HENDRICKX FINANCIALS


Dénomination : HENDRICKX FINANCIALS
Forme juridique :
N° entreprise : 433.879.515

Publication

22/05/2014 : TU059737
30/09/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0433.879.515

Benaming

(voluit) : HENDRICKX FINANCIALS

(verkort) :

Rechtsvorm: 2360 Oud-Turnhout, Tramwissel 5

Zetel: NV

(volledig adres)

Onderwerp aide Fusie door overneming

Uittreksel afgeleverd vif& registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Turnhout.

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Variberghen te Oud-Tumhout op twaalfde september tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten der naamloze vennootschap "HENDRICKX FINANCIALS", met zetel te 2360 Oud-Turnhout, Tramwissel, ondernemingsnummer 0433.879.515 RPR Antwerpen, afdeling Turnhout, met eénparigheid van stemmen heeft besloten:

EERSTE BESLUIT,

De vergadering erkent kennis genomen te hebben van de in de agenda vermelde stukken, te weten:

a)het fusievoorstel, dat in toepassing van artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen ter beschikking gesteld werd van de vennoten en door hen kosteloos verkrijgbaar was.

b)de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van de ovememende en de overgenomen vennootschap, alsmede de verslagen van de raad van bestuur over de laatste drie boekjaren,

c)het verslag van de raad van bestuur de dato 30 juli 2014, naar aanleiding van de fusie, welk verslag aan deze akte zal gehecht worden om er samen mee te war-den geregistreerd.

d)Het revisoraal verslag de dato 20 augustus 2014, opgemaakt conform artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen, welk verslag aan deze akte gehecht zal blijven om er samen mee te worden geregistreerd.

De vergadering erkent bovendien kennis genomen te hebben van aile nodige of nuttige aanvullende informatie nopens de voorgenomen verrichtingen. De vergade-ring erkent tevens sedert minstens één maand voor huidige vergadering in de mogelijkheid gesteld geweest te zijn kennis te nemen van de overige in artikel 697 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen vermelde documenten, en dienaangaande geen verdere informatie te verlangen.

Met eenparigheid van stemmen wordt de voorzitter ontslagen van het voorlezen van het fusievoorstel en de verslagen vermeld in de agenda.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering keurt vervolgens het voormeld fusievoorstel goed en besluit de vennootschap te ontbinden zonder vereffening met ingang van heden, teneinde over te gaan tot fusie met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HENDRIMMO", met zetel te 2300 Turnhout, Patersstraat 59, door de overgang van haar gehele vermogen, zowel de rechten als verplichtingen, in toepassing van artikel 682 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, en overeenkomstig de voorwaarden en volgens de modaliteiten voorzien in voormeld fusievoorstel.

Bijgevolg zal op het ogenblik van de gelijkluidende beslissing van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HENDRIMMO", voornoemd, het volledige vermogen van de vennootschap onmiddellijk en van rechtswege, ten algemene titel overgaan op de ovememende vennootschap.

ln het kader van deze fusieverrichting zal het kapitaal van de overnemende ven-nootschap "HENDRIMMO" verhogen met honderdzesentachtig euro (g 186) en zal er één (1) nieuwe aandeel worden gecreëerd, en uitgekeerd aan de heer Dries Hendrickx, voornoemd.

Ten gevolge hiervan zal het kapitaal van de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HENDRIMMO honderdvijfentwintigduizend hon-derdzesentachtig euro (¬ '125.186,00) bedragen vertegenwoordigd door in totaliteit zeshonderddrieënzeventig (673) aandelen zonder nominale waarden.

De zaakvoerder wordt overeenkomstig artikel 703 van het Wetboek van Vennoot-schappen opgedragen te

Agrgen voor de ruilverrichting en de vennoteuemachtigc_i de inschAvingle doen in het aandelenregister.

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Voor behour

aan h

Beigis Staatst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

110111111,111,111111111,11111111

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

19 SEP, 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT %%Widor

A Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge Verklaringen en algemene voorwaarden van de overneming van het vermogen van de naamloze vennootschap "HENDRICKX FINANCIALS" door de besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid "HENDRIMMO".

a)Het volledig maatschappelijk vermogen van de overgenomen vennootschap "HENDRICKX FINANCIALS", niets uitgezonderd noch voorbehouden, wordt volgens de balanswaarde van dit vermogen zoals weergegeven in de jaarrekening per 31 december 2013, overgenomen door de overnemende vennootschap, met name de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HENDRIMMO".

Alle verrichtingen met betrekking tot de overgenomen activa- en passivabestand-delen verwezenlijkt sedert 1 januari 2014, zijn voor rekening van de overnemen-de vennootschap.

b)Het kapitaal van de overnemende vennootschap zal honderdvijfentwintigduizend honderdzesentachtig euro (E 125.186,00) bedragen, vertegenwoordigd door zeshonderddrieënzeventig (673) aandelen, na voltooiing van de fusie,

c)Tengevolge van de overdracht van het volledige vermogen van de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap, wordt deze laatste uitdrukke-lijk in de plaats gesteld en gesubrogeerd zonder dat daaruit schuldvernieuwing, verdwijning of uitdoving zou kunnen voortvloeien - in aile rechten en vorderingen van de overgenomen vennootschap tegenover aile derden.

Tevens zal de overnemende vennootschap ingevolge huidige overname er toe verbonden zijn gans het passiva ten overstaan van derden van de overgenomen vennootschap te voldoen. Zij zal borg staan voor aile vorderingen van welke aard, reeds ingesteld of die ingesteld zouden kunnen worden tegen de overgeno-men vennootschap.

De boekhoudkundige verwerking van de overneming zef gebeuren in toepassing van de bepalingen van de toepasselijke boekhoudwetgeving en artikel 704 van het Wetboek van Vennootschappen, bijgevolg zullen alle verrichtingen gesteld sedert 1 januari 2014 met betrekking tot de overgenomen activa en passive, geacht gebeurd te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

d)Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen, noch effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

e)Aan de raad van bestuur van de overgenomen, ncch aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap worden in het kader van onderhavige fusieverrichting bijzondere voordelen toegekend.

f)De boeken en bescheiden van de overgenomen de naamloze vennootschap "HENDRICKX FINANCIALS" zullen gedurende de wettelijke termijn bewaard wor-den op de zetel van de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HENDRIMMO".

De gehele overdracht van het maatschappelijk vermogen van de overgenomen vennootschap ten gunste van de overnemende vennootschap geschiedt onder toepassing van artikel tweehonderd en elf van het Wetboek op de Inkomstenbe-lastingen, van artikel elf van het Wetboek van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde en van de artikelen 117 en 120 van het Wetboek der Registratierechten.

g)Alle kosten, rechten en erelonen met betrekking tot onderhavige fusie, zijn ten laste van de overnemende vennootschap.

Beschrijving van de vermogenstoestand van de wijziging in de vermogens-toestand vast te stellen ingevolge de fusie en dit op basis van de jaarreke-ning afgesloten op 31 december 2013.

De vergadering verzoekt mij, notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap "HENDRICKX FINANCIALS" op de ovememende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HENDRIMMO" vast te stellen. De vergadering baseert zich voor wat betreft de omschrijving van het overgegane vermogen en de impact hiervan op het vermogen van de cvememende vennootschap op de aangehechte balans per 31 december 2013 voor HENDRICKX FINANCIALS en HENDRICKX VERZEKERINGEN, welke aan deze akte zal worden gehecht om er samen mee te worden geregistreerd.

De overgang van voornoemd vermogen van de overgenomen vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, het recht op de handelsbenaming van de overgenomen vennootschap, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom aile immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming verbonden met haar handelszaak.

Tevens omvat de vemiogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang ten algemene titel, aile lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met eventuele aangestelden en jegens haar eigen organen en venno-ten, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met aile rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van onderhavig fusiebe-sluit om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennoot-schap aangegane verbintenissen blijven onverkort behouden,

Aan de vennoten een balans werd voorgelegd per 30 juni 2014 en dit ter informatie-ve

De vergadering besluit dat tengevolge van hetgeen voorafgaat de fusie door overneming tussen de naamloze vennootschap "HENDRICKX FINANCIALS" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HENDRIMMO" wordt verwezenlijkt evenwel onder de opschortende voorwaardé van goedkeuring van de fusie door de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HENDRIMMO".

DERDE BESLUIT,

De vergadering besluit dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap van de eerstvolgende jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/08/2014 : TU059737
18/12/2013 : TU059737
25/06/2013 : TU059737
25/02/2013 : TU059737
20/11/2012 : TU059737
08/10/2012 : TU059737
14/06/2012 : TU059737
21/06/2011 : TU059737
24/03/2010 : TU059737
14/08/2009 : TU059737
18/06/2009 : TU059737
02/07/2008 : TU059737
29/01/2008 : TU059737
21/12/2007 : TU059737
19/06/2007 : TU059737
28/09/2005 : TU059737
01/07/2005 : TU059737
15/02/2005 : TU059737
13/12/2004 : TU059737
03/09/2004 : TU059737
18/06/2004 : TU059737
27/02/2004 : TU059737
02/09/2003 : TU059737
25/07/2003 : TU059737
16/09/2002 : TU059737
26/04/2002 : TU059737
26/04/2002 : TU059737
25/01/2001 : TU059737
09/07/1999 : TU059737
01/01/1989 : TU59737
26/04/1988 : TU59737

Coordonnées
HENDRICKX FINANCIALS

Adresse
TRAMWISSEL 5 2360 OUD-TURNHOUT

Code postal : 2360
Localité : OUD-TURNHOUT
Commune : OUD-TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande