HESSENBOS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HESSENBOS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 421.257.736

Publication

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.04.2013, NGL 15.07.2013 13306-0537-012
20/08/2012
ÿþ~ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



tII( 11111(11111 III I 1I 1III " ( II1

*iaiaaeas*

Neergelegd ter griffie v11,7 de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

0$ Ain 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0421.257.736

Benaming (voluit) : HESSIMO

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Korte Nieuwstraat 4

(volledig adres) 2000 Antwerpen

Onderwerp(en) akte : FUSIE DOOR OVERNEMING - OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING NAAM - WIJZIGING UUR JAARVERGADERING - ONTSLAG EN (HER)BENOEMING BESTUURDERS

Uittreksel afgeleverd váór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 31 juli 2012, blijkt het volgende:

1. De vergadering besliste tot de Fusie van de Overnemende Vennootschap, de naamloze vennootschap "HESSIMO", rechtspersonenregister Antwerpen 0421.257,736, met zetel te 2000 Antwerpen, Korte Nieuwstraat 4, met de Overgenomen Vennootschap, de naamloze vennootschap "BELBOSCH", rechispersonenregister Antwerpen 0430.351.386, met zetel te 2000 Antwerpen, Korte Nieuwstraat 4, door de overgang van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de Overgenomen Vennootschap naar de Overnemende Vennootschap.

Vanuit boekhoudkundig oogpunt (en vanuit het oogpunt van de directe belastingen), worden alle handelingen van de Overgenomen Vennootschap gesteld vanaf 1 januari 2012 om 00.00 uur, derhalve met boekhoûdkundige retroactiviteit, geacht te zijn verricht voor rekening en risico van de Overnemende Vennootschap.

" Ter vergoeding van de overgang van het vermogen van de Overgenomen Vennootschap naar de Overnemende Vennootschap, zullen in de Overnemende Vennootschap nieuwe aandelen (de "Nieuwe

" Aandelen") worden uitgegeven die allemaal zullen worden uitgereikt aan de Enige Aandeelhoudster, die ook enige aandeelhoudster is in Overgenomen Vennootschap, in ruil voor haar bestaande aandelen(participatie) in de Overgenomen Vennootschap; de Nieuwe Aandelen zullen aandelen op naam zijn en zullen vanaf 1 januari 2012 om 00.00 uur, zijnde de datum vanaf wanneer de handelingen van de Overgenomen Vennootschap, vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht worden te zijn verricht voor rekening en risico van de Overnemende Vennootschap, delen in de winst van de Overnemende Vennootschap.

In ruil voor de in totaal vijfhonderd (500) bestaande aandelen in de onderhavige Overgenomen Vennootschap zullen in de Overnemende Vennootschap in totaal (afgerond) zesenvijftig (56) Nieuwe Aandelen worden uitgegeven ten voordele van de naamloze vennootschap "ANTILOON INVEST", rechtspersonenregister Antwerpen 0890.591.543, met zetel te 2000 Antwerpen, Korte Nieuwstraat 4.

2. Het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap, id est het volledige actief en passief vermogen, is overgegaan naar de Overnemende Vennootschap onder algemene titel, met alle rechten en verplichtingen, niets voorbehouden noch uitgezonderd.

3. Als gevolg van de Fusie werd het maatschappelijk kapitaal van Ovememende Vennootschap verhoogd met achtentwintigduizend euro (¬ 28.000,00), om het van zevenentachtigduizend euro (¬ 87,000,00) te brengen op honderdvijftienduizend euro (¬ 115.000,00), door uitgifte van in totaal zesenvijftig (56) Nieuwe Aandelen.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GUY PARMENTIER", rechtspersonenregister Antwerpen 0480.463.170, met zetel te 2900 Schoten, Theofiel Van Cauwenberghlei 12, vertegenwoordigd door de heer PARMENTIER Guy, bedrijfsrevisor, luidt als volgt:

"BESLUIT

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nlen) bevoegd de reent=persnon ten aanzien van derden te vertegenwoordiger

Verso ' Naam en handteKentng

mod 11.1

Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art. 602 W. Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de Naamloze Vennootschap HESSIMO door middel van inbreng van een geheel van activa en passiva die voortvloeien uit de fusie door overname van de vennootschap BELBOSCH, kan Ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen, dat :

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid ; en duidelijkheid;

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering

telden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is,

niet de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de

inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 56 aandelen van de vennootschap Naamloze

Vennootschap HESSIMO, zonder vermelding van een nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten, 16 juli 2012

(getekend)

BV ovv BVBA GUY PARMENTIER

Vertegenwoordigd door haar Zaakvoerder

en vaste vertegenwoordiger

Dhr. Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor."

Dientengevolge werd het kapitaal vastgesteld op honderdvijftienduizend euro (¬ 115.000,00).

Het kapitaal is volledig volgestort.

Artikel 5 van de statuten van de vennootschap werd gewijzigd overeenkomstig de kapitaalverhoging in

het kader van en ingevolge de Fusie en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 5: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdvijftienduizend euro (¬ 115.000,00).

Het is volledig volgestort.

Het is vertegenwoordigd door tweehonderddertig (230) gelijke aandelen zonder vermelding van '

nominale waarde."

4. De vergadering besliste om de naam van de vennootschap te wijzigen in "HESSENBOSn.

Artikel 1 van de statuten van de vennootschap werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 1: naam

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een naamloze vennootschap heeft

met als naam: "MESSENBOS"."

5. De datum van de jaarvergadering werd gewijzigd zodat de jaarvergadering voortaan zal plaatsvinden om vijftien uur (in plaats van tien uur voorheen), en nog wel steeds ongewijzigd op de laatste dinsdag van de maand april.

De eerste alinea in artikel 16 van de statuten werd dienovereenkomstig gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de laatste dinsdag van de maand april om vijftien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur."

6. De vergadering besliste om de hierna genoemde bestuurders met ingang van 31 juli 2012 eervol te ontslaan uit hun functie als bestuurder, te weten:

- de naamloze vennootschap "ANTIGOON INVEST" (RPR Antwerpen 0890.591.543), met als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van dat mandaat de heer VAN WEERT Luc;

- de heer BOSCHMAN Frank.

De vergadering besliste om te (her)benoemen ais bestuurders van de vennootschap:

- de naamloze vennootschap "ANTILOON INVEST", voornoemd, die de heer BOGAERTS Erik Paul Jozef, geboren te Antwerpen op 12 december 1964, wonende te 2970 Schilde, Kasteeldreef 36, heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van die bestuursfunctie in haar naam en voor haar rekening;

- de naamloze vennootschap "ANTIGOON CONSTRUCT', rechtspersonenregister Antwerpen 0819.268.631, met zetel te 2000 Antwerpen, Korte Nieuwstraat 4, die de heer VAN WEERT Luc Eduard Germaine, geboren te Antwerpen op 22 april 1963, wonende te 2000 Antwerpen, Nationalestraat 63 bus 2, heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van die bestuursfunctie in haar naam en voor haar rekening.

Deze functies gaan in op 31 juli 2012 en zullen een einde nemen na de jaarvergadering in 2018.

7. Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DnF Belgium", rechtspersonenregister Antwerpen 0832.260.889, met zetel te 2000 Antwerpen, Indiëstraat 28, en aan al haar medewerkers, aangestelden en lasthebbers en in

het bijzonder aan haar medewerkster mevrouw JANSSENS Godelieve Mathilde, geboren te Mechelen op 22

mai 1952, wonende te 1981 Hofstade (Zemst), Buntgrasstraat 15, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedai ianeid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de reenispersoon ten aanzien van derden te vertegenv oordigen

Verso : Naam en hannwt,i:,sning

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden ` aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van onderhavige fusieoperatie als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van de raad van bestuur of de algemene vergadering van de Vennootschap, alsook een bijzondere volmacht om de Vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.".

Vercaderino van de raad van bestuur

Na deze algemene vergadering kwamen de in functie zijnde twee (2) bestuurders, vertegenwoordigd door hun respectievelijke vaste vertegenwoordigers, samen in vergadering en namen eenstemmig volgende besluiten:

- De naamloze vennootschap "ANTIGOON INVEST", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer BOGAERTS Erik, voornoemd, werd aangesteld als afgevaardigde bestuurder voor de duur van haar bestuursmandaat.

- De naamloze vennootschap "ANTIGOON CONSTRUCT", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger ; de heer VAN WEERT Luc, voornoemd, werd eveneens aangesteld als afgevaardigde bestuurder voor de duur van haar bestuursmandaat.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten, verslag bedrijfsrevisor, verslag

raad van bestuur.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en haedan aheid van de instrumenterende notans. hetzij van de perso(o}n(en j bevoegd de r-icr`.saersoen ten aanzien van derden te vertegenvteordigen

Verso . Naam en hart doei ening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden 'aan het Belgisch Staatsblad

23/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.04.2012, NGL 19.07.2012 12308-0579-010
15/06/2012
ÿþ mod 11.1

23 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*12106401* Neergelegd ter grirne vain cfe Rechtbank van Koophandel i^ Aeve,pen, op

Griffie ~] ~3.~ n





Ondernemingsnr : 0421,257.736

Benaming (voluit) : HESSIMO

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

i Zetel : Korte Nieuwstraat 4

(volledig adres) 2000 Antwerpen

Onderwerpen) akte : NEERLEGGING EN BEKENDMAKING BIJ UITTREKSEL VAN FUSIEVOORSTEL

Neerlegging van het fusievoorstel (het "Fusievoorstel") opgesteld de dato 1 juni 2012 overeenkomstig artikel 693 W.Venn., betreffende de fusie door overneming door de naamloze vennootschap "HESSIMO", RPR Antwerpen 0421.257.736, met zetel te 2000 Antwerpen, Korte Nieuwstraat 4 (de "Overnemende ,i Vennootschap"), van de naamloze vennootschap "BELBOSCH", RPR Antwerpen 0430,351.386, met zetel te  2000 Antwerpen, Korte Nieuwstraat 4 (de "Over te Nemen Vennootschap").

Bekendmaking bij uittreksel van het Fusievoorstel.

Hierna volgt de volledige inhoud van het Fusievoorstel:

1. Voorafgaande uiteenzetting

Hessimo NV en Belbosch NV hebben de intentie om een fusie door overneming door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten ais de verplichtingen) van Belbosch NV door ontbinding zonder vereffening zal overgaan op Hessimo NV overeenkomstig artikel 671 van het Wetboek van vennootschappen (hierna Venn,").

Er wordt, overeenkomstig artikel 693 W. Venn., door de bestuursorganen van Hessimo NV en Belbosch NV, in gemeenschappelijk overleg, het hierna geformuleerde voorstel tot fusie door overneming opgesteld.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de fusie deelneemt, minstens 6 weken vóór de algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 693, laatste lid W. Venn.).

Wenseli(/heid van de fusie (zakelijke overwegingen)

De bestuursorganen zijn van oordeel dat de vooropgestelde fusie gebeurt op basis van zakelijke overwegingen.

De geplande herstructurering kadert in een vereenvoudiging van de groepsstructuur die zal leiden tot een:

" effioiënter beheer in het algemeen

" grotere uniformiteit op de markt (voornamelijk naar vastgoedmakelaars en kredietverleners toe)

" betere kostenbeheersing en vermindering van de vaste kosten

" vereenvoudigde besluitvormingsstructuren

" vereenvoudigde administratie en slechts één boekhouding

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

*oor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De bestuursorganen zijn dan ook van oordeel dat de geplande fusie plaatsvindt op basis van zakelijke overwegingen. Bovendien is de fusie niet gebaseerd op grond van fiscale overwegingen.

Er werd geopteerd om de beoogde herstructurering via de voor deze doeleinden geëigende techniek van "fusie door overneming" te verwezenlijken, in het bijzonder omdat op die manier een rechtsovergang ten algemene titel wordt verzekerd.

mod 11.1

2. De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen

(artikel 693,1" W. Venn.l

De aan de voorgestelde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn:

2.1, De Ovememende Vennootschap :

Hessimo Naamloze Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Korte Nieuwstraat 4.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Antwerpen) onder het nummer 0421.257.736

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

De vennootschap heeft tot doel: zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden of bij deelneming, hetzij op gelijk welke andere wijze, in België of in het buitenland, het verrichten van aile onroerende verrichtingen, in de meest uitgebreide zin, namelijk de aankoop, de verkoop, het doen bouwen en verbouwen, aanpassen, veranderen, uitbaten, verkavelen, het bebossen en ontbossen, het huren of verhuren en het in waarde brengen van alle gronden en eigendommen, alsmede het doen uitvoeren van alle openbare en private werken, en daarboven het verzekeringsagentuur.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids , financiële, roerende en onroerende handelingen en verrichtingen bewerkstelligen, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel of welke dit doel op welke wijze ook kunnen bevorderen.

De raad van bestuur van deze vennootschap is ais volgt samengesteld:

" Antigoon Invest NV gedelegeerd bestuurder met vaste vertegenwoordiger de heer Luc Van Weert

" De heer Frank Boschman - gedelegeerd bestuurder

Zij wordt hierna `Hessimo', of `de Overnemende Vennootschap' genoemd.

2.2. De Over te Nemen Vennootschap :

Belbosch Naamloze Vennootschap, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Korte Nieuwstraat

4.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Antwerpen) onder het nummer 0430.351.386 Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of bij deelneming, hetzij op gelijk welke andere wijze in België of in het buitenland, het verrichten van alle onroerende verrichtingen, in de meest uitgebreide zin, namelijk de aankoop, de verkoop, het doen bouwen en verbouwen, aanpassen, veranderen, uitbaten, verkavelen, het bebossen en ontbossen, het huren of verhuren en het in waarde brengen van alle gronden en eigendommen, alsmede het doen uitvoeren van alle openbare en private werken.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids , financiële, roerende en onroerende handelingen en verrichtingen bewerkstelligen, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel of welke dit doel op welke wijze ook kunnen bevorderen.

De Raad van Bestuur is als volgt samengesteld:

" Antigoon Invest NV gedelegeerd bestuurder met vast vertegenwoordiger de heer Luc Van Weert

" De heer Frank Boschman - gedelegeerd bestuurder

Zij wordt hierna `Belbosch' of 'Overgenomen Vennootschap' of 'Over te Nemen Vennootschap ' genoemd.

Hessimo zal, als Overnemende Vennootschap, het gehele vermogen verkrijgen van Belbosch, Over te Nemen Vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

9./

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

3, De ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg (artikel 693, 2° W. Venn.)

3.1. Algemeen

Gelet op het telt dat de bij de fusie betrokken vennootschappen voor 100% gehouden worden door dezelfde aandeelhouder Antigoon Invest, wordt er voor geopteerd om de waardering van de bij de fusie betrokken vennootschappen te baseren op het bedrag van de eigen vermogenswaarde van de aan de verrichting deelnemende vennootschappen per 31 december 2011.

De eigen vermogenswaarde van Hessimo bedraagt EUR 2.792.633,14 en wordt vertegenwoordigd door 174 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

De eigen vermogenswaarde van Belbosch bedraagt EUR 857.539,04 en wordt vertegenwoordigd door 500 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

3.2, Ruilverhouding

De berekening van de ruilverhouding op basis van de hierboven vermelde waarderingsmethode is als volgt:

Overnemende Vennootschap (Hessimo)

Eigen vermogen per 31/12/2011 2.792.633,14 EUR

Aantal aandelen 174

Waarde per aandeel 16.049,62 EUR

Over te Nemen Vennootschap (Belbosch).

Eigen Vermogen per 31/12/2011 857.539,04 EUR

Aantal aandelen 500

Waarde per aandeel 1.715,08 EUR

Ruilverhouding

1.715,08116.049,62

Op basis van het bovenstaande, zal overeenkomstig artikel 703 W. venn. aan Antigoon Invest NV, de enigste aandeelhouder van de Over te Nemen Vennootschap, 53,43 (af te ronden naar 56) nieuwe aandelen van de Overnemende Vennootschap worden uitgereikt, hetzij 56 nieuwe aandelen tegen de 500 bestaande aandelen in de overgenomen vennootschap of een ruilvoet van 14 tegen 125,

Er wordt geen opleg in geld betaald.

De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen,

3.3. Kapitaalverhoging

Het kapitaal van de Overnemende Vennootschap voor de fusie bedraagt 87.000 EUR vertegenwocrdigd door 174 aandelen.

De kapitaalverhoging bij de Overnemende Vennootschap tengevolge van de fusie zal bijgevolg 28.000 EUR bedragen, om het kapitaal te brengen op 115.000 EUR vertegenwoordigd door 230 aandelen.

4. De wiize waarop de aandelen in de Overnemende Vennootschap worden uitgereikt (artikel 693, 3° W. Venn.)

Naar aanleiding van de fusie zullen er 56 nieuwe aandelen worden uitgereikt.

Daar de aandelen van de Overnemende Venncotschap en de Over te Nemen Vennootschap op naam luiden zal binnen de 15 dagen na de publicatie van het fusiebesluit in de Bijiagen tot het Belgisch Staatsbiad de Raad van Bestuur van de Overnemende Vennootschap in het aandelenregister van de Overnemende Vennootschap de volgende gegevens aanbrengen met betrekking tot de Overgenomen Vennootschap:

" de identiteit van de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap

" het aantal aandelen van de Overnemende Vennootschap dat aan hen toekomt krachtens het fusiebesluit

" de datum van het fusiebesluit,

Deze inschrijving zal door de Raad van Bestuur namens de Overnemende Vennootschap en door

aandeelhouders of hun gevolmachtigde namens de Overgenomen Vennootschap worden ondertekend.

Het aandelenregister van de Overgenomen Vennootschap zal, na goedkeuring van de fusie, worden vernietigd.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

eoor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

5 De datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht (artikel 693,4° W. Venn.)"

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januari 2012.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen,

6. De datum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundiggeacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap (artikel 693,5° W. Venn.)

Vanaf 1 januari 2012 zullen de verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig (en vanuit het oogpunt van directe belastingen) geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

7. De rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de vennoten van de Over te Nemen Vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (artikel 693, 6° W. Venn.)

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen.

8. De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 695 bedoelde verslag (artikel 693, 7° W. Venn.)

Niet van toepassing (zie punt 10).

9. Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen (artikel 693, 8° W. Venn.)

Aan de bestuurders van de Overnemende Venncotschap en de Over te Nemen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

10. Bijzondere verslanen (afstand)

De bestuurders van de vennootschappen Hessimo NV en Belbosch NV kunnen bevestigen dat de enige aandeelhoudster van de betrokken vennootschappen, overeenkomstig artikel 694 en 695 Wetboek vennootschappen, aan de bestuurders van de betrokken vennootschappen haar voornemen te kennen heeft gegeven om afstand te doen van de toepassing van de artikelen 694 en 695 van het Wetboek Vennootschappen, voor wat betreft de verslagen.

De aandeelhouder heeft de bestuurders van de bij de fusie betrokken vennootschappen ervan geïnformeerd dat zij zich er toe engageert om op de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders die over de fusie moet beslissen de agendapunten met betrekking tot de afstand van het schriftelijk en omstandig verslag van de raad van bestuur en de afstand van het verslag van de bedrijfsrevisor goed te keuren.

11. Statutenwijzigingen (artikel 701 W. Venn.)

De bestuursorganen vinden het niet noodzakelijk om overeenkomstig artikel 701 W. Venn. de statuten van de Overnemende Vennootschap te wijzigen teneinde haar doel uit te breiden met alle activiteiten van de Over te Nemen Vennootschap aangezien beide doelen bijna identiek zijn.

Artikel 5 van de statuten van de Overnemende Vennootschap inzake het maatschappelijk kapitaal dient te worden aangepast

Tevens wordt beslist de naam van de Overnemende vennootschap te wijzigen in Hessenbos. 12. Bodemsanerinq

Het vermogen van de over te nemen vennootschap bevat volgende onroerende goederen die aanleiding geven tot toepassing van het Vlaamse Bodemdecreet:

Stad Antwerpen

De volle eigendom van de ondergrond van tweeduizend tweehonderd vierenzeventig/tienduizendsten van de grondaandelen gekoppeld aan het "Gebouw Stijfselstraat 9/17", in een gebouwencomplex gelegen te Antwerpen, Hessenplein 25/31 en +25/31, ten kadaster gekend sectie B, onder de nummers 187/E en 187/D, voor een totale oppervlakte van tweeduizend driehonderd en zeven vierkante meter (2.307m2), te weten de volgende kavels: handelsgelijkvloers met ondergrondse parkeergarages op 2 etages.

Er werden door OVAM bodemattesten afgeleverd op 20 april 2012 met betrekking tot hoger vermelde onroerende goederen waarvan de inhoud telkens luidt als volgt:

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

1foor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de

bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden ais er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie; www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet ïn voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

1!j oor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

13. Algemene vergaderingen

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 31 juli 2012.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden aile origineel overgemaakte bescheiden die de bij de fusie betrokken vennootschappen aanbelangen door de andere vennootschap aan de respectieve vennootschap terugbezorgd, zodat elke vennootschap haar eigen bescheiden terugkrijgt en worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel.

14. Neerlegging

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de daartoe door de respectieve raden van bestuur aangestelde gevolmachtigde neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel van Antwerpen, en dit uiterlijk zes weken voor de geplande fusieakte.

15. Fiscale verklaringen

De ondergetekenden verklaren dat deze fusie door overneming zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.W.-Wetboek.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 1 juni 2012 te Antwerpen in 5 exemplaren. Elke raad van bestuur erkent twee door of namens alle bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er een bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van elk bij de fusie betrokken vennootschap en het 5de exemplaar bestemd is voor de notaris.

Getekend,

Bestuurder NV Antigoon Invest

Vertegenwoordigd door vaste

Vertegenwoordiger

Luc Van Weert

Bestuurder Frank Boschman

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.04.2011, NGL 28.07.2011 11340-0148-013
04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.04.2010, NGL 30.07.2010 10375-0581-012
08/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.05.2009, NGL 02.06.2009 09185-0171-010
28/11/2008 : AN224285
24/06/2008 : AN224285
05/10/2007 : AN224285
09/08/2007 : AN224285
31/07/2006 : AN224285
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.04.2015, NGL 17.06.2015 15184-0085-013
23/06/2005 : AN224285
09/12/2004 : AN224285
20/10/2004 : AN224285
04/10/2004 : AN224285
30/09/2003 : AN224285
04/11/2002 : AN224285
16/11/2000 : AN224285
18/09/1997 : AN224285
27/09/1996 : AN224285
26/11/1991 : AN224285

Coordonnées
HESSENBOS

Adresse
KORTE NIEUWSTRAAT 4 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande