HET PATRONAAT

Société en commandite simple


Dénomination : HET PATRONAAT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 844.107.163

Publication

13/08/2014
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

04 AU& 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

Ggifainer



II IMI5/1411JI II

Ondernemingsnr : 0844.107.163

Benaming

(voluit) HET PATRONAAT

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: Sint-Jan Berchmansstraat 10 - 2400 Mol

Onderwerp akte: Diverse

Uittreksel uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel:

- met eenparigheid van stemmen wordt het ontslag aanvaard van de heer Ivan Wouters. Er wordt décharge verleend voor het uitgeoefende mandaat. Zijn ontslag gaat in vanaf 15 juni 2014.

- met eenparigheid van stemmen wordt benoemd tot gecommanditeerde vennoot of zaakvoerder van de vennootschap mevrouw Pauline Koch. Zij aanvaardt haar mandaat. Haar mandaat gaat in vanaf 15 juni 2014. Het mandaat is onbezoldigd.

- met eenparigheid van stemmen wordt beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Markt 54/G te 2440 Geel en dit vanaf heden,

Getekend

Pauline Koch

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

14/03/2012
ÿþMoa Vlora 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEE;.-¬ UELEGb1 GRIFFIE RECHT AI K VAN

02 rÉ',0 U32

KOOPHAIDL TURNHOUT rl le

De griffier

(111111\

A

i

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblaç

*iaossa~e*

ondernemingsnr : Q & - "10 " 163

Benaming

(voluit) : HET PATRONAAT

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Sint-Jan Berchmansstraat 10 te 2400 Mof

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

HET PATRONAAT

Tussen de ondergetekenden:

Ivan Wouters wonende te 2400 Mol Sint-Jan Berchmansstraat 10, rijksregisternummer 73.06.07-029.75

en

Pauline Koch wonende 2400 Mol, Sint-Jan Berchmansstraat 10 , rijksregisternummer 79.03.14.164-29

is het volgende overeengekomen.

De ondergetekende oprichters verklaren onder hen een "gewone commanditaire vennootschap" op te richten met de maatschappelijke benaming van:" HET PATRONAAT"

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2400 Mol, Sint-Jan Berchmansstraat 10.

De vennootschap heeft tot doel:

-De verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen en huizen

-De verhuur en exploitatie van eigen of geleased niet-residentieel onroerend goed, exclusief terreinen

-De verhuur per jaar van garageboxen en staanplaatsen voor auto's.

-Het optreden als commissionair zowel in binnen als in buitenland. Het verhandelen van alle aanverwante middelen. De vennootschap kan overgaan tot aile handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen dit zowel in België als in het buitenland. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook, De vennootschap kan ook functies van beheerder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf 14 februari 2012, De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamheid, de faling of de staat van kennelijk onvermogen van een vennoot, zowel een gecommanditeerde als een commanditaire,

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 15.000,00 EURO, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde aanduiding. Ieder aandeel vertegenwoordigt één honderdste van het maatschappelijk kapitaal. Het maatschappelijk kapitaal is onderschreven als volgt: in baar geld zodat een totaal bedrag van 15.000,00 EUR onmiddellijk ter beschikking gesteld werd van de vennootschap.

Ivan Wouters is gecommanditeerde vennoot of zaakvoerder de andere ondertekenaar, Pauline Koch is commanditaire vennoot of stille vennoot.

Op de laatste blz- van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere gecommanditeerde vennoten, die de uitgebreidste machten hebben om de vennootschap te verbinden, in en buite recht. Zij mogen alle administratieve daden en daden van beschikking stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten de Algemene Vergadering bevoegd is.

De regelmatig samengestelde Algemene Vergadering vertegenwoordigt al de vennoten. De beslissingen werden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige stemmen. Ieder aandeel geeft recht op een stem. De beslissingen zijn bindend voor allen, zelfs de niet-aanwezige vennoten, de anders denkende of onbekwame.

Ieder jaar wordt een Algemene Vergadering der vennoten gehouden om 17.00 uur op 07 juni ter maatschappelijke zetel.

Het maatschappelijk jaar loopt van 01 januari tot 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint vanaf heden en eindigt op 31 december 2012, met dien verstande dat het alle verrichtingen zal omvatten die sindsl januari 2012 voor rekening van de vennootschap in vorming gedaan werden, bij toepassing van artikel 60 wetboek vennootschappen..

Jaarlijks wordt op de zuivere winsten een bedrag van ten minste 1120 voorafgenomen tot het oprichten van een reservefonds. Deze voorafnemingen houden op verplichtend te zijn wanneer het reservefonds 1/10 van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de Algemene Vergadering die hierover zal stemmen bij gewone meerderheid op voorstellen van de gecommanditeerde vennoten

De eventuele verliezen zullen proportioneel verdeeld worden onder de commanditaire vennoten in verhouding tot hun aangegane verbintenissen ten opzichte van de vennootschap. De commanditaire vennoten hiervan kunnen nooit voor meer aansprakelijk gesteld worden dan hun verbintenissen. Voor het tekort is de geeommanditeerde hoofdelijk en solidair aansprakelijk.

Iln de Algemene Vergadering zijn de vennoten samengekomen, onmiddellijk na de oprichting van de

gewone commanditaire vennootschap HET PATRONAAT

Op dezelfde datum en zonder bijeenroeping wordt met éénparigheid van stemmen beslist:

A. Het mandaat van de gecommanditeerde vennoten onbezoldigd te laten.

Gedaan te Mol, op 14 februari 2012 in zoveel exemplaren als er partijen zijn met tevens kopie van proces verbaal van Algemene Vergadering

Commanditaire vennoot Gecommanditeerde vennoot

Zaakvoerder

Pauline Koch Ivan Wouters

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HET PATRONAAT

Adresse
SINT-JAN BERCHMANSSTRAAT 10 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande