HET MINISTERIE VAN POSITIEVE ZAKEN

Divers


Dénomination : HET MINISTERIE VAN POSITIEVE ZAKEN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 865.999.667

Publication

03/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de rijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ii1 II I1 II I II III I 1I

*12163755*

L`1}eEir;~~.i?~,-~,~ ~~. r 'fîte va ,~e Rerhthrn~r

~uYv~.f 1`Y} . M

van Koophand ,s Antwerpen, op

Griffie 2 4 SEP, 2012

Ondernemingsar : 0865.999.667

Benaming

(voluit) : Het Ministerie van Positieve Zaken

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

Zetel : Berchemlei 221, 2140 Antwerpen

(volledig adres)

onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Op de algemene vergadering wordt beslist om de maatschappelijke zetel gevestigd te Berchemlei 221 2140 Antwerpen te verhuizen naar Breutheide 18 te 2890 Lippelo en dit met ingang van 06/10/2012.

Getekend

Zoete Bouke

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

13/12/2011
ÿþ~

1;

4

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III IIIIIIIVIIYIIflllll

" 11186874'

V beft

aa

Bel Staz

Griffie ~ 1

"

.'.:~,

Ondernemingsnr : 0865.999.667

Benaming

(voluit) : ONE CJOPf

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

Zetel : Berchemlei 221, 2140 Borgerhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging naam  wijziging doel - statutenwijziging  ontslag en benoeming zaakvoerder  gecoördineerde statuten

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van vennoten gehouden op 21 november 2011 :

1. De vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in "Het Ministerie van Positieve Zaken.". De tekst van artikel 1 van de statuten wordt in deze zin aangepast.

2. De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door de tekst van artikel 3 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel:

o de concept  projectontwikkeling, projectadministratie en realisatie van alle documenten die hiervoor nodig zijn;

o projectmanagement en  coördinatie;

o de creatie en/of uitvoering of interpretatie van artistieke oevres in de audiovisuele en de beeldende kunsten, in de muziek, de literatuur, het spektakel, het theater en de choreografie

o het organiseren, uitvoeren, dirigeren van muzikale programma's in zijn breedste zin;

o het samenstellen, schrijven en uitgeven van partituren, boeken, gidsen, naslagwerken, tijdschriften, videofilms, audio-cd's, radio- en televisieprogramma's of andere mediadragers;

o het aannemen en uitvoeren van componeer- en schrijfopdrachten voor diverse instanties;

o het promoten, stimuleren, organiseren, deelnemen aan- en uitvoeren van muzikale, vocale, theatrale evenementen zoals concerten, films, recitals, voordrachten, lezingen allerhande;

o het uitvoeren van geluidsopnamen, geluidsmontages en geluidsregies;

o het uitvoeren van fotografische en videoreportages voor alle doeleinden (publicitair, didactisch, amusement, feestelijkheden, ...);

o het verzorgen van commerciële, publicitaire en andere communicatie in de ruimste zin van het woord waaronder, zonder hiertoe beperkend te zijn, vertaaldiensten, taaladvies, tolken, copywriting, eindredactie, taalcursussen, reclame- en marketingadvies, grafische vormgeving, webontwikketing, webhosting, enz.

o het opmaken en uittekenen van schetsen, grondplannen, en ontwerpen van tuinen, opritten en alle aanverwanten. De aan- en verkoop van alle plantgoed, zaden, graszoden, en alle aanverwante en bijhorende zaken m.b.t. tuinaanleg en onderhoud;

o de aanleg en het onderhoud van tuinen, siertuinen, sierborders, parken en het groene gedeelte van sportvelden;

o het concipiëren en leveren van huisstijl, privaat drukwerk, interieurontwerpen en publiciteit in de ruimste betekenis van die woorden;

o het ontwerpen, evenals de aan- en verkoop van meubilair, verven, behang, stoffen, verlichting en alle aanverwante voorwerpen welke in het algemeen tot het vormen van een interieur behoren;

o het verstrekken van interieuradvies, en de studie en begeleiding van projectontwikkelingen;

o het ontwerpen, het vervaardigen, het herstellen en het aanpassen van allerhande kleding, schoeisel, hoeden, accessoires, enz;

o het organiseren en geven van opleidingen, workshops, lezingen allerhande.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van zaakvoerders- en/of bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, juridische en administratieve bijstand, management en andere diensten aan andere vennootschapen. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, evenals het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

De vennootschap zal ondermeer haar beschikbare middelen kunnen beleggen of investeren in roerende en onroerende goederen. Zij kan tevens zakelijke rechten verwerven en/of verlenen op onroerende en roerende goederen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Deze opsomming is aanwijzend, doch niet beperkend. Dit alles in de meeste ruime betekenis van het woord. De vennootschap mag bovengenoemd doel verwezenlijken, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden,

3.De algemene vergadering beslist de statuten te wijzigen als volgt:

Artikel 12: de tekst van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst:

'Worden beschouwd als vennoten: de ondertekenaars van deze akte of de personen die als vennoot werden aanvaard door de raad van bestuur."

Artikel 15: De tekst van de eerste zin van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen."

Artikel 16: De tekst van de eerste zin van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst:

"Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering."

Artikel 20: De tekst van de tweede zin van dit artikel wordt vervangen door de volgende tekst:

"Zij komt ten minste eenmaal per jaar bijeen, binnen zes maanden volgend op het afsluiten van het boekjaar, om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over décharge aan de zaakvoerder(s) en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of de vennoten belast met controle. De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni te 20.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats."

4.De algemene vergadering beslist tot coordinatie van de bestaande tekst van de statuten met verwerking van de genomen beslissingen.

5.De algemene vergadering neemt akte van het ontslag uit de functie van zaakvoerder dat werd ingediend door mevrouw Pierard lise wonende te 2140 Borgerhout, Berchemlei 221. Dit ontslag gaat in op 22 november 2011. Decharge zal verleend worden op de eerstvolgende jaarlijkse algemene vergadering.

6.De vergadering beslist om de heer Zoete Bouke wonende te 2140 Borgerhout, Berchemlei 221 te benoemen tot zaakvoerder van de vennootschap met ingang van 22 november 2011. Zijn mandaat is onbezoldigd.

7.De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Baker Tilly Belgium Accountants en

Voor`- Belastingconsulenten', evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bouke Zoete

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd : de gecoordineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
HET MINISTERIE VAN POSITIEVE ZAKEN

Adresse
BERCHEMLEI 221 2140 BORGERHOUT(ANTW)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande