhonderd negenendertig, wonende te Bevel, Kruiskensbaan 5.

2) Mevrouw Haneveer Christiane Juliana Hendrika, geboren te Lier op dertien augustus

, negentienhonderd zevenenveertig, wonende te Bevel, Kruiskensbaan 5.

De statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten ; met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking , van het doel van de vennootschap en hebben daartoe aile machten, met uitzondering van de machten die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend. De opdracht van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering. ledere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder, Hij mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent (art.14). De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of ' een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd.

Jaarvergadering: leder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op 10 juni om achttien uur. Indien deze dag geen werkdag zou zijn, dan wordt de algemene vergadering

verschoven naar de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die in de oproepingen wordt aangeduid. Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden , uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem. Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging voor onbekwamen, mag een vennoot zich op een algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een persoon die zelf vennoot moet zijn en die in het bezit is van een bijzondere schriftelijke volmacht die de agenda van de vergadering bevat. Rechtspersonen mogen vertegenwoordigd worden door personen die geen vennoten moeten zijn.

ZESDE EN LAATSTE BESLUIT:

` De vergadering beslist overeenkomstig artikel 13 van de statuten met éénparigheid van stemmen ' om tot de verkoop over te gaan van vierenveertig procent (44%) onverdeelde delen in volle eigendom van een onroerend goed aan de heer Van Hooi Ben en mevrouw Van Hooi Jessica, beiden voornoemd. De verkoopwaarde van het goed werd bepaald aan de hand van een voorafgaandelijke schatting uitgevoerd door een erkend schatter. Gelet op het mogelijk tegenstrijdig belang van vermogensrechtelijke aard in hoofde van de heer Ben Van Noot en mevrouw Jessica Van Hooi bij deze verrichting, stelt de vergadering de heer Van Hooi Herman aan als lasthebber ad hoc in toepassing van artikel 260 van het wetboek van vennootschappen om de vennootschap bij deze verrichting te vertegenwoordigen,

VOOR ONTLEDEN D UITTREKSEL

(get.) Julie DE HERDT, geassocieerd notaris te Hove.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Expeditie van de akte;

-Gecoördineerde statuten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso,: Naam en handtekening

17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 10.07.2013 13299-0057-013
20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.06.2012, NGL 12.07.2012 12299-0380-013
18/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 11.07.2011 11290-0445-013
15/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.06.2010, NGL 08.07.2010 10295-0410-013
22/07/2009 : ME071304
29/04/2009 : ME071304
28/03/2008 : ME071304
10/07/2007 : ME071304
02/04/2007 : ME071304
14/04/2006 : ME071304
21/03/2005 : ME071304
03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.06.2015, NGL 27.07.2015 15356-0463-012
29/06/2004 : ME071304
29/01/2004 : ME071304
14/02/2003 : ME071304
19/03/2002 : ME071304
08/02/2001 : ME071304
16/02/2000 : ME071304
11/03/1999 : ME071304
22/04/1998 : ME71304
01/01/1997 : ME71304
01/01/1993 : ME71304
09/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 29.07.2016 16400-0035-014

Coordonnées
HECRI-IMMO

Adresse
GUIDO GEZELLELAAN 6 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande