HELSEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HELSEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 406.234.515

Publication

01/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 29.07.2014 14359-0074-016
03/09/2013
ÿþOndernemingsnr : 0406.234.515.

Benaming

(voluit) : HELSEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2200 Herentals, Eilandje 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING (INBRENG IN NATURA) - STATUTENWIJZIGING.

Er blijkt uit eenakte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op veertien augustus twee duizend dertien, geregistreerd drie bladen geen verzendingen te Herentals, Registratie op negentien augustus daarna boek 5/172 blad 64 vak 20, ontvangen vijftig euro, de ontvanger getekend mevrouw V, Glstelynck, dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap HELSEN, gevestigd te 2200 Herentals, Eilandje 1, opgericht bij akte verleden voor notaris Francis van Schoubroeck te Herentals op twee november negentienhonderd éénenzestig, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van éénentwintig november daarna, onder nummer 30392 en waarvan de statuten voor de laatste maal werden gewijzigd ingevolge proces-verbaal opgemaakt door ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven op drieëntwintig december tweeduizend en negen, bij uittreksel gepu-bliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twintig januari tweeduizend en tien onder het refertenummer 10010351, beslist heeft hetgeen volgt

EERSTE BESLUIT. VERSLAGEN.

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de algemene vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen van de raad van bestuur en de bedrijfsrevisor die handelen over de hierna omschreven inbreng(en) in natura, over de toegepaste schattingswijze(n) en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding aangezien iedere vennoot erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van heeft genomen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt, hierna letterlijk weergegeven:

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de NV HELSEN bestaat uit een gedeelte van een

schuldvordering, voor een bedrag van E 158.000,00,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch

verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leidt tenminste

overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de

inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 3.185 volstorte aandelen zonder vermelding van

nominale waarde van de NV HELSEN. Deze vergoeding is gebaseerd op de fractiewaarde van de bestaande

aandelen en is gesteund op een uitdrukkelijk akkoord van de bij de inbreng betrokken partijen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Boom, 17 juli 2013

Bvba De Mol, Meuldermans & Partners

vertegenwoordigd door

(getekend) Kris Meuldermans

Bedrijfsrevisor

ti

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IG

i

na neerlegging ter griffie van

~

Q l ~

pz "

K VAN

2 9 AU3. 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

ri i

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch taatsbiad bekend te maken kopie

IIfl I IVlllltll IDO

*13135598*

111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor zal samen met onderhavige akte en een exemplaar' van het bijzonder verslag van de raad van bestuur neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

TWEEDE BESLUIT. KAPITAALVERMEERDERING.

- De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met honderd achtenvijftig duizend euro (¬ 158.000,00) om het te brengen van driehonderd tweeënveertig duizend euro (¬ 342.000,00) tot vijfhonderd duizend euro (¬ 500.000,00) door de creatie van drieduizend honderd vijfentachtig (3.185) nieuwe aandelen (zonder vermelding van hun nominale waarde) van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en die in de winsten en resultaten van de vennootschap zullen deelnemen vanaf hun creatie.

- De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng in natura, bestaande uit een gedeelte van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering (onder de vorm van rekening courant) vanwege de heer Rudolf Helsen, hierna genoemd, ten laste van de vennootschap en dat de nieuwe aandelen, die volgestort zijn, worden toegekend aan de heer Rudolf Helsen, hierna genoemd, in tegenprestatie van de inbreng.

DERDE BESLUIT. VERWEZENLIJKING VAN DE INBRENG.

IS HIER TUSSENGEKOMEN:

De heer HELSEN Rudolf, voornoemde aandeelhouder sub 1., die, na lezing te hebben gehoord van wat voorafgaat, verklaart volledig kennis te hebben en op de hoogte te zijn van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap en die uiteenzet dat hij houder is van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering onder de vorm van een rekening-courant,

- Na deze uiteenzetting verklaart voornoemde aandeelhouder sub 1. inbreng te doen in de vennootschap van een gedeelte van zijn schuldvordering voor een bedrag van honderd achtenvijftig duizend euro (¬ 158.000,00).

Als vergoeding en tegenprestatie voor die inbreng wordt aan voornoemde aandeelhouder sub 1. die hierbij aanvaardt, drieduizend honderd vijfentachtig (3.185) nieuwe aandelen van onderhavige vennootschap (die volledig volgestort zijn) verstrekt.

VIERDE BESLUIT. VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERMEERDERING IS VERWEZENLIJKT.

Alle leden van de vergadering stellen vast en verzoeken mij, instrumenterende notaris, bij onderhavig proces-verbaal vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig werd volgestort,

Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op vijfhonderd duizend euro (¬ 500.000,00) en is vertegenwoordigd door tienduizend en tachtig (10.080) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. VIJFDE BESLUIT. WIJZIGING VAN DE STATUTEN.

De algemene vergadering beslist artikel 5 van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met en aan te passen aan het nieuwe bedrag van het maatschappelijk kapitaal:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel vijf.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd duizend euro (¬

500.000,00) en werd volledig volgestort.

Het is verdeeld in tienduizend en tachtig (10.080) (gelijke) aandelen zonder aanduiding van nominale

waarde.

LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

1. De algemene vergadering verleent aile machten aan de raad van bestuur voor de uit-voering van de beslissing(en) genomen omtrent voorgaand(e) agendapunt(en) en aan ondergetekende notaris voor het opmaken en neerleggen van de gecoördineerde tekst van statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2. Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FACTO ACCOUNTANCY met maatschappelijke zetel te 2200 Herentals, Poederleeseweg 137 en met ondernemingsnummer 0525.860A 60, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, aile verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondememingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handels)onderneming in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van voormelde statutenwijziging(en).

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd expeditie akte kapitaalverhoging (inbreng in natura), statutenwijziging -hietoriek met coördinatie der statuten - bijzonder verslag van de raad van bestuur - verslag van de bedrijfsrevisor.









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/08/2013
ÿþ1 33066<

Moa word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEER G-ELEG© GRIFFIE RECHTBANK VAN

1 b" Al16, 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT Griffie De griffier

Ondememingsnr : 0406.234.515 Benaming

(voluit) : HELSEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Eilandje 1, 2200 Herentals

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders

Uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering blijkt dat alle huidige bestuurders, zijnde:

Helsen Rudolf, Schoutenlaan 30, 2200 Herentals;

- Helsen An, Schoutenlaan 30, 2200 Herentals;

- Helsen Stefan, Schoutenlaan 30, 2200 Herentals

werden herbenoemd voor een nieuwe periode van zes jaar, tot en met de jaarlijkse algemene vergadering

over het boekjaar 2018.

Getekend,

Helsen Rudolf

Bestuurder

Op de laatste blz. vanuik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 30.07.2013 13385-0154-016
25/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.06.2011, NGL 19.07.2011 11314-0540-017
06/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 30.07.2010 10378-0240-017
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 31.07.2009 09534-0267-017
20/03/2008 : TU029026
28/01/2008 : TU029026
16/01/2008 : TU029026
02/01/2007 : TU029026
29/12/2005 : TU029026
03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 29.07.2015 15360-0447-016
19/04/2004 : TU029026
08/01/2004 : TU029026
26/01/2002 : TU029026
22/01/2002 : TU029026
11/01/2001 : TU029026
21/01/2000 : TU029026
04/02/1997 : TU29026
12/03/1993 : TU29026
01/01/1993 : TU29026
15/01/1986 : TU29026
01/01/1986 : TU29026
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 13.07.2016 16320-0250-016

Coordonnées
HELSEN

Adresse
EILANDJE 1 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande