HER-CON CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HER-CON CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 887.673.823

Publication

26/06/2013
ÿþMod POF 11.1

,,; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griíiie van de

Rechtbank van 1 onhondel~teAntwerpen

p 7 NN UU

De Griffier

Griffie

IIU iiiult~ii

i

In

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0887.673.823

Benaming (voluit) : Her-Con Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel : Hensbergelei 64 - 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Sluiting vereffening

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone vergadering van 30/09/2012

Eerste besluit

De aandeelhouders verklaren te verzaken aan de wettelijke termijn van één maand gedurende dewelke hij overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen over een controle en- onderzoeksrecht beschikt betreffende de vereffeningsrekeningen en alle daarbij horende stavingsstukken.

Tweede besluit

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van het vereffeningsverslag, het verdelingsplan, de vereffeningsrekeningen en de daarbij horende stavingsstukken, zoals voorgelegd door de vereffenaar. De vergadering beslist eveneens de voorzitter te ontslaan tot het voorlezen van het akkoord-vonnis over het verdelingsplan afgeleverd door de rechtbank van koophandel te Antwerpen op 04/09/2012 overeenkomstig artikel 191 §1 van het Wetboek van Vennootschappen, De vergadering verklaart uitdrukkelijk kennis te hebben genomen van voormelde verslagen, en verklaart hierop geen opmerkingen te hebben.

Derde besluit

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve, het vereffeningsverslag, het

verdelingsplan, de vereffeningsrekeningen en in het algemeen aile vereffeningsverrichtingen goed te keuren.

Vierde besluit

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve kwijting te verlenen aan de vereffenaar voor de uitoefening van zijn mandaat.

Vijfde besluit

De vergadering beslist tot definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap. Vervolgens stelt de vergadering vast dat de BVBA 'Her-con Consulting' opgehouden heeft te bestaan.

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

iw

L grit, a - vervolg

Med PDF 11,1

Zesde besluit

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende een periode van 5 jaar zullen worden bewaard ten huize van de vereffenaar van de vennootschap, die zich met de bewaring ervan gelast. De vergadering stelt vast dat alle gelden en waarden van de vennootschap verdeeld werden zodat er niets dient te worden gedeponeerd bij de Deposito- en Consignatiekas,

Zevende besluit

De vergadering beslist Questa advocaten met zetel te Desguinlei 6, 2018 Antwerpen, vertegenwoordigd door de heer Dirk Beeckman en/of WRP International Tax Services BVBA met zetel te Desguinlei 6, 2018 Antwerpen, vertegenwoordigd door de heer Wim Roels, aan te stellen om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffie van de rechtbank van koophandel, het ondernemersloket en de administratie der directe belastingen, bij de administratie van de BTW teneinde alle vragen, inschrijvingen, wijzigingen en controle te vorderen, te antwoorden op vragen om inlichtingen, berichten van wijziging en bezwaarschriften op te stellen, te ondertekenen en in te dienen, besprekingen te voeren en akkoorden te sluiten.

Tegelijk neergelegd: origineel PV dd 30/09/2012 + copie akkoord rechtbank

Herman Van den Broeck

Vereffenaar

Voorbehouden aan het Belgisch StaatsbEad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/02/2012
ÿþ Mod 11.

~h} In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

r--

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

':;,:rgelegd fer griffie van de Rechtbank

ie Àn{"Ierpen. OP 2012

9 JAN.

Griffie

IlII llII 11111 1101 11hI Ill 0111 I1I 1111 I

*12028395"

I Ondernemingsar :0887.673.823

IBenaming (voluit) :Her-con consulting

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :Hensbergelei 64  2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Ontbinding  invereffeningstelling

Blijkt uit een akte verleden op 7 november 2011 voor meester Thierry Raes , geassocieerd Notaris te Antwerpen-Wilrijk, geregistreerd vier bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der Registratie op 09 november 2011 boek 158 blad 75 vak 14, ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR), de I ontvanger W. Wuytack, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Her-con consulting", waarvan de zetel is gevestigd te 12930 Brasschaat, Hensbergelei 64, met eenparigheid van stemmen volgende besluiten heeft Igenomen:

Eerste beslissing

I De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van I Vennootschappen. Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 15 oktober 2011. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van tel hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet. De verslagen opgemaakt door de zaakvoerder en door I

i de bedrijfsrevisor, alsmede de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

Tweede beslissing De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening te rekenen I vanaf heden.

Derde beslissing

De vergadering beslist één vereffenaar aan te stellen en benoemt tot die functie : de heer Herman Van den Broeck, voornoemd, onder de opschortende voorwaarde van de homologatie van zijn benoeming Idoor de bevoegde rechtbank van koophandel. Voormelde heer Herman van den Broeck en meester I

j Dirk Beeckman, kantoorhoudende te 2018 Antwerpen, Desguinlei 6, worden eveneens aangesteld als I lasthebber ad hoc, met de macht om elk afzonderlijk te handelen, teneinde het verzoekschrift tot homologatie van de benoeming van de vereffenaar te ondertekenen. Vierde beslissing

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, I zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle l zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, I elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootsch.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermerden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.1

.  .4')°I.-behouden Luik B - vervolg

aan het Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

 "EreTd i ïEff Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle I I handelingen door de vereffenaar.

Staatsblad Vijfde beslissing 1

! De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen. I Zesde beslissing

!Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten aks volgt aan tel passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen:

- vervanging van artikel 1 door de volgende tekst: "De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte !aansprakelijkheid en is in vereffening. Haar benaming luidt "Her-con consulting, in vereffening".".

1 - vervanging van artikel 2 door de volgende tekst: "De vennootschap bestaat met ingang van i heden enkel nog voor haar vereffening.".

- vervanging van artikels 13 tot en met 15 van de statuten door volgende tekst:

"De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is. Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle: zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met; of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, l elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de I vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van Izijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder".

! Zevende beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Voor ontledend uittreksel, samen hiermee neergelegd uitgifte van de akte, gecoördineerde statuten,

benoeming vereffenaar,

Geassocieerd Notaris Caroline De Cort

















I------------ ----

29/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 26.08.2011 11438-0460-009
27/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 08.06.2010, NGL 26.08.2010 10444-0341-009
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.06.2009, NGL 17.07.2009 09418-0334-009
04/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.06.2008, NGL 03.07.2008 08339-0371-009

Coordonnées
HER-CON CONSULTING

Adresse
HENSBERGELEI 64 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande