HENDRICKX

Société en commandite simple


Dénomination : HENDRICKX
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 835.955.205

Publication

13/05/2011
ÿþ" 11073619

Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GEL CD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 3 MEI 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

De ertffie,

r.

Ondernemingsnr : 083S . ~S-~ " d S

Benaming

(votuit) : Hendrickx

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap Zetel : Boekweitbaan 10, 2470 Retie. Onderwerp akte : Oprichting

Uit een onderlinge overeenkomst opgemaakt te Retie op 12 april 2011, geregistreerd op het registratiekantoor te Turnhout dd 13 april 2011, blijkt dat:

1. VENNOTEN

de volgende personen een gewone commanditaire vennootschap hebben opgericht:

1. dhr Hendrickx Wannes wonende Boekweitbaan 10 te 2470 Retie ;

2. mevr Van Mechgelen Annelies wonende Boekweitbaan 10 te 2470 Retie ;

2. RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een Gewone Commanditaire Vennootschap met als naam " Hendrickx°.

3. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd Boekweitbaan 10, 2470 Retie .

4. DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

- Het organiseren en geven van cursussen in verband met beveiliging en transport.

- Overige vormen van onderwijs.

- Beroepsopleidingen.

Het verlenen van advies op het gebied van beveiliging aan het bedrijfsleven en aan de overheid.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als

vertegenwoordiger. De vennootschap kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande

vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij kan in het algemeen alle verrichtingen uitvoeren die in de ruimste zin van het woord nodig of dienstig zijn'

voor de verwezenlijking van haar doel.

5. DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

6. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 100,00 euro. Het kapitaal werd bij de oprichting volstort in speciën waarvan door dhr Hendrickx Wannes 95,00 euro en door mevr Van Mechgelen Annelies 5,00 euro werd ingebracht.

Als vergoeding voor hun inbreng wordt aan de vennoten respectievelijk 95 aandelen aan dhr Hendrickx Wannes en 5 aandelen aan mevr Van Mechgelen Annelies toegekend volgens dezelfde verhouding als hun: inbreng in het kapitaal.

7. BESTUUR - BENOEMING - BEZOLDIGING

Dhr Hendrickx Wannes is de hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot genoemd. Mevr Van Mechgelen Annelies is de stille vennoot. Zij draagt niet bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen zij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen. De machten van de stille vennoot bestaan uit de van de vennootschap en stemrecht in de Algemene Vergadering. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. De zaakvoerders beschikken over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen, alsook het vervreemden van financiële activa van de vennootschap. Dhr Hendrickx Wannes wordt in die hoedanigheid benoemd. Behoudens andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering is het mandaat van zaakvoerder bezoldigd.

8. PLAATS - DAG EN UUR JAARVERGADERING

De jaarvergadering heeft plaats de laatste zaterdag van de maand mei om 20u00 op de maatschappelijke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1ª% -ª% 1

Clà Clà

0,1

cLà cd

zetel. Indien deze dag

` ' op~~----  -- ~~~eu`,E~~ande~~--'~

wettelijke feestdag_ eerstvolgende werkdag,

heeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten ve bij schriftelijke volmach De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013.

Q. BOEKJAAR Het boekjaar begint op één januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar gaat in op: 12 april 2011 en eindigt op 31 december 2012.

10. WINSTVERDELING Na aftrek van de algemene kosten en afschrilvingen beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

11. ONTBINDING 'VEREFFENING In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaald hun aantal, bevoegdheden en bezoldigingen, alsook de wijze van vereffening. Worden er geen veretfenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van deontbin ding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die de vennootschapswetaan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist. Het saldo na sluiting wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aancielenbezit.

12. VOLMACHT Bijzondere volmacht KBO - BTW Bij deze wordt als bijzondere gevolmachtigde van de vennootschap aangesteld: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besioten vennootschap met beperkt aansprakelijkheid "Jansen en Partners", met zetel te 2300 Turnhout, Kastelein 3a, BTW SE 0460.131.079 RPR Turnhout, aan wie demacht wordt verleend tot: - het nemen van een inschrijving en het nodige te doen voor alle latere wijzigingen aan de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen; - de registratie als BTW-plichtige en het doorvoeren van aile latere wijzigingen ervan, voor zover de vennootschap BTW plichtig is; - het verzorgen van alle contacten met betrekking tot het ondernemingsloket; - het vervullen van alle overige formaliteiten met betrekking tot de vestiging van de vennootschap jegens aile andere administraties. De lasthebber-zahe dien einde alle formulieren mogen invullen, alle documenten mogen ondertekenen, en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is, zelfs indien hierin niet voorzien, en met recht om derden in zijn plaats te stellen.

Samen hiermee neergelegd geregistreerde onderlinge overeenkomst.

Voor uittreksel,

De zaakvoerder

Hendrickx Wannes

ª% voos hettoticlen

Belgisch Staatsblacl

-- ... ...  '' ^--------'--' '----'----- --------'--'---'-------------'----~

Op cie laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Coordonnées
HENDRICKX

Adresse
BOEKWEITBAAN 10 2470 RETIE

Code postal : 2470
Localité : RETIE
Commune : RETIE
Province : Anvers
Région : Région flamande