HESTIA

Société en commandite simple


Dénomination : HESTIA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 501.819.897

Publication

02/07/2014
ÿþktfkuie

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akt

k

Mai I la I ail lidel le -«

MI!

RECHTBANK van KOOPHANDE ANTWERPEN, afd. MECHELE

Vc behc aan Bel.ç Staat

*14127777*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0501.819.897

Benaming

(voluit) Hestia

(verkort):

Rechtsvorm Gewone commanditaire vennootschap

Zetel: Hoogstraat 73 te 2680 Beerzel

(volledig adres)

Onderwerp akte: Wijziging doel, verplaatsing maatschappelijke zetel

Op de Bijzondere Algemene Vergadering van 20 juni 2014 werd beslist:

- De maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Willem Rosierstraat 32 te 2800 Mechelen het voorgaande doel te schrappen en te vervangen door onderstaande:

De venhootschap heeft toi doe

Het optreden als tussenpersoon, vertegenwoordiger of agentschap van één kredietinstellingsbank, spaarbank, kapitalisatie-ondememing, krediet- en fnancieringsondememing, gemeenschappelijke beleggingsfonds, onderneming voor het beheer van beleggingen en vermogens, verzekeringsonderneming, hetgeen onder meer inhoudt:

-het aanbrengen van aanvragen, het negotiëren en het bemiddelen bij het afsluiten van geldleningen, kredietopeningen en verzekeringen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm; -het aantrekken, het ontvangen en het bemiddelen bij het beleggen van gelden van derden op zicht- en spaarrekeningen, termijnrekeningen, in kasbons en obligaties van erkende instellingen, in verzekeringsproducten, het ontvangen van intekeningen op openbare uitgiften, van effecten met het oog op de neerlegging in open en gesloten bewaargeving op naam van het cliënteel tegen aflevering van kwijting, het bemiddelen bij deviezenverrichtingen en effectentransacties en adviesverlening, met betrekking tot vermogensbeheer en beleggingen in het algemeen, het betalen van vervallen intresten, coupons en plaatsingen in het algemeen

Het is de vennootschap echter verboden om in eigen naam en voor eigen rekening daden te verrichten van bank, spaarkas of spaarbank en om in eigen naam en voor eigen rekening spaargelden aan te trekken, dit alles conform de geldende Belgische en/of Europese richtlijnen van openbare orde.

-Het optreden als onafhankelijk verzekeringsmakelaar.

-In België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening

van derden het geven van advies en het inrichten van seminaries, lessen geven, consultaties verfenen in verband met bovengenoemde beroepsuitoefening.

-De deelname onder welke vorm ook aan oprichting, uitbreiding en omvorming van ondernemingen en vennootschappen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze ook, kortom het nemen van participaties onder eender welke vomi in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

-Het beheer van het eigen patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en in stand houden van dit patrimonium vooral door beheersdaden en het verstrekken van raad en advies in de ruimste zin der maatschappelijke behoeften. Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van dit patrimonium. Daartoe mag zij aile onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals onder meer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, het verstrekken van leningen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke handelingen in de meest brede zin van het woord alsmede aankopen, ten gelde maken en beleggen in effecten en aile andere waarde elementen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I

..e

. ª% Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Het verstrekken van advies en consulting, alsook de bemiddeling van alles wat betrekking heeft tot hypothecaire kredieten en leningen, aile andere leningen en kredietopeningen op korte, halflange en lange termijn

-Advies en consulting op financieel, sociaal, administratief, informatica-en management gebied, voor zover als wettelijk toegelaten

-Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen als haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haar zelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat ij er belang bij heeft. -Kleinhandel in allerlei produkten op een wijze die niet is begrepen in voorgaande klassen . huis-aan-huisverkoop, verkoopautomaten, demonstratieverkoop, ambulante handel, enz..

-Handelsbemiddeling bij de verkoop van allerhande goederen in de ruimste zin van het woord,

-Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

-Aile industitële, commerciële, financiële verrichtingen betreffende roerende en onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

-Deelnemen in of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben.

Getekend

Van der Schoepen Hedwig

Zaakvoerder

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

02/01/2013
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblac

Mod wam 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ill

" 13000 63*

o D

19 DEC. 2012

GRIFFIE RECHTBANK va

KOOPHA tet~CHIxi Ei1

Ondernemingsnr : 0501.819.897

Benaming

(voluit) : Hestia

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Hoogstraat 73 te 2580 Beerzel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging doel

Op de Bijzondere Algemene Vergadering van 14 december 2012 werd beslist het voorgaande doel te schrappen en te vervangen door onderstaande:

De vennootschap heeft tot doel:

-het verrichten van werkzaamheden van bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten overeenkomstig de Wet van 22 maart 2006 betreffende de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten of iedere latere rechtsnorm die ter vervanging van voormelde wet deze activiteiten zal reguleren;

-het verrichten van werkzaamheden van verzekeringsbemiddeling overeenkomstig de wet van 27 maart 1995 betreffende de verzekerings- en herverzekeringsbemiddeling en de distributie van verzekeringen of iedere latere rechtsnorm die ter vervanging van voormelde wet deze activiteiten zal reguleren."

-de oprichting, de verwerving, het beheer, het verbouwen, de verkoop, alsook het verhuren van eigen onroerende goederen. De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Het is de vennootschap echter verboden om in eigen naam en voor eigen rekening daden te verrichten van bank, spaarkas of spaarbank en om in eigen naam en voor eigen rekening spaargelden aan te trekken, dit alles conform de geldende Belgische enfof Europese richtlijnen van openbare orde.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen verwerven die een rechtstreeks verband hebben met de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Bijzondere volmacht wordt verleend, met recht van in de plaatsstelling aan Boekhoudkantoor Ine Achten BV ovv BVBA, vertegenwoordigd door Ine Achten, Erkend boekhouder-fiscalist, kantoorhoudend te 2800 Mechelen, Lemmensstraat 1, om in naam en voor rekening van de vennootschap, alle formaliteiten te verrichten aangaande de inschrijving, latere wijzigingen en de doorhaling bij de Kruispuntenbank van Ondernemingen, bij de BTW administratie, en, alle andere officiële instanties, alsmede aile andere formaliteiten te vervullen in verband met fiscale en sociale wetgeving.

Getekend .

Van der Schoepen Hedwig

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

18/12/2012
ÿþ t,Sad Wars 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i IIII*1 11203311111 IVI65*III II A

NEERGELEGD

0 7 GEC. 2012

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL teg111g + IELEN

Ondernemingsnr : 2.1 . S 3

Benaming

(voluit) : Hestia

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Hoogstraat 73 te 2580 Beerzel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Heden, 4 december 2012,

zijn samengekomen :

1. Van der Schoepen Hedwig

2. Bruckers Helmine

A.VERKLARING VAN OPRICHTING;

De comparanten verklaren een Gewone Commanditaire Vennootschap op te richten onder de naam

"Hestia".

met zetel te Hoogstraat 73, 2580 Beerzel

die op heden begint en waarvan zij de statuten hebben bepaald zoals hierna onder B opgegeven wordt

Aanwijzing van de stille en de beherende vennoten.

De comparant onder N° 1 is beherende vennoot. Zij is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de

verbintenissen van de vennootschap en is aansprakelijk als oprichter van de vennootschap.

De comparant onder N° 2 is stille vennoot. Haar aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag van haar

inbreng, zoals die hierna wordt vastgesteld. Zij is te beschouwen als gewone inschrijver.

Geplaatst kapitaal.

Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend euro (1000 )en

is verdeeld in twintig (20) aandelen van vijftig (50) euro elk.

Inschrijving op het geplaatst kapitaal.

De comparanten verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat op de aandelen is

ingetekend en gestort door de oprichters zoals hierna wordt uiteengezet :

1 Van der Schoepen Hedwig, voornoemd, voor 19 aandelen door inbreng in geld

2 Bruckers Helmine, voornoemd, voor 1 aandeel door inbreng in geld

Inbreng in geld.

De comparant sub 1 heeft ingetekend op negentien (19) aandelen en betaalde hierop negenhonderdvijftig

(950) euro en moet nog nihil euro betalen.

De comparant sub 2 heeft ingetekend op één (1) aandeel en betaalde hierop vijftig (50) euro en moet nog

nihil euro betalen.

B. STATUTEN.

De comparanten verklaren dat de statuten van de Comm.V. "Hestia"

luiden als volgt:

Artikel 1: Rechtsvorm  naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap, afgekort als Comm.V,

en draagt de naam "Hestia"

De naam van de stille vennoot mag nimmer voorkomen in de firma "Hestia".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 2: Zetel,

De zetel is gevestigd te Hoogstraat 73, 2580 Beerzel

Hij mag eiders overgebracht worden, in hetzelfde taalgebied, krachtens eenvoudige beslissing van een

beherende vennoot.

Artikel 3: Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd, vanaf heden.

Artikel 4: Doel.

Het doel van de vennootschap bestaat in:

- Het optreden als tussenpersoon, vertegenwoordiger of agentschap van één kredietinstellingsbank, spaarbank, kapitalisatie-onderneming, krediet- en financieringsondememing, gemeenschappelijke beleggingsfonds, onderneming voor het beheer van beleggingen en vermogens, verzekeringsondememing, hetgeen onder meer inhoudt:

-het aanbrengen van aanvragen, het negotiëren en het bemiddelen bij het afsluiten van geldieningen, kredietopeningen en verzekeringen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm; -het aantrekken, het ontvangen en het bemiddelen bij het beleggen van gelden van derden op zicht- en spaarrekeningen, termijnrekeningen, in kasbons en obligaties van erkende instellingen, in verzekeringsproducten, het ontvangen van intekeningen op openbare uitgiften, van effecten met het oog op de neerlegging in open en gesloten bewaargeving op naam van het cliënteel tegen aflevering van kwijting, het bemiddelen bij deviezenverrichtingen en effectentransacties en adviesverlening, met betrekking tot vermogensbeheer en beleggingen in het algemeen, het betalen van vervallen intresten, coupons en plaatsingen in het algemeen

Het is de vennootschap echter verboden om in eigen naam en voor eigen rekening daden te

verrichten van bank, spaarkas of spaarbank en om in eigen naam en voor eigen rekening spaargelden aan te trekken, dit alles conform de geldende Belgische en/of Europese richtlijnen van openbare orde. - Het optreden ais onafhankelijk verzekeringsmakelaar.

- In België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden het geven van advies en het inrichten van seminaries, lessen geven, consultaties verlenen in verband met bovengenoemde beroepsuitoefening.

- De deelname onder welke vorm ook aan oprichting, uitbreiding en omvorming van ondernemingen en vennootschappen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze ook, kortom het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

- Het beheer van het eigen patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en in stand houden van dit patrimonium vooral door beheersdaden en het verstrekken van raad en advies in de ruimste zin der maatschappelijke behoeften. Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van dit patrimonium. Daartoe mag zij aile onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals onder meer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, het verstrekken van leningen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en aile mogelijke handelingen in de meest brede zin van het woord alsmede aankopen, ten gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde elementen.

- Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen als haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haar zelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat ij er belang bij heeft. Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

- Alle industriële, commerciële, financiële verrichtingen betreffende roerende en onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

- Deelnemen in of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben.

Artikel 5: Maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend (1000) euro.

Het is verdeeld in twintig aandelen van vijftig (50) euro elk.

Het kapitaal kan verhoogd worden door incorporatie van de reserves of door nieuwe aandelen uit te

schrijven. Het kan ook verminderd worden door terugbetaling van aandelen, Deze beslissingen worden

genomen door de algemene vergadering der vennoten bij unanimiteit der stemmen.

Artikel 6: Aandelen.

De aandelen zijn op naam.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het aandeel van elke vennoot blijkt uit het register der vennoten dat gehouden wordt op de zetel van de vennootschap.

Zonder schriftelijke, gedateerde en ondertekende toelating van alle medevennoten, mag geen enkele der vennoten zijn aandelen in de vennootschap, geheel of gedeeltelijk overdragen aan derden, tenzij na een termijn van drie maanden, na de verwittiging van de medevennoten en ais niemand van deze laatsten zelf de deelbewijzen wenst over te nemen.

Overdracht tussen vennoten onderling is aan geen voorwaarden of beperkingen onderworpen

Indien, door om het even welke omstandigheid, er op een bepaald ogenblik slechts één vennoot zou overblijven, dan mag die enige overblijvende vennoot vooraf, zonder enige toelating één aandeel overdragen aan een derde om de ontbinding van rechtswege omwille van de éénhoofdigheid te vermijden.

Artikel 7: Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet beherende vennoten. Minstens één zaakvoerder zal wel beherend vennoot zijn. De zaakvoerders worden benoemd voor onbepaalde duur. Elke zaakvoerder zal alle handelingen van beheer mogen stellen. Hij beschikt niet over de bevoegdheid daden van beschikking te stellen. Deze zijn voorbehouden aan de algemene vergadering der vennoten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamheid of verhindering van de zaakvoerders, hebben de overblijvende vennoten het recht, bij eenvoudige meerderheid te voorzien in de vervanging, hetzij tijdelijk, hetzij definitief.

In geval van overlijden van een vennoot wordt de vennootschap niet van rechtswege ontbonden. De overblijvende vennoten kunnen de vennootschap voortzetten mits het scheidingsaandeel uit te keren aan de erfgenamen, minimum één jaar, maximum twee jaar na het overlijden (verblijvingsbeding) of de vennootschap voortzetten met de erfgenamen van de overleden vennoot (voortzettingsbeding), Het scheidingsaandeel bestaat uit de nominale waarde van de aandelen plus een pro-rata van de overgedragen winst of min een pro-rata van het overgedragen verlies, zoals blijkt uit de laatste balans,

Inventaris:

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op van alle bezittingen, vorderingen, schulden en verplichtingen van de vennootschap en van de eigen middelen daaraan besteed. De rekeningen worden in overeenstemming gebracht met de gegevens van de inventaris en worden samengevat in de jaarrekening, bestaande uit de balans en de resultatenrekening.

Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

Artikel 8: Algemene vergadering.

Elk jaar op de derde maandag van de maand juni om 20 u zal de algemene vergadering der vennoten gehouden worden om te beraadslagen en te besluiten betreffende de voorgelegde jaarrekening, de kwijting aan de zaakvoerders inzake hun verantwoordelijkheid van bestuur tijdens het afgesloten boekjaar en de benoeming of herbenoeming van de zaakvoerders

Elk aandeel heeft één stem en deelt evenredig in de winst.

De algemene vergadering kan opgeroepen worden door iedere zaakvoerder, telkens het belang van de vennootschap het vereist. Deze bijzondere of uitzonderlijke algemene vergaderingen worden gehouden tussen de veertiende en de éénentwintigste dag na de oproeping. Elke vennoot die aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering wordt geacht geldig opgeroepen te zijn.

De vergadering beslist bij eenvoudige meerderheid der aanwezige stemmen, indien minstens de helft der aandelen aanwezig of bij volmacht vertegenwoordigd is. Een onthouding zal geteld worden als een negatieve stem

Schriftelijke volmacht kan gegeven worden aan een niet-vennoot, Deze volmacht zal, om geldig te zijn, de datum van de vergadering en haar agenda vermelden.

Blokkering.

In het geval dat de vergadering geen beslissingen kan nemen ten gevolge van de staking der stemmen wordt de vergadering automatisch afgelast. De vergadering komt opnieuw samen om te beraadslagen en te besluiten over dezelfde agenda, de volgende werkdag, op dezelfde plaats en hetzelfde uur.

Indien de tweede vergadering niet tot een beslissing komt door de staking der stemmen, dan kan elke vennoot de procedure in gang zetten met het oog op de automatische ontbinding van de vennootschap,

"

{1

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad "





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

door de andere aandeelhouders, per aangetekende brief, verzonden binnen de dertig dagen na de "geblokkeerde" algemene vergadering , op de hoogte te brengen van zijn beslissing om tot ontbinding over te gaan.

De ontbinding van de vennootschap zal noodzakelijkerwijze de vorm aannemen van een splitsing van de vennootschap, zoals hierna beschreven, tenzij de vennoten unaniem anders zouden beslissen.

In het kader van dit artikel moet de procedure van ontbinding op de volgende manier verlopen;

11 de vennoot die de ontbinding voorstelt moet een accountant of een bedrijfsrevisor aanstellen die tot taak zal hebben de financiële situatie op te stellen die vereist is inzake splitsing, evenals de voorgestelde verdeling van de activa en passiva, waarbij het belangrijk is een splitsing in twee zo gelijk mogelijke delen te maken ten einde aan de twee vennootschappen die ontstaan uit de splitsing toe te laten elk onafhankelijk de activiteiten van de verkopen, zoals uitgeoefend door de vennootschap, voor te zetten.

2/Als de andere vennoten niet akkoord zijn met de voorgestelde accountant of revisor dan kunnen zij binnen de dertig dagen een accountant of revisor van hun keus aanduiden. Ais de twee accountants of revisoren onderling niet akkoord geraken, dan moeten zij samen en binnen de dertig dagen na hun niet akkoord een derde accountant of revisor aanduiden die zal moeten handelen als voorzitter en als de derde accountant of revisor binnen de veertien dagen niet is aangeduid, dan zal hij aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van koophandel op verzoek van de partij die de procedure heeft ingeleid,

3/ De accountants of revisoren stellen hun rapport op zoals beschreven onder paragraaf 11 en dat rapport zal voorgelegd worden aan de verzoekende vennoot die de plicht heeft, binnen de veertien dagen na de datum van het rapport een buitengewone algemene vergadering der vennoten samen te roepen, die zal beslissen over de ontbinding.

4/De aldus samengeroepen bijzondere algemene vergadering der vennoten moet de ontbinding van de vennootschap beslissen door de splitsing van de vennootschap in twee vennootschappen, zodanig dat elke partij van vennoten uitsluitend de volledige controle bekomt van één van de vennootschappen die ontstaan uit de splitsing. De verantwoordelijkheid van de vereffening van de vennootschap rust op de zaakvoerders

Ontbinding buiten het geval van blokkering.

Onverminderd de wettelijke gronden kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de algemene vergadering der vennoten. Als de algemene vergadering geen vereffenaar aanstelt wordt dit mandaat waargenomen door de zaakvoerders. De algemene vergadering beslist over de toekenning en het bedrag van een eventuele bezoldiging.

Uitgezonderd in geval van fusie en uitgezonderd wat is voorzien in artikel acht, paragraaf blokkering, wordt het netto actief van de vennootschap, na betaling van het ganse passief, bij voorrang bestemd tot terugbetaling van het gestorte kapitaal. Het eventueel saldo wordt gelijk verdeeld tussen alle vennoten in verhouding met het aantal aandelen dat zij bezitten.

OVERGANGSBEPALINGEN.

Het eerste boekjaar vangt aan op heden en loopt tot 31 december 2013

De eerste algemene vergadering der vennoten zal gehouden worden in het jaar 2014

Tot zaakvoerder worden benoemd:

11. Van der Schoepen Hedwig

Bijzondere volmacht wordt verleend, met recht van in de plaatsstelling aan Boekhoudkantoor Ine Achten BV ovv BVBA, vertegenwoordigd door Ine Achten, Erkend boekhouder-fiscalist, kantoorhoudend te 2800 Mechelen, Lemmensstraat 1, om in naam en voor rekening van de vennootschap, alle formaliteiten te verrichten aangaande de inschrijving, latere wijzigingen en de doorhaling bij de Kruispuntenbank van Ondernemingen, bij de BTW administratie, en, alle andere officiële instanties, alsmede aile andere formaliteiten te vervullen in verband met fiscale en sociale wetgeving.

Getekend

Van der Schoepen Hedwig

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015
ÿþU Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i 11111 II li ~NI~IIIII I InIN

*15107657'

NEERGhL~GID

_..~._.--

~ 5 -07- 2015

t4ECHTBANK~~v, KOOPHANDEL ANTW'HP.. ~1! ft. MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0501.819.897

Benaming

(voluit) : Hestia

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Willem Rosierstraat 32 te 2800 Mechelen (volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Op de Bijzondere Algemene Vergadering van 6 juli 2015 werd beslist:

- De maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Keizerstraat 13 te 2800 Mechelen

Getekend

Van der Schoepen Hedwig

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. heizij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
HESTIA

Adresse
WILLEM ROSIERSTRAAT 32 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande