HEDRAFIN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HEDRAFIN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 884.274.764

Publication

02/10/2014
ÿþ !;'5 Mod Word 11.1

~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

e~~~~

Vo beho

aan

Belg Staat

Rechtbanic van koophandel

t,riwerren

2 3 SEP. 2Oig

Griffie

A Ce

Ondernemingsar : 0884.274.764

Benaming

(voluit) : Hedrafin

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap in vereffening

Zetel : Marialei 11 bus 8, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 18 april 2014 blijkt dat het verdelingsplan werd goedgekeurd op deze algemene vergadering.

Op 24 juni 2014 is het verdelingsplan ook goedgekeurd door de Rechtbank van Koophandel.

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van18 augustus 2014 blijkt dat de vennootschap gesloten

wordt.

Tijdens deze vergadering werd er ontlasting gegeven aan de vereffenaar.

Het ontslag van de vereffenaar, Marib NV vertegenwoordigd door de heer Marc Dedecker, werd aanvaard

op voorwaarde dat aile wettelijke formaliteiten vervuld worden.

De boekhouding en documenten zullen gedurende vijfjaar bewaard blijven op het adres van de vereffenaar Marialei 11 bus 2, 2018 Antwerpen.

Marib NV

vertegenwoordigd door

de heer Marc Dedecker

Vereffenaar

i i 18



*14179384*



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/01/2013
ÿþ mad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I

HhIIi~i viii iuAii i

1 003960%

Ondernemingsnr :

M

BEL

0884.274.764

~NlTEUR 8-1.(~Fieel~gelsgd ter griffie van Rechtbank2 8 -12- 2J12 van Koophtïnde; Anwerpan, op

ISCH STAIk ; Griffie 1 3 DEC 2012

Benaming (voluit) : Hedrafin

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap in Vereffening

Zetel : Marialei 11 bus 8

2018 Antwerpen

Onderwerp akte :RECHTZETTING

Het blijkt uit de publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 6 september 2012 onder nummer 12151154 van de akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 28 maart 2012 en de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 22 juni ' 2012 van de beslissingen genomen door de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Hedrafin", met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Marialei 11 bus 8, BTW 6E0884.274.764 " RPR Antwerpen, dat een materiële vergissing werd begaan in de tweede beslissing, aangezien hierin vermeld wordt dat de heer Poldermans Hendrikus werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger van de vereffenaar "Marib" nagemeld, terwijl in werkelijkheid werd beslist dat de heer Dedecker Marc nagemeld werd benoemd als vaste vertegenwoordiger; bijgevolg dient de tweede beslissing gelezen te worden als volgt:

Tot vereffenaar werd benoemd: "Marib", naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Mariale! 11/2, ondernemingsnummer 0444.034.722 RPR Antwerpen; haar bestuursorgaan heeft de heer Dedecker Marc, wonende te 2930 Brasschaat, Zegersdreef 53, benoemd tot vaste vertegenwoordiger, gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-vereffenaar.

(get) Jan Coppens

notaris

nnexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2012
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van KoopnaftVet te Antwerpen

._op 719 C,l.l3 ?319

De Griffier

Griffie

.M

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblar





11111

" 12151159*

il agen i~ e elgisch Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

~

Ondernemingsnr ; 6E0884.274.764

Benaming (voluit) : Hedrafin

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Marialei 11 bus 8

2018 Antwerpen

Onderwerp akte :ONTBINDING  BENOEMING VEREFFENAAR.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 28 maart 2012 de buitengewone algemene vergadering en het blijkt uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 22 juni 2012 van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Hedrafin", met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Marialei 11 bus 8, BTW 8E0884.274.764 ' RPR Antwerpen, onder meer volgende beslissingen hebben genomen:

EERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist de vennootschap te ontbinden zodat ze vanaf 28 maart 2012 enkel nog zal bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de huidige bestuurders in functie maar de bestuurders hebben alsnog de verplichting te zorgen voor de opstelling van de

jaarrekening. De vereffenaar zal daartoe op verzoek van het bestuursorgaan de algemene vergadering moeten bijeenroepen om te beraadslagen over de goedkeuring van de jaarrekening en de te verlenen décharge aan de bestuurders.

TWEEDE BESLISSING.

Tot vereffenaar werd benoemd: "Marib", naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Marialei 11/2, ondernemingsnummer 0444.034.722 RPR Antwerpen; haar ' bestuursorgaan heeft de heer Poldermans Hendrikus, wonende te 1251 XE Laren (Nederland), Schapendrift 55, benoemd tot vaste vertegenwoordiger, gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-vereffenaar.

De aldus benoemde vereffenaar evenals de vaste vertegenwoordiger hebben uitdrukkelijk verklaard het hen toegekende mandaat te aanvaarden; haar mandaat is onbezoldigd.

DERDE BESLISSING.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten, namelijk deze voorzien door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag de in artikel 186 en in artikel 187 opgesomde handelingen stellen zonder de machtiging of de bemiddeling van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen waarin deze door de wet is vereist.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van het nemen van een ambtshalve inschrijving.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen een deel van zijn,. machten die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij zal vaststellen.

Behoudens bijzondere delegatie worden aile akten die de vennootschap in liquidatie verbinden, zelfs deze waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door de vereffenaar.

VIERDE BESLISSING.

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdende met de nieuwe toestand van de vennootschap. Alle artikelen behoudens het artikel waarin het doel is omschreven, worden opgeheven; zij worden

samengevat als volgt: _ , . _ _ _ _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Naam.

De vennootschap, thans bestaande in de vorm van een naamloze vennootschap, werd in vereffening

gesteld bij akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 28 maart

2012, haar benaming luidt "Hedrafin".

, Duur.

De vennootschap bestaat met ingang van de datum van deze akte enkel nog voor de

noodwendigheden van haar vereffening.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening, in commissie, als

tussenpersoon of als vertegenwoordiger:

" het beheren van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van de onroerende goederen;

" het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het valk van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur. De verrichtingen die door de wet voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en

beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden.

" het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaand of op te richten vennootschappen;

" het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen;

" het toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijke voorbehouden zijn aan de depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen,

hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie ondernemingen;

" het waarnemen van alle bestuurs- en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en

functies,

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen,

ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen,

voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag ook de

functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking

van haar doel en dit zowel in België ais in het buitenland.

Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Marialei 11 bus 8,

Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan slechts worden uitgevoerd na

homologatie door de Rechtbank van Koophandel in het rechtsgebied waar de vennootschap haar

zetel heeft.

Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ZEVENHONDERDVIJFTIGDUIZEND EURO (¬

750.000,00) en is vertegenwoordigd door 7.500 aandelen op naam, zonder vermelding van waarde,

elk met een fractiewaarde van 1/7.500SSe van het kapitaal.

Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vereffenaars, aan wie de volledige bevoegdheid

is toegekend om namens de vennootschap op te treden jegens derden.

De vereffenaar beschikt over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het

Wetboek van vennootschappen, zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de

algemene vergadering.

Boekiaar.

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

De Notaris

(get.) Tom Coppens

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte en kopie notulen bijzondere algemene vergadering.

wil

r '

Bijlagen bïj hëilléTgiséh St átsliIïd - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.08.2011, NGL 13.10.2011 11580-0215-020
17/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 13.09.2010 10541-0577-016
17/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2010, NGL 13.09.2010 10541-0569-017
09/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 29.08.2008 08656-0155-015

Coordonnées
HEDRAFIN

Adresse
MARIALEI 11, BUS 8 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande