HEDERA GROUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HEDERA GROUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.547.713

Publication

27/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 05.11.2013, NGL 25.02.2014 14048-0453-010
06/11/2013
ÿþ Mod PDF 11.1

' fjr r;i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. varituik B verm-elden : Recto : Ne ira en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van dë psrsn{à}n(èn)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111111mN~~~u7921~u~u*~u11

13

Neergelegd ter griffie van de

Rechtbank van Kooptin el Antwerpenop ? 5 9l« 2013

GriffieDe Griffier

Voor- r behouden' aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr ; 0845.547.713

Benaming (voluit) : Hedera Group

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Edenlaan 4 - 2610 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerpfen) akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst :

De zaakvoerder heeft beslist om vanaf 01/10/2013 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Prins Boudewijnlaan 24A te 2550 Kontich

Dimitri Leemans BVBA, vast vert. door Dimitri leemans

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

09/05/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ileary+.riiegd fer griffie van de Zeàtbeitt

ion er,reieein-t ' E<, F .., tre

2 6 APR. 2012 Griffie

II(I ll1I (I III I(I Ill1 1I WIW iw

*12086686*

bel

aa

Be Sta.

Ondernemingsnr gel 5 " 1)-43

Benaming (voluit) : HEDERA GROUP

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Edenlaan 4

2610 Antwerpen (Wilrijk)

Onderwerp akte :OPRICHTING - AANSTELLING ZAAKVOERDERS

Uit een akte verleden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen op 24 april 2012 neergelegd ter

registratie,

BLIJKT DAT :

1) 11 De heer LAHEIJ Philip Yves, geboren te Mortsel op vijfentwintig april duizend ; negenhonderdzesenzeventig, wonende te 2540 Hove, Boechoutsesteenweg 120 (ID 590-7543316-40 RR 760425 081-17), die verklaart gehuwd te zijn onder het stelsel van scheiding van goederen.

21 De heer LEEMANS Dimitri Ann Philippe Marc, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op dertig augustus duizend negenhonderd drieëntachtig, wonende te 2610 Antwerpen, Edenlaan 4 (ID 591-1275350-96 RR 830830 053-70), die verklaart gehuwd te zijn onder het stelsel van scheiding van goederen.

3/ HOLD CO W.M., gewone commanditaire vennootschap, opgericht bij akte verleden voor notaris Marc Sledsens te Antwerpen op dertig november tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig december daarna, onder nummer 20071227-07186057, met zetel te 2547 Lint, Kardinaal Cardijnlaan 27. RPR Antwerpen 0894.239.139;

een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam: "HEIERA GROUP".

2) Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt "De vennootschap heeft tot doel:

1. Het uitvoeren van of deelnemen aan de organisatie, herstructurering of leiding, door het geven van adviezen op commercieel, technisch en financieel gebied, door het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer en in het algemeen consultancy en research, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan ' worden dat het ontstaan, de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen ten goede kan komen.

2. Het ter beschikking stellen van management; het voeren van bedrijfsmanagement in de meest ruime zin van het woord, daarin begrepen het uitoefenen van de functie van bestuurder of vereffenaar van vennootschappen; het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan; het optreden als mandataris voor alle binnenlandse en buitenlandse vennootschappen; alsook het waarnemen van beheer op alle niveaus, zowel voor eigen rekening ais voor rekening of lln deelneming met derden; het begeleiden van spin-offs. Dit alles voor alle handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

3. Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verscheidende vormen aan derden, en dit op het vlak van organisatie, informatisering, enzovoort; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat, van concrete projecten, opleidingen en trainingen, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meeste verscheidene wetgevingen.

4. Alle onroerende verrichtingen en handelingen inzonderheid de verkrijging, en meer in het bijzonder de aankoop, ruil, verdeling of inbetalinggeving, van alle welkdanige onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, al dan niet met het oog op wederverkoop of verhuring, en de daaropvolgende vervreemding of' overdracht van de gezegde onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, inzonderheid de verkoop, ruil, verdeling, inbetalinggeving of inbreng in vennootschap, alsook de vestiging van alle onroerende zakelijke rechten en de verhuring van de gezegde goederen, het verrichten, het uitvoeren, promoten, coördineren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende projecten, inzonderheid verkavelingen van alle aard, appartementsgebouwen en andere complexen, kortom alle vastgoedverrichtingen, met uitzondering van de makelaarsactiviteit, in de breedste zin van het woord; de studie, het ontwerpen, ontwikkelen, promoten en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

begeleiden van vastgoedprojecten allerhande; het participeren in alle vastgoedprojecten in binnen- en buitenland.

5. Het beleggen, intekenen op, kopen, verkopen, verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of: buitenlandse ondernemingen, al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen, al dan niet met een geheel of gedeeltelijk publiekrechtelijk statuut; het beheren van deze participaties en beleggingen.

6, De in- en uitvoer van handelswaren.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die de vennootschap zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in geld of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel."

3) De vennootschap is gevestigd te 2610 Antwerpen, district Wilrijk, Edenlaan 4.

4) De vennootschap is opgericht op 24 april 2012 voor onbepaalde duur en rechtspersoonlijkheid verwerft vanaf de dag dat onderhavig uittreksel is neergelegd ter griffie.

5) Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt achttienduizend zeshonderd

(18.600) euro en is verdeeld in dertigduizend (30.000) aandelen zonder nominale waarde.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters door inbreng in geld, en wel als volgt:

- de oprichter sub 1/ heeft ingetekend op tienduizend (10.000,00) aandelen, hetzij tot beloop van zesduizend (6.200,00) euro;

- de oprichter sub 2/ heeft ingetekend op tienduizend (10.000,00) aandelen, hetzij tot beloop van zesduizend

(6.200,00) euro;

- de oprichter sub 3/ heeft ingetekend op tienduizend (10.000,00) aandelen.

Totaal: dertigduizend (30.000) aandelen en achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro.

De oprichters bevestigen dat elk aandeel tot beloop van één/derde werd volstort, hetzij in totaal een bedrag

van zesduizend tweehonderd (6.200,00) euro.

6) Het boekjaar begint op één juli van ieder jaar en eindigt op 30 juni van het daaropvolgend jaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot

dertig juni tweeduizend dertien.

7) De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel. De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerders) over de bestemming van het resultaat. De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming

van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het

voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen en deze statuten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen v66r de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de eerste dinsdag van november om negentien uur op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzetfde uur gehouden op de eerstvolgende werkda(1

8) De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

Als zaakvoerders zijn aangesteld :

a. PHILIP LAHEIJ, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 2540

Hove, Boechoutsesteenweg 120, RPR Antwerpen 0841.590.113, met als zaakvoerder/vaste vertegenwoordiger, de heer Laheij Philip, wonende te 2540 Hove, Boechoutsesteenweg 120 (RR J60425 081-17);

Op de laatste blz. van Luik B vermelden - Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Eijlagen iij ïët Belgisch Staatsblad - 09/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

.aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

b. DIMITRI LEEMANS, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Edenlaan 4, RPR Antwerpen 0841.591.596, met als zaakvoerder/vaste vertegenwoordiger, de heer LEEMANS Dimitri, wonende te 2610 Antwerpen, Edenlaan 4 (RR 830830 053-70);

c. ITICS, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 2547 Lint, Kardinaal Cardijnlaan 27, RPR Antwerpen 0476.095.103, met ais zaakvoerder/vaste vertegenwoordiger, de heer Mons Wim Lucien Maria, wonende te 2547 Lint, Kardinaal Cardijnlaan 27 (RR 760923 007-89),

die dit mandaat aanvaarden en bevestigen niet getroffen te zijn door enige maatregel die de uitoefening van dit mandaat verbiedt.

De opdracht, die bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 9.2 der statuten is aan hen vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om als college te handelen bij meerderheid van zijn leden.

10) Er geen commissaris werd aangesteld.

11) Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonen register.

Een bijzondere volmacht wordt voor onbepaalde tijd verleend onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OUTCOME", te 1830 Machelen, Dorpsplein 2, vertegenwoordigd door Mevrouw lise Getteman te 1150 Brussel, Kamelialaan, 10 of de Heer Patrick De Smet, te 1982 Zemst, Populierendreef, 5, om, met bevoegdheid tot indeplaatsstelling en met mogelijkheid om afzonderlijk te handelen alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, bij een ondernemingsloket, op de griffie van de rechtbank van koophandel en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Een bijzondere volmacht wordt daarenboven voor onbepaalde tijd verleend onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FILOTAX", te 2600 Antwerpen-Berchem, Grote Steenweg, 616, vertegenwoordigd door één van haar zaakvoerders, de heer Jean-Louis Verhaert of de Heer Philippe van Dieren, met kantoor op zelfde adres om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap in te schrijven bij de belasting over de toegevoegde waarde.

Voornoemde bijzondere volmachten aan "OUTCOME" en "FILOTAX" hebben betrekking op aile mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL - DE NOTARIS PETER TIMMERMANS

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoudCn aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luits B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

17/07/2015
ÿþmod 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

litiiii.11o1j11,q1111111

u

Rechtbank van koophandel

An twerpen

0 7 JULI 2015

afdeling A tw en

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr ; 0845.547,713

Benaming (voluit) : HEDERA GROUP

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Prins Boudewijnlaan 24 A

2550 Kontich

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 26 juni 2015, gehouden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1/ Aanpassing van het adres van de zetel in de statuten aan het bestuursorgaan genomen besluit tot verplaatsing ervan naar het huidige adres.

2/ Verhoging van het kapitaal met drie miljoen zevenhonderd twintigduizend (3.720.000) euro om het te brengen van achttienduizend zeshonderd (18.600) euro op drie miljoen zevenhonderd achtendertigduizend zeshonderd (3.738.600) euro door inbreng in natura - conform het verslag van waardering opgemaakt door de BVBA Roeckens Bedrijfsrevisoren', vertegenwoordigd door de heer Karel Nijs, bedrijfsrevisor - in uitvoering van artikel 313, § 2, 2° W. Venn. - mits uitgifte van zes miljoen (6.000.000) aandelen tegen de fractiewaarde van de bestaande aandelen, welke nieuwe aandelen gelijk zijn aan de bestaande, dezelfde rechten bieden, en deelnemen in de winst over het lopende boekjaar pro rata temporis; vaststelling dat op de geheelheid van de kapitaalverhoging ingetekend werd door de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit, en dat hen als* vergoeding voor de inbreng ieder 2.000.000 aandelen worden toegekend; vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

31 Aanpassing van artikel 2 en artikel 5 der statuten aan de genomen besluiten; artikel 5 Luidt voortaan:

"Artikel 5: Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt drie miljoen zevenhonderd achtendertigduizend zeshonderd (3.738.600,00) euro. Het is volledig geplaatst en verdeeld in zes miljoen dertigduizend, (6.030.000) aandelen zonder nominale waarde."

4/ Machtiging van ondergetekende notaris om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister.

Een bijzondere volmacht werd voorts verleend aan : `Nijs Roeckens Bedrijfsrevisoren' BVBA, te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Prins Boudewijnlaan 116 2 V, vertegenwoordigd door de heer Karel Nijs, met recht van substitutie, om alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonen register en bij de BTW-administratie.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Peter Timmermans

Samen hiermee neergelegd: uitgifte akte + coördinatie statuten + controleverslag

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 03.11.2015, NGL 29.01.2016 16032-0589-011

Coordonnées
HEDERA GROUP

Adresse
PRINS BOUDEWIJNLAAN 24A 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande