HET KEIZERSHOF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HET KEIZERSHOF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 459.546.705

Publication

18/04/2014 : TU081100
27/11/2014
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NII

*14214 9~

Neergelegd ter grutte van ce

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

18 NOV. 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT



111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0459.546.705 Benaming (voluit) : Onder den Toren

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Fioveniersstraat I

2300 Turnhout

Onderwerp akte :Naamswijziging - zetelwijziging - doeiswijziging - kapitaalverhoging herwerking statuten

Uit een akte verleden voor ondergetekende Meester Louis Dierckx, notaris te Turnhout

I! op twaalf november tweeduizend veertien, eerdaags te registreren:

;i BLIJKT DAT:

1) De vergadering heeft beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in "Het; Keizershof'.

2) De vergadering heeft beslist de statuten aan te passen aan de beslissing van de i: algemene vergadering van 3 april 2014, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch; Staatsblad op 18 april daarna onder nummer 14084754, tot verplaatsing van de maatschappelijke zetel van Grote Markt 18 te 2300 Turnhout naar Hoverniersstraat 1 te 2300 Turnhout,

i 3) De voorzitter heeft de notaris ontslagen om voorlezing te geven van het bijzonder; verslag opgesteld door de zaakvoerders met het oog op de doeluitbreiding, Aan dit; bijzonder verslag van de zaakvoerders is een staat van actief en passief van 30 september 2014 gehecht. De vennoten hebben kennis genomen van bedoelde stukken en hebben zej I! goedgekeurd.

4) De vergadering heeft beslist met eenparigheid van stemmen om het doel van de; vennootschap uit te breiden met volgende activiteiten:

"- Verhuring van diverse materieel;

;1- Verhuur van feesttenten en aanverwanten;

Organiseren van allerlei (bus)reizen (evenementen); - Organisatie en promotie van fuiven en evenementen als zelfstandig activiteit of voor ;,rekening van derden; ;- Verkoop van entreekaarten en dergelijke;

Vervoer van goederen in de meest brede zin van het woord;

Het verkopen van alle etenswaren en dranken op openbare markten, openbare plaatsen, i; kermissen en diverse evenementen;

Het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via dei :iverschillende media;

- Het ontwerpen en plaatsen van buitenreclame, reclameborden en panelen, lichtkranten, en neonreclame, aanbrengen van reclame op bussen, enz.; ;I- Het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans;

- Het ontwerpen, leveren en installeren van tentoonstellingsstands;

Het verlenen van diensten, adviezen en bijstand aan bedrijven;

Aanlevering van grafische werken en multimedia, websites bouwen en design;

De bewerking van digitale gegevens, verrijking, selectie en koppeling van digitale; i:gegevens op gegevensdragers;

Het verzamelen, bewerken, archiveren en verspreiden van informatie, kortom database; beheer;

Marktonderzoek en analyse, klantenbeheer en- gegevensverzameling_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(verkort) :

"

Voor-

behbitden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Verhuur van allerhande apparatuur, gadgets en materialen;

- Opnames van live muziek;

- Verhuur van materialen, lokaal en diensten voor opnames van live muziek;

- Verzorgen van geluid en licht (P&A) bij optredens en bij opnames van live muziek."

5) De voorzitter werd ontslagen tot voorlezing van de verslagen inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura. De vergadering heeft kennis genomen van deze verslagen en heeft deze goedgekeurd.

a) het verslag opgesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

`De Mol, Meuldermans & Partners', met zetel te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91,

overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

De conclusie van voormeld verslag worden hierna letterlijk weergegeven:

"V. Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de BVBA ONDER DEN TOREN bestaát

uit een gedeelte van een achtergestelde schuldvordering voor een globaal bedrag van e

56.407,99.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het

Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura' en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de Ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van

waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 2.275 volstorte aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de BVBA ONDER DEN TOREN. Deze vergoeding is gebaseerd op de fractiewaarde van de bestaande aandelen. Deze vergoeding houdt geen rekening met het feit dat het eigen vermogen van de vennootschap lager is dan het maatschappelijk kapitaal, doch is gesteund op een uitdrukkelijk akkoord tussen partijen. Wij willen er tenslotte aan herinneren dal onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Boom, 4 november 2014"

b) het verslag opgesteld door het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 313 van het genoemde wetboek. Dit verslag wordt samen met het verslag van voornoemde revisor, neergelegd griffie van de rechtbank van koophandel.

6) De vergadering heeft beslist om het kapitaal te verhogen met een bedrag van zesenvijftigduizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig cent (£ 56.407,99) om het maatschappelijk kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (£ 18.592,01) op vijfenzeventigduizend euro (£ 75.000,00), door inbreng in natura van een schuldvordering in rekening-courant ten laste van de inbrenggenietende vennootschap door mevrouw Kim Langewouters, geboren te Turnhout op 30 augustus 1975, van Belgische nationaliteit, wonend te 2300 Turnhout, Hoveniersstraat 3.

De kapitaalverhoging geschiedt mits creatie van tweeduizend tweehonderd vijfenzeventig (2.275) nieuwe aandelen van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen en die zullen delen in de winst vanaf het lopende boekjaar.

7) Op het kapitaal van de vennootschap werd ingeschreven door de mevrouw Kim Langewouters, voornoemd, door inbreng in natura van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die zij heeft in rekening-courant ten laste van de inbrenggenietende vennootschap.

In het kader van deze inbreng wordt de waarde van deze schuldvordering voor het deel dat wordt ingebracht geschat op haar nominale waarde van zesenvijftigduizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig cent (£ 56.407,99), zoals ook vermeld in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Deze inbreng in natura werd onmiddellijk en volledig volgestort.

De totale Waarde van de in natura ingebrachte vordering bedraagt zesenvijftigduizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig cent (£ 56.407,99), zijnde de waarde van voormelde vaststaande zekere en opeisbare vordering.

4

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Mevrouw Kim Langewouters heeft verklaard dat deze inbreng ten belope van zesenvijftigduizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig cent (£ 56.407,99) aangewend werd om te worden geïncorporeerd in het maatschappelijk kapitaal.

Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden in totaal tweeduizend tweehonderd vijfenzeventig (2.275) nieuwe volgestorte aandelen uitgegeven aan de fractiewaarde van de bestaande aandelen, en toegekend aan de inbrenger, mevrouw Kim Langewouters, welke vergoeding door haar werd aanvaard,

Bijgevolg worden in totaal tweeduizend tweehonderd vijfenzeventig (2.275) nieuwe aandelen zonder nominale waarde gecreëerd, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf het lopend boekjaar. De nieuwe aandelen zijn volledig volstort.

8) De vergadering heeft notaris Louis Dierckx te Turnhout verzocht akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van zesenvijftigduizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig cent (£ 56.407,99) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vijfenzeventigduizend euro (£ 75.000,00), vertegenwoordigd door drieduizend vijfentwintig (3.025) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel (zijnde 1/3.025ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

9) De verwijzingen naar de vroegere vennootschappenwet in de artikels van de statuten worden geschrapt en vervangen door een verwijzing naar het Wetboek van Vennootschappen.

10) De statuten van de vennootschap worden gewijzigd, aangevuld en verfijnd zoals voorgesteld rekening houdend met de gewijzigde wetgeving en met name:

a) verplichting tot aanduiding van een vaste vertegenwoordiger voor rechtspersonen-zaakvoerders;

b) mogelijkheid van schriftelijke besluitvorming in de algemene vergadering;

c) aanpassing van de statuten aan de gewijzigde oproepingsformaliteiten voor de algemene vergadering

d) gewijzigde procedure voor de aanstelling van vereffenaars.

11) De statuten worden aangepast aan de hierboven genomen beslissingen, de vernieuwde herwerkte statuten worden goedgekeurd die de oude statuten volledig vervangen en waarvan het uittreksel luidt als volgt:

I. RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als

naam "Het Keizershof".

II. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2300 Turnhout, Hoveniersstraat 1,

III. DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

- De uitbating van een restaurant en tafelhouderij, herberg, verkoop en aankoop van

eetwaren en dranken;

- Het uitbaten voor eigen rekening of voor rekening van derden van herbergen, café`s,

tavernes, restaurants, eethuizen, feestzalen, frituren, dancings, bars, hotels, motels en

alle andere horeca-inrichtingen;

- Verhuring van diverse materieel;

- Verhuur van feesttenten en aanverwanten;

- Organiseren van allerlei (bus)reizen (evenementen);

- Organisatie en promotie van fuiven en evenementen als zelfstandig activiteit of voor

rekening van derden;

- Verkoop van entreekaarten en dergelijke;

- Vervoer van goederen in de meest brede zin van het woord;

- Het verkopen van alle etenswaren en dranken op openbare markten, openbare plaatsen,

kermissen en diverse evenementen;

- Het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de

verschillende media;

- Het ontwerpen en plaatsen van buitenreclame, reclameborden en panelen, lichtkranten,

en neonreclame, aanbrengen van reclame op bussen, enz.;

- Het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans;

- Het ontwerpen, leveren en installeren van tentoonstellingsstands;

- Het verlenen van diensten, adviezen en bijstand aan bedrijven;

- Aanlevering van grafische werken en multimedia, websites bouwen en design;

- De bewerking van digitale gegevens, verrijking, selectie en koppeling van digitale

gegevens op gegevensdragers;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behowden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voor-behdbden

aan het

Belgisch StaatsbEad

- Het verzamelen, bewerken, archiveren en verspreiden van informatie, kortom database' beheer;

- Marktonderzoek en analyse, klantenbeheer en gegevensverzameling;

- Verhuur van allerhande apparatuur, gadgets en materialen;

- Opnames van live muziek;

- Verhuur van materialen, lokaal en diensten voor opnames van live muziek;

- Verzorgen van geluid en licht (P&A) bij optredens en bij opnames van live muziek.

De levering van alle bijkomende diensten in. verband met voorgaande activiteiten. Zij

kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen,

ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval

verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen

verstrekken. Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennoot-

schappen uitoefenen.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de

verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

IV. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfenzeventigduizend euro (8 75,000,00) en

is volledig geplaatst.

Het is verdeeld in drieduizend vijfentwintig (3.025) aandelen met stemrecht zonder

aanduiding van nominale waarde,

V. DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

VI. BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die benoemd worden door de algemene vergadering voor onbepaalde duur en herkiesbaar zijn.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, stelt deze de zaakvoerder aan.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, benoemt deze een natuurlijke persoon onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers als vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van dit mandaat in naam en voor rekening van deze rechtspersoon. De rechtspersoon mag deze vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van het mandaat van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij/zij dit mandaat in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) bijzondere lasthebbers aanstellen,

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitsluiting van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, zonder echter afbreuk te doen aan hetgeen hierboven werd gezegd en tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten, Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering of enige vennoot wordt vastgesteld en die ten laste komen van de algemene kosten van de vennootschap.

De algemene vergadering of enige vennoot kan ook beslissen dat een mandaat kosteloos is.

VII. PLAATS -- DAG EN UUR JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering van aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, wordt

ieder jaar bijeengeroepen op 1 juni om 18.00 uur.

Indien die dag een zondag, wettelijke feestdag of een zaterdag is, wordt de

jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de gemeente waar de vennootschap

haar zetel heeft.

De bijzondere of de buitengewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van

de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 19.9

VIII. BOEKJAAR ti

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk j aar,

IX. A) WINSTVERDELING

Het batig saldo nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste éénitwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. Het saldo komt toe aan de enige vennoot of wordt als dividend of als winstaandeel onder de aandeelhouders verdeeld, naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering of enige vennoot besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Indien aandelen zonder stemrecht werden uitgegeven, geven deze, in de mate dat hun aandeel in het kapitaal het wettelijk maximum niet overschrijdt, recht op een preferent en opvorderbaar dividend, waarvan het bedrag wordt bepaald bij de uitgifte, alsmede op een recht in de uitkering van het winstoverschot, dat niet lager mag zijn dan dat van het winstoverschot van de aandelen met stemrecht.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen,

B) ONTBINDING -- VEREFFENING

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering, behoudens andersluidende bepalingen in onderhavige statuten,

De algemene vergadering of enige vennoot van de ontbonden vennootschap kan ten allen tijde en bij gewone meerderheid één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan en zij bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaar(s) (ingevolge beslissing van de algemene vergadering of enige vennoot) moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel, gelegen in het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft, ter bevestiging worden voorgelegd.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering of enige vennoot bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het netto-actief verdeeld onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten

Indien aandelen zonder stemrecht werden uitgegeven, geven zij, in de mate dat hun aandeel in het kapitaal het wettelijk maximum niet overschrijdt, een voorrecht op uitkering van het na vereffening overblijvende saldo, waarvan het bedrag niet lager mag zijn dan dat uitgekeerd aan de houders van aandelen met stemrecht,

Indien op alle aandelen niet op gelijke verhoudingen is gestort, moeten de vereffenaars alvorens over te gaan tot in vorig lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten ten bate van de in hogere verhouding volgestorte effecten.

X. COMMISSARIS

Het toezicht op de vennootschap wordt beheerst door de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen,

Zo de aanstelling van een commissaris niet verplicht is behoudt de algemene vergadering 4f enige vennoot het vermogen om toch commissarissen aan te wijzen die onderworpen zijn aan al de wettelijke bepalingen dienaangaande.

12) De vergadering heeft een bijzondere machtiging verleend aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

be vergadering heeft bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Kama B., Provinciebaan 64 bus a, 2470 Retie, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, Administratie van de Belasting bij de over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met

Op de laatste blk. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behdriden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11,1

het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te

verzekeren.

VOOR. ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Notaris Louis Dierckx

Bijgevoegde stukken:

- de expeditie van de akte van de buitengewone algemene vergadering de dato

12/11/2014;

- de gecoordineerde statuten;

- verslag van de bedrijfsrevisor de dato 4/11/2014;

- verslag van het bestuursorgaan de dato 1211112014;

- staat van activa en passiva afgesloten per 3010912014.

Op de laatste blz. van Link BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

beh&uden

aan het

Belgisch

Staatsblad -v\F

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

16/07/2013 : TU081100
31/08/2012 : TU081100
14/12/2011 : TU081100
09/08/2011 : TU081100
05/08/2009 : TU081100
16/06/2008 : TU081100
18/06/2007 : TU081100
09/06/2005 : TU081100
30/06/2004 : TU081100
14/05/2004 : TU081100
05/08/2003 : TU081100
11/07/2000 : TU081100
27/03/1999 : TU081100
03/01/1997 : TU81100
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 21.06.2016 16203-0170-015

Coordonnées
HET KEIZERSHOF

Adresse
HOVENIERSSTRAAT 1 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande