HERTEN BRUIN

Divers


Dénomination : HERTEN BRUIN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 452.355.837

Publication

03/07/2014 : AN305371
21/06/2013 : AN305371
23/08/2012 : AN305371
02/08/2012 : AN305371
11/01/2012 : AN305371
13/07/2011 : AN305371
03/08/2010 : AN305371
09/07/2009 : AN305371
01/07/2008 : AN305371
18/07/2007 : AN305371
20/07/2006 : AN305371
22/07/2005 : AN305371
17/07/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~~~~egeendei

Antwerpen

0 G MU 2015

afdelr'a}1ntWerpen

1

Iwiuu~u58*'iihii~

" 1510 8

11

Ondernemingsnr : 0452.355.837

Benaming (voiuit) : Herten bruin

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: Herten Bruin 13

2850 Boom

Onderwerp akte :NV: wijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Van Ermengem, notaris te Meerhout op 29 juni 2015, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "HERTEN BRUIN" onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste besluit: Omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid (1) Verslaggeving De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag; opgemaakt door de raad van bestuur, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het: verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap: werden samengevat, afgesloten per 31 maart 2015. De aandeelhouders erkennen kennis te hebben genomen: van deze beide verslagen. Het besluit van het verslag opgemaakt door bedrijfsrevisor Hubert Vencken,: voormeld, luidt als volgt: "Mijn werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige ovenwaardering; van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de tussentijdse staat van activa en passiva per 31.03.2015 die het; bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd; I: overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet: gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. De controle werd uitgevoerd; onder de vorm van een beperkt nazicht. ik dien een voorbehoud te formuleren over de inbaarheid van de rekening - courant en over de volledigheid van de schulden ten opzichte van de schuldeisers. Het netto-actief; volgens deze tussentijdse staat van ¬ 282.939,27 is voldoende hoog voor de omzetting in een besloten ;I vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Gedaan te Bree, getekend Hubert VENCKEN Bedrijfsrevisor, HUBERT VENCKEN BVBA" (2) Omzetting De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen. Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook aile activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap werd gehouden,: voortzetten. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer; 0452,355.837 waaronder de vennootschap is gekend. De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa: en passiva van de vennootschap afgesloten per 31 maart 2015. Alle verrichtingen die sedert deze datum: werden gedaan door de naamloze vennootschap worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke: rekeningen betreft. (3) Statuten De vergadering beslist om de statuten van de besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid vast te stellen, zoals blijkt uit de hierna vermelde gecoördineerde statuten.

Tweede besIuit: besluit:Kapitaalvermindering (1) De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van drieënveertigduizend vierhonderd euro (¬ 43.400,00), teneinde het te brengen I; van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en zonder; vernietiging van aandelen. (2) De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden; op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te; brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap. (3) De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaal vermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag, van de kapitaal vermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit. (4) De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van drieënveertigduizend vierhonderd euro (¬ 43.400,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Toelichting van de instrumenterende notaris De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ;: ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 613/614 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaal vermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

4 Voost behouden' aan het Beiefsch Staatsblad mod 1 t.1



Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto, Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaal vermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden. geen voldoening hebben gekregen.

Derde besluit: Ontslag van de bestuurders, benoeming van statutaire zaakvoerder, opvolger. gewone zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger (1) De vergadering aanvaardt het ontslag van de bestuurders, mevrouw Schreppers en de mevrouw Gelens, en verleent kwijting voor het gevoerde beleid. Voor zover dit nodig zou zijn worden al de handelingen bekrachtigd die in het verleden door de bestuurder werden gesteld. (2) De vergadering besluit tot nieuwe zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger te benoemen voor de duur van de vennootschap: mevrouw Nicole Schreppers, die vooraf verklaarde verklaart haar mandaat te aanvaarden. Het mandaat is onbezoldigd.

Vierde besluit: Coördinatie van de statuten. De vergadering besluit met éénparigheld van stemmen de statuten aan te passen en volledig te herwerken teneinde ze aan te passen aan de voorgaande wijzigingen.

De nieuwe statuten luiden voortaan ais volgt

NAAM. De naam van de vennootschap luidt "Herten bruin".

VORM. De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

ZETEL. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2850 Boom, Herten Bruin 13.

DUUR. Onbepaalde duur.

DOEL. De vennootschap heeft tot doel een patrimoniumvennootschap.

Het patrimonium gevormd door inbrengsten en bestaande uit onroerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden, Binnen het kader van het maatschappelijk dce! zal de Vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, in erfpacht geven, opstalrecht verlenen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld. Zij zal in het kader van haar werkzaamheden alle roerende en onroerende verrichtingen mogen stellen die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel. Zij kan zich interesseren, hetzij door deelneming, inbreng, inschrijving, financiële tussenkomsten, hetzij op elke andere wijze in vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling ervan te vergemakkelijken of te bevorderen. Zij kan functies van bestuurder of van vereffenaar van vennootschappen waarnemen.

KAPITAAL. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600, 00).

AANDELEN. Het kapitaal is verdeeld in honderdvijfentwintig (125) aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdvijfentwintigste van het kapitaal.

BOEKJAAR. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde burgerlijke jaar.

WINSTVERDELING. Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de algemene vergadering.

ALGEMENE VERGADERING. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de tweede maandag van de maand mei om negentien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van de bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

BESTUUR-CONTROLE. Bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Bevoegdheid. ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Vertegenwoordiging. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Wanneer de vennootschap de functie uitoefent van bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité van een andere vennootschap wordt ze vertegenwoordigd door een vaste vertegenwoordiger die wordt belast met de uitvoering van de opdracht haar naam en voor haar rekening. Deze vaste vertegenwoordiger wordt benoemd onder haar zaakvoerders, vennoten, of werknemers. De vennootschap kan verder geldig worden vertegenwoordigd door bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht. Controle. Zolang de vennootschap niet verplicht is een commissaris te benoemen heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

Vijfde besluit: Volmacht.

De algemene vergadering en de zaakvoerder geven bij deze bijzondere volmacht aan Acrog Accountancy, kantoorhoudende te 2440 Geel, Molseweg 168, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle mogelijke administratieve formaliteiten te vervullen die voorvloeien uit de op heden genomen besluiten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Notaris Jan Van Ermengem

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte en gecoördineerde statuten.



Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2004 : AN305371
29/07/2003 : AN305371
10/08/2002 : AN305371
10/07/2001 : AN305371
05/10/1994 : AN305371
14/04/1994 : AN305371

Coordonnées
HERTEN BRUIN

Adresse
2850 Boom

Code postal : 2850
Localité : BOOM
Commune : BOOM
Province : Anvers
Région : Région flamande