HET FEESTDEPOT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HET FEESTDEPOT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.451.782

Publication

26/07/2012
ÿþQ

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod 2.0

1.71 In de bijlagen bij het Belgisblaffriatákia barekne maken kopie na neerlegging ter griffie felitereilfieCHTBANK VAN

Ondernemingsar : Q ( y - j, -Z

Benaming

(voluit) : HET FEESTDEPOT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ezaart 122, 2400 Mol

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Notaris Rudy DERD1N te Mol op 12 juli 2012, geregistreerd te Mol op 13 juli 2012, register 5, deel 229, blad 82, vak 5, wat volgt:

1. VENNOTEN: Door 1. De heer BEECKMANS, Jan Carlo An, geboren te Mol op 23 mei 1977, rijksregisternummer 77.05.23-099-87, ongehuwd, wonende te Mol, Ezaart 120/0102.

2, De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HET BOURGONDISCH HUIS" met maatschappelijke zetel te Mol, Ezaart 122, ondernemingsnummer 0.477.889.603, opgericht bij akte verleden voor notaris Rudy Derdin te Mol op 27 juni 2002, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van '17 juli 2002 onder nummer 2002-07-171580, en waarvan de statuten ongewijzigd bleven sedertdien, vertegenwoordigd door de heer BEECKMANS Jan Carlo An , geboren te Mo! op 23 mei 1977, rijksregisternummer 77,05.23-099-87, ongehuwd , wonende te Mol, Ezaart 120/0102, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder tot deze functie benoemd ingevolge besluit van de Algemene Vergadering gehouden naar aanleiding van de oprichting en handelend ingevolge artikel 13 van de statuten, werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht.

2. NAAM: De naam van de vennootschap luidt: "Het Feestdepot".

3. ZETEL: De zetel is gevestigd te 2400 Mol, Ezaart 122.

4. DOEL: De vennootschap heeft als doel:

-Het organiseren van fuiven en festivals (decors, licht, podium, muziek en alle accessoires), opluisteren van feesten, het inrichten en verhuren van disco-bars, het fabriceren, het kopen, verkopen, huren en verhuren van lichtinstallaties, klankinstallaties en toebehoren, het aanwerven van artiesten, techniciens en elektriciens, het verzorgen van video, televisie-en filmopnamen.

-Producing, management, promotie, marketing en publishing van artistieke personen en groepen van personen, zowel nationaal als internationaal.

-Adviserende en operationele support in verband met de organisatie en coördinatie van toneel- en muziekmanifestaties in de breedste zin van het woord zoals onder meer live optredens, concerttoumees, concours, festivals, taptoes, seminaries, studiedagen, cursussen, lessen, fuiven, bals, kermissen, playbacks, benefietoptredens, soundmix, klank en licht, video- en filmopnames, alsook het zelf beheren, organiseren, inrichten, voorbereiden, uitvoeren, uitwerken, verzorgen enzovoort van zulke manifestaties, dit zowel nationaal als internationaal.

-Het leveren van diensten aan derden met betrekking tot het voeren van reclame, representatie, publiciteit, marketing, producing, management, promoting en verkoopsstimulerende activiteiten, onder artistieke vorm zoals ondermeer het creëren, componeren, ontwerpen, wijzigen, uitvoeren van videoclips, muzikale nummers en arrangementen, seminaries, draaiboeken, toneelstukken met inbegrip van tekst, kleding, platenhoezen, affiches, tickets, badging enzovoort.

-Het kopen, verkopen, huren, verhuren, imponeren, ontwerpen, fabriceren, exporteren, ruilen van de hiervoor gebruikt aangewende materiaal, installatie, instrumenten, apparatuur, onderzoek en ontwikkeling, intellectuele rechten, goederen en diensten, locaties, enzovoort.

-Het uitgeven, persen en verkopen van bladen, boeken, muziekmateriaal, tijdschriften, kranten, computerpakketten en programma's, films en video's, platen, cassettes en C.D.'s.

-Distribueren van goederen en diensten met betrekking tot de hierboven vermelde handtekeningen zowel nationaal als internationaal.

-Restaurant van het traditionele type. Restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, exotische eethuizen. De café-restaurants (tavernes). De verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbufetten zoals snackbars, sandwichbars en hamburgerrestaurants; in frietkramen, hotdogstalletjes; in crossanteries, crêperies en warme wafelkramen; in tearooms, ijssalons en dergelijke; in cafétaria's; in drive-in restaurants; in pizzeria's. Het bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-behoude I ILI1II HLII IiI 111111 III III IL 1 III! LII

aan hel xiai3zz3s*

Belgisc

Staatsbit

~ T JUL! 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

derden, zoals voor: luchtvaartmaatschappijen kantines, bedrijfsrestaurants, Het klaarmaken, thuisbezorgen en

eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels. Het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten,

cocktails, lunches, recepties.

-Tussenpersoon in de handel.

-Inkoop en verkoop van boten, jetski's en waterscoo-ters, alsook verhuur ervan.

-Inkoop en verkoop van alle materialen en dergelijke, zoals verkoop via veilingsite.

-Immo, verkoop en verhuur.

-Verhuur van alle horecamaterialen.

-Verhuur van ceremoniewagens.

Dit alles in de meest ruime zin van het woord en deze op-somming is gegeven bij voorbeeld en is niet

beperkend.

De vennootschap kan alle industriële, commerciële, roerende of onroerende, burgerlijke of financiële

verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar voorwerp.

Zij mag zich ook betrekken door middel van inbrengen, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op

een andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of

gelijklopend voorwerp hebben, of die van aard zijn om de uitbreiding en de ontwikkeling ervan te bevorderen, dit

alles zo in binnen- als buitenland.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op

welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en

manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten

en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en

het beleggingsadvies

5. DUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

6. KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), en is verdeeld in honderd zesentachtig gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen. Deze effecten zijn op naam en voorzien van een volgnummer. Zij worden ingeschreven in een register.

Het werd volledig geplaatst en volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) op een bijzondere rekening bij KBC Bank de dato 12 juli 2012. Het niet volstorte gedeelte van het kapitaal bedraagt zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

7. BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders,bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die gelast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De enige zaakvoerder of de zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of de statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zalfzullen de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

De enige zaakvoerder, of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerdere zijn is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

Door de oprichters wordt de heer Jan Beeckmans, voornoemd, benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap die zijnmandaat aanvaardt en verklaartt niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van dit mandaat.

Wanneer de vennootschap wordt aangewezen tot bestuurder, zaakvoerder, of lid van een directiecomité in een andere vennootschap zal de heerJan Beeckmans voormeld optreden als vaste vertegenwoordiger die worden belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door één of meerdere commissarissen zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

Er wordt voorlopig geen commissaris-revisor benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

8. BOEKJAAR: Het boekjaar begint op 1 julï en eindigt op 30 juni van elk jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op 12 juli 2012, om te eindigen op 30 juni 2014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

JAARVERGADERING:

leder jaar, op dertig (30)november om achttien (18) uur, moet een jaarvergadering gehouden worden, die verplicht gehouden wordt op de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een feestdag of een zondag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

Zowel de jaarvergadering als de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen, worden gehouden, hetzij op de zetel van dè vennootschap, hetzij op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproepingsbrieven.

Een vergadering mag bovendien op elk ogenblik bijeengeroepen worden hetzij door een zaakvoerder, hetzij door de commissaris, zo er één benoemd is.

Naast de bijeenroepingen zoals voorzien door onderhavige statuten, is de bijeenroeping eveneens verplicht op aanvraag van vennoten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. In dit geval geschiedt de bijeenroeping binnen de drie weken na de aanvraag.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen vennoot dient te zijn, of schriftelijk hun stem uitbrengen. Te dien einde moet de oproeping de tekst van de voorgestelde beslissingen bevatten, die de vennoten mogen goedkeuren of verwerpen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2015.

10. WINSTVERDELING: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Vennootschappenwet.

Overneming van verbintenissen.

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Vennootschappenwet en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft te worden bekrachtigd. VOLMACHTEN

Worden aangesteld door de verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder(s), onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, om alle formaliteiten bij de kruispuntbank van ondernemingen, de directe belastingen, douane en accijnzen en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en daartoe aile nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en alle noodzakelijke documenten te tekenen: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fiduciaire Swinnen en Partners met zetel te Mol, Graaf de Broquevillestraat 4.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd: eensluidende uitgifte der akte, notaris Rudy DERDIN

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HET FEESTDEPOT

Adresse
EZAART 122 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande