HERTEL MECHANICAL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HERTEL MECHANICAL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 882.769.086

Publication

21/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 9 MEI 2014

af%liiiiiitritwerpen

Voor behouden

aan het

Belgisch Staatsbiad

311911191

Ondernémingsnr" 0882.769.086

Benaming

(voluit) : HERTEL MECHANICAL

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2110 Wijnegem, Bijkhoevelaan 16

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING DOEL  AANPASSING & COORDINATIE STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Michel SMETS, geassocieerd notaris van de notarissenassociatie Michel SMETS  Marc DENS, met zetel te Antwerpen op 31 maart 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de in hoofde genoemde vennootschap volgende besluiten heeft genomen :

I. "Het doel te wijzigen door artikel 3 van de statuten te herformuleren als volgt :

De vennootschap heeft tot doel

Het aankopen, verkopen, leveren en plaatsen, slopen en onderhouden van alle mechanische en niet-mechanische onderdelen van allerhande machines, leidingen en pijpleidingen inzake allerhande installaties.

Het uitbaten van een constructiebedrijf van allerhande installaties en machines.

Het uitbaten van een onderhoudsbedrijf inzake alle roerende en onroerende goederen. Het onderhouden van bedrijfswagens en verzorgen van transport.

Het uitbaten van een werkplaats van las- en tracing werkzaamheden.

Opslag, verhuring en terbeschikkingstelling van magazijnen.

Alle verrichtingen van bouw, projecten, leveringen, montage en ook het management van projecten inzake aannemingswerken van pijpleidingen voor het vervoer van gas, petroleumproducten enzovoort, voor industriële toepassingen,

Het uitvoeren van ingenieursopdrachten in de meest ruime zin met inbegrip van maar niet beperkt tot alle verrichtingen, studies en adviezen in verband met werkzaamheden van ingenieurs zoals het ontwerpen, berekenen, in tekening brengen en coordineren van allerlei constructies, kunstwerken en installaties van beton, staal, hout en andere materialen en in het algemeen alle studies betreffende algemene of bijzondere bouwkunde, inbegrepen burgerlijke bouwkunde, industriebouw, waterbouwkunde, bouwwerken, kunstwerken, rioleringswerken, verwarming, conditionering, elektriciteit, sanitair, waterzuivering, grondmechanica, wegenisontwerpen, opmetingen van onroerende goederen, onderzoekingen en expertises van projecten, zonder dat deze opsomming beperkend is.

Het testen en analyseren van materialen, producten, installaties, enzovoorts, in verband met hun samenstelling, fysische eigenschappen, prestaties en overeenstemming met vooropgestelde normen of met lastenkohier. Overige gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten.

Dit alles in de ruimste zin van het woord en zonder beperkend te zijn.

De vennootschap kan ook de opdracht van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen; deelneming bij activiteiten van of samenwerking met andere vennootschappen kan geschieden door inschrijving of door overname van aandelen, in-breng, fusie, opslorping, of welke wijze dan ook.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borg stellen of hen aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken,

De vennootschap mag in het kader van haar activiteit alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden en van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Il. De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de genomen besluiten door ze aan te passen en te coördineren.

VOOR UITTREKSEL,

Notaris Michel SMETS

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie, volmachten, verslag Raad van bestuur betreffende de wijziging van het maatschappelijk doel  verslag bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/04/2014
ÿþ Moa Word 11 .1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRU 111111

ffeergelsrl fe7~~, :3~, .e: ~~ eau K00,91241:-)... rwJ~r~i,~.`+~, C;~,1

i MRT lgl4

Griffie

Ondernemingsnr : 0882.769.086

Benaming

(voluit) : Hertel Mechanical

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bijkhoevelaan 16, 2110 Wijnegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder - Intrekking van bijzondere machten

A. Uittreksel uit de besluiten van de bijzondere algemene vergadering d.d. 3 maart 2014:

1.De aandeelhouders bevestigen eenparig hun beslissing om het mandaat van de heer Rudi Borgmans als bestuurder van de Vennootschap te herroepen met ingang vanaf 8 januari 2014.

E.,.]

De aandeelhouders bevestigen vervolgens eenparig hun beslissing om de heer Hugo Loudon, wonende te pe Genestetweg 4, 2061 VB Bloemendaal (Nederland), met ingang van 8 januari 2014 te benoemen als nieuwe` bestuurder van de Vennootschap, en dit voor een termijn van zes jaren.

De heer Hugo Loudon zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen.

Bijgevolg is de raad van bestuur met ingang vanaf 8 januari 2014 als volgt samengesteld:

- de heer Jan Vanderstraeten;

- Portier M&C BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Dirk Portier; en

- de heer Hugo Loudon.

2.De aandeelhouders bevestigen vervolgens eenparig hun beslissing om Ernst & Young Bedrijfsrevisoren' BV CVBA, met maatschappelijke zetel te De Kleetlaan 2, 1831 Diegem, en kantoorhoudende te Joe lrnglishstraat 52, 2140 Borgerhout, vertegenwoordigd door de heer Patrick Rottiers, met ingang vanaf 3 juni'' 2013 te herbenoemen ais commissaris van de vennootschap.. De duur van het mandaat bedraagt 3 jaar en zal, een einde nemen op de gewone algemene vergadering te houden in het jaar 2016.

[...1

3.De aandeelhouders beslissen tenslotte eenparig om een bijzondere volmacht te verlenen aan Meester Koen Seileslags, Meester Didier Roemers, Meester Wouter Verhelst of enige andere advocaat van het, advocatenkantoor DIA Piper UK LLP, waarvan de kantoren zijn gevestigd te 1050 Brussel, Louizalaan 106 en' te 2018 Antwerpen, Brusselstraat 5915, om alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, voorgaande besluiten te publiceren in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en hiertoe de aanvraagformulieren; I en ll te ondertekenen en neer te leggen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, alsook'' om de inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in dit verband aan te passen en hiertoe alle handelingen te stellen ta.v. een ondernemingsloket en desgevallend bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde,

B. Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur d.d. 3 maart 2014:

1.De raad van bestuur beslist eenparig tot de intrekking met onmiddellijke ingang van alle bijzondere machten die voorheen werden toegekend door de Vennootschap, zoals maar niet beperkt tot de bijzondere; machten die bij beslissing van de raad van bestuur van 1 oktober 2008 werden toegekend, zoals gepubliceerd

in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 30 oktober 2008 onder het nummer 08171837 (voor zover deze

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

nog niet eerder werden ingetrokken), met uitzondering evenwel van aile onderhands toegekende, niet- , gepubliceerde post- en bankvolmachten. De raad van bestuur beslist tevens eenparig tot de intrekking met onmiddellijke ingang van de volmachten-structuur die door de Vennootschap bij voormelde beslissing van 1 oktober 2008 werd geïntroduceerd.

2.De raad van bestuur beslist tenslotte eenparig om een bijzondere volmacht te verlenen aan Meester Koen Selleslags, Meester Didier Roemers, Meester Wouter Verhelst of enige andere advocaat van het advocatenkantoor DLA Piper UK LLP, waarvan de kantoren zijn gevestigd te 1050 Brussel, Louizalaan 106 en te 2018 Antwerpen, Brusselstraat 59/5, om alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, voorgaande besluiten te publiceren in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en hiertoe de aanvraagformulieren I en Il te ondertekenen en neer te leggen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, alsook om de inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in dit verband aan te , passen en hiertoe alle handelingen te stellen t.a.v. een ondernemingsloket en desgevallend bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Wouter Verhelst

Bijzondere gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzli van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/10/2014
ÿþI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

ja In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel Antwerpen

3 0 SEP. 2014

afdeling Antwerpen

Griffie

Ondernemingsnr : 0882.769.086

Benaming

(voluit) : Hertel Mechanical

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bijkhoevelaan 16, 2110 Wijnegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen

Neerlegging van het besluit van de aandeelhouders genomen op 12 september 2014 overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

~r12~luc:ts yv,N AkKei.

GSVot_NAGH7i(3 pE

*191 606*

Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 01.06.2014, NGL 23.09.2014 14596-0170-030
24/10/2014
ÿþ" le

bAodWord 11.1

lZK"; ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i I1 1 111111

*11M11

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

[15 OKT. 2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0882.769.086

Benaming

(voluit) : Hertel Mechanical

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: BijkhOevelaan 16, B-2110 Wijnegem

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag en benoeming commissaris

Uit de besluiten van de bijzondere algemene vergadering van 30 september 2014 blijkt:

1 het ontslag met ingang vanaf 30 september 2014 van Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BV CVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Patrick Rottlers, als commissaris van de vennootschap,

2, de benoeming met ingang vanaf 30 september 2014 van PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren BV CVBA, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, en administratieve zetel te 2018 Antwerpen, Generaal Lemanstraat 67, die overeenkomstig artikel 132 van het Wetboek van vennootschappen als vertegenwoordiger aanduidt de vennootschap "BVBA Peter Van den Eynde", met zetel te Gentstraat 65C, 9170 Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels), op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Peter Van den Eynde, bedrijfsrevisor, ais commissaris van de vennootschap en dit voor een periode van drie jaar. Het mandaat verve na de algemene vergadering der aandeelhouders van 2017 die zal beslissen over de goedkeuring van de jaarrekening over het boekjaar per 31 december 2016,

3. de toekenning van een bijzondere volmacht aan Meester Koen Selleslags, Meester Didier Roemers, Meester Wouter Verheist of enige andere advocaat van het advocatenkantoor DLA Piper UK LLP, waarvan de Kantoren zijn gevestigd te 1050 Brussel, Louizalaan 106 en te 2018 Antwerpen, Brusseistraat 59/5, om alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, voorgaande besluiten te publiceren in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en hiertoe de aanvraagformulieren I en Il te ondertekenen en neer te leggen bij de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, alsook om de inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in dit verband aan te passen en hiertoe aile handelingen te stellen t.a.v. een ondernemingsloket en desgevallend bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde,

Wouter Verhelst

Bijzondere gevolmachtigde

21/01/2014
ÿþMod Word 11.1

L*4 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Cq .~ ; r " > 

vaa üophcinde1 ia iletc'rapo, op

16 JO. NU

1111

Griffie

Ondernemingsnr : BE 0882.769.086

Benaming

(voluit) : Hertel Mechanical

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Bijkhoevelaan 16, 2110 Wijnegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Raad van Bestuur :gedelegeerd bestuurder

AGENDA 16/09/2013

1.Wijziging van de gedelegeerd bestuurder.

2,Toekenning van een bijzondere volmacht.

BESLUIT

9.De raad van bestuur beslist, met éénparigheid van stemmen, om in plaats van de heer Jan Vanderstraeten, thans Portier M&C B.V.B.A., Laarnesteenweg 99, 9230 Wetteren, met als vaste vertegenwoordiger de heer Dirk Portier, zaakvoerder, als gedelegeerd bestuurder te benoemen.

Portier MC B.V.B.A., voornoemd, zal haar mandaat van gedelegeerd bestuurder uitoefenen zolang hi) het mandaat van bestuurder uitoefent, behoudens indien de raad van bestuur daarover anders zou beslissen.

Portier M&C B.V.B.A. zal haar mandaat onbezoldigd uitoefenen.

2.De raad van bestuur beslist vervolgens, met éénparigheid van stemmen, om een bijzondere volmacht toe te kennen aan de raad van bestuur, om elk afzonderlijk en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de nodige formaliteiten te vervullen om de registratie van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen aan te passen aan de voorgaande besluiten en, indien nodig, alle voorafgaande wijzigingen te verrichten teneinde deze registratie te regulariseren, alsook om alle handelingen te stellen vereist voor de publicatie van voorgaande besluiten (met inbegrip van de ondertekening en de neerlegging van de Aanvraagformulieren I en Il ter griffie), en formaliteiten te vervullen ten aanzien van een erkend ondernemingsloket om de registratie van de vennootschap aan te passen aan het voorgaande besluit.

Voor Portier m&c BVBA

Dirk Portier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/12/2013
ÿþ >riod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van Ot Reéhtbank van Koophandel te Antwerpen ap -- ..._.~,.,, ,21 te 2Dí3

De Griffier

Griffie

i

Vc bohc aar Belt Staal

*1318 51*

II

r



Ondernemingsnr : BE 0882.769.086

Benaming

(voluit) : Hertel Mechanical

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Bijkhoevelaan 16, 2110 Wijnegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Algemeen vergadering: Benoeming-Ontslag bestuurders

"Hertel Mechanical"

Naamloze vennootschap

Bijkhoevelaan 16

B-2110 Wijnegem

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnummer: 0882.769.086 (RPR Antwerpen)

BTW-nummer: BE 0882.769.086

(hierna de "Vennootschap"genoemd)

ALGEMENE VERGADERING - EENPARIGE SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING VAN DE AANDEELHOUDERS OP 16/09/2013

1.Verklaring van de aandeelhouders

Met toepassing van artikel 536, § 4 van het Wetboek van vennootschappen inzake de procedure van de schriftelijke besluitvorming nemen de aandeelhouders éénparig de hierna vermelde besluiten.

Door ondertekening van huidig document verklaren de aandeelhouders uitdrukkelijk dat zij:

1.Akkoord gaan met de toepassing van de procedure van artikel 536, §4 van het Wetboek van vennootschappen inzake de procedure van de schriftelijke besluitvorming;

2.Akkoord gaan met de agenda van het voorstel van besluitvorming en aile vermelde besluiten goedkeuren;

3.Kennis hebben van de inhoud van de artikelen 533 en 535 van het Wetboek van vennootschappen, doch door gebruik te maken van de procedure van schriftelijke besluitvorming afstand doen van deze artikelen.

De hierna vermelde besluiten komen tot stand en treden bijgevolg in werking op het tijdstip waarop de aandeelhouders hun vereiste handtekening op huidig document hebben geplaatst. De hierna vermelde besluiten worden aldus geacht unaniem genomen te zijn op de datum waarop de aandeelhouders hun handtekening plaatsen op huidig document.

De zetel van de vennootschap wordt beschouwd als zijnde de plaats van totstandkoming van onderhavige besluiten.

Dit document kan worden ondertekend in één of meerdere exemplaren, waarbij elk exemplaar als een origineel wordt beschouwd. Alle exemplaren tezamen vormen één en dezelfde akte. Indien dit document in meerdere exemplaren wordt ondertekend, zal de vaststelling dat alle aandeelhouders hun instemming hebben



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

b nortdet aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

gegeven door ondertekening van huidig document de unanimiteit van de aandeelhouders bewijzen. Dergelijke vaststelling van de unanimiteit van de aandeelhouders zal geschieden door middel van de verzameling van alle ondertekende exemplaren op de zetel van de vennootschap en de daarop volgende inlassing van het geheel van de individuele instemmingen in het notulenboek van de algemene vergadering.

2. Agenda

I.Ontslag en benoeming van bestuurders.

2,ioekenning van bijzondere volmachten.

3. Beslissingen

i.De aandeelhouders nemen kennis van het ontslag van Hertel Beheer B.V. (vertegenwoordigd door de heer C. de Korver) met ingang vanaf heden en beslissen met éénparigheid van stemmen om voormeld ontslag te aanvaarden.

De aandeelhouders beslissen vervolgens met éénparigheid van stemmen om Portier M&C B,V.B.A., gevestigd te Laarnesteenweg 99, 9230 Wetteren, België, met als vaste vertegenwoordiger de heer Dirk Portier, zaakvoerder, met ingang vanaf heden, te benoemen als nieuwe bestuurder, en dit voor een termijn van zes jaren.

Portier M&C B.V.B.A. zal haar mandaat onbezoldigd uitoefenen,

Bijgevolg is de raad van bestuur met ingang vanaf heden als volgt samengesteld

- de heer Jan Vanderstraeten;

- de heer Rudi Borgmans; en

- Portier M&C B.V,B.A. met als vaste vertegenwoordiger de heer Dirk Portier, zaakvoerder.

2.De aandeelhouders beslissen tenslotte éénparig om een bijzondere volmacht toe te kennen aan de raad van bestuur, om elk afzonderlijk en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de nodige formaliteiten te vervullen om de registratie van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen aan te passen aan de voorgaande besluiten en, indien nodig, aile voorafgaande wijzigingen te verrichten teneinde deze registratie te regulariseren, alsook om alle handelingen te stellen vereist voor de publicatie van voorgaande besluiten (niet inbegrip van de ondertekening en de neerlegging van de Aanvraagformulieren I en liter griffie), en formaliteiten te vervullen ten aanzien van een erkend ondernemingsloket.

Rudi Borgmans

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 30.07.2013 13379-0103-031
26/09/2012
ÿþ Matl Wan11i.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd tergrii7ie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie nt p ?t119

i

Ai

u

u

111

11

*12160277*

bel

a1 BE

Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :0882.769.086

Benaming

(voluit) : Hertel Mechanica[

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Bijkhoevelaan 16 2110 Wijnegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders- kennisname vaste vertegenwoordiger

Uitreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op 27 april 2012:

De aandeelhouders nemen kennis van het ontslag van de heer André Schoute met ingang vanaf heden en beslissen met éénparigheid van stemmen om voormeld ontslag te aanvaarden.

De aandeelhouders beslissen vervolgens met éénparigheid van stemmen om Hertel Beheer B.V. gevestigd aan de Welplaatkade 9, 3197 KR Botlek-Rotterdam, Nederland, ingeschreven in het handelsregister met dossier nummer 34108431, met als vast vertegenwoordiger de heer Cornelis de Korver, wonende te Eindhovenseweg 94, 6002 TB Weert, Nederland, met ingang vanaf heden, te benoemen als nieuwe bestuurder, en dit voor een termijn van zes jaren.

Hertel Beheer B.V. zal haar mandaat onbezoldigd uitoefenen.

Bijgevolg is de raad van bestuur met ingang vanaf heden als volgt samengesteld:

- de heer Jan Vanderstraeten, en

- Hertel Beheer B.V., met als vaste vertegenwoordiger de heer Cornelis de Korver.

De heer Jan Vanderstraeten

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : blaam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/09/2012
ÿþ ~ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ber

ae

Be

Stak *iaiso2~e

Neerge1egd ter

van Koo griffie van de Rechtbank Ahandeite Antwerpen, c, 7r,FP 7819

Griffie

Ondernemingsnr : 0882.769.086

Benaming

(voluit) : Hertel Mechanical

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Bijkhoevelaan 16, 2110 Wijnegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders d.d. 29 juni 2012:

"De aandeelhouders beslissen met éénparigheid, van stemmen om de heer Rudi Borgmans, wonende te Rubenslaan 47, 2520 Broechem (België) met ingang vanaf heden, te benoemen als nieuwe bestuurder, en dit voor een termijn van zes jaren.

De heer Rudi Borgmans zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen.

Bilgevolg is de raad van bestuur met ingang vanaf heden als volgt samengesteld:

- de heer Jan Vanderstraeten;

- de heer Rudi Borgmans; en

- Hertel Beheer B.V., met als vaste vertegenwoordiger de heer Cornelis de Korven"

Jan Vanderstraeten

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

26/06/2012
ÿþ Moa Word 11.1

gDell In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter gritïle van de iechtbafl Koophendel te Antwerpen, 5 JUNI en

Griffie

Ondernemingsnr : 0882369.086

Benaming

(voluit) : Hertel Mechanical

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bijkhoevelaan 16 te 2110 Wijnegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen

Neerlegging van de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders genomen op 12 juni 2012 overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

Anne-Sophie Vankemmelbeke

Bijzonder gevolmachtigde

Voor- *iaiiasae*

behoude 1111

aan het

Selgiset

Staatsbla





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 19.06.2012 12192-0084-034
25/10/2011
ÿþAC:--N--7-1 1a

((~~ ,a ,_ _ 1\._ _.__J1 Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbant. van Koophendel te Antwerpen, op

Griffie 1 3 OKT. 2011

ui

Vc behc aan Belt Staat

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel : 0882.769.086

HERTEL MECHANICAL

naamloze vennootschap

Bijkhoevelaan 16 te 2110 Wijnegem

Onderwerp akte : Neerlegging overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van vennootschappen

Neerlegging van de notulen van de éénparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders genomen op et8251cgovereenkomstig artikel 556 van het Wetboek van vennootschappen.* 30 september 2011

André Soute

/fultlfe.4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/09/2011
ÿþ Moa 2.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~.-r:7%d Per griee ven de Iterbtimi _~,.~ ~~~ ~% .r ly. iYcteeA, op

3 1 AUG. 2011

Griffie

1

" 11137569*

Vc behr aar Bel! Staa

r

Ondernemingsnr : 0882.769.086

Benaming

(voluit) : Hertel Mechanical

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bijkhoevelaan 16, 2110 Wijnegem

Onderwerp akte : Kennisname wijziging vaste vertegenwoordiger

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 28 april 2011:

De vergadering neemt kennis van de vervanging van de heer Anthonie Louwers, wonende te Wagemakerspark 94, 4818 TV Breda, Nederland, als vaste vertegenwoordiger van Hertel Beheer B.V.,

" bestuurder van de vennootschap, door de heer Jan Bruinenberg, wonende te Schans 9, 4251 PT Werkendam, Nederland met ingang van heden

Jan Vanderstraeten

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden-: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/09/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lFecrleilegd ter griffie van de Rethtbakt van KooFhtmeot Antwerpen,

3 1 AUG. 2011 Griffie

I II II III III I IIIIl N

*11137570"

Vt baht

aar Belt

Stace

Ondernemingsnr : 0882.769.086

Benaming

(voluit) : Hertel Mechanical

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bijkhoevelaan 16, 2110 Wijnegem

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 1 juli 2011:

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het ontslag van Hertel Beheer B.V., gevestigd te. Welplaatkade 9, 3197KR Botlek Rotterdam, ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder het nummer 34108431, vast vertegenwoordigd door de heer Jan Bruinenberg, wonende te Schans 9, 4251 PT Werkendam, Nederland, als bestuurder van de vennootschap met ingang van heden te aanvaarden

Jan Vanderstraeten

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik .B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 29.08.2011 11455-0518-031
04/03/2015
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

MOd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 0 FEB. 2015

Griffie

afdeling Antwerpen

1

IIN

x1503629

Ondernemingsar : 0882.769.086

Benaming

(voluit) : Hertel Mechanical

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bijkhoevelaan 16, 2110 Wijnegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders - Toekenning van bijzondere machten A, Uittreksel uit de besluiten van de bijzondere algemene vergadering d.d. 15 januari 2015:

1.De aandeelhouders nemen kennis van het ontslag van de heer Jan Vanderstraeten als bestuurder met ingang vanaf 15 januari 2015.

De aandeelhouders beslissen eenparig om Jagico BVBA, met maatschappelijke zetel te Oude Baan 96, 3580 Beringen, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0563.780.826, vast vertegenwoordigd door de heer Jan Vanderstraeten, met ingang vanaf 15 januari 2015 te benoemen als nieuwe bestuurder van de Vennootschap, en dit voor een termijn van zes jaren,

Jagico BVBA zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen.

Bijgevolg is de raad van bestuur met ingang vanaf 15 januari 2015 als volgt samengesteld:

- Jagico BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Jan Vanderstraeten; - Portier M&C BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Dirk Portier; en - de heer Hugo Loudon.

2.De aandeelhouders beslissen tenslotte eenparig om een bijzondere volmacht te verlenen aan Meester Koen Selleslags, Meester Didier Roemers, Meester Wouter Verhelst of enige andere advocaat van het advocatenkantoor DLA Piper UK LLP, waarvan de kantoren zijn gevestigd te 1050 Brussel, Louizalaan 106 en te 2018 Antwerpen, Brusselstraat 59/5, om alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, voorgaande besluiten te publiceren in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en hiertoe de aanvraagformulieren I en II te ondertekenen en neer te leggen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, alsook om de inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in dit verband aan te passen en hiertoe alle handelingen te stellen t.a.v., een ondernemingsloket en desgevallend bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

B. Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur d.d, 15 januari 2015:

1.De raad van bestuur beslist eenparig om met ingang vanaf 15 januari 2015 een bijzondere volmacht toe te kennen aan de heer Raf de Colt, wonende te Kerkstraat 111, 2222 Itegem, om in naam en voor rekening van de Vennootschap personeelsleden van de Vennootschap in dienst te nemen en te ontslaan en alle handelingen in dit kader te stellen (met inbegrip van enige actie in het kader en met naleving van de Wet van 19 maart 1991 houdende bijzondere ontslagregeling voor de personeelsafgevaardigden in de ondernemingsraden en in de comités voor veiligheid, gezondheid en verfraaiing van de werkplaatsen alsmede voor de kandidaat-personeelsafgevaardigden) met dien verstande dat deze bevoegdheid zich beperkt tot de personeelsleden waarvan het bruto jaarsalaris het bedrag van EUR 80.000 niet overschrijdt.

Deze bijzondere volmacht wordt niet bezoldigd, Ze wordt toegekend voor onbepaalde duur, maar kan te allen tijde worden ingetrokken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

2. De raad van bestuur beslist tenslotte eenparig om een bijzondere volmacht te verlenen aan Meester Koen Selleslags, Meester Didier Roemers, Meester Wouter Verhelst of enige andere advocaat van het advocatenkantoor DLA Piper UK LLP, waarvan de kantoren zijn gevestigd te 1050 Brussel, Louizalaan 106 en te 2018 Antwerpen, Brusselstraat 5915, om alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, voorgaande besluiten te publiceren in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en hiertoe de aanvraagformulieren I en Il te ondertekenen en neer te leggen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, alsook om de inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in dit verband aan te passen en hiertoe alle handelingen te stellen t.a.v. een ondernemingsloket en desgevallend bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Wouter Verhelst

Bijzondere gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

1 Voor-~{r s' behouden

aan het

Belgisch

S+aatsblad

21/02/2011
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iw

iA

YI

0

i

II

*11028178*

be; a

BE

Sta

tfeerge,egd Ires van de Rechtbank van t[eophandel ta ddwerpeni, os

Griffie 0 9 FEB' 2011

Ondernemingsnr : 0882.769.086

Benaming

(voluit) : Hertel Mechanical

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bijkhoevelaan 16, 2110 Wijnegem

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit de notuein uit de gewone algemene vergadering gehouden op 18 juni 2010:

Bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid beslist de vergadering om Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA, met zetel te De Kleetlaan 2, 1831 Diegem, en kantoorhoudende te Joe Englishstraat 52, 2140 Borgerhout, vertegenwoordigd door de heer Patrick Rottiers, te herbenoemen als commissaris. De duur van het mandaat bedraagt 3 jaar en zal een einde nemen op de jaarvergadering te houden in 2013.

Jan Vanderstraeten

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 24.08.2010 10441-0190-030
10/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 22.06.2009, NGL 06.07.2009 09378-0192-028
08/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 01.07.2008 08343-0302-025
10/02/2016 : ME. - JAARREKENING 31.08.2015, GGK 01.02.2016, NGL 04.02.2016 16039-0505-031

Coordonnées
HERTEL MECHANICAL

Adresse
BIJKHOEVELAAN 16 2110 WIJNEGEM

Code postal : 2110
Localité : WIJNEGEM
Commune : WIJNEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande