HELIMO

Divers


Dénomination : HELIMO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 548.812.538

Publication

30/04/2014
ÿþ Mod WON 11.1

Iu.é,eiC ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,

Voor-

behouder

aan het

Belgisch 5taatsbla,

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

17 APR. 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0548.812.538

Benaming

(voluit) : HELIMO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : d'Herbouvillekaai 80, 2020 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming gedelegeerd bestuurder - Bijzondere volmacht

Bij eenparige schriftelijke besluiten van de bestuurders dd. 10 april 2014 van de naamloze vennootschap "Helimo", met maatschappelijke zetel te 2020 Antwerpen, d'Herbouvillekaai 80, RPR Antwerpen 0548.812.538 (hierna de "Vennootschap") werden overeenkomstig artikel 521 van het Wetboek van Vennootschappen en artikel 21.6 juncto artikel 27.1 van de statuten van de Vennootschap de volgende beslissingen genomen:

1. De Bestuurders beslissen om de heer William WILFORD te benoemen tot gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap, en dit met onmiddellijke ingang.

2. Aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Laurius", met zetel te 2000 Antwerpen, Oudeleeuwenrui 19, vertegenwoordigd door Mr. Dirk Wellens en/of Mr. Stefaan Wauman en/of Mr. Jollen Loos, met recht van indeplaatsstelling, wordt een bijzondere volmacht gegeven om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen (met inbegrip van de formulieren 1 en 2) en neer te leggen, nodig voor de publicatie van deze beslissing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, alsmede de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Laurius BV CVBA, vertegenwoordigd door Jolien Loos

Bijzondere volmachtdrager

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A073089*

Netgelegd iwi U'17ftle Val! de Rc:CciEüe yen Koophandel ie Af71sve1'fJvi2, op

r1P;,717 ~~~~'

Griffie

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : "HELIMO"

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2020 Antwerpen, d'Herbouvillekaai 80

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Uittreksel uit een akte verleden voor Meester Johan KIEBOOMS, geassocieerd Notaris te Antwerpen, op achttien maart tweeduizend veertien.

1. De identiteit van de natuurlijke perso-men of van de rechtspersonen die de oprichtingsakte hebben ondertekend of uit wier naam zij werd ondertekend;

Mevrouw DE VOS Marie Claire, optredend in eigen naam en voor eigen rekening, hierna genoemd,

alsook de burgerlijke maatschap zonder rechtspersoonlijkheid "BiLLCO", bestaande uit de hierna vermelde personen, maten van de burgerlijke maatschap zonder rechtspersoonlijkheid 'BILLCO", te weten:

1, de heer WILFORD William, geboren te Antwerpen op 17 januari 1943, wonend te 2550 Kontich, Antwerpsesteenweg 60, met rijksregistemummer 43.01.17-313.87, op heden vruchtgebruiker van honderdzesenveertigduizend achthonderdzevenenveertig (146.847) deelbewijzen van "B1LLCO";

2. mevrouw DE VOS Marie Claire, geboren te Merksem op 18 augustus 1949, wonend te 2550 Kontich, Antwerpsesteenweg 60, met rijksregistemummer 49.08.18-076.81, op heden volle eigenaar van drie (3) deelbewijzen van "BILLCO";

3. a, de heer W1LFORD Dennis'William Charles Marie, geboren te Wilrijk op 9 augustus 1967, wonend te 1325 Gistoux, Rue d'lnchebroux 6, met rijksregistemummer 67.08.09-371.46;

b. mevrouw GROSS Fabienne Marie Thérèse Etienne, geboren te Wilrijk op 4 december 1971, wonend te 2600 Antwerpen (Berchem), Coremansstraat 2, met rijksregistemummer 71.12.04-168.26;

c, mevrouw WILFORD Maureen Guy Jeannine Marie, geboren te Wilrijk op 27 april 1973, wonend te 3080 Tervuren, Arboretumlaan 49, met rijksregistemummer 73.04.27-386.74;

d. de heer GROSS Christophe Georges Marie, geboren te Wilrijk op 22 maart 1974, wonend te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Heistraat 126, met rijksregistemummer 74.03.22-251.82;

e. de heer WILFORD Michael William Marie, geboren te Wilrijk op 20 oktober 1980, wonend te 8300 Knokke-Heist (Knokke), Graaf Jansdijk 380 B, met rijksregistemummer 80.10.20-133.47.

De hier onder a. tot en met e. vernielde personen zijn op heden de onverdeelde naakte eigenaars van honderdzesenveertigduizend achthonderdzevenenveertig (146.847) deelbewijzen van "BULLCO".

Deze burgerlijke maatschap zonder rechtspersoonlijkheid "BILLCO" vormt een vrijwillige, duurzame en georganiseerde onverdeeldheid, die aangegaan is in het gemeenschappelijk belang van haar maten, en die contractueel verdeeld is in honderdzesenveertigduizend achthonderdvijftig (146.850) deelbewijzen.

De burgerlijke maatschap zonder rechtspersoonlijkheid "BILLCO" werd opgericht op 30 maart 2011, bij akte verleden voor Meester Johan KIEBOOMS, geassocieerd Notaris te 2000 Antwerpen, Amerikalei 163. Deze akte draagt de melding "Geregistreerd negen blad geen verzending te Antwerpen, Registratie 5, de 01 apr. 2011, boek 192 blad 65 vak 20. Ontvangen : vijfentwintig euro. De wn e.a. Inspecteur, bij delegatie (getekend) R. Wechuysen."

2. a) De rechtsvorm van de vennootschap: naamloze vennootschap, afgekort "NV"

b) De naam van de vennootschap: "HELIMO"

3 . Het doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van een derde, zowel alleen als in samenwerking met derden:

- De exploitatie van helihavens oves het ganse grondgebied van België rechtstreeks of via deelneming in andere havens, alleen of in combinatie met andere actoren.

Alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks met het vluchtwezen te maken hebben.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

- Alle daden van beheer, bijstand en management van industriële en handelsvennootschappen, zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur als bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze opsomming beperkend is.

- Het verlenen van diensten in de meest ruime zin aan particulieren, bedrijven, ondernemingen en overheidsorganisaties in verband met de organisatie, management en ontwikkeling van hun beroepsactiviteiten. - Holdingmaatschappij: onder eender welke vorm participaties te verwerven en/of aan te houden in bestaande en nog op te richten maatschappijen.

- Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en toezicht van ondernemingen waarin zij participeert en door ze technische, administratieve en financiële bijstand te verlenen.

- Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, uren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest ruime zin.

- De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

- De vennootschap mag alle roerende goederen en financiële producten verwerven, zelfs als loutere investering,

- Vervoer van personen en goederen door de lucht.

- Onderneming van luchtvervoer, uitbating van luchtwegen.

- Uitbating van luchthavens, dispatching, organisatie en centralisatie van telefonische oproepen.

- Onderneming voor personenvervoer per helikopter en fixed wing luchtvaartuigen voor handels- en

nijverheidsdoeleinden.

- Taxibedrijf van en naar de luchthaven en helihaven: organiseren ervan.

- Uitbating van herstel- en onderhoudsplaats van helikopters en fixed wing luchtvaartuigen.

-Alle commerciële exploitatie van luchtvaart, zoals onder meer luchtfotografie, controle pipe-line en

hoogspanningslijnen, observatie vanuit de lucht van aile installaties, bijstand ten tijde van rampspoed aan

e hulpverleners, privé zowel openbaar.

- De aankoop en verkoop, de import en export, het herstellen, het beheer, het huren en verhuren met of

zonder piloot, van vliegtuigen in het algemeen en van helikopters in het bijzonder, evenals van alle onderdelen,

X wisselstukken, toe- bijbehoren ervan.

- Alle dienstverleningen met betrekking tot het besturen van helikopters en vliegtuigen, onder meer aan

" ~ luchtvervoermaatschappijen van personen en goederen, zelfs over niet-lijnvluchten, aan luchttaximaatschappijen, aan ondernemingen belast met industriële werken en luchtvaartwerken in de zin van het Koninklijk Besluit van 15 maart 1954.

- De opleiding en vorming van piloten om voornoemde opdrachten uit te voeren,

- Het optreden als raadgever met betrekking tot zelfde, analoge; gelijkaardige en samenhangende activiteiten.

- De aankoop en verkoop, de import en export, het herstellen, het beheer, het huren en verhuren met of zonder bestuurder, van vaartuigen in het algemeen, evenals alle onderdelen, wisselstukken, toe- en bijbehoren ervan.

ó- Het waarnemen van alle bestuurdersfuncties, beheersmandaten en vervullen van statutaire opdrachten 1

c mandaten, zoals de uitoefening van de functies van bestuurder, gedelegeerd bestuurder en vereffenaar van vennootschappen. Het verlenen van advies en ondersteuningsdiensten ten behoeve van het management van ondernemingen, particulieren en overheidsinstellingen.

- Het beheren van bedrijven, onder meer door het uitvoeren van, of het deelnemen in de organisatie, herstructurering of leiding, het geven van adviezen op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied, dit alles in de breedste zin zodat alles kan gedaan worden dat het ontstaan, de uitbating, de groei en het weizijn van een onderneming en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen ten goede kan komen.

- De exploitatie van een studie-, organisatie.- en raadgevend bureau inzake managementaangelegenheden, bedrijfsvoering, organisatie, administratie, marketing, public relations en communicatie, consultancy,

" personeelsaangelegenheden en product(ie)innovaties.

- Het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, fiscale, sociale, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen.

- Het verlenen van adviezen, intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm dan ook van benodigdheden, modellen, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan.

- Het geven van cursussen en opleidingen, het organiseren van workshops, studiedagen en seminaries.

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt en het op lange termijn aanhouden en beheren van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven.

- Het leveren van diensten van projectmanagement, waaronder het uitvoeren van haalbaarheidsstudies, het opstellen of laten opstellen van ontwerpen, plannen en beschrijvingen die in bestekken moeten worden ingelast, het voorbereiden van documenten voor offerte aanvragen, met inbegrip van contractvoorwaarden, het geven van adviezen op technisch vlak, het beheer van de uitvoering van werken, het waarmerken van betalingsaanvragen, het vaststellen van gebreken, het nemen van maatregelen indien er zich omstandigheden zouden voordoen die de stipte uitvoering van werken in het gedrang brengen, het uitvoeren van inspecties en keuringen, het verlenen van bijstand bij voorlopige en definitieve oplevering.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren, uitbaten, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende goederen.

- De aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, almede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositokassen.

- Houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, juridische, fiscale, sociale, technische of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, beheersmandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante

e immateriële duurzame activa.

- Handelsbemiddeling op alle mogelijke vlakken en met alle mogelijke middelen tussen het aanbod van aile

mogelijke materiële en immateriële goederen, producten en diensten enerzijds, en de vraag hiernaar anderzijds,

X inclusief de functie van tussenpersoon in de handel,

e- De commercialisering, de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de huur en verhuur en de distributie van alle soorten goederen en grondstoffen; kortom het voeren van nationale en internationale

treding in de meest uitgebreide betekenis van het woord;

wrr

- Consultancy, publiciteit-, promotie-, HR-, management- & marketingactiviteiten.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Hiertoe mag zij

c onder iedere vorm, zelfs door samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in alle bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen. Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voorzover die vergunningen of erkenningen behaald worden.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op

et welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

4. De zetel van de vennootschap: 2020 Antwerpen, d'Herbouvillekaai 80, in het gerechtelijk arrondissement

Antwerpen

et

5., De duur van de vennootschap: De vennootschap werd opgericht voor een onbepaalde tijd.

6. a) Het bedrag van het geplaatst kapitaal.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt twee miljoen vijfhonderdduizend euro

(¬ .2.500.000,00).

Het is verdeeld in honderdduizend (100.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.,

pq b) Het gestorte bedrag:

Het kapitaal werd bij de oprichting gedeeltelijk volgestort ten bedrage van zeshonderd vijfentwintig duizend

euro (¬ .625.000,00).

c) Gestorte bedrag

Elk van de voornoemde aandeelhouders heeft elk aandeel in geld gedeeltelijk volgestort tot beloop van

één/vierde (1/4e) en is nog een totaal bedrag verschuldigd van één miljoen achthonderd vijfenzeventig duizend

t euro (¬ .1.875.000,00),

d) Overdracht van aandelen

In de statuten werd een regeling voor overdracht van aandelen bepaald.

7 De bepalingen betreffende

a) de bestemming van de winst en uitkering van een interimdividend:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar.

Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van de raad van bestuur.

Indien de algemene vergadering tot winstuitkering beslist, is elk aandeel op dezelfde wijze dividendgerechtigd, doch met dien verstande dat voor de berekening van het dividend van ieder aandeel moet rekening gehouden worden met :

a) het deel van het kapitaal dat dit aandeel vertegenwoordigt ("pro rata participationis")

b) de op dat aandeel gedane volstorting ("pro rata liberationis"), en

c) het aantal dagen dat het betrokken aandeel deelneemt in de winst over het betrokken boekjaar ("pro rata

temporis").

Overeenkomstig artikel 615 van het Wetboek van Vennootschappen kan de algemene vergadering

beslissen dit saldo geheel of gedeeltelijk te bestemmen voor de aflossing van het kapitaal door terugbetaling a

pari van de door het lot aan te wijzen aandelen.

Aan de raad van bestuur wordt bevoegdheid verleend om op het resultaat van het lopende boekjaar een

interimdividend uit te keren,

b) de wijze van vereffening

onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

8. Het begin en einde van het boekjaar:

één januari - éénendertig december van elk jaar, en voor de eerste maal tot éénendertig december

tweeduizend vijftien (2015.12.31).

9. a) Gewone algemene vergadering:

de eerste vrijdag van de maand april, om zeventien (17:00) uur, en voor de eerste maal in het jaar

tweeduizend zestien (2016).

b) De voorwaarden voor toelating:

Uiterlijk vijf (5) dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van aandelen of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

c) Stemrecht

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 541 van het Wetboek van vennootschappen

e *geven alle aandelen recht op één (1) stem wanneer alle aandelen een gelijke waarde hebben, zijnde

eenzelfde bedrag van het kapitaal vertegenwoordigen.

- á * geven de aandelen, wanneer zij een verschillende waarde in het kapitaal vertegenwoordigen, van

rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat zij respectievelijk vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één (1) stem wordt aangerekend. Gedeelten van stemmen worden verwaarloosd, behoudens in de gevallen van artikel 560 van het Wetboek van vennootschappen. "

De houders van obligaties, warrants of certificaten die werden uitgegeven met medewerking van de

N vennootschap, mogen de algemene vergaderingen bijwonen, doch slechts met raadgevende stem. Stemming op afstand per brief

ç Elke aandeelhouder heeft het recht om vôôr de algemene vergadering op afstand te stemmen per brief, dit

c door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld formulier.

Dit formulier dient de volgende vermeldingen te bevatten:

- de aanduiding van de naam en van de volledige en nauwkeurige identiteit van de aandeelhouder,

inbegrepen zijn woonplaats of zetel,

- de vorm van de gehouden aandelen;

- de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen van besluit;

- het aantal stemmen dat de aandeelhouder tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen, alsmede

zijn stemwijze (voor of tegen) of zijn onthouding aangaande de punten van de agenda; de aandeelhouder mag

zijn stemwijze of zijn onthouding daarbij verduidelijken en motiveren.

Om geldig te zijn dient dergelijke stemming te geschieden bij middel van voormeld formulier dat bil een ter

pq post aangetekende brief tegen ontvangstmelding ten minste vijf (5) kalenderdagen vôôr de datum van de

vergadering aan de zetel van de vennootschap wordt verzonden (de poststempel geldt als bewijs).

De formulieren waarin noch de stemwijze, noch de onthouding door de aandeelhouder zijn vermeld zijn

nietig. Indien, tijdens de vergadering, een voorstel tot besluit wordt gewijzigd waarover al is gestemd, wordt die

stemming nietig geacht.

Het voormeld formulier dat naar de vennootschap wordt verstuurd voor een bepaalde vergadering, geldt

voor de opeenvolgende vergaderingen die met dezelfde agenda worden bijeengeroepen.

De stemming op afstand per brief door een aandeelhouder die zijn aandelen heeft overgedragen op de

datum van de algemene vergadering, wordt nietig geacht.

Een aandeelhouder die per brief op afstand heeft gestemd, mag geen andere wijze van deelname aan de

vergadering meer kiezen voor het aantal aldus uitgebrachte stemmen,

10, a) Benoeming van bestuurders:

Aantal : drie (3)

Werden tot dit ambt benoemd:

1. de heer WILFORD William, geboren te Antwerpen op 17 januari 1943, wonend te 2550 Kontich,

Antwerpsesteenweg 60, met rijksregisternummer 43.01.17-313.87;

2, mevrouw DE VOS Marie Claire, geboren te Merksem op 18 augustus 1949, wonend te 2550 Kontich, Antwerpsesteenweg 60, met rijksregistemummer 49.08.18-076.81;

3, de heer WILFORD Michael William Marie, geboren te Wilrijk op 20 oktober 1980, wonend te 8300

Knokke-Heist (Knokke), Graaf Jansdijk 380 B, met rijksregistemummer 80.10.20-133.47.

Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de gewone algemene vergadering van tweeduizend negentien

(2019).

Hun opdracht is onbezoldigd.

b) Bevoegdheden van de raad:

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de

algemene vergadering van de aandeelhouders bevoegd is.

De bestuurders handelen steeds ais college.

c) Vertegenwoordiging van de vennootschap:

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee (2) gezamenlijk handelende bestuurders of door een gedelegeerd bestuurder, alleen handelend.

Voor wat betreft de bevoegdheden verleend aan het directiecomité wordt de vennootschap, bij toepassing van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, geldig in en buiten rechte vertegenwoordigd op de wijze zoals zal worden bepaald door de raad van bestuur.

De vennootschap wordt eveneens in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd wat het dagelijks bestuur aangaat

- hetzij door één of meerdere gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, die alleen of gezamenlijk handelen in uitvoering van het delegatiebesluit van de raad van bestuur

- hetzij op de wijze zoals bepaald door de raad van bestuur, dit wanneer het directiecomité werd belast met het dagelijks bestuur.

Bovendien wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

11. Bijzondere volmacht

Voor zover als nodig, werd bijzondere volmacht verleend, met recht van indeplaatsstelling, aan de vennootschap onder firma "Administratie, Secretariaat en Consulting", afgekort "AS&C", gevestigd te 2100 Deume, Dascottelei O bus 6, BTW-plichtige met ondernemingsnummer 0863.958.808, rechtspersonenregister Antwerpen, vertegenwoordigd door Mevrouw Simonne Moyaert, wonend te 2100 Deume, Dascottelei 9 bus 6, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen tot

a) inschrijving van deze vennootschap in het rechtspersonenregister (RPR) van de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO);

b) inschrijving van deze vennootschap als belastingplichtige bij het bestuur van de Belasting over de

Toegevoegde Waarde.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Johan Kiebooms, Geassocieerd Notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de oprichtingsakte dd. 18 maart 2014, met in bijlage : twee volmachten, en uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

 \s/F

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
HELIMO

Adresse
Zetel : d'Herbouvillekaai 80, 2020 Antwerpen

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande