HEISTSE OLD TIMER CLUB

Association sans but lucratif


Dénomination : HEISTSE OLD TIMER CLUB
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 866.707.569

Publication

19/01/2015
ÿþVoor behour aan h Belgir. Staatst

MOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

NEERGELEGD

RECH T bAf~IK van KO P ANDEi.

ANTWERPEN, afd. È; ieLEN

ilumerm

Bijlagen-hij-hettleigisuh-Staatsbtad ÿÿ19/0i/îfliS- Amtexe ttüintnïtèM bee

Ondernemingsnr : 0866.707.569

Benaming

(voluit) : Heistse Old Timer Club

(verkort)

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Averegtenlaan 6 - 2220 Heist-op-den-Berg

Onderwerp akte : Ontbinding, in vereffening stellen en sluiten vereffening

Verslag buitengewone algemene vergadering van 15 december 2014

Ontbinding, in vereffening stellen en sluiten vereffening

Tussen ondergetekenden hierna genoemde personen:

" Laurens Alfons, wonende Averegtenlaan 6 te 2220 Helst op den Berg, geboren te Heist-op-den-Berg op 24 januari 1951, voorzitter

" Vervloet Prans, wonende Hollestraat 15 I te 2220 Helst op den Berg, geboren te Koningshooikt op 6 maart 1954, bestuurslid

" De Winter André, wonende Hollestraat 34 te 2220 Heist op den Berg, geboren te Heist-op-den-Berg op 2 april 1033, bestuurslid

" Jacobs Roger, wonende Van Espenstraat 29 te 3120 Tremelo, geboren te Putte op 8 september 1942 Werd overeengekomen de vereniging te ontbinden, in vereffening te stellen en de vereffening te sluiten.

Op deze buitengewone algemene vergadering werden met unanimiteit van de stemmen de volgende

beslissingen goedgekeurd:

1.Besluit tot ontbinding van de VZW Heistse Old Timer Club

Op de gewone algemene vergadering van 30 juni 2014 werd reeds beslist de vereniging te ontbinden. Het resterende activa ten bedrage van 285,42¬ wordt aangewend om de vereffeningskosten te vereffenen; indien, dit niet volstaat wordt de rest van de kosten betaald door de bestuursleden. Hierdoor beslist de vereniging op de, buitengewone algemene vergadering van 04 december 2014 de vereniging vanaf de voormelde datum te. ontbinden. Na de stemming is elk lid van de raad van bestuur akkoord met de ontbinding van de vereniging. Ingevolge de ontbinding van de vereniging wordt een einde gesteld aan de mandaten van de huidige leden van de raad van bestuur.

2.Aanstellen van de vereffenaar

Aangezien er geen activa noch passiva zijn, beslist de algemene vergadering dat er geen reden is tot het aanstellen van een vereffenaar.

Gelet op het ontbindingsbesluit en gelet op het gebrek aan enig activa noch passiva  waardoor de aanstelling van een vereffenaar overbodig is, besluit deze buitengewone algemene vergadering deze ontbinding als definitief.

3. Vereffening

Bij nakijken van de boekhouding blijken geen activa noch passiva te bestaan. Er moet dus geen overdraging gebeuren van het netto-actief.

4.Sluiting van de vereffening

De boeken de stukken van de vereniging zullen gedurende vijf jaar bewaard worden door Dhr. Laurens, Alfons, wonende Averegtenlaan 6 te 2220 Heist op den Berg.

Op de laatste blz. van Lurk B vermelden , Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
HEISTSE OLD TIMER CLUB

Adresse
AVEREGTENLAAN 6 2220 HALLAAR

Code postal : 2220
Localité : Hallaar
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande