HEIST-GOED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HEIST-GOED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.295.677

Publication

11/07/2013
ÿþrnod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIuuu!~iiy~u i 1 I

I I

ui

" t" e"*.~

w VIF

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 2 JULI 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

GriffiPe griffier

Ondernemingsnr : Q5 j 28,5 ~j

Benaming (voluit) : Heisa Goed

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industriepark 60

2235 Hulshout

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden vóór Meester Kathleen PEETERS, notaris te Heist-op-den-Berg (ltegem) op 1 juli 2013, dat

1) De heer PEETERS Dominik, geboren te Lier op 30 juli negentienhonderd tweeënzeventig (rijksregisternummer 72.07.30-081.95), wonend te 2222 Heist-op-den-Berg (Itegem), Parklaan

19.

2) De heer CEULEMANS Luc, geboren te Heist-op-den-Berg op vierentwintig januari negentienhonderdnegenenzestig (rijksregisternummer 69.01.24-03918), wonend te 2220 Heist-op-den-Berg, Gastveld 4.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht waarvan de statuten onder meer het volgende inhouden :

- NAAM: Haar naam luidt: "HELST-GOED".

- ZETEL: te 2235 Hulshout, industriepark 60.

- DUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf de datum van neerlegging

ter griffie van de rechtbank van koophandel van het uittreksel van de oprichtingsakte.

- DOEL: De vennootschap heeft tot doel;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen; alle onroerende verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten, welke daaruit voortvloeien zoals de aankoop, de huur, de verhuur en onderhuur, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruiling, de verkoop, de verkaveling en in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde en onbebouwde onroerende eigendommen;

- Zij kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van die aard zijn.

 De aankoop, oprichting, verbouwing, verkoop, huur en onderhuur, erfpacht, concessie en uitbating van onroerende goederen, handeisfondsen en roerende goederen. Het beheer van een vermogen samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het valoriseren en in stand houden van dit patrimonium door het stellen van beheersdaden. Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn of noodzakelijk bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

- De studie, organisatie en deelneming, in binnen- en buitenland, in vennootschappen en ondernemingen, het aanwenden van liquide middelen tot het nemen van belangen in inlandse en buitenlandse vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, alsmede alle investeringen en financiële verrichtingen, per uitzondering van die verrichtingen welke bij wet voorbehouden .zijn.aan_kredietmaatschappijen,-banken" en spaarkassen, -------------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

- Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden,

- Alle mogelijke advies-en/of dienstenfuncties op het vlak van algemeen bedrijfsbeheer, organisatie en planning, prijsbepaling, budgettaire en financiële aangelegenheden, commerciële en promotionele activiteiten, sales en marketing.

- De handelsagentuur, het beroep van vertegenwoordiger in de meest uitgebreide zin, de promotie van artikelen, goederen en diensten.

- De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen alsmede niet aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen, samenwerkingscontracten afsluiten, deelnemen aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen-en buitenland toestaan, Zij

mag zich voor deze vennootschappen en verenigingen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

- Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand steiien en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

- Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Alsook het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het beheer op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking. Alsook het nemen van belangen op welke wijze dan ook, in andere vennootschappen en ondernemingen.

- Zij kan ook verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met hetzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap zal alle industriële, handels-, financiële of burgerlijke operaties mogen uitoefenen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen te stellen die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen bevorderlijk zijn.

Het bestuur is bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

- KAPITAAL. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal,

Op het kapitaal werd ingeschreven als volgt:

1. Door de heer PEETERS Dominik, comparant onder 1, ten belope van negenduizend tweehonderdvijfenzeventig euro (¬ 9.275,00), volledig volstort waarvoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend;

2. Door de heer CEULEMANS Luc, comparant onder 2, ten belope van negenduizend tweehonderdvijfenzeventig euro (¬ 9.275,00), volledig volstort waarvoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend.

De oprichters verklaren dat de aandelen volledig werden volgestort zodat een bedrag van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) ter beschikking is van de vennootschap.

De oprichters hebben aan ondergetekende notaris een bewijs overhandigd welk afgeleverd werd door KBC Bank op 27 juni 2013, waarin deze financiële instelling attesteert dat gemeld bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting.

Ondergetekende notaris bevestigt derhalve dat de storting is gebeurd overeenkomstig artikel 69, 14° van het Wetboek van Vennootschappen,

- BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer zaakvoerders, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering die de duur van het mandaat bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, _bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger,_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

v a mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad





natuurlijke persoon, aan te duiden die betast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder / zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Worden aangesteld als statutair zaakvoerders van de vennootschap:

1) De heer PEETERS Dominik Willy Roger, geboren te Lier op dertig juli negentienhonderd tweeënzeventig (rijksregisternummer 72.07.30-081.95), wonende te 2222 Heistop-den-Berg (Itegem), Parklaan 19;

2) De heer CEULEMANS Luc, geboren te Heist-op-den-Berg op vierentwintig januari negentienhonderdnegenenzestig (rijksregisternummer 69.01,24-039.18), wonend te 2220 Heist-op-den-Berg, Gastveld 4,

Hier aanwezig en verklarend hun mandaat te aanvaarden en bevestigen niet getroffen te zijn door een maatregel of beslissing die zich daartegen verzet.

De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerders is onbeperkt en hun afzetting zal slechts mogen uitgesproken worden hetzij bij eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

In geval van overlijden, ontslag op zijn verzoek, of afzetting van de heer PEETERS Dominik, voornoemde zaakvoerder, zullen volgende personen van rechtswege in zijn plaats treden zonder beperking van duur en samen een college van zaakvoerders vormen:

- mevrouw PEETERS Maria, geboren te Huishout op veertien mei negentienhonderd vijftig, wonende te 2235 Huishout, Doodsbroekstraat 31;

- de heer PEETERS Ivan, geboren te Lier op tien mei negentienhonderd zeventig, wonende te 3110 Rotselaar, Elzendreef 6;

- de heer PEETERS Pascal, geboren te Lier op vierentwintig juni negentienhonderd eenenzeventig, wonende te 3560 Lummen, Boogbosstraat 20;

- mevrouw SELS Cathy, geboren te Elsene op vijfentwintig november negentienhonderd achtenzestig, wonende te Heist-op-den-Berg (Itegem), Parklaan 19.

Indien één van voormelde personen vooroverleden is, of deze taak niet verlangt waar te nemen, zullen de overige voornoemde personen optreden en in de plaats treden van voormelde statutaire zaakvoerder en desgevallend een college van zaakvoerders vormen.

BEVOEGDHEDEN

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Elke zaakvoerder afzonderlijk zal de vennootschap kunnen vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

- WINSTVERDELING:

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen,

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt,

Omtrent de bestemming van de winst beslist de jaarvergadering, op voorstel van de zaakvoerder.

Geert winstuitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.











- VERDELING BIJ VEREFFENING:

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen ter vereffening van de schulden en lasten

van de vennootschap en ter betaling van de kosten van de vereffening.

Het saldo zal evenredig verdeeld warden onder de aandelen, rekening houdende met de

daarop verrichte stortingen,

"



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11,1

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

- ALGEMENE VERGADERING: De jaarlijkse vergadering wordt gehouden op de derde maandag van de maand mei van elk jaar, om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

- BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar gaat in op de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank, en eindigt op 31 december 2013.

- COMMISSARIS: Uit te goeder trouw verrichte schattingen, vastgelegd in het financieel plan blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voeldoen aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, Bijgevolg wordt geen commissaris benoemd.

- VOLMACHT : Een bijzondere volmacht voor onbepaalde duur te verlenen aan Boekhoudkantoor Van de Merlen GCV BV, gevestigd te 2200 Herentals -Aarschotseweg 11, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de BTW alsook tegenover het ondernemingsloket, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor de latere wijziging of aanpassing of schrapping ervan, alsmede het registratienummer aan te vragen en alle nodige aansluitingen te verrichten die verband houden met de oprichting van de vennootschap, met mogelijkheid van in de plaatsstelling en met bevoegdheid om afzonderlijk te handelen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend Notaris Kathleen PEETERS.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.05.2016, NGL 26.08.2016 16538-0214-011

Coordonnées
HEIST-GOED

Adresse
INDUSTRIEPARK 60 2235 HULSHOUT

Code postal : 2235
Localité : HULSHOUT
Commune : HULSHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande