HENDRIBEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HENDRIBEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 428.080.202

Publication

23/06/2014
ÿþ Mocl Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad I IIIMIR1111101



 Rechtbank

van koophandel

Antwerpen

12 JUNI 214

afeWdritwerpen



Ondernemingsnr : 0428.080.202

Benaming

(voluit) : HENDRIBEL

(verkort)

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Esmoreitlaan I bus 66 - 2050 Antwerpen

(volledig adres)

, Onderwerp akte : ontslag en décharge bestuurders/benoeming gedelegeerd bestuurders/volmacht bestuurders

N.V. Hendribel

Esmoreitlaan 1 bus 56

2050 Antwerpen

N.N. 0428.080.202

BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN DE AANDEELHOUDERS

Gehouden op 23 mei 2014.

In de maatschappelijke zetel van de vennootschap, Esmoreitlaan 1, 2050 Antwerpen, zijn de aandeelhouders van de naamloze vennootschap Hendribel in Algemene Vergadering samengekomen.

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd bij regelmatige volmacht en hebben de bijgevoegde aanwezigheidslijst, ondertekend, de aandeelhouders vermeld op deze lijst en bezittende samen 40.000 aandelen.

Het voorzitterschap wordt waargenomen door de heer J. Hendrickx,

De vergadering wordt geopend om 1000 uur.

De vergadering kiest als stemopnemer mevrouw A. Van Assche

De voorzitter gelast mevrouw A. Van Assche om de functie van secretaris waar te nemen.

De Voorzitter leest vervolgens de dagorde voor die als volgt is opgesteld

I. Ontslag Raad van Bestuur

2. Décharge uittredende bestuurders

3. Benoeming bestuurders

4. Volmachten

Vervolgens wordt overgegaan tot afhandeling van de dagorde

beslissing:Iste

De voltallige Raad van bestuur neemt ontslag. De vergadering aanvaardt dit ontslag.

2de beslissing

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering verleent décharge aan de uittredende bestuurders voor het door hen uitgeoefende mandaat.,

. .....

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

3de beslissing

Worden benoemd als bestuurder voor een periode van 6 jaar (eindigend na de jaarlijkse Algemene

Vergadering van 2020) ;

e,De heer Jozef Hendrickx, rijksregistemurnmen 59.10.07-223.03

bNevrouw Anna Van Assche, rijksregisternummer: 59.11.19-186.75

ot mandaat wordt door beiden aanvaard.

Beiden warden tevens aangeduid als gedelegeerd bestuurder.

4de beslissing

De vergadering verleent volmacht aan Dhr Jozef Hendrickx, voornoemd, om alleen op te treden voor het in ontvangst nemen van poststukken, aangetekende poststukken e.d.

De vergadering verleent volmacht aan Mevr Anna Van Assche, voornoemd, om alleen op te treden voor het in ontvangst nemen van poststukken, aangetekende poststukken e.d.

Niets meer te bespreken wordt de vergadering gesloten om 10u45

en door de aanwezigen mee ondertekend

J, Hendrickx

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. va ri Luik B vermelden; Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

betraudbn  pan het telglech Staatsblad

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.06.2012, NGL 29.08.2012 12488-0578-012
17/04/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



wel



' *iao1a1o* N

" Neenjdiegd ter griffie van de Rechtbar* van Koophandel t~A ff eert °p p t 2412

Ondernemingsnr :0428.080202

Benaming (voluit) : HENDRIBEL

(verkort)

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Esmoreeittaan 1 bus 56

° 2050 Antwerpen

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

i; Er blijkt uit een akte verleden voor meester Herman VERSCHRAEGEN, geassocieerd notaris te Wuustwezei, op 29 maart 2012, dragende volgende melding: "Afgeleverd voor registratie voor dei '? diensten van de rechtbank van koophandel te Antwerpen", dat de buitengewone algemene¬ vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HENDRIBEL" met zetel te 2050 Antwerpen, Esmoreitlaan 1 bus 56 gekend onder het ondernemingsnummer 0428.080.202 , besloten heeft,

* KAPITAALVERMINDERING

om het kapitaal van de vennootschap met achthonderd tweeënnegentigduizend euro (¬ 892.000,00) te i; verminderen door terugbetaling van werkelijk gestort kapitaal, zodat het kapitaal van negenhonderd; tweeënnegentigduizend euro (¬ 992.000,00) tot honderdduizend euro (¬ 100.000,00) wordt herleid. De; kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige; vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

De kapitaalvermindering zal geschieden door uitbetaling van de vennoten, evenwel met inachtname;;

;i van artikel 613 van het Wetboek Vennootschappen.

De terugbetaling aan de vennoten zal aldus slechts plaatsvinden na afloop van twee maanden na de;; bekendmaking van het besluit tot kapitaalvermindering in de bijlagen bij het Belgische Staatsblad,;; evenwel op voorwaarde dat de schuldeisers van de vennootschap in die twee maanden geen; zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking van de kapitaalvermindering nog niet waren vervallen.

ii In zoverre wel een zekerheid werd geëist, zal slechts tot uitbetaling aan de vennoten worden; i; overgegaan, voor zover de voornoemde schuldeisers voldoening hebben gekregen, of voor zover de;;

aanspraak om zekerheid te verkrijgen bij een uitvoerbare rechtelijke beslissing is afgewezen. Zolang;; !'de vennoten niet zijn terugbetaald, zullen de vrijgekomen gelden op een afzonderlijke rekening worden

geboekt.

In navolging van deze beslissing zal artikel 6 van de statuten worden aangepast om in de toekomst;; i! te luiden als volgt:

!"Artikel 5: Kapitaal

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op honderdduizend euro (¬ WO.000, 00), vertegenwoordigd door veertigduizend (40.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met elk een fractiewaarde;; van één veertigduizendste (1/40.000ste) van het kapitaal."

* OMZETTING VAN DE RECHTSVORM VAN EEN COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP OP AANDELEN IN DE RECHTSVORM VAN EEN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

;= A. BIJZONDER VERSLAG DER ZAAKVOERDERS

De vergadering ontslaat met eenparigheid van stemmen de zaakvoerders van de voorlezing van het; verslag omtrent deze omzetting en van het daarbij gevoegde staat van actief en passief van de;; i; vennootschap afgesloten op 31 december 2011.

Alle aanwezige en vertegenwoordigde vennoten verklaren het ontwerp van statutenwijziging, een; afschrift van het verslag en van de staat van actief en passief ontvangen te hebben en dat bijgevolg;; voldaan is aan de voorwaarden van artikel 779, eerste lid W. Venn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

'd

mod 11.1.

'

B. REVISORAAL VERSLAG

De zaakvoerders worden ontslagen van de voorlezing van het revisoraal verslag, verslag opgemaakt door de heer Luc Van den Abbeele, bedrijfsrevisor te Antwerpen, Britselei 36. Alle vennoten erkennen vooraf een afschrift van dit verslag ontvangen te hebben.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk;

"6 Besluit

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2011 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, op basis van een beperkt onderzoek, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat van E 1.349.144, 58 is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van ¬ 992.000,-.

Het is de wens van de vennoten om voorafgaand aan het besluit tot omzetting een kapitaalvermindering door te voeren van ¬ 892.000,- zodat het kapitaal van ¬ 992.000,- tot ¬ 100.000,- wordt herleid. Toegepast op de staat van activa en passiva per 31 december 2011 zou deze kapitaalvermindering leiden tot een netto-actief van ¬ 457.144, 58 dat niet kleiner is dan een maatschappelijk kapitaal van ¬ 100.000,-.

Tot staving heb ik dit verslag opgemaakt dat zal neergelegd worden ter studie van Meester Isis Vermander, geassocieerd notaris te Wuustwezel, belast met het verlijden van de akte van omzetting van de commanditaire vennootschap op aandelen HENDRIBEL in een naamloze vennootschap, Antwerpen, 28 maart 2012

Burg. bvba Burgelman, Van den Abbeele & Co,

vertegenwoordigd door Luc R. Van den Abbeele, bedrijfsrevisor"

Van dit verslag zal, om te voldoen aan artikel 783, 4° lid W. Venn., een afschrift neergelegd worden op de Griffie ván de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft.

C. OMZETTING

Vervolgens beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen om, met behoud van haar rechtspersoonlijkheid, de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen in die van een naamloze vennootschap.

De activiteiten en het maatschappelijk doel van de vennootschap zullen ongewijzigd blijven.

Het kapitaal is verlaagd zoals hierboven aangehaald. De reserves blijven dezelfde zoals ze voorkomen op genoemde staat van actief en passief, zo ook alle afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen, vorderingen en schulden.

De vennootschap behoudt onder haar nieuwe rechtsvorm hetzelfde ondernemingsnummer alsook haar registratienummer bij de Administratie van de BTW, tenzij ze om redenen vreemd aan deze omzetting gewijzigd zouden worden.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van actief en passief waarvan boven sprake. Alle verrichtingen en verbintenissen die sedert de datum van afsluiting van die staat van actief en passief gedaan werden door de vennootschap, worden geacht gedaan te zijn voor de vennootschap onder haar nieuwe rechtsvorm. Alle rechtsgevolgen van die verbintenissen en handelingen zullen onverminderd voortgezet worden en de vennootschap zal onder haar nieuwe rechtsvorm onverkort er aile gevolgen van dragen en aile voordelen uit kunnen putten,

D. KWIJTING EN DECHARGE AAN DE ZAAKVOERDERS

Met eenparigheid van stemmen wordt aan de zaakvoerders, te weten

1. Mevrouw Hendrickx, Martha Gerardina Maria Constance, van Belgische nationaliteit, geboren te Ekeren op 19 juni 1952, thans wonend te 3990 Peer, Kaulillerweg 111;

2. De heer Hendrickx. Jozef Constant Maria, van Belgische nationaliteit, geboren te Ekeren op 7 oktober 1959, echtgenoot van mevrouw Van Assche, Anna Maria Magda, thans wonend te 2050 Antwerpen, Esmoreitlaan 1, bus 56;

3. Mevrouw.Hendrickx, Katrien Magda Paul, van Belgische nationaliteit, geboren te Ekeren op 15 september 1964, echtgenote van de heer Oshiro, Masayuki, thans wonend te 2500 Lier, Blokstraat 92, bus 24.

kwijting en decharge verleend over het door hen tot op heden gevoerde beleid over de commanditaire vennootschap op aandelen,

En nadat aldus het besluit tot omzetting genomen werd, werden, rekening houdend met de zojuist doorgevoerde kapitaalvermindering de statuten van de nieuwe rechtsvorm artikelsgewijze en eenparig goedgekeurd, alles overeenkomstig artikel 782 W. Venn.

* NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorrii van een naamloze vennootschap en heeft als maatschappelijke benaming "HENDRIBEL".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehoud aan het Belgisch Staatsblad

moa 11.1

Voor-behbude,1 aan het Belgisch Staatsblad 1.`



--*.ZETEL

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2050 Antwerpen, Esmoreitlaan 1 bus 56.

* DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

* belegging in onroerende en roerende goederen;

* gronden, gebouwen en appartementen aanwerven;

* gebouwen of appartementen verwerven, zowel door aankoop of door oprichting in eigen beheer en inkomsten verwerven door verhuring;

* de verworven inkomsten vruchten laten afwerpen door beheer van roerende bezittingen, zoals aandelen, obligaties, kasbons, vastgoedcertificaten, al dan niet ter beurze genoteerd, beleggingen in goud, vreemde munten, zilver, diamant, kunstvoorwerpen, dit alles in binnen-, als in buitenland;

* belangen nemen in België of in het buitenland in bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen die van aard zijn haar ontwikkeling te bevorderen;

* zij kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen

uitoefenen, en zich borgstellen.

Deze opsomming moet in de breedste zin opgevat worden; zij is gegeven ter verduidelijking niet ter

beperking, zodat de raad van bestuur alle handelingen kan stellen die op gelijk welke wijze kunnen

bijdragen tot de verwezenlijking van het voorschreven maatschappelijk doel.

De vennootschap mag zich bovendien borg stellen voor andere vennootschappen of ondernemingen

of aan hen leningen toestaan.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen onder welke vorm ook in alle

ondernemingen, bestaande en nog op te richten en met hen samensmelten of hen opslorpen.

*DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

* KAPITAAL

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op honderdduizend euro (¬ 100.000,00), vertegenwoordigd door

veertigduizend (40.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met elk een fractiewaarde

van één veertigduizendste (1140.000ste) van het kapitaal.

* BEPALINGEN I.V.M HET AANLEGGEN VAN RESERVES EN DE WINSTVERDELING

De bepalingen in verband met het aanleggen van reserves en de winstverdeling luiden als volgt: "De algemene vergadering beslist op voorstel van de raad van bestuur over de bestemming die aan de winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, zal worden gegeven, alles onverminderd het geen hierna bepaald is omtrent het eventuele eerste dividend.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de wettelijke voorschriften vervat in artikel 618 W, venn., interim-dividenden uit te keren. Daartoe mag niet eerder besloten worden dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dit boekjaar is goedgekeurd.

Tot uitkering van een tweede interim-dividend in hetzelfde jaar kan niet eerder worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interim-dividend."

* BEPALINGEN I.V.M HET VEREFFENINGSALDO

De bepalingen in verband met het vereffeningsaldo luiden als volgt:

"Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of na consignatie van de nodige

gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de

aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura aanwezig zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate volgestort zijn, zullen de vereffenaars hiermede rekening

houden, en zullen zij, alvorens tot enige uitkering over te gaan, het evenwicht tussen de aandelen

herstellen hetzij door eventueel bistortingen op te vragen, hetzij door terugbetaling te doen.

Indien er bewijzen van deelgerechtigdheid bestaan in vervanging van afgeloste kapitaalaandelen

komen deze niet in aanmerking voor terugbetaling van hun inbrengen"

* BEGIN & EINDE VAN HET BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar loopt jaarlijks van 01 januari tot 31 december.

* PLAATS DAG EN UUR DER JAARVERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de tweede dinsdag van de maand juni om 10.00 uur in de zetel van de vennootschap, of op de dag, het uur en de plaats in de oproeping medegedeeld. Is de dag waarop de jaarvergadering moet gehouden worden geen werkdag, dan zal ze bijeenkomen op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ýÿ mol 11.t

c

* VOORWAARDEN VOOR TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERINGEN EN VOOR DE UITOEFENING VAN HET STEMRECHT

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager die ofwel bestuurder ofwel aandeelhouder is. Minderjarigen en onbekwamen worden vertegenwoordigd door hun wettige vertegenwoordigers, vennootschappen door hun organen, De bestuurraad kan een model van volmacht verplicht stellen en eisen dat de volmachten ten minste vijf volle werkdagen voor de algemene vergadering worden neergelegd in de zetel van de vennootschap of op elke andere door haar aangeduide plaats. Deze eisen zullen samen met de oproeping bekend gemaakt worden.

Verder werden in de statuten geen bijzondere voorwaarden opgenomen om aanwezig te mogen zijn op de algemene vergaderingen.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd - zolang ze gelden - evenwel de toepassing van de artikel 541 W. Venn".

* BESTUUR & EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

Alle akten die de vennootschap verbinden, evenals de volmachten die bij deze akten behoren, worden, behoudens lastgeving aan derden, geldig ondertekend worden door

*TEN MINSTE TWEE BESTUURDERS

*of EEN GEDELEGEERD-BESTUURDER INDIVIDUEEL OPTREDEND.

De gedelegeerd-bestuurders INDIVIDUEEL OPTREDEND of de gewone bestuurders, COLLECTIEF HANDELEND MET HET GENOEMDE AANTAL, kunnen bijgevolg aile handelingen stellen met betrekking tot de realisatie van het doel van de vennootschap, ongeacht wat er de belangrijkheid van is.

In gezegde hoedanigheid optredend, kunnen zij eveneens namens de vennootschap elke eis, verweer, bezwaar, beroep en annulatie met betrekking tot gerechtelijke procedures instellen.

Genoemde verplichting voor de bestuurders om gezamenlijk op te treden vermindert geenszins de bevoegdheid voor de raad van bestuur om handelend als college, de vennootschap te verbinden. * DAGELIJKS BESTUUR

In de statuten werd aan de raad van bestuur de bevoegdheid verleend het dagelijks bestuur van de vennootschap op te dragen aan één of meer bestuurders en/of aan één of meer personen die geen lid van de bestuurraad zijn.

Indien in hun benoeming wordt voorzien, zal de raad van bestuur bepalen of zij individueel dan wel samen optredend met een te bepalen aantal, de algehele bevoegdheid bezitten alle handelingen te stellen die tot het dageliiks bestuur behoren. Deze bevoegdheidsregeling zal samen met hun benoemingsbesluit in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt worden.

* BENOEMINGEN

Door de aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders werden als eerste bestuurders aangesteld:

1. mevrouw Martha Hendrickx,

2. de heer Jozef Hendrickx,

3. mevrouw Katrien Hendrickx,

allen voornoemd.

Zij worden benoemd voor de maximumduur toegestaan door de wet, te weten zes jaar. Hun mandaat

zal, behoudens tijdige herbenoeming, automatisch vervallen onmiddellijk na de jaarvergadering van

2018.

* COMMISSARIS

Er werd besloten geen commissaris aan te stellen.

* GEDELEGEERD-BESTUURDER

De raad van bestuur duidde tussen haar leden aan als gedelegeerd-bestuurders:

1. mevrouw Martha Hendrickx,

2. de heer Jozef Hendrickx,

3. mevrouw Katrien Hendrickx,

allen voornoemd.

Hun mandaat zal, behoudens ontslag als gedelegeerd-bestuurder, eindigen zodra aan hun mandaat als bestuurder een einde is gekomen, De gedelegeerd-bestuurder bezit de bevoegdheid om INDIVIDUEEL handelend de vennootschap te verbinden, ongeacht de belangrijkheid van de handeling. * VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR

Het voorzitterschap van de raad van bestuur zal waargenomen worden door de bestuurder daartoe aangesteld bij aanvang van iedere vergadering, om beurten te beginnen met de oudste aanwezige bestuurder, tenzij anders wordt beslist.

* MACHTIGING TOT UITVOERING

aan de hierboven benoemde bestuurders de macht om alles te doen wat noodzakelijk, nodig en nuttig is om de genomen beslissingen uit te voeren. Hen wordt ook opgedragen de nodige wijzigingen aan te brengen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen alsook ervoor te zorgen dat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behbildeet

aan het

Belgisch

Staatsblad

' ~ mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

I L

vanaf heden alle vermeldingen op de facturen, briefwisseling en dergelijke de melding maakt dat de'

vennootschap thans voort bestaat onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap.

* MACHTIGING BESTUURDERS

aan ieder van de hierboven benoemde bestuurders individueel de bevoegdheid om alle poststukken

en aangetekende zendingen gericht aan de vennootschap ln ontvangst te nemen of af te halen.

* BIJZONDERE VOLMACHT

De raad van bestuur verleent de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fiduciaire Bofima, kantoor houdende te 2018 Antwerpen, Sint Thomasstraat 30 de bijzondere volmacht om bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, de diensten van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde, de diensten van de Vennootschapsbelasting en alle andere administraties en overheden alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten.

VOO' e N ND UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Isis VERMANDER

SAMEN HIERMEDE NEERGELEGD:

* Eensluidend afschrift buitengewone algemene vergadering

* Chronologische lijst der wijzigingen aan de statuten

* Gecoördineerde statuten

* Verslag van revisor

* Verslag van bestuurders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

bnahó&tdetl aan het Belgisch

Staatsblad

26/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 23.08.2011 11429-0161-013
05/03/2015
ÿþ ,, i mod 11.1

Ill; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-- ---~~

IIIIII~u~~~u~u~uu~

5035092

Ondernemingsnr : 0428.080202

Benaming (voluit) : Hendribei

Rechtbank van koophandel Antweroen

2 3 FEB, 2015

af~i Antwerpen

1r1 P

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Esmoreitlaan 1 156

2050 Antwerpen

Onderwerp akte :Kapitaalvermindering - uitbreiding doel - omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Het proces-verbaal opgemaakt door Notaris Ilse Janssens te Kontich op dertien februari tweeduizend vijftien, luidt als volgt:

Heden, dertien februari

Tweeduizend vijftien.

Voor Mij, Ilse JANSSENS, notaris ter standplaats Kontich.

Is de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen der aandeelhouders van de naamloze vennootschap UHENDRIBEL", gevestigd te 2050 Antwerpen, Esmoreitlaan t bus 56, ingeschreven in het, Rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Antwerpen onder nummer 0428.080.202.

Opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap bij akte verleden voor notaris Ludo Dehandschutter te Aartselaar, vervangende zijn ambtgenoot notaris Paul Janssens te Kontich, wettelijk belet, op zes maart negentienhonderd vijfentachtig, bekendgemaakt in de bijiagen tot het Belgisch Staatsblad van vijftien maart, daarna, onder nummer 850315-70.

De vennootschap werd omgezet in een commanditaire vennootschap op aandelen bij akte verleden voor notaris Gustaaf Huybrechs te Hove, vervangende zijn ambtgenoot notaris Ilse Janssens te Kontich, wettelijk belet, op dertig juni tweeduizend, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig juli daarna, onder nummer 20000725-552.

Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden, waarbij de vennootschap werd omgezet in een naamloze vennootschap, bij akte verleden voor geassocieerd notaris Herman Verschraegen te Wuustwezel op negenentwintig maart tweeduizend en twaalf, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeventien april daarna, onder nummer 12074700.

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de volgende aandeelhouders die volgens hun verklaring het hierna vernield aantal aandelen bezitten

1, De Heer HENDRICKX Jozef Constant Maria, rijksregistemummer 59.10.07-223.03, geboren te Ekeren op zeven oktober negentienhonderd negenenvijftig, wonende te 2050 Antwerpen, Esmoreitlaan 1 bus 56.

Eigenaar van zesentwintigduizend zeshonderd zeventig aandelen: 26.670

2. Mevrouw VAN ASSCHE Anna Maria Magda, rijksregistemummer 59.11.19-186.75, geboren te Ekeren op negentien november negentienhonderd negenenvijftig, wonende te 2050 Antwerpen, Esmoreitlaan 1 bus 56.

Eigenares van dertienduizend driehonderd dertig aandelen: 13.330

Hetzij tesamen veertigduizend (40.000) aandelen, vertegenwoordigend de geheelheid van het maatschappelijk

kapitaal.

BUREAU-UITEENZETTING.

De vergadering wordt geopend om veertien uur onder voorzitterschap van de Heer HENDRICKX Jozef,

voornoemd.

De voorzitter zet uiteen, en verzoekt mij, notaris, te acteren

I. Dat de vergadering is samengeroepen met volgende agenda:

AGENDA.

1) Kapitaalvermindering met een bedrag van eenentachtigduizend vierhonderd euro (¬ 81.400) om het

maatschappelijk kapitaal aldus te brengen van honderdduizend euro (E 100.000) op achttienduizend

zeshonderd euro (¬ 18.600), door terugbetaling in geld aan de aandeelhouders naar evenredigheid van hun

deelneming in het kapitaal.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r.

mod 11.1

De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

De kapitaalvermindering zal geschieden door uitbetaling van de aandeelhouders en zal worden aangerekend op het werkelijk gestort kapitaal.

De terugbetaling aan de aandeelhouders zal pas geschieden, indien binnen twee maanden na de bekendmaking van het besluit, de schuldeisers volgens artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen. Na het verstrijken van gemelde termijn zal het bestuursorgaan slechts tot uitbetaling overgaan, voor zover de schuldeisers voldoening hebben gekregen. Zolang de aandeelhouders niet zijn terugbetaald, zullen de vrijgekomen bedragen op een afzonderlijke rekening worden geboekt.

2) Vaststelling dat de kapitaalvermindering daadwerkelijk werd verwezenlijkt.

3) Uitbreiding van het doel van de vennootschap met de volgende activiteiten:

"" in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam: alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen (gronden, residentiële gebouwen, appartementen, parkings, bedrijfsgebouwen, ...) en onroerende zakelijke rechten, bemeubeld en ongemeubeld, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, het in erfpacht of opstal geven en nemen, het in leasing geven en nemen, en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten."

4) Toelichting van het voorstel tot omzetting van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in het verslag van de raad van bestuur, samen met een staat van activa en passiva afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op eenendertig december tweeduizend veertien,

5) Verslag door de heer Geert HEYVAERT, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigende de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verheyden, Heyvaert en Co",

Clàp met zetel te 9200 Dendermonde, Zeelsebaan 14, over voortelde staat van activa en passiva.

6) Omzetting van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

7) Goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

8) Ontslag van de bestuurders van de naamloze vennootschap en kwijting over hun mandaat.

Clà

9) Benoeming van de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

10) Machtiging aan de zaakvoerders tot uitvoering van de beslissingen aangaande de voorgaande agendapunten.

Il. Dat al de maatschappelijke aandelen vertegenwoordigd zijn in de huidige vergadering, en dat deze geldig kan beraadslagen en beslissen over de agenda, zonder dat het bewijs dient geleverd te worden dat de

Clà formaliteiten van de bijeenroeping vervuld werden. Om de vergadering bij te wonen, de aanwezige

C aandeelhouders zich gedragen hebben naar de statuten om op de vergadering toegelaten te worden.

IIL Dat de raad van bestuur bestaat uit twee leden, zijnde 1. de Heer HENDRICKX Jozef en 2. Mevrouw VAN

ASSCHE Anna, beiden voornoemd en beiden tevens gedelegeerd bestuurder.

Dat voornoemde bestuurders, die overeenkomstig artikelen 533 en 535 van het Wetboek van Vennootschappen

ó ; dienden te worden opgeroepen, beiden alhier aanwezig zijn.

VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG IS SAMENGESTELD.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de algemene vergadering ais juist erkend. Zij stelt vast dat ze

*CD

geldig werd samengesteld en dat ze bevoegd is om over de onderwerpen van de agenda te beraadslagen. BERAADSLAGINGEN.

, ' De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende beslissing:

EERSTE BESLISSING  Kapitaalvermindering

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van eenentachtigduizend

vierhonderd euro (¬ 81.400) om het maatschappelijk kapitaal aldus te brengen van honderdduizend euro (¬

et 100.000) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600), door terugbetaling in geld aan de aandeelhouders naar evenredigheid van hun deelneming in het kapitaal.

De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen,

Ert De kapitaalvermindering zal geschieden door uitbetaling van de aandeelhouders en zal worden aangerekend op

pq het werkelijk gestort kapitaal,

De terugbetaling aan de aandeelhouders zal pas geschieden, indien binnen twee maanden na de

el bekendmaking van het besluit, de schuldeisers volgens artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen. Na het verstrijken van gemelde termijn zal het bestuursorgaan slechts tot uitbetaling overgaan, voor zover de schuldeisers voldoening hebben gekregen. Zolang de aandeelhouders niet zijn terugbetaald,

e zullen de vrijgekomen bedragen op een afzonderlijke rekening worden geboekt.

TWEEDE BESLISSING - Vaststelling verwezenlijking kapitaalvermindering

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering daadwerkelijk werd verwezenlijkt, en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600), vertegenwoordigd door veertigduizend (40,000) aandelen. DERDE BESLISSING  Uitbreiding doel

Voor wat betreft het verslag van de raad van bestuur houdende een omstandige verantwoording van de voorgestelde uitbreiding van het maatschappelijk doel, en de staat van activa en passiva, wordt verwezen naar nagemeld verslag en staat in het kader van de omzetting.

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden als vermeld onder punt 4 van de agenda.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan tiet Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor-

, behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

{

Bijlagen1iij lie $è1gisch Staatsblad - 05/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

VIERDE BESLISSING - Verslaggeving

Eenparig ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur, dat

het voorstel tot omzetting van de naamloze vennootschap toelicht, van de staat over de actieve en passieve

toestand afgesloten per eenendertig december tweeduizend veertien, hetzij niet ouder dan drie maanden en

gevoegd bij het verslag van de raad van bestuur, en van het verslag van de heer Geert HEYVAERT,

bedrijfsrevisor, over voormelde staat van activa en passiva, daar de aanwezige aandeelhouders erkennen een

afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de heer Geert HEYVAERT, bedrijfsrevisor, besluit als volgt:

"9. BESLUIT.

In overeenstemming met de bepalingen van het artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen hebben wij

dit verslag opgesteld naar aanleiding van de voorgenomen omvorming van de naamloze vennootschap

"HENDRIBEL" tot een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Wij hebben in ons verslag de aard van de geplande verrichtingen tot omvorming in een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid omschreven, zodat de aandeelhouders zich met kennis van zaken kunnen

uitspreken. Wij hebben onze controlewerkzaamheden uitgevoerd in overeenstemming met de "normen inzake

het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap", uitgevaardigd door het Instituut der'

' Bedrijfsrevisoren.

Wij hebben kennis genomen van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan, dat alle door de wet vereiste

inlichtingen bevat, en van het ontwerp van de notariële akte tot omvorming.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-

actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2014 die het bestuursorgaan van de

vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de

omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft

plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van 979.597,19 EUR is niet kleiner dan het maatschappelijke

kapitaal van 100.000,00 EUR.

Dendermonde, 11 februari 2015

VERHEYDEN, HEYVAERT & Co, bvba

(getekend)

Geert Heyvaert,

Bedrijfsrevisor"

Een exemplaar van voormelde verslagen met bijgevoegde staat van actief en passief zal samen met een

afschrift van onderhavige akte worden neergelegd ter griffie.

VIJFDE BESLISSING  Omzetting

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar

rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te

nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven de zelfde, behoudens de hiervoor genomen beslissing tot

kapitaalvermindering, zo ook aile activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en 

vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de

boekhouding die door de naamloze vennootschap werd gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 0428.080.202

waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per

eenendertig december tweeduizend veertien.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap, worden

verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor

wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

ZESDE BESLISSING  Nieuwe statuten

De vergadering beslist de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast te stellen

als volgt, waarbij de statuten tevens in overeenstemming worden gebracht met de genomen besluiten inzake ,

kapitaalvermindering en doeluitbreiding:

STATUTEN

NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL

NAAM

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam HENDRIBEL.

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2050 Antwerpen, Esmoreitiaan 1 bus 56,

DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

* belegging in onroerende en roerende goederen;

* gronden, gebouwen en appartementen aanwerven;

* gebouwen of appartementen verwerven, zowel door aankoop of door oprichting in eigen beheer en inkomsten

verwerven door verhuring;

* de verworven inkomsten vruchten laten afwerpen door beheer van roerende bezittingen, zoals aandelen,

obligaties, kasbons, vastgoedcertificaten, al dan niet ter beurze genoteerd, beleggingen in goud, vreemde

munten, zilver, diamant, kunstvoorwerpen, dit alles in binnen- als in buitenland;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

, bahoLien

aan het

Belgisch

Staatsblad

belangen nemen in België of in het buitenland in bestaande of op te richten vennootschappen of

ondernemingen die van aard zijn haar ontwikkeling te bevorderen;

* zij kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, en

zich borgstellen;

* in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam: alle verrichtingen met

betrekking tot onroerende goederen (gronden, residentiële gebouwen, appartementen, parkings,

bedrijfsgebouwen, ...) en onroerende zakelijke rechten, bemeubeld en ongemeubeld, zoals de aan- en verkoop,

de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, het

in erfpacht of opstal geven en nemen, het in leasing geven en nemen, en, in het algemeen, alle verrichtingen

die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van

onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Deze opsomming moet in de breedste zin opgevat worden; zij is gegeven ter verduidelijking niet te beperking,

zodat de raad van bestuur alle handelingen kan stellen die op gelijk welke wijze kunnen bijdragen tot de

verwezenlijking van het voorschreven maatschappelijk doel.

De vennootschap mag zich bovendien borg stellen voor andere vennootschappen of ondernemingen of aan hen

leningen toestaan.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen onder welke vorm ook in alle

ondernemingen, bestaande en nog op te richten en met hen samensmelten of hen opslorpen.

KAPITAAL

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd

euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in veertigduizend (40.000) aandelen zonder nominale waarde met een

breukwaarde van één/veertigduizendste ieder.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

bezoldigd, al dan niet vennoten.

INTERN BESTUUR

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de '

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de tweede dinsdag van de maand juni om tien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats

in de oproeping meegedeeld.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit,

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze

één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo wordt beslist door de algemene vergadering.

ZEVENDE BESLISSING  Ontslag raad van bestuur

De vergadering aanvaardt het ontslag van de bestuurders en de gedelegeerd bestuurders van de naamloze

vennootschap, te weten: 1. de Heer HENDRICKX Jozef en 2. Mevrouw VAN ASSCHE Anna, beiden

voornoemd. Er wordt hen décharge gegeven over hun mandaten.

ACHTSTE BESLISSING  Benoeming zaakvoerders

De vergadering benoemt als gewone zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid voor onbepaalde duur, met ingang van heden:

1. De Heer HENDRICKX Jozef Constant Maria, rijksregisternummer 59.10.07-223.03, geboren te Ekeren op zeven oktober negentienhonderd negenenvijftig, wonende te 2050 Antwerpen, Esmoreitlaan 1 bus 56;

2. Mevrouw VAN ASSCHE Anna Maria Magda, rijksregistemummer 59.11.19-186.75, geboren te Ekeren op negentien november negentienhonderd negenenvijftig, wonende te 2050 Antwerpen, Esmoreitlaan 1 bus 56; die verklaren voormeld mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich daartegen verzet.

NEGENDE BESLISSING  Machtigingen aan de zaakvoerders

De vergadering verleent machtiging aan de zaakvoerders tot uitvoering van de hoger genomen beslissingen aangaande de kapitaalvermindering en inzonderheid om deze beslissingen boekhoudkundig te verwerken in de balans van de vennootschap_,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bid h tBeTgisch StàátibTád - Ü5%OM12Oï - Annexes du Moniteur belge

º%

"

mod 11.1

STEMMINGEN.

AI de voorgaande beslissingen werden één na één genomen met eenparigheid van stemmen.

Niets meer aan de dagorde zijnde, wordt de algemene vergadering geheven om

VERKLARING PRO FISCO

Deze omzetting geschiedt onder de voordelen vervat in artikel 121,1° van het Wetboek der Registratierechten

en in artikel 214,§1 van het Wetboek op de inkomstenbelastingen.

SLOTBEPALINGEN.

1. Bevestiging

e) Ondergetekende notaris waarmerkt de namen, voornamen, geboorteplaats en -data alsook de woonplaats van aile comparanten op zicht van hun trouwboekje en identiteitskaart waarin hun rijksregisternummer werd vermeld.

b) Overeenkomstig de Organieke Wet Notariaat bevestigt de instrumenterende notaris de partijen te kennen of hun identiteit te hebben nagezien aan de hand van hun identiteitskaart.

2. Verklaring in uitvoering van de Organieke Wet Notariaat

De partijen erkennen dat de instrumenterende notaris hun gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan de notaris opgelegd door artikel 9 § 1 alinea 2 en 3 van de Organieke Wet Notariaat.

De comparanten erkennen dat hen door de notaris gewezen werd op het recht dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder wanneer tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen worden vastgesteld.

De partijen bevestigen tevens dat de instrumenterende notaris hen naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavige akte en hen op onpartijdige wijze raad heeft' verstrekt.

3. Recht op geschriften

Het recht op geschriften naar aanleiding van deze akte bedraagt vijfennegentig euro.

WAARVAN PROCES-VERBAAL.

Verleden te Kontich.

Na integrale voorlezing en toelichting hebben de comparanten met mij, notaris, ondertekend.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel

Tegelijk hiermede neergelegd

- een expeditie van de akte van omzetting

- verslag van de raad van bestuur met aangehecht staat van activa en passiva

- verslag van de bedrijfsrevisor

NOTARIS ILSE JANSSENS

Voor-aàehouiden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/04/2011 : AN059982
26/10/2010 : AN059982
31/08/2010 : AN059982
02/09/2009 : AN059982
21/08/2008 : AN059982
27/08/2007 : AN059982
08/08/2007 : ME059982
28/06/2006 : ME059982
30/06/2005 : ME059982
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.06.2015, NGL 07.07.2015 15284-0445-009
06/07/2004 : ME059982
12/08/2003 : ME059982
26/11/2002 : ME059982
05/07/2002 : ME059982
24/07/2001 : ME059982
25/07/2000 : ME059982
30/11/1991 : ME59982
01/01/1988 : ME59982
15/03/1985 : MEA2248
15/03/1985 : MEA2248
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.06.2016, NGL 16.06.2016 16205-0078-010

Coordonnées
HENDRIBEL

Adresse
ESMOREITLAAN 1, BUS 56 2050 ANTWERPEN 5

Code postal : 2050
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande