HERMAN-ITS

Société en commandite simple


Dénomination : HERMAN-ITS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 806.202.632

Publication

07/11/2013
ÿþ MM Wad 11.1

e in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

In1111wuu6871nu~um7*u~~

1 1

Neergelegd Per griffie van de Reciiixxk van Koophandel le Anilwoippn y 1.

2 8 OBU. Z013

Griffie

Ondernemingsnr : 0806.202.632

Benaming

(voluit) : Herman-1TS

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Beekstraat 16, 2910 Essen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Maatschappelijke zetel - doel - stille vennoot

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op de zetel van de vennootschap op 2 oktober 2013 blijkt:

1. De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt verplaatst naar "Kouter 53 te 2180 Ekeren°.

2. De vennootschap heeft tot doel:

-Alle verzekeringen, herverzekeringen en hypothecaire verrichtingen in hoedanigheid van makelaar of tussenpersoon.

-Alle leen-, financierings- en financiële verrichtingen, alsmede alle bedrijfseconomische en managementadviezen in de ruimste zin van het woord, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

-Aan- en verkoop, import en export, groot- en kleinhandel, huur en verhuur van allerhande bureelmeubilair en bureelmateriaal, hard- en software, bureelbenodigdheden en rollend materieel.

-Handel in onroerende goederen, kopen en verkopen, huren en verhuren, beheren, laten bouwen en verbouwen van onroerende goederen, dit enkel voor eigen rekening.

-Alle verrichtingen van makelarij inzake overeenkomsten van financiële of commerciële aard

-Alle nijverheids-, handels- en financiële verrichtingen, welke rechtstreeks of onrechtstreeks haar tot doel aanbelangen of van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of uit te breiden.

-Vertegenwoordiging van Belgische of buitenlandse verzekeraars en makelaars, inzonderheid met alle representatieverrichtingen, met het beheer van alle rechten en belangen, de verrichtingen inzake makelarij, agentuur, onderagentschap en inspectie, bureau voor de controle van goederen en materiaal (expertise).

-Zij mag bij wijze inbreng, afstand, samensmelting, door inschrijving, participatie, financiële of andere tussenkomst, geïnteresseerd zijn in alle vennootschappen, ondernemingen of verrichtingen met een gelijkaardig of verbandhoudend doel, of welke de verwezenlijking van haar doel kunnen begunstigen, of haar een zakenrelatie kunnen zijn, ook door het verlenen van haar borgstelling of zakelijke waarborgen.

-Aile beheer, management, deelname of belangenmenging rechtreeks of onrechtstreeks in bestaande of nog op te richten vennootschappen van welke vorm of doel ook.

-De vennootschap kan de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschap uitoefenen.

-Het deelnemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen door middel van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op enige andere wijze, evenals het verkrijgen, beheren en exploiteren van onroerende goederen en roerende goederen en effecten, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

-De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag aan deze vennootschappen aile leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur toestaan.

-Het verrichten van commerciële, industriële of financiële handelingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van aile intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

3. Kristel Mous draagt haar aandelen over aan Tinne Janssens, wonende te Kouter 53 te 2180 Ekeren. Tinne Janssens wordt bijgevolg vanaf heden stille vennoot.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Herman Sven Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HERMAN-ITS

Adresse
BEEKSTRAAT 16 2910 ESSEN

Code postal : 2910
Localité : ESSEN
Commune : ESSEN
Province : Anvers
Région : Région flamande