HENDRICKX OUD-TURNHOUT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HENDRICKX OUD-TURNHOUT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 420.548.052

Publication

14/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 08.06.2012 12159-0194-016
13/04/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie v" `ná+ tb. R G E L E G D

111fl 1 U I II fl1111 1111 111 U IflhII

*12073352*

Vo behc

aan

Se1E Staal

0 2 APR, 2012

KOOPHAN DEL TURNHOUT

De griffier

G riïfIe

Ondernemingsnr : 0420.548.052

Benaming

(voluit) : HENDRICKX OUD-TURNHOUT

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : 2360 Oud-Turnhout, Tramwissel 5-6

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Geruisloze fusie

Uittreksel afgeleverd vôôr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te. Turnhout.

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Vanberghen te Oud-Turnhout op zevenentwintig maart, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten der naamloze, vennootschap "HENDRICKX OUD-TURNHOUT', te 2360 Oud-Turnhout, Tramwissel 5-6, met: ondememingsnummer 0420,548,052 RPR Turnhout, met éénparigheid van stemmen heeft besloten:

EERSTE BESLUIT,

De vergadering erkent kennis genomen te hebben van de in de agenda vermelde stukken, te weten:

a)het fusievoorstel, dat in toepassing van artikel 719 van het Wetboek Vennoot-schappen ter beschikking;

gesteld werd van de enige aandeelhouder en door hem kosteloos verkrijgbaar was, b)de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van de overnemende en de overgenomen vennootschap,

alsmede de verslagen van de raad van bestuur over de laatste drie boekjaren.

De vergadering erkent bovendien kennis genomen te hebben van alle nodige of nuttige aanvullende: informatie nopens de voorgenomen verrichtingen, De vergade-ring erkent tevens sedert minstens één maand voor huidige vergadering in de mogelijkheid gesteld geweest te zijn kennis te nemen van de overige in artikel 720§ 2 van het Wetboek Vennootschappen vermelde documenten, en dienaangaande geen verdere informatie te verlangen.

Met eenparigheid van stemmen wordt de voorzitter ontslagen van het voorlezen van het fusievoorstel en de verslagen vermeld in de agenda.

TWEEDE BESLUIT

e) Fusie door overneming door naamloze vennootschap "HENDRICKX VERZEKERINGEN" en vermogensovergang.

De vergadering keurt vervolgens het voormeld fusievoorstel goed en besluit de vennootschap te ontbinden zonder vereffening met ingang van heden.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap "HENDRICKX VERZEKERINGEN", met zetel te 2300 Turnhout, Herentalsstraat 20, hierna genoemd "de overnemende vennootschap" de naamloze vennootschap "HENDRICKX OUD-TURNHOUT', met zetel te 2360, Oud-Turnhout, Tramwissel 5-6, hierna genoemd "de overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie: overneemt,

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

b) Verklaringen en algemene voorwaarden van de overneming van het vermogen van de naamloze vennootschap 1-IENDRICKX OUD TURNHOUT" door de naamloze vennootschap "HENDR1CKX, VERZEKERINGEN".

Boekhoudkundige datum.

Het volledig maatschappelijk vermogen van de overgenomen vennootschap niets uitgezonderd noch? voorbehouden, wordt volgens de balanswaarde van dit vermogen zoals weergegeven in de jaarrekening per 31 december 2011, overgenomen door de overnemende vennootschap.

Alle verrichtingen met betrekking tot de overgenomen activa- en passivabestandde-len verwezenlijkt sedert 1 januari 2012 zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

Bevoorrechte aandelen of effecten.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

Belgisch

Staatsblad

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

V ANBFq

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Bijzondere voordelen voor bestuurders.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorga-nen van de fuserende vennootschappen.

c) Beschrijving van de vermogenstoestand van de wijziging in de vermo-genstoestand vast te stellen ingevolge de fusie en dit op basis van de jaarrekening afgesloten op 31 december 2011,

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgeno-men vennootschap goed. De overgang van het geheel vermogen van de overgeno-men vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, entof het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken, haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten "ut singuli", enz.). Wat de voor-waarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de be-schrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaar-den waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

-alle intellectuele rechten omvattende onder meer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de zaakvoerder van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegen-werpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennoctschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gestoten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens jaar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet vervuld worden dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en beschei-den die wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard. De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennoot-schap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap van de eerstvolgende jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting voor de in functie zijnde bestuurders voor de opdracht uitgeoefend gedurende de periode vanaf 31 december 2011, tot op de dag van de verwezenlijking van de fusie.

De vergadering stelt vast dat in het kader van de opmaak van deze jaarrekening artikel 727 van het Wetboek Vennootschappen dient te worden nageleefd.

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit de bestuurders van de overnemende vennootschap te machtigen en hen alle bevoegdheden te verlenen met het oog op de verwezenlijking en de uitvoering van voorgaand fusiebesluit. VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit dat alle voorgaande besluiten genomen zijn onder de uitdrukkelijk opschortende voorwaarde van het aanvaarden van het fusievoorstel door de overnemende vennootschap.

ZESDE BESLUIT.

De vergadering besluit volmacht met machtiging tot indeplaatsstelling te verlenen aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap "Els Schenkels & co" met maatschappelijke zetel te 2360 Oud-Turnhout, Tramwissel 5-6, vertegenwoordigd door een medewerker, teneinde alle formaliteiten met de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, de diverse belasting-administraties, waaronder de BTW-administratie en de sociale administraties te regelen, alsook teneinde alle formaliteiten tot het bekomen of voorleggen van alle getuigschriften te volbrengen, dit alles naar aanleiding van onderhavige statutenwijziging, alsook naar aanleiding van wijzigingen zich terzake voordoende in de toekomst.

Voor ontledend uittreksel, dienstig ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, Tegelijk hiermee rgelegd: expeditie der akte.

n Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

°tarls -

27/02/2012
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te ma en kopie na neerlegging ter griffie angel GELEGD

RECHTBANK VAN

Vo beha

aan

Belg Staat.

ON1TEUR 3EL 31 JAN, 2012

i S -02- :012

ISCH STA/TSOLAD

KOOPHANDEL. TURNHOUT De griffier,

Griffie

IINI1It1I1WIIV1NNW

Q Uo. or-L.

Ondernemingsnr Benaming

(vela): HENDRICKX OUD-TURNHOUT

Rechtsvorm : NV

Zetel : Tramwissel 5-6, 2360 Oud-Turnhout

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2012 - Annexes du Moniteur belge Neerlegging van het fusievoorstel tussen de naamloze vennootschap HENDRICKX VERZEKERINGEN gevestigd te 2300 TURNHOUT, Herentatsstraat 20, ondernemingsnummer 0431.765.212 RPR Turnhout, overnemende vennootschap en de naamloze vennootschap HENDRICKX OUD-TURNHOUT, gevestigd te 2360 OUD TURNHOUT, Tramwissel 5-6, ondernemingsnummer 0420.548.052, RPR Turnhout, overgenomen vennootschap.

Dries Hendrickx, gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz van Luth B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

12/10/2011
ÿþMud 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad_bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akt= N E E R G E L E G D

GRIFFIE RFCHT-ANK VAN

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

3 0 SEP. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

MI

" 11153916*

~ J

Ondernemingsnr : 0420.548.052

Benaming

(voluit) : HENDRICKX OUD-TURNHOUT

Rechtsvorm : NV

Zetel : Tramwissel 5-6, 2360 Oud-Turnhout

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Op de vergadering van 1 september 2011, wordt het ontslag bevestigd van de volgende zaakvoerders, met ingang vanaf heden:

- Herman Verbruggen, Brandhoefstraat nr. 77 te 2300 Turnhout

- B&V Management BVBA, Brandhoefstraat nr. 77 te 2300 Turnhout, met als vaste vertegenwoordiger de

heer Verbruggen Herman.

Tot bijkomende zaakvoerder van de vennootschap wordt aangesteld per 01/09/2011 voor onbepaalde duur:

-de vennootschap Faro Investments BVBA, met als vaste vertegenwoordiger de heer Dries Hendrickx, die het mandaat aanvaardt.

Hendrickx Dries

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 16.06.2011 11168-0267-016
24/03/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.02.2010, NGL 18.03.2010 10069-0314-016
16/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 11.06.2009 09220-0251-016
02/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 23.06.2008 08307-0259-016
21/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 14.06.2007 07227-0263-016
28/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.05.2006, NGL 26.06.2006 06321-1139-016
13/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 27.05.2005, NGL 10.06.2005 05240-0968-015
15/02/2005 : TU046437
14/01/2005 : TU046437
30/07/2004 : TU046437
31/07/2003 : TU046437
13/08/2002 : TU046437
10/08/2002 : TU046437
06/08/1999 : TU046437
09/07/1996 : TU46437
01/08/1990 : TU46437
01/01/1988 : TU46437

Coordonnées
HENDRICKX OUD-TURNHOUT

Adresse
TRAMWISSEL 5-6 2360 OUD-TURNHOUT

Code postal : 2360
Localité : OUD-TURNHOUT
Commune : OUD-TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande