HENDRICKX VERZEKERINGEN & SCHADE, AFGEKORT : HENDRICKX V&S

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HENDRICKX VERZEKERINGEN & SCHADE, AFGEKORT : HENDRICKX V&S
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.241.206

Publication

09/05/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te ...en kopie na neerlegging ter griffie y Neerget-gd ter griffie van de

Voot 1111111

behouc *14096594*

aan h

Belgis

Staatsti





RECHTBANK

2 8 APR. 2O11t

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

De Griffier

Griffie

Ondernemingsnr : 0475.247.206 Se

Benaming

(voluit) : H DRIÇKX ~/L te Le,L.GGt/

(verkort) : ~k. 4 1 L' ~Y - ( ç

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Herentalsstraat 20, 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte r Fusievoorstel

Op 22 april tweeduizend veertien is overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen door het bestuursorgaan van de Naamloze Vennootschap "NVHENDRICKX" en het bestuursorgaan van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HENDRICKX V&S", in gemeen overleg, het voorstel van fusie door overneming opgesteld, waarvan hierna de tekst volgt:

De deelnemers aan de voorgestelde fusie zijn:

I. De Naamloze Vennootschap "NVHENDRICKX", waarvan de zetel gevestigd is te 2300 Turnhout, Herentalsstraat 20, met een kapitaal van drieënnegentigduizend vijfhonderd en vijftig euro (t 93.550,00), vertegenwoordigd door vierhonderd en zestien (416) kapitaalaandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Opgericht bij akte verleden voor notaris André Nijs, notaris te Turnhout op zeven augustus negentienhonderd zevenentachtig, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 5 september daarna, onder het nummer 870905-16, en waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst bij akte verleden voor notaris Deflander & Vanberghen te Oud-Turnhout, op 27 december tweeduizenddertien, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 14 januari daarna, onder het nummer 20130114-0008295.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0431.765.212 en gekend bij de B.T.W.-

administratie onder het nummer BE 0431.765.212, gerechtelijk arrondissement Turnhout.

De vennootschap zal de bij de fusie betrokken Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HENDRICKX V & S", hierna genoemd, overnemen en wordt hierna genoemd de "OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP".

Het bestuur van de overnemende vennootschap Is samengesteld als volgt:

Hendrimmo BVBA, gevestigd te 2300 Turnhout, Patersstraat 59,

ondernemingsnummer 0449.183.343 RPR Turnhout, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Dries

Hendrickx, benoemd op 27 maart 2012 tot 30 juni 2017;

- Brijs Consultancy Comm, V, gevestigd te 2380 Ravels, Klein Ravels 72, ondernemingsnummer 0837.578.865 RPR Turnhout, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Jef Brijs, benoemd op 10 september 2012 tot 30 juni 2017;

-B& V Management BVBA, gevestigd te 2300 Turnhout, Brandhoefstraat 77, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Herman Verbruggen, benoemd op 10 september 2012 tot 30 juni 2017,

Hendrickx V & S, gevestigd te 2300 Turnhout, Herentalsstraat 20, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Dries Hendrickx, benoemd op 1 juli 2011.

II. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HENDRICKX V & S", waarvan de zetel gevestigd is te 2300 Turnhout, Herentalsstraat 20, met een kapitaal van honderd en één duizend vierhonderd euro (¬ 101.400,00), vertegenwoordigd door tienduizend en honderd veertig (10,140) kapitaalaandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "ASSURKEMPEN", bij akte verleden voor notaris Jan Van Roosbroeck te Beerse op zevenentwintig juni tweeduizend en één, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 19 juli daarna, onder het nummer 20010719/957 en waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst bij akte verleden voor notaris Kristel Deflander te Oud-Turnhout, op 28 december tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 23 januari daarna, onder het nummer 20120123-0021164.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0475.241.206 en gekend bij de B.T.W.-administratie onder het nummer BE 0475.241.206, gerechtelijk arrondissement Turnhout.

De vennootschap zal door de Naamloze Vennootschap "NVHENDRICKX", voornoemd, overgenomen worden, en wordt hierna genoemd de "OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP" of "OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP".

Het bestuur van de over te nemen vennootschap is samengesteld ais volgt:

-De heer Dries Hendrickx, wonende Rue de Luxembourg 31-A, L-8140 Bridel Luxemburg, niet-statutair

zaakvoerder;

UITEENZETTING

Partijen verklaren dat het bestuur van de Naamloze Vennootschap "NVHENDRICKX" en het bestuur van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HENDRICKX V & S" op 31 maart tweeduizend veertien beslist hebben tot het aanvatten en het uitwerken van een fusievoorstel dat zij aan hun respectievelijke algemene vergaderingen zullen voorleggen en dat ertoe strekt dat, met toepassing van de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen van de over te nemen vennootschap, als gevolg van haar ontbinding zonder vereffening, overgaan op de overnemende vennootschap

Bijgevolg verbindt het bestuur van de Naamloze Vennootschap "NVHENDRICKX" en het bestuur van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HENDRICKX V & S" zich ertoe te doen wat in hun macht ligt om tussen de voornoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de hierna gemelde voorwaarden, en leggen zij bij deze het FUSIEVOORSTEL vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van de aandeelhouders van deze beide vennootschappen.

Het bestuur erkent in dit kader op de hoogte te zijn van de hiernavolgende bepalingen:

1. de bijzondere aansprakelijkheid van de bestuurders van de over te nemen vennootschap ten aanzien van elke vennoot, voor alle schade geleden ten gevolge van een bij de voorbereiding of de totstandkoming van de fusie begane fout overeenkomstig artikel 687 van het Wetboek van vennootschappen;

2. de wettelijke verplichting van de beide aan de fusie deelnemende vennootschappen om het fusievoorstel minstens zes (6) weken voorafgaand aan de algemene vergadering, die over de fusie moet besluiten, neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Aangezien de overnemende vennootschap op dit ogenblik reeds houdster is van alle aandelen van de over te nemen vennootschap zal de fusie uitgevoerd worden volgens de vereenvoudigde procedure, de geruisloze fusie, zoals omschreven in artikel 676 en artikel 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De overgang van het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HENDRICKX V & S" wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging in de vennootschap "NVHENDRICKX" en zonder omwisseling van aandelen en dit op basis van een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 december 2013. Het globale vermogen zal geen wijziging ondergaan naar aanleiding van de fusie.

Aldus wordt het volgende voorgesteld:

A. DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN

1. De overnemende vennootschap:

Rechtsvorm; Naamloze Vennootschap

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Naam: NVHENDRICKX

Zetel: Herentalsstraat 20  2300 Turnhout

"De vennootschap heeft tot doel:

-De bemiddelingen het tot stand brengen van contracten tussen diverse verzekeringsmaatschappijen en diverse klanten, alsmede het bemiddelen bij het tot stand brengen van contracten tussen financierings-, leasings- en leningsmaatschappijen en diverse klanten, evenals bemiddelen bij spaartransacties.

-Het optreden als makelaar en/of agent en/of vertegenwoordiger en/of volmachtdrager van verzekerings-, financierings-, leasings- en leningsmaatschappijen,

-Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren, verhuren, doen bouwen of verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen, eveneens alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin.

-Als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren van bouwvoltooiingswerken door onderaannemers.

-De uitbating van een boekhoudbureau, evenals een studie-, organisatie, en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, fiscale- en sociale aangelegenheden.

-De vennootschap kan alle handels-, financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die de verwezenlijking van het maatschappelijk voorwerp rechtstreeks of onrechtstreeks in de hand werken. Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant, verknocht of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of haar aval

verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig.

2. De over te nemen vennootschap;

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Naam: HENDRICKX V & S

Zetel: Herentalsstraat 20, 2300 Turnhout

Doel:

"De vennootschap heeft tot doel;

- de activiteiten van verzekeringsmakelaar en verzekeringsagent, voor alle soorten verzekeringen; schade-en risico-expertise; het taxeren van onroerende goederen binnen de grenzen van het verzekeringswezen en regeling pensioenfondsen;

- handel en makelaar in onroerende goederen; bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed; schatten en evalueren van onroerende goederen;

- het beheer van residentiële onroerende goederen; het verlenen, in opdracht van de eigenaar of de medeeigenaars, van alle diensten die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen waarvan het beheer wordt waargenomen; optreden als syndicus;

- projectontwikkeling voor woningbouw, zowel nieuwbouw als renovatie, en appartementsgebouwen. De vennootschap zal in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zouden zijn het bereiken hiervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

B. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het gehele vermogen - zowel rechten als verplichtingen - van de over te nemen vennootschap, gaat over naar de overnemende vennootschap op basis van de balans per eenendertig december tweeduizend dertien, en alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschap worden vanaf één januari tweeduizend veertien geacht te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap,

C. TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP - BEZOLDIGINGEN EN VOORDELEN

De vennoten van de over te nemen vennootschap hebben geen bijzondere rechten. In de over te nemen vennootschap zijn er geen andere effecten uitgegeven dan kapitaalaandelen. Bijgevolg dienen er geen bijzondere rechten door de overnemende vennootschap toegekend te worden aan de vennoten van de over te nemen vennootschap.

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

D.WIJZIGING STATUTEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Naast de door de fusie gerealiseerde kapitaalverhoging, dienen volgende wijzigingen van de statuten van de

overnemende vennootschap worden opgenomen.

Het lopende boekjaar wordt verlengd tot dertig november tweeduizend en vijftien, 30/11/2015.

Het bestuur van de overnemende vennootschap wordt gewijzigd voor het volgende;

- ontslag van de vennootschap B & V Management BVBA, gevestigd te 2300 Turnhout,

Brandhoefstraat 77, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Herman Verbruggen.

E,FISCALE VERKLARINGEN

De vergadering verklaart dat de fusieverrichting zal gebeuren bij toepassing van artikel 211 van het Wetboek der inkomstenbelastingen, en derhalve een niet-belaste verrichting zal uitmaken.

De eigendomsovergang van de algemeenheid van goederen van de over te nemen vennootschap zal beantwoorden aan de vereisten gesteld in artikel 11 van het Wetboek houdende de Belasting over de Toegevoegde Waarde. Met betrekking tot de levering van diensten, is de vrijstelling voorzien bij de derde paragraaf van artikel 18 van het voornoemde Wetboek van toepassing,

Met het oog op de heffing der registratierechten bevestigt de vergadering dat de fusieverachting zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten om te worden vrijgesteld van de heffing van het evenredig registratierecht op inbrengen.

De over te nemen vennootschap is geen eigenaar van onroerende goederen gelegen in het Vlaams Gewest noch bezit zij enige zakelijke of persoonlijke rechten op onroerende goederen bijgevolg zal het fusievoorstel niet als een overeenkomst betreffende de overdracht van gronden worden beschouwd in het kader van het Bodemsaneri ngs decreet.

SLOTVERKLARINGEN

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zal het bestuursorgaan van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan de respectievelijke aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze zoals voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. Dit vertrouwelijke karakter mag niet worden geschonden.

indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle in origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichtingen

gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel

Bij goedkeuring van de verrichting, worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de ondergetekenden of andere wettelijke vertegenwoordigers van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen en dit uiterlijk zes (6) weken voor de algemene vergaderingen die zich over de fusie moeten uitspreken.

Onderhavig document bevat negen (8) bladzijden.

Opgemaakt en getekend te Turnhout, op de zetel van de overnemende vennootschap, op tweeëntwintig april tweeduizend veertien, in vier exemplaren.

Voor-behoudép

aan het

Belgisch Staatsblad

Elk bestuursorgaan erkent twee (2) door of namens enerzijds de bestuurder van de overnemende vennootschap en anderzijds de bestuurder van de over te nemen vennootschap getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er telkens één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het andere om te worden bewaard op de zetel van de respectievelijke vennootschappen.

De bestuurders van NVHENDRICKX NV:

De zaakvoerder van HENDRICKX V & S BVBA:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

16/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.03.2014, NGL 03.04.2014 14089-0080-014
16/07/2014
ÿþVoor-behoude aan hef Belgisc Staatsbl

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerIegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

07 JULI 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT araPSr

Ondememingsnr Benaming

(voluit)

(verkort) 0475.241.206

HENDRICKX VERZEKERINGEN St SCHADE HENDRICKX VetS

Rechtsvorm: BVBA

Zetel 2300 Turnhout, Herentalsstraat 20

(volledig adres)

Onderwerp akte: Geruisloze fusie

Uittreksel afgeleverd vôôr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Turnhout.

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Vanberghen te Oud-Turnhout op twintig juni tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten der besloten vennootschap met beperkte aansprake-lijkheid "HENDRICKX VERZEKERINGEN & SCHADE", afgekort "HENDRICKX V&S", te 2300 Turnhout, Herentalsstraat 20, met ondememingsnummer 0475.241,206 RPR Antwerpen, afdeling Turnhoutbuitengewone algemene, met éénparigheld van stemmen heeft besloten:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering erkent kennis genomen te hebben van de in de agenda vermelde stukken, te weten:

a)het fusievoorstel, dat in toepassing van artikel 719 van het Wetboek Vennoot-schappen ter beschikking gesteld werd van de enige vennoot en door hem koste-loos verkrijgbaar was.

b)cie jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van de overnemende en de overgenomen vennootschap, alsmede de verslagen van de bestuursorganen over de laatste drie boekjaren.

De vergadering erkent bovendien kennis genomen te hebben van aile nodige of nuttige aanvullende informatie nopens de voorgenomen verrichtingen. De vergade-ring erkent tevens sedert minstens één maand voor huidige vergadering in de mogelijkheid gesteld geweest te zijn kennis te nemen van de overige in artikel 720 § 2 van het Wetboek Vennootschappen vermelde documenten, en dienaangaande geen verdere informatie te verlangen.

Met eenparigheid van stemmen wordt de voorzitter ontslagen van het voorlezen van het fusievoorstel en de verslagen vermeld in de agenda.

TWEEDE BESLUIT.

a) Fusie door overneming door naamloze vennootschap "NVHENDRICKX" en vermogensovergang.

De vergadering keurt vervolgens het voormeld fusievoorstel goed en besluit de vennootschap te ontbinden zonder vereffening met ingang van heden.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap "NVHENDRICKX", met zetel te 2300 Turnhout, Herentals-straat 20, hierna genoemd "de overnemende vennootschap" de besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid "HENDRICKX VERZEKERINGEN & SCHADE", met zetel te 2300 Turnhout, Herentalsstraat 20, hierna genoemd "de overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennoot-schap ontbonden zonder vereffening

b) Verklaringen en algemene voorwaarden van de overneming van het vermogen van de besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HENDRICKX VERZEKERINGEN & SCHADE" door de: naamloze vennootschap "NVHENDRICKX".

Boekhoudkundige datum.

Het volledig maatschappelijk vermogen van de overgenomen vennootschap niets uitgezonderd noch, voorbehouden, wordt volgens de balanswaarde van dit vermogen zoals weergegeven in de jaarrekening per 31, december 2013, overgenomen door de overnemende vennootschap.

Aile verrichtingen met betrekking tot de overgenomen activa- en passivabestandde-len verwezenlijkt sedert 1 januari 2014 zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

Bevoorrechte aandelen of effecten.

_  ... ....... _ ..... 

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

-41

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

........... ..... ........ .....

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Bijzondere voordelen voor bestuursorganen.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorga-nen van de fuserende vennootschappen.

c) Beschrijving van de vermogenstoestand van de wijziging in de vermogens-toestand vast te stellen ingevolge de fusie en dit op basis van de jaarreke-ning afgesloten op 31 december 2013.

De vergadering keurt de eigendornsovergang van het vermogen van de overgeno-men vennootschap goed. De overgang van het geheel vermogen van de overgeno-men vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten niet de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overge-nomen vennootschap te gebruiken, haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsor-ganisatie, haar boekhouding, kortom:alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

Dalle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten "ut singuli", enz.). Wat de voor-waarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De verga-dering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrij-ving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

Dalle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

Dalle intellectuele rechten omvattende onder meer: aile tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficies is

Dwat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegen-werpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werk-nemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens jaar eigen organen en vennoten, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met aile rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet vervuld worden dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende aile boeken en beschei-den die wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennoot-schap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

DERDE BESLUIT.

De vergadering besluit dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap van de eerstvolgende jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting voor de in functie zijnde zaakvoerder voor de opdracht uitgeoefend gedurende de periode vanaf 31 december 2013, tot op de dag van de verwezenlijking van de fusie.

De vergadering stelt vast dat in het kader van de opmaak van deze jaarrekening artikel 727 van het Wetboek Vennootschappen dient te worden nageleefd,

VIERDE BESLUIT.

De vergadering besluit de bestuurders van de overnemende vennootschap te machtigen en hen alle bevoegdheden te verlenen met het oog op de verwezenlijking en de uitvoering van voorgaand fusiebesluit. VIJFDE BESLUIT,

De vergadering besluit dat alle voorgaande besluiten genomen zijn onder de uitdrukkelijk opschortende voorwaarde van het aanvaarden van het fusievcorstel door de overnemende vennootschap,

ZESDE BESLUIT,

De vergadering besluit volmacht met machtiging tot indeplaatsstelling te verlenen aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap "Els Schenkels & cc" met maatschappelijke zetel te 2360 Oud-Tumhout, Tramwissel 5-6, vertegenwoordigd door een medewerker, teneinde aile formaliteiten met de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, de diverse belastingad-ministraties, waaronder de BTW-administratie en de sociale administraties te regelen, alsook teneinde alle formaliteiten tot het bekomen of voorleggen van alle getuigschriften te volbrengen, dit alles naar aanleiding van onderhavige statutenwijziging, alsook naar aanleiding van wijzigingen zich terzake voordoende in de toe-komst.

.rjrjrà Voor ontledend uittreksel, dienstig ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Tegelijk hiermee

,!rgelegd: expeditie der akte.

t st.e van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) 27-Leyee

, bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 20.06.2013 13196-0083-015
06/03/2013
ÿþ--------------

Ondernemingsnr : 0475.241.206

"

Benaming

(voluit) : H~E1NDRIC}OÇ. ~/Z..tekt î'v  aJ Seita-tDc

(verkort) : 1J--e J Qt C (LIí Ueit.S

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Herentalsstraat 20 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER

Op de buitengewone Algemene Vergadering van 18 februari 2013, wordt het ontslag bevestigd van

volgende bestuurder met ingang vanaf heden:

Brijs Consultancy CV, Klein Ravels 72 te 2380 Ravels, vertegenwoordigd door de heer Brijs Jef.

Hendrickx Dries

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

TURNHOUT

De Griffïeiffie

Mod word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van cjç akte

Neer. ele RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 5 FEB. 2013

*1303852

uIII

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

14/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 08.06.2012 12159-0203-016
23/01/2012
ÿþMod 2.p

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van _

"

I I I Iij IIU II JI J II III

wiaoziisa*

iu

"

~!= P;f=:CE-frP./ANt:i VAN

1 2 JAN. 2LQ

KOOPHANDEL TURNHOUT

" De griffier

Ondernemingsnr : 0475.241.206

Benaming : VANSWEEVELT VERZEKERINGEN

(voluit)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2300 Turnhout, Herentalsstraat 20

Onderwerp akte : BAV

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Kristel Deflander te Oud-Turnhout op achtentwintig december tweeduizend en elf, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders der besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANSWEEVELT VERZEKERINGEN", te 2300 Turnhout, Herentalsstraat 20, BTW-nummer BE 0475.241.206 RPR Turnhout, met éénparigheid van stemmen heeft besloten:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering besluit de benaming van de vennootschap te wijzigen in "HENDRICKX VERZEKERINGEN & SCHADE", afgekort "HENDRICKX V&S".

Artikel 1 van de statuten zal dientengevolge voortaan luiden als volgt:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam ""HENDRICKX VERZEKERINGEN & SCHADE" afgekort "HENDRICKX V&S"."

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering besluit artikel 1 van de statuten aan te passen aan voorgaande besluiten en ondergetekende notaris te machtigen over te gaan tot de coördinatie der statuten.

DERDE BESLUIT.

De vergadering besluit volmacht met machtiging tot indeplaatsstelling te verlenen aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap "Els Schenkels & co" met maatschappelijke zetel te 2360 Oud-Turnhout, Tramwissel 5-6, vertegenwoordigd door een medewerker, teneinde aile formaliteiten met. de verschillende economische, sociale en fiscale administraties te volbrengen, naar aanleiding van onderhavige akte.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, dienstig ter publicatie tot de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad. Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie der akte en gecoördineerde statuten.

r,~ .aatsto blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/10/2011
ÿþOndememingsnr : 0475.241.206

Benaming

(voluit) : VANSWEEVELT VERZEKERINGEN

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Graatakker 91, 2300 Turnhout

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Op de vergadering van 1 september 2011, wordt het ontslag bevestigd van de volgende zaakvoerder, met ingang vanaf heden:

- Brijs Jef, Klein Ravels 72, 2380 Ravels

Tot bijkomende zaakvoerder van de vennootschap worden aangesteld per 01/09/2011 voor onbepaalde duur:

- Brijs Consultancy Comm V., met als vaste vertegenwoordiger de heer Brijs Jef, die het mandaat aanvaardt.

Hendrickx Dries

Zaakvoerder

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de pktf E E R G E L E G D

GRIFFIE RECI ITf3VAN

, - --- --~

" ~

111111111111111111111 I

*11153917*

3 0 SEP, Mt

KOOPHANDEL TURNHOUT

Griffie De griffier

Voor-

behouden aan het Belgisch _

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/07/2011
ÿþI il I1 Ui lU 1l1 11 1Ii 111

" 111128691

be n

a

Bi

SIE





r

Mod 2,1

,n D

GRIF¢=I,,~...F"r" r:'_ ÿesl\itt VAN

11 -07- 2011

KOOPHANDEL TURNHOUTOOPHAND LTURNHOUT

Griffie De griffier

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,,r--:_-- - -



Ondernemingsar : 0475.241.206

Benaming

(voluit) : VANSWEEVELT VERZEKERINGEN

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Graatakker 91, 2300 Turnhout

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel en ontslag 1 benoeming

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge Verslag van de Buitengewone algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op 15/06/2011

Notulen van de Algemene Vergadering dd. 15.06.11

Ontslagen:

Op de Vergadering van 15.06.11 werd beslist dat :

- Mevrouw Liesbeth Vansweefelt en de heer David Vansweefelt ontslagen worden als bestuurder met éénparigheid van stemmen vanaf 15.08.11; Zij bekomen kwijting voor de uitoefening van hun mandaat tot heden op de eerstvolgende jaarvergadering.

Tot bijkomende bestuurder van de vennootschap wordt aangesteld per 15.06.11 voor onbepaalde duur:

- De heer Hendrickx Dries, Markt 2, 2470 Retie, die zijn mandaatsfunctie uitdrukkelijk heeft aanvaard.

Tevens wordt de maatschappelijke zetel verplaatst naar Herentalsstraat 20 te 2300 Turnhout, de verplaatsing wordt aanvaard en bevestigd met ingang vanaf heden.

Opgemaakt te Turnhout op 15.06.11

Dries Hendrickx

Bestuurder



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 31.05.2011 11127-0599-017
28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 24.06.2010 10207-0001-017
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 24.07.2009 09466-0380-017
19/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 18.08.2008 08566-0261-016
29/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.05.2006, NGL 28.06.2006 06330-0548-016
31/08/2005 : TU091638
02/06/2005 : TU091638
16/12/2004 : TU091638
06/07/2004 : TU091638
27/06/2003 : TU091638

Coordonnées
HENDRICKX VERZEKERINGEN & SCHADE, AFGEKORT …

Adresse
HERENTALSSTRAAT 20 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande