HEREMANS J. & CO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HEREMANS J. & CO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 427.790.685

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 01.07.2014 14238-0181-013
11/03/2014
ÿþmod 11.1

Ondernemingsnr : 6E0427,790.685

Benaming (voluit) : J. HEREMANS & CO

jj (verkort) : *

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grote Bergen 3A

2830 Willebroek (Heindonk)

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

Tekst : Uit een akte op 18 februari 2014 verleden voor Luc Dejongh, geassocieerd notaris te Kalmthout,! geregistreerd tien bladen twee verzendingen te Brasschaat;Registratie ll de 21 februari 2014; Boek 202, blad; 85; vak 02; Ontvangen vijftig euro (50,00 EUR) ; De wn eerstaanwezend Inspecteur, J. Rombouts, BLIJKT DAT: -De vergadering verwees naar het eerder op 23 december 2013 genomen besluit van de algemene vergadering waarbij werd beslist om dividenden uit te keren in toepassing van artikel 537,1 e lid WIB92.

-De vergadering besloot het kapitaal te verhogen met ¬ 420.000,- door inbreng in natura om het te brengen! i achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,-) naar vierhonderdachtendertigduizend vijfhonderd vijftig euro; (¬ 438.660,-) zonder uitgifte van nieuwe aandelen, met verhoging van de fractiewaarde van de aandelen. jI -Omtrent de hierboven omschreven inbreng in natura heeft de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een; codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RSM InterAudit te 2600 Antwerpen, Posthofbrugj 10 bus 4, vertegenwoordigd door de heer Luc Thoelen, bedrijfsrevisor, een verslag opgesteld bij toepassing van; artikel 313 Wetboek vennootschappen. De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt: " De inbreng inj natura door de heer Jan Heremans ter onderschrijving van de kapitaalverhoging bij de BVBA J, HEREMANS &j C' bestaat uit de inbreng van een vordering uit dividenden; deze inbreng waarvan de totale netto waarde 420.000,00 EUR bedraagt, zal niet vergoed worden door de toekenning van nieuwe aandelen, maar door; aanpassing van de fractiewaarde van ieder aandeel, dus zonder uitgifte van nieuwe aandelen (omwille dat er, slechts één aandeelhouder is). Er worden geen andere vergoedingen voorzien.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat, onder voorbehoud van de niet-annulering van de algemene vergadering van 23 december 2013 die beslist heeft over de dividenduitkering; ;, die aan de oorsprong ligt van de ingebrachte schuldvordering:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der; Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is; voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap; uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura alsook voor de naleving van de fiscale regels; ;l met betrekking tot de procedures voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van; 10% en het respect van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de uitkering van dividenden; .

?j b) de beschrijving van de Inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en? duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch; I! verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste; j; overeenkomt met de verhoging van de fractiewaarde van de aandelen van de vennootschap, zodat de inbreng; niet overgewaardeerd is. Er is een mogelijke waardevermindering op de financiële vaste activa (deelneming) ad; EUR 171.770,00 EUR die evenwel op datum van deze rapportering niet als duurzaam wordt aanzien. Er wordt; i op gewezen dat er na de dividenduitkering die goedgekeurd werd voorafgaandelijk aan de voorgenomen; kapitaalverhoging door inbreng in natura nog voldoende reserves en eigen vermogen overblijven om een; j, dergelijk negatief resultaat te dragen, mocht dit zich in de toekomst eventueel effectief realiseren.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de; ij rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion"! . j is. Berchem, 13 februari 2014

RSM InterAudit CVBA, Bedrijfsrevisoren,

j: Vertegenwoordigd door,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mea

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

N

Voor-

behouden

aan het

1111

Belgisch

Staatsblac

113113J11

33+

NEERGELEGD

2 8 -02- 2014

GRIFFIE RECHTBANK V&ïn

K~ ~

~~~~~ 1~ ~ECwELEN

_~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Luc Toelen, Vennoot.

-De vergadering besloot het doel van de vennootschap te wijzigen van een burgerlijke vennootschap naar een handelsvennootschap maar met behoud van de rechtsvorm: een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Deze beslissing had tot gevolg dat de inhoud van de doelsornschrijving ook gewijzigd wordt. -De vergadering besloot tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap door vervanging van de tekst van het desbetreffend artikel door de volgende:

" De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

a)Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschail

b)Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheer van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook zoals de aan-en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of- ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie,inschrrjving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijke doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseur&

c)Het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen al dan niet onder hypothecair verband, het verstrekken van zekerheden ook voor schulden van derden, waaronder begrepen hypothecaire zekerheden op haar toebehorende goederen voor schulden aan derden van één of meer van zuster- of dochtervennootschappen, dan wel voor schulden van derden van (andere) natuurlijke personen of rechtspersonen, alsmede het zich hoofdelijk of als borg mede verbinden en aval verfenen voor die schulden, dit alles zonder dat de vennootschap als financiële instelling wordt aanzien,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wjze,rechtstreeks of onrechtstreeks,belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

Voorts bekrachtigde de vennootschap zover nodig haar handelingen volgens het nieuw doel sinds 1 januari 2014.

- De vergadering besloot om iedere verwijzing naar het uitoefenen van de activiteit van een belastingconsulent in de statuten te schrappen.

- De vergadering ging over tot aanvaarding van een volledig nieuwe tekst van de statuten, waarbij deze in overeenstemming gebracht werd met de genomen resoluties en de wijzigingen in de vennootschapswetgeving. Zij keurde vervolgens artikelsgewijs de nieuwe tekst van de statuten goed,

- De vergadering machtigde de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lenaerts-Heremans & C", gevestigd te Berchemstadionstraat 76 bus 6 2600 Antwerpen, en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om zowel naar aanleiding van deze ais vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen bij de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten, de Btw-administratie en alle andere overheidsinstanties en belastingdiensten.

J ' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,M

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

y

Voor beknopt uittreksel,

Samen hiermee neergelegd: uitgifte, verslagen en historiek.

De notaris, Luc Dejongh (Ds. AVB/2140701)

V si

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/11/2014
ÿþMua wond 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~

Ilq

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : J. Heremans & Co

(verkort) :

Rechtsvorm : Beslâtennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grote Bergen 3A, 2830 Heindonk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 3 juli 2014 blijkt dat:

- vastgesteld wordt dat de zaakvoerder, de heer Jan Heremans, overleden is op 30 juni 2014.

- de vergadering met eenparigheid van stemmen beslist om met ingang van 1 juli 2014 in zijn plaatst aan te

stellen, mevrouw Sofie Heremans, wonende te Grote Bergen 3A, 2830 Heindonk. Het mandaat loopt voor

onbepaalde duur en is onbezoldigd.

Voor uittreksel

Sofie Heremans

zaakvoerder

1 207952

0427.790.685

MONITEUR BEL

6 -i1- 2U14

BELGISCH STAAT;'

N I~ ~~~~~=GD

~ 9 xiQ- 2>

~ -CFiTº%3AN va

ANTW

00PMANDEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/12/2013
ÿþOndernemingsnr : BE0427.790.685

Benaming (voluit) : J.HERMEMANS & CO

(verkort) :

Rechtsvorm ; Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperte aansprakelijkheid

Zetel ; Grote Bergen 3A

2830 Heindonk

Onderwerp akte :Splitsing door overneming

Tekst : Uit een akte op 23 oktober 2013 verleden voor Luc Dejongh, geassocieerd notaris te:; Kalmthout, geregistreerd vier bladen vier verzendingen te Brasschaat; Registratie II de 29 oktober; 2013; Boek 202, blad 26 vak 03; Ontvangen vijftig euro (50,00 EUR); De wn eerstaanwezend; Inspecteur, J, Rombouts, BLIJKT DAT:

De vergaderingen van 1) de naamloze vennootschap "NIRVANA", met zetel te 2600 Antwerpen, Berchemstadionstraat 76 bus 6, ondernemingsnummer 0450.132.557 2) de burgerlijke; vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; "J. HEREMANS & CO", met zetel te 2830 Heindonk, Grote Bergen 3A, ondernemingsnummer, 0427,790.685, 3) de naamloze vennootschap " EXELA", met zetel te 2600 Antwerpen Berchemstadionstraat 76 bus 6, ondernemingsnummer 0418214.510 4) de burgerlijke= vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; "J.DINGEMANS & CO", met zetel te 2950 Kapellen, Hoogboomsteenweg 100,E ondernemingsnummer 0436.122.490, besloten om de splitsing van de naamloze vennootschap; "NIRVANA" door overdracht van het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen), als; gevolg van ontbinding zonder vereffening, goed te keuren overeenkomstig de voorwaarden van het; splitsingsvoorstei met name:

voor één derde (1/3de) deel aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J. HEREMANS & CO.

- voor één derde (1/3de) deel aan de naamloze vennootschap "EXELA".

- voor één derde (1/3de) deel aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J.DINGEMANS & CO".

Bijgevolg werd vastgesteld dat de splitsing van de naamloze vennootschap "NIRVANA" door overneming van haar vermogen door de vennootschappen 1) "J. HEREMANS & CO", " 2) J.

DINGEMANS & CO" en 3) "EXELA" verwezenlijkt is en dat de naamloze vennootschap "NIRVANA"; r.

opgehouden heeft te bestaan.

Voor beknopt uittreksel,

Samen hiermee neergelegd: uitgifte, volmacht.

De notaris, Luc Dejongh (Ds. AVB12139767)

Op de laatste blz. van Luik t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i

II

Vo beho aan Belg Staat

mod 11,1

i ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

-

2 2 -11- 2093

GR41=EiE REO,F-ITi^,~t',IK, van KOpI'aHANOEL tei¬ fi&;i ;ELEN



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

05/08/2013
ÿþV bet, aa Bel Stae

fl1111

]LT1\

-- -.~

Mad MM 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

111!E112!.!111

Ondernemingsnr : 0427.790.685

Benaming

(voluit) : J. Heremans & CO

(verkort) :

Rechtsvorm : BV ovv BVBA

Zetel : Grote Bergen 3A, 2830 Heindonk

(volledig adres)

Onderwerp akte voorstel tot splitsing door overneming

De bestuursorganen van onderstaande vennootschappen hebben op 15 juli 2013 beslist het onderhavig splitsingsvoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan hun buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 728 tot en met 741 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen van hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een splitsing tot stand te brengen van de te splitsen vennootschap die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschappen tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 728 van het Wetboek van Vennootschappen:

-- de te splitsen vennootschap: NIRVANA NV, met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen, Berchemstadionstraat 76 bus 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondernemingsnummer 0450.132.557;

-- de ovememende vennootschappen:

-J. HEREMANS & CO BV ovv BVBA, met maatschappelijke zetel te 2830 Heidonk, Grote Bergen 3A,; ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder het ondernemingsnummer 0427.790.685; -EXELA NV, met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen, Berchemstadionstraat 76 bus 6, ingeschreven'

in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondernemingsnummer 0418.214.510; "

-J. DINGEMANS & CO BV ovv BVBA, met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Hoogboomsteenweg; 100, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0436.122.490;

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de splitsing onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende splitsingsvoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen:

1. WETTELIJKE VERMELDINGEN

1.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen

1.1.1. identificatie van de te splitsen vennootschap

Oprichting

Nirvana NV is opgericht bij akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel, te Antwerpen, op 18 mei 1993,

bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 juni 1993, onder nummer 930610-142.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op:

 29 juni 2001bij akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel, kantoor houdend te Antwerpen en

gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 1810 daarna onder het nummer 2001-07-18/561;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

 21 december 2011 bij akte verleden voor notaris Luc Dejongh, kantoor houdend te Kalmthout en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 15 februari 2012 onder het nummer 2012-02-15 f 0038687.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2600 Antwerpen, Berchemstadionstraat 76 bus 6;

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 62.000,00 EUR. Het is verdeeld in 140 aandelen op .naam

zonder vermelding van een nominale waarde. Het kapitaal werd volledig volstort.

Doel

"De vennootschap heeft tot doel:

- de aan- en verkoop, de verhuur en het beheer van onroerende goederen.

- het verlenen van diensten in de meest ruime zin aan bedrijven, ondernemingen en particulieren op het fiscaal, juridisch en administratief vlak.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen."

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

-J. Heremans & Co BV ovv BVBA, BTW BE 0427.790.685, RPR Mechelen, gevestigd te 2830 Heindonk, Grote Bergen 3A, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Jan Herenrans;

-De Coster & Co BV ovv BVBA, BTW BE 0427,419.810, RPR Mechelen, gevestigd te 2820 Bonheiden, Lange Dreef 81, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Jan De Coster;

-J. Dingemans & Co BV ovv BVBA, BTW BE 0436,122.490, RPR Antwerpen, gevestigd te 2950 Kapellen, Hoogboomsteenweg 100, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Jan Dingemans;

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het

ondernemingsnummer 0450.132.557

Aandeelhouders

De drie overnemende vennootschappen, hoger genoemd, zijn ieder voor 1/3e aandeelhouder van de te

splitsen vennootschap.

1.1.2. Identificatie van de overnemende vennootschappen

VENNOOTSCHAP A

Oprichting

J. Herenrans & Co BV ovv BVBA is opgericht onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

bij onderhandse akte op elf september 1985, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 16

oktober 1985, onder nummer 011,

hierna genoemd de overnemende vennootschap Heremans,

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op:

-26 november 1986 bij overeenkomst, niet gepubliceerd;

-28 december 1990 bij akte verleden voor notaris Jan Van Bael, kantoor houdend te Antwerpen en

gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 25 januari daarna onder het nummer 910125-379,

gevolgd door een rechtzetting op 17 april daarna onder nummer 910417.-15;

-28 december 1995 bij akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen, bekendgemaakt in de

Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 januari daarna onder het nummer 19960119/069;

-En voor het laatst op 30 juni 2008 bij akte verleden voor notaris Luc Dejongh te Kalmthout, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 22juli daarna onder het nummer 20080722/0121645;

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2820 Heindonk, Grote Bergen 3A.

Kapitaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.550,00 EUR. Het is verdeeld in 525 aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde. Het kapitaal werd volledig volgestort.

Doel

Het doel van de vennootschap is:

"De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van belastingconsulent uit te oefenen, zoals

omschreven in artikel 38 van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en financiële beroepen,

evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Behoren met name tot de functie van de belastingconsulent:

-Het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

-Het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

-Het vertegenwoordigen van belastingplichtigen;

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van belastingconsulent.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen dan van uitsluitend professionele aard,

Zij mag verder elke activiteit uitoefenen die verenigbaar is met de hoedanigheid van belastingconsulent. Meer bepaald mag de vennootschap , in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van belastingconsulent een eigen roerend of onroerend vermogen beheren en aile handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de plichtenleer van belastingconsulent en dit in haar hoedanigheid van erkend belastingconsulent aan het instituut van de accountants en belastingconsulenten."

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door

 Jan Heremans, zaakvoerder;

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder het

ondernemingsnummer 0427.790.685;

Vennoten

De huidige vennoten van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

 Jan Heremans: 525 aandelen;

VENNOOTSCHAP B

Oprichting

NV Exela is opgericht onder de naam "Statisch en Mobiel Verlichtingsmateriaal, in 't kort STAMO" bij akte

verleden voor notaris Michel Gernaij te Sint-Joost-ten-Node, op 12 april 1978, bekendgemaakt in de bijlagen tot

het Belgisch Staatsblad van 29 april daarna onder het nummer 1294-6.

hierna genoemd de overnemende vennootschap Exela.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op:

-17 september 1986 bij akte verleden voor notaris Michel Gernaij, kantoor houdend te Sint-Joost-ten-Node en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 15 oktober daarna onder het nummer 1986-1015/014;

-28 september 1988 bij akte verleden voor notaris Michel Gernaij, kantoor houdend te Sint-Joost-ten-Node en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 25 oktober 1988 onder het nummer 1988-1025/302;

-31 december 1998 bij akte verleden voor notaris Joris Stalpaert, kantoor houdend te Tremelo en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 26 januari 1999 onder het nummer 1999-01-26/683;

-30 september 2004 bij akte verleden voor notaris Joris Stalpaert, kantoor houdend te Tremelo en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 25 oktober 2004 onder het nummer 2004-1025/0149743;

-6 april 2011 bij akte verleden voor notaris Joris Stalpaert, kantoor houdend te Tremelo en gepubliceerd in de Bijiagen bij het Belgisch Staatsblad van 16 mei 2011 onder het nummer 2011-05-16 / 0073229;

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2600 Antwerpen, Berchemstadionstraat 76 bus 6.

Kapitaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt sinds de oprichting 73.129,00 EUR. Het is verdeeld in 380 aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde. Het kapitaal werd vólledïg volstort.

Doel

Het doel van de vennootschap is:

"De vennootschap heeft tot doel In België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening:

De vennootschap heeft tot doel:

1)-Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning,

organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding:

- Het waarnemen van bestuursmandaten in binnenlandse en buitenlandse vennootschappen;

-Management;

- Bureau voor nijverheidsstudiën, publiciteitsonderneming, informatiekantoor;

- Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, fiscale of sociale aangelegenheden.

2)- Het beheer van vermogens (met dien verstande evenwel dat de werking van de vennootschap buiten de toepassing van de wet over de financiële verrichtingen de financiële markten blijft), zo roerende als onroerende goederen, daaronder verstaan:

het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals aile welkdanige onroerende goederen, evenals alle welkdanige transacties en verrichtingen;

- het kopen en verkopen, beheren enzovoorts van alle roerende goederen en waarden, het beleggen en investeren van gelden en waarden:

- het huren en verhuren van alle roerende en onroerende goederen:

- het doen bouwen en verbouwen van allerhande gebouwen.

Dit alles in de ruimste zin genomen, zowel in eigen naam, als tussenpersoon of als commissionair, in binnen- en buitenland.

De vennootschap mag overgaan tot aile hoegenaamde verrichtingen van commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. Zij mag bovendien, bij wijze van inbreng, inschrijving, fusie, financiële tussenkomst of andere wijze, belangen nemen in alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel hebben met dit van de vennootschap, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen."

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd" door:

 Jan De Coster, gedelegeerd bestuurder;

 Mevrouw Lydia Pieron, bestuurder.

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het

ondernemingsnummer 0418.214.510,

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

 Jan De Coster: 190 aandelen;

- Lydia Pieron: 190 aandelen;

VENNOOTSCHAP C

Oprichting

J. Dingemans BVLow BVBA is opgericht onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap bij

onderhandse akte de dato 1 januari 1989, geregistreerd, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad van 17 januari daarna onder nummer 890117-25.

hierna genoemd de overnemende vennootschap Dingemans.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd:

-Op 23 oktober 2002 bj onderhandse akte, geregistreerd, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad van 6 november daarna onder het nummer 20021106-135360;

-naar aanleiding van de omvorming in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte

op 28 december 2004 voor notaris Luc Dejongh, met standplaats te Kalmthout, bekendgemaakt in de bijiagen

tot het Belgisch Staatsblad van 24 januari daarna onder nummer 20050124-0014513;

-Op 26 juli 2007 bij akte verleden voor notaris Luc Dejongh, met standplaats te Kalmthout, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 6 september daarna onder het nummer 20070906-0130806;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2950 Kapellen, Hoogboomsteenweg 100.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt sinds de oprichting 275.000,00 EUR. Het is verdeeld in 125

aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde. Het kapitaal werd volledig volstort.

Doel

Het doel van de vennootschap is:

"De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet va 22 april 1990 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Behoren met name tot de functie van accountant;

1, het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2, zowel privé als gerechtelijke expertise met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen, alsook de analyse met boekhoudkundige procédés van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3, het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4. het organiseren en voeren van de boekhouding van derden

5. het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen verricht;

6. het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1 tot 5 en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de functie van belastingconsulent:

1.1-let verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2.Het bijstaan van belastingplichtigen bil de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3.Het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

De vennootschap mag alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van Vennootschappen toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet van 22 april 1990 of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant of van belastingconsulent.

Zij mag elke activiteit uitoefenen die verenigbaar is met de hoedanigheid van accountant en/of belastingconsulent. Meer bepaald mag de vennootschap, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en/of belastingconsulent een eigen roerend of onroerend vermogen beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van aard zijnde opbrengsten van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de plichtenleer van accountant en/of belastingconsulent.

Zij mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen, voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van accountant of belastingconsulent.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere ondernemingen dan van uitsluitend professionele aard?

De beroepswerkzaamheden worden uitgeoefend onder de eigen professionele verantwoordelijkheid van de accountant en/of belastingconsulent, elkeen respectievelijk in zijn eigen materie.""

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

 Jan Dingemans, zaakvoerder.

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het

ondernemingsnummer 0436.122.490.

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

 Jan Dingemans125 aandelen;

1,2. Ruilverhouding

i L.

A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Gelet dat de overnemende vennootschappen tevens de huidige aandeelhouders zijn van de te splitsen vennootschap dient er geen omwisseling van aandelen plaats te vinden. Er dient bijgevolg geen ruilverhouding te worden vastgesteld.

1.3. Boekhoudkundige datum

Er wordt geen boekhoudkundige retroactiviteit voorzien. De splitsing zal bijgevolg uitwerking krijgen op de

datum dat de algemene vergaderingen over de goedkeuring van de splitsing beslissen.

1.4. Bijzondere rechten

Er zijn geen aandelen waaraan bijzondere rechten verbonden zijn. Bijgevolg moet dienaangaande geen

regeling uitgewerkt worden.

1.5. Verslag revisor verslagen bestuursorganen

Overeenkomstig artikel 731, §1 in fine van het Wetboek van Vennootschappen wordt afgezien van de opmaak van een revisoraal verslag inzake de splitsing. De verzaking hieraan door alle vennoten van alle vennootschappen zal genotuleerd worden in de buitengewone algemene vergaderingen die gehouden zullen worden betreffende de goedkeuring van de splitsing.

Aan de algemene vergadering zal tevens worden voorgesteld om de bepalingen van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen toe te passen en zal derhalve in de agenda letterlijk melding worden gemaakt van het eerste en tweede lid van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen en de afstand zal worden onderworpen aan een uitdrukkelijke stemming van de algemene vergadering, tengevolge waarvan er geen bijzondere verslagen zullen worden opgesteld in de zin van artikel 730 van het Wetboek van Vennootschappen.

1.6. Bijzondere voordelen

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de te splitsen vennootschap, noch

aan de bestuurders/zaakvoerders van de overnemende vennootschappen.

1.7. Overdracht onroerend goed

De te splitsen vennootschap is vandaag eigenaar van onroerende goederen, met name 6 garageboxen gelegen te 2600 Antwerpen, Fruithoflaan 124. Deze onroerende goederen zullen echter worden verkocht op 24 juli 2013, zijnde vóór het verlijden van de akte inzake de splitsing. De meerwaarde die gerealiseerd wordt naar aanleiding van deze verkoop, zal door de te splitsen vennootschap geboekt worden als een voorlopig vrijgestelde gespreid te belasten meerwaarde. De overnemende vennootschappen zullen deze rekening als dusdanig overnemen.

1.8. Vereisten om aandeelhouder/vennoot te kunnen worden

De houders van de aandelen van de te splitsen vennootschap voldoen aan alle voorwaarden om

aandeelhouder/vennoot te kunnen worden van de overnemende vennootschappen.

1.9. Verdeling van de activa en passiva (art. 728 9 W.Venn.)

De volgende delen van het vermogen van de te splitsen vennootschap zullen op basis van een staat van activa en passiva per 30 juni 2013 en 31 juli 2013 (projectie ná verkoop garageboxen) de volgende boekhoudkundige bestemming krijgen:

a) Algemene beschrijving

Overnemende vennootschappen A, B en C verwerven elk 1/3 van alle activa en passiva van de te splitsen

vennootschap.

b) Gedetailleerde beschrijving activa en passiva

Balans 30 juni 2013

ACTIVA

projectie 30/7/2013 30/6/2013

MVA 0,00 8.239,78

terreinen en gebouwen

Vorderingen op meer dan één jaar

Lenaerts-Heremans & Co CVBA 475.000,00 475.000,00

Vorderingen op ten hoogste één jaar 634,52 520,87

Handelsvorderingen 113,65 0,00

Overige vorderingen 520,87 520,87

Liquide Middelen 439.626,82 379.626,82

TOTAAL 915.261,34 863.387,47

PASSIVA

Geplaatst Kapitaal 62.000,00 62.000,00

Reserves 661.885,44 628.161,66

Wettelijke reserve 6.200,00 6.200,00

Belastingvrije reserve 332.928,54 332.928,54

Belastingvrije reserve 34.166,92 0,00

Beschikbare reserve 288.589,98 289.033,12

Voorzieningen en uitgestelde belastingen 189.014,64 171.421,34

Uitgestelde belastingen 171.421,34 171.421,34

Uitgestelde belastingen 17.593,30 0,00

Schulden op ten hoogste één jaar 2.361,26 1.804,47

Handelsschulden 627,59 90,00

Schulden wegens belastingen-bez. 1.733,67 1.714,47

TOTAAL 915.261,34 863.387,47

2, Bijkomende vermeldingen

2.1. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

Naar aanleiding van de verwezenlijking van de voorgestelde splitsing, dienen de statuten van de

overnemende vennootschappen niet te worden gewijzigd,

2.2. Kosten van de splitsingsverrichting

De kosten van de splitsingsverrichting zullen worden gedragen naar evenredigheid door de overnemende

vennootschappen.

2.3. Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de splitsing te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders/vennoten alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

2.4. Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de te splitsen en van de overnemende vennootschappen, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 15 juli 2013, te Antwerpen, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbanken van koophandel van Antwerpen en Mechelen, overeenkomstig de artikelen 728 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap geeft volmacht aan Lenaerts-Heremans & Co CVBA met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen, Berchemstadionstraat 76 bus 6, met de bevoegdheid tot subdelegatie, om deze neerlegging te verrichten.

Jan Heremans

zaakvoerder

TEGELIJK NEERGELEGD:SPLITSINGSVOORSTEL

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij liée Béleid Stàatsblac - ó57Ü$I2013 - Annexes du Moniteur belge

a

Vpor- 4

# bt.houden

aan het Belgisch Staatsblad

05/08/2013
ÿþ,,,.._.. Mad W°rd t7.7

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

!MO

be

a

B

i

NEERGELEGD

2 5 -07- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANiiL f MECHELEN

Ondernemingsnr: 0427.790.685

Benaming

(voluit) : J. HEREMANS & CO

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap ovv een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Grote Bergen 3A te 2830 Heindonk

(volledig adres)

Onderwerp akte : onbezoldigd mandaat zaakvoerder

Uit de Notulen van de Uitgestelde Jaarlijkse Vergadering van Aandeelhouders gehouden op 23 juif 2013 op de maatschappelijke zetel, blijkt dat met ingang van 31 juli 2013 het mandaat van Jan Heremans als zaakvoerder onbezoldigd is.

De vergadering machtigt CVBA Lenaerts-Heremans & C° te 2600 Berchem, Berchemstadionstraat 76 bus 6: ' en/of meer in het bijzonder mevrouw Grace Van Hove en/of mevrouw Rita Van Looy en/of mevrouw Inge.

" Cassimon, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om zowel naar; aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen bij de diensten van de; kruispuntbank voor ondernemingen, bij de ondernemingsloketten, bij de B,T,W,-administraties en alle overige: bevoegde overheidsinstanties en belastingdiensten.

Jan Heremans,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 19.07.2013 13320-0025-013
30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 27.07.2012 12341-0519-013
29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 28.07.2011 11338-0582-012
26/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.07.2010, NGL 25.08.2010 10438-0222-012
31/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.07.2009, NGL 28.08.2009 09650-0009-012
10/04/2009 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2007, GGK 03.04.2009, NGL 08.04.2009 09106-0092-013
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 30.06.2008 08302-0361-013
03/07/2007 : ME060231
06/07/2006 : ME060231
06/07/2005 : ME060231
23/07/2004 : ME060231
03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.07.2015 15361-0145-013
08/08/2003 : ME060231
09/09/2002 : ME060231
23/08/2001 : ME060231
19/01/1996 : ME60231
18/06/1993 : ME60231

Coordonnées
HEREMANS J. & CO

Adresse
GROTE BERGEN 3A 2830 HEINDONK

Code postal : 2830
Localité : Heindonk
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande