HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT

Divers


Dénomination : HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 471.780.878

Publication

26/06/2014 : AN339158
24/06/2013 : AN339158
29/06/2012 : AN339158
14/06/2011 : AN339158
02/07/2009 : AN339158
16/06/2008 : AN339158
02/06/2015 : AN339158
02/07/2007 : AN339158
21/06/2005 : AN339158
23/07/2015
ÿþ1

mod 11.1

ri-e,,diq In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2152098.1 na neerlegging ter"griffie van de akte

.f

i ui

0471.780.878

HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Leopold III-lei 3

2650 Edegem

: FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN ÉÉN HAND - OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort)

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte

WIJZIGING DOEL - ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER - DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN - AANPASSING STATUTEN AAN VIGERENDE WETGEVING - VASTSTELLING NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel; te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

s Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse,'

notaris te Antwerpen, op 3 juli 2015, blijkt het volgende:

1. De vergadering besloot tot de fusie door vereniging van alle aandelen in één hand (hierna de "Fusie") van: de gewone commanditaire vennootschap in vereffening "l4EM", of voluit "Institute for Executive Management, rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Antwerpen 0478.042.625, niet zetel te 2650 Edegem, Leopold III-lei: 3 (hierna de "Overgenomen Vennootschap"), door de coöperatieve vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid "HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT', rechtspersonenregister Antwerpen: afdeling Antwerpen 0471.780.878, met zetel te 2650 Edegem, Leopold 111-lei 3 (hierna de "Overnemende: Vennootschap"), door de overgang van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de Overgenomen Vennootschap naar de Overnemende Vennootschap overeenkomstig het fusievoorstel de datoi, 12 mei 2015 (hierna het "Fusievoorstel") op 21 mei 2015 neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank;" van koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen in de respectieve vennootschapsdossiers van de Fuserende;' Vennootschappen.

Vanuit boekhoudkundig oogpunt, werden al de handelingen van de Overgenomen Vennootschap gesteld=e vanaf 1 januari 2015 om 00.00 uur, derhalve met boekhoudkundige retroactiviteit, geacht te zijn verricht voor;; rekening en risico van de Ovememende Vennootschap,

2. Het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap, id est het volledige actief en passief,; vermogen, is overgegaan naar de Ovememende Vennootschap onder algemene titel, met aile rechten en verplichtingen, niets voorbehouden noch uitgezonderd.

3. Na voorafgaandelijke kennisname van het verslag van de bestuurder met staat van activa en passiva per;; is datum 30 april 2015, werd het doel van de vennootschap gewijzigd, zodat artikel 3 van de statuten werd:. gewijzigd en voortaan als volgt luidt:

"Artikel 3: Doei

De vennootschap heeft ais doel:

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling vans; elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland alle prestaties te verrichten ss rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

-Het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, technische en consultatieve bijstands; aan ondernemingen, overheidsinstanties en natuurlijke personen, en het uitvoeren van alle hiertoe strekkende:= handelstransacties verrichtingen en dit zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van dei; bedoelde personen en ondernemingen te hebben.

-Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op!', : management en consultancy in de meest ruime betekenis van het woord, omvattend - doch geenszins beperkt;;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 19.1

tot het uitvoeren van alle studies en onderzoeken alsmede het verlenen van alle adviezen en alle bijstand'

inzake het geheel of enig deelaspect van bestuur, de directie, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen zonder onderscheid.

-Het optreden als studie-, organisatie-, raadgevend en beherend bureau inzake zowel de in onderhavig artikel vermelde aangelegenheden, als inzake financiële, handels-, of sociale aangelegenheden, zowel ten behoeve van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, openbare besturen, verenigingen en particulieren.

-Het nemen van participaties in ondernemingen, al dan niet Belgische, in aile sectoren van de industrie, handel of diensten. Dit omvat ondermeer kapitaalverschaffing aan bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen en ook investeringen in toekomstgerichte projecten met hogere risicograad. De vennootschap kan de participaties verwerven door aankoop of enige andere rechtsgeldige wijze van verwerving, Zij kan haar participaties beheren, valoriseren en ten gelde maken.

-Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschap. Zij mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of die verwant zijn met haar aandeelhouders of bestuurders. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert of onrechtstreeks belang bij heeft, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coordineren,

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, het borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin, het dekken van risico's voortspruitend uit schommelingen van de wisselkoersen en intrestvoeten, kortom: het verrichten van alle handels- en financiële operaties behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan de houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap alle leningen, van gelijk welke vorm (onder andere onder vorm van converteerbare obligatieleningen) en voor gelijk welke duur toestaan aan de vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of persoonlijke of zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen.

-Het oordeelkundig uitbreiden van haar roerend en onroerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van alle beschikbare middelen, zowel roerende ais onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, het aankopen van obligaties of kasbons, en dergelijke, en het beheer van deze roerende waarden.

-Projectontwikkeling en handel in onroerende goederen voor eigen rekening;

-het aankopen, het verkopen, het bouwen, doen bouwen, het doen verbouwen, het huren, het verhuren, de leasing, het beheren, het inrichten en het uitbaten van onroerende goederen; het aankopen, verkopen en verkavelen van gronden;

-inrichten van alle gebouwde en ongebouwde onroerende goederen en de uitbating ervan en de onderneming voor het beheer van eigen onroerend patrimonium, doch slechts voor de handelingen waarvoor geen voorafgaande vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen voor vereist is.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, alles in de meest ruime zijn van het woord?

4. De regeling inzake zegellegging werd geschrapt.

5. De regeling inzake overdracht en overgang van aandelen (met inbegrip regeling inzake prijsbepaling) werd gewijzigd.

6. De regeling inzake externe vertegenwoordiging werd gewijzigd zodat artikel 18 van de statuten werd gewijzigd en voortaan ais volgt luidt:

"Artikel 18: Externe vertegenwoordiging

Iedere bestuurder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende bestuurders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuursorgaan dat overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden aanstellen voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht."

7. Een regeling inzake datum jaarvergadering indien op een zondag of wettelijke feestdag werd toegevoegd zodat de eerste alinea van artikel 27 voortaan als volgt luidt: "De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de vierde vrijdag van de maand mei om twintig uur (20u); indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur."

8. Een regeling inzake toelatingsvoorwaarden en voorwaarden uitoefening stemrecht in algemene vergaderingen werd toegevoegd en luidt als volgt: "Er zijn geen voorwaarden voor toelating tot de algemene vergaderingen noch voor de uitoefening van het stemrecht?

9.Een regeling inzake verdeling liquidatiesaldo werd toegevoegd zodat artikel 33 van de statuten voortaan ais volgt luidt:

"Artikel 33: verdeling liquidatiesaldo

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

4 #-._. t.Voor- mod 11.1

4. behouden aan het Belgisch Staatsblad

..)

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen."

10. Een nieuwe tekst der statuten werd vastgesteld welke voortaan als enige vigerende tekst van de statuten zal gelden.

11. De vergadering stelde vast dat ingevolge de Fusie de Overgenomen Vennootschap, tevens de enige Bestuurder van de Ovememende Vennootschap, is opgehouden te bestaan waardoor er een einde komt aan haar mandaat als bestuurder van de Ovememende Vennootschap, Bijgevolg wordt de gewone commanditaire vennootschap in vereffening "I4EM", voluit "lnstitute for Executive Management", rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Antwerpen 0478.042.625, met zetel te 2650 Edegem, Leopold III-lei 3, met als vaste vertegenwoordiger de heer HENDRICKX Frank, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 14 februari 1972, wonende te 2650 Edegem, Leopold Ill-lei 3, eervol ontslagen.

De vergadering stelde vervolgens het aantal bestuurders vast op een (1) en tot deze functie wordt voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, benoemd: de heer HENDRICKX Frank, voornoemd.

12. Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KONSILANTO", rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen 0404.876.020, met zetel te Mortsel, Mechelsesteenweg 131-135 bus 1, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van onderhavige fusieoperatie als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van de raad van bestuur of de algemene vergadering van de Vennootschap, alsook een bijzondere volmacht om de Vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W ",

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift akte

- staat passiva en activa

- verslag bestuurder





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2004 : AN339158
18/11/2003 : AN339158
24/06/2003 : AN339158
06/09/2002 : AN339158
06/08/2002 : AN339158
25/07/2002 : AN339158
10/05/2000 : ANA063722

Coordonnées
HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT

Adresse
2650 Edegem

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande