HEXING IMPORT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HEXING IMPORT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 832.373.529

Publication

13/03/2013
ÿþMod 'Nord 11.1

; , r i'~ :C " ~.` In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie

04 M RJ 2013

111.1711.11.11

~

i

Y

Op 16 oktober 2012 werd een overeenkomst afgesloten tussen de Vennootschap, vertegenwoordigd door de vereffenaar, en Z.B.G. Capital waarin:

-Z.B.G. Capital zich ertoe verbindt alle schulden die na de afsluiting van de vereffening nog zouden openstaan en die nog niet voor de afsluiting van de vereffening werden betaald, op het eerste verzoek van de vereffenaar aan de betrokken schuldeisers (of één van hun rechtsopvolgers) te betalen, ook als deze schulden pas zouden bekend worden na het afsluiten van de vereffening, alsook alle kosten die redelijkerwijze door de vereffenaar zouden gedragen zijn terzake, en dit tot vijf jaar na de afsluiting van de vereffening of tot elke latere datum in geval van stuiting van de vijfjarige verjaringstermijn.

-Z.S.G. Capital zich ertoe verbindt, ingeval de aandeelhouder van de Vennootschap of de schuldeisers van voornoemde schulden (of één van hun rechtsopvolgers) de aansprakelijkheid van de vereffenaar zouden inroepen voor de vervroegde afsluiting van de vereffening, de vereffenaar hiervoor te vrijwaren en te vergoeden. Z.B.G. Capital verbindt zich ertoe de vereffenaar onherroepelijk en onvoorwaardelijk te vrijwaren voor zijn

j aansprakelijkheid en is in die zin jegens deze laatste gehouden In te staan voor alle schulden, kosten, uitgaven,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr; 0832.373.529

Benaming

(voluit) : Hexing Import in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Jan Van Rijswijcklaan 162 bus 11, 2020 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Afsluiting van de vereffening

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 18 februari 2013 blijkt dat met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen werden genomen;

1,Eerste resolutie; Vaststelling van de beëindiging van de vereffeningsactiviteiten.

De vergadering neemt kennis van de beëindiging van de vereffeningsactiviteiten.

2.Tweede resolutie: Kennisname en bespreking van het verslag van de vereffenaar, alsook de rekeningen en stukken ter staving

De voorzitter geeft lezing van het verslag van de vereffenaar van 17 januari 2013 en de vergadering neemt tevens kennis van de rekeningen en stukken ter staving.

Na uiteenzetting, toelichting en bespreking wordt het verslag goedgekeurd met éénparigheid van stemmen.

3.Derde resolutie: Kennisname en bespreking van de beschikking van de rechtbank van koophandel te Antwerpen

Op 13 november 2012 werd door de vereffenaar zijn plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

De vergadering neemt kennis van de beschikking van de rechtbank van koophandel van Antwerpen gewezen op 8 januari 2013 waarbij het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers werd goedgekeurd.

4.Vierde resolutie: Bestemming van het vereffeningssaldo

De Vennootschap beschikt niet over voldoende activa en vorderingen om haar schulden volledig af te lossen. Deze zullen betaald worden door Z.B.G. Capital conform ondervermelde overeenkomst:

rechten, belastingen, heffingen, intresten en boeten hoe ook en door wie ook gekwalificeerd, tot beloop waarvan de vereffenaar wordt aangesproken door aandeelhouders, overheden, schuldeisers of elke andere derde, uit welke oorzaak ook, direct of indirect gevorderd van de vereffenaar in zijn hoedanigheid van vereffenaar van de Vennootschap, of naar aanleiding van de vervulling van zijn taak als vereffenaar, en dit tot vijf jaar na de afsluiting van de vereffening of tot enige latere datum in geval van stuiting van de vijfjarige verjaringstermijn, tenzij Z.B.G. Capital aantoont dat deze vorderingen rechtstreeks gegrond zijn op de eigen opzet of grove schuld van de vereffenaar waarvoor uitsluitend de vereffenaar verantwoordelijk is. Z.B.G. Capital verbindt zich ertoe deze bedragen op het eerste verzoek van de vereffenaar te betalen onverminderd diens recht om deze bedragen naderhand van de vereffenaar terug te vorderen indien door Z.B.G. Capital in rechte bewezen wordt dat de vorderingen die op deze bedragen betrekking hebben uitsluitend veroorzaakt zijn door eigen opzet of grove schuld van de vereffenaar waarvoor uitsluitend de vereffenaar verantwoordelijk is,

-Z.B.G. Capital verklaart dat de staat van activa en passiva, die aan de vereffenaar en de bedrijfsrevisor zijn verstrekt door Z.B.G. Capital, juist en volledig is en zich ertoe verbindt, ingeval de aansprakelijkheid van de vereffenaar zou worden ingeroepen ¬ n het kader van zijn taken waarbij hij heeft gesteund op informatie en/ of cijfers die hem zijn verstrekt door Z.B.G. Capital en deze informatie en/ of cijfers incorrect blijken, de vereffenaar hiervoor te vrijwaren en te vergoeden,

-wordt verklaard dat alle schuldvorderingen die na het afsluiten van de vereffening nog ten behoeve van de vereffende Vennootschap worden uitbetaald, toekomen aan de aandeelhouder. Hiertoe zal de vereffenaar een rekening aanhouden op naam van de Vennootschap. De vereffenaar verbindt zich ertoe om na overleg met Z.B.G. Capital al het nodige te doen om de betaling te bekomen van schuldvorderingen waarvan de schuldenaars zich melden na de afsluiting van de vereffening, mits vergoeding door Z.B.G. Capital van de redelijke kosten terzake gemaakt door de vereffenaar,

5.Vijfde resolutie: Sluiting van de vereffening

De vergadering besluit unaniem het voorstel van de vereffenaar tot definitieve afsluiting van de vereffening te volgen, met ingang van vandaag.

6.Zesde resolutie: Kwijting aan de vereffenaar

De vergadering verleent hierbij kwijting aan de vereffenaar voor het gevoerde beleid tijdens zijn mandaat.

7.Zevende resolutie Bepalen van de plaats waar de boeken en bescheiden zullen bewaard worden

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de wettelijke termijn op de maatschappelijke zetel te Jan Van Rijswijcklaan 162 bus 11, 2020 Antwerpen.

8.Achtste resolutie: Bevoegdheidsdelegat¬ es inzake de kruispuntbank der ondernemingen

De vergadering beslist om alle bevoegdheden toe te vertrouwen aan Koen Vanderheyden en! of Bart Van Look c/o "DLA Piper 11K LLP" Louizalaan 106, 1050 Brussel, elk alleen handelend en met recht van substitutie om alle formaliteiten af te handelen en om alle documenten te tekenen die nodig zijn voor de wijzigingen/ schrappingen in de kruispuntbank der ondernemingen.

Aangezien de agenda volledig werd afgewerkt, verklaart de voorzitter de zitting voor beëindigd.

De Heer Bart Van Look

Speciaal gemandateerde voor de Vennootschapt

Op de laatste Dlz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

31/08/2012
ÿþ mod 11.1

j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge Zetel : Jan Van Rijswijcklaan 162 bus 11

2018 Antwerpen

Onderwerp akte :NV: ontbinding

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 5 juli 2012, gehouden voor notaris Jan;; : Boeykens te Antwerpen, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1/ Na kennisneming van : i;

i; - het bijzonder verslag van de raad van bestuur in uitvoering van artikel 181, § 1, le lid van het Wetboek van); vennootschappen, waaraan een staat van actief en passief is gehecht die werd afgesloten op 30 april 2012, - het controleverslag opgemaakt door de burg. BVBA 'Blaton Bruno Bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door;: i Bruno Blaton, bedrijfsrevisor, op drie juni laatst,

beslissing om de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen, zodat zij met ingang van

5/7/2012 nog slechts bestaat voor haar vereffening. :,

':2C Benoeming tot vereffenaar --onder voorbehoud van bevestiging door de voorzitter van de bevoegde:, rechtbank - van: de heer VANDERHEYDEN Koen, wonende te 3040 Huldenberg, Nachtegaalstraat 5, woonst,: kiezende te 1050 Brussel, Louizalaan 106, van wie het mandaat onbezoldigd zal zijn.

3/ Beslissing om aan de vereffenaar de meest uitgebreide machten toe te kennen voor de uitoefening van zijn,; mandaat; zo zal hij alle handelingen mogen stellen als bepaald in artikel 186 tot en met 188 van het Wetboek;; van vennootschappen zonder voorafgaande machtiging van de algemene vergadering. Alle akten van de; vennootschap in vereffening zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn;; machten niet zal moeten verantwoorden. De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag,; ' zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

41 Vaststelling dat aan het mandaat van de beide hierna genoemde bestuurders op 5 juli 2012 een einde is'i gekomen ingevolge het besluit tot ontbinding:

:de heer FRANKEFORT Maurice Peter Gerard Maria, wonende te 2400 Mol, Vareselaan 9

mevrouw YU Jie, wonende te Room 302, section 1, Building 43, Gudong Community, Hangzhou (China), en beslissing om hen kwijting te verlenen voor de uitoefening van hun mandaat als bestuurder zonder enig;= ;voorbehoud.

51 Machtiging van voornoemde heer Koen Vanderheyden, alsmede de heer Bart Van Look, wonende te No-telaarstraat 232, 1030 Schaarbeek, ieder met recht om afzonderlijk te handelen, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, het Ondememingsloket en de BTW-administra- i tie.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Jan Boeykens







i Samen hiermee neergelegd: uitgifte akte + vonnis aanstelling vereffenaar





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

INN~I~II~I~nWN~IV'~~IN

" iziae~~a

Ondernemingsnr : 0832.373.529 Benaming (voluit) : HEXING IMPORT

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

von Koophandel le Anivierpen, rlha Griffie 2 1 AR2012

7k

22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 18.06.2012 12183-0368-011
20/05/2011
ÿþMod 2.1

1

~l i~ ~~-F ~~" L~-_," " J.''n -- í

I I

11 *iioqass

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd fer me v de

~Fhondel fie.Ant ~~~ achtbank

cP

Griffie

Ondernemingsnr 0832.373.529

Benaming

(voluit) : HEXING IMPORT

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Jan Van Rijswijcklaan 162, bus 11, 2020 Antwerpen

Onderwerp akte : Ontslag - Benoeming van bestuurders - Bijzondere volmacht

Er blijkt uit de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders genomen op 29 april 2011 dat de aandeelhouders :

- KENNIS HEBBEN GENOMEN van het ontslag van de heer Maurice Peter Gerard Maria Frankefort, geboren op 13 april 1965 te Venray, Nederland, wonende te Vareselaan 9, 2400 Mol, België met ingang van 29 april 2011.

- KENNIS HEBBEN GENOMEN van het ontslag van de heer Wilhelmus Anna Henrica van Loon, geboren op 31 juli 1957 te Eindhoven, Nederland, wonende te Dr. Schaepmanstraat 2, (5056 EZ), Berkel-Enschot, Nederland met ingang van 29 april 2011.

- HEBBEN BESLOTEN de heer Maurice Peter Gerard Maria Frankefort, geboren op 13 april 1965 te Venray, Nederland, wonende te Vareselaan 9, 2400 Mol, België, te benoemen als bestuurder van de Vennootschap met ingang van 29 april 2011 en tot de gewone algemene vergadering die zal worden gehouden in 2015.

- HEBBEN BESLOTEN mevrouw Yu Jie, geboren op 5 juli 1976 in Jiangsu, China wonende te Room 302,: section 1, Building 43, Gudong Community, Hangzhou, China te benoemen als bestuurder van de Vennootschap met ingang van 29 april 2011 en tot de gewone algemene vergadering die zal worden gehouden in 2015.

De heer Maurice Peter Gerard Maria Frankefort en mevrouw Yu Jie zullen niet worden vergoed voor het uitoefenen van dit mandaat.

- HEBBEN BESLOTEN om een bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Johan Lagae en mevrouw Els Bruis, kantoor houdende te Neerveldstraat 101 - 103, 1200 Brussel, elk met de bevoegdheid om alleen te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij de BTW-administratie, bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsook bij enige andere publieke instelling, te verzekeren. Zij worden ondermeer gemachtigd voor het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de nodige (publicatie)formulieren.

getekend,

Johan Lagae

Advocaat - Bijzondere volmachtdrager

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

11/01/2011
ÿþ~..

Voor-

behoude

aan het

Belgisch

Staatsbla

u I llhI I 110 11I I I 101 II 11

*iiooseao+

mod 2.1

Neergelegd fer griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 31 et, 2414

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : p.832.373.529

Benaming : HEXING IMPORT

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Jan Van Rijswijcklaan 162 bus 11

2020 Antwerpen

Onderwerp akte : NV: OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Jan Boeykens te Antwerpen op '16 december 2010, blijkt dat eee

vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

-RECHTSVORM + NAAM: naamloze vennootschap met de naam "HEXING IMPORT".

-ZETEL: Jan Van Rijswijcklaan 162 bus 11, 2020 Antwerpen; RPR Antwerpen.

-DOEL: De vennootschap heeft als doel:

-het inkopen, monteren, verkopen en distribueren van elektriciteitsmeters in Europa;

3i -het oprichten van, deelnemen in en het bestuur voeren over andere vennootschappen en ondernemingen;

-het verlenen van diensten op administratief, technisch, financieel, economische of bestuurlijk gebied aan= andere vennootschappen, personen en ondernemingen:

-het verkrijgen, vervreemden, beheren en exploiteren van roerende en onroerende zaken en andere;; goederen, daaronder begrepen patenten, merkrechten, licenties, vergunningen en andere industriële;; eigendomsrechten;

-het ter leen opnemen en/of ter leen verstrekken van gelden, alsmede het zekerheid stellen, zich op andere;'

wijze sterk maken of zich hoofdelijk naast of voor anderen verbinden,

Het vorenstaande al of niet in samenwerking met derden en met inbegrip van het verrichten en bevorderen;

van alle handelingen die daarmede direct of indirect verband houden, alles in de ruimste zin.

.-DUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

-KAPITAAL: 62.000 euro, volledig geplaatst en volstort.

Het is verdeeld in 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Op het volledige maatschappelijk kapitaal werd ingeschreven door inbreng in geld, als volgt:

1. door de besloten vennootschap naar Nederlands recht "HEXING EUROPE B.V.", met zetel te Eindhoven:; en feitelijk adres te 5692 EA Son (Nederland), Science Park Eindhoven 5010, ingeschreven bij de Kamer van,; Koophandel voor Brabant onder nummer 50031430, tot beloop van EENENZESTIGDUIZEND.; DRIEHONDERDTACHTIG EURO (¬ 61.380,00), ter vergoeding waarvan negenennegentig (99) aandelen;. worden toegekend.

2. doorde besloten vennootschap naar Nederlands recht "HEXING VENTURES B.V ", met zetel te 5664 HL:; Geldrop (Nederland), Heuvel 19, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel voor Brabant onder nummer:? 17279519, tot beloop van ZESHONDERDTWINTIG EURO (¬ 620,00), ter vergoeding waarvan één (1) aandeel;. wordt toegekend.

Door de notaris is bevestigd dat gemeld bedrag van ¬ 62.000 werd gestort op een bijzondere rekening Royal Bank of Scotland, en dat de wettelijk voorschriften van plaatsing en volstorting van het kapitaal werden;; nageleefd.

-BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drieEE bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

Wanneer op een algemene vergadering van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer: dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de;: gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen : voor een duur van maximum zes (6) jaar. Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de gewone algemene vergadering van het jaar waarin hun opdracht eindigt.

De raad van bestuur beschikt over de meest uitgebreide macht en bevoegdheid om alle handelingen tel! stellen, noodzakelijk of nuttig voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, ter uitzonderingE: evenwel van die handelingen die de wet uitdrukkelijk voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1



De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. De raad omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Bovendien kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité. Deze overdracht mag echter geen betrekking hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op handelingen die krachtens de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden van de aanstelling van de leden van dit comité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en hun werkwijze worden bepaald door de raad van bestuur.

De instelling van het directiecomité dient te worden bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, met uitdrukkelijke verwijzing naar artikel 524 bis van het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, evenals de vertegenwoordiging van deze vennootschap met betrekking tot dit dagelijks bestuur opdragen en toevertrouwen :

1) hetzij aan één of meer van zijn leden, die alsdan de titel van gedelegeerd bestuurder voeren en afzonderlijk handelen;

2) hetzij aan één of meer leden van het directiecomité, die afzonderlijk handelen.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college en de statutaire bepalingen inzake het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap ten aanzien van derden, rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders gezamenlijk optredend of de gedelegeerd bestuurder, alleen optredend.

-BENOEMING EERSTE BESTUURDERS: Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op twee.

Tot eerste bestuurders worden benoemd voor de langst door de wet toegelaten termijn :

1/ de heer FRANKEFORT Maurice, wonende te 2400 Mol, Vareselaan 9.

2/ de heer vAN LOON Wilhelmus, wonende te 5056 EZ Berkel Enschot (Nederland), Dr; Schaepmanstraat 2. Het mandaat van deze bestuurders zal kosteloos uitgeoefend worden.

-COMMISSARIS: Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen wordt beslist geen commissaris te benoemen.

-GEWONE ALGEMENE VERGADERING: moet elk jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand juni om veertien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping. De buitengewone algemene vergadering wordt gehouden waar dan ook in België.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2012.

VOORWAARDEN TOELATING TOT DE VERGADERING EN UITOEFENING STEMRECHT:

De aandeelhouders kunnen enkel toegelaten worden tot de algemene vergadering indien hun aandelen ingeschreven zijn in het aandelenregister ten minste vijf werkdagen voor de datum der vergadering. Bovendien moeten ze eveneens binnen dezelfde termijn de raad van bestuur per gewone brief inlichten of zij het voornemen hebben de vergadering bij te wonen met aanduiding van het aantal aandelen, waarmee zij aan de stemming zullen deelnemen. De datum van de stempel van de post is voor het naleven van deze verplichting bepalend. Geen enkele overdracht van aandelen op naam zal worden ingeschreven in het aandelenregister van de vennootschap gedurende de vijf werkdagen die deze van de algemene vergadering voorafgaan.

De vervulling van voornoemde formaliteiten kan niet geëist worden indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Bestuurders zijn niet vrijgesteld van deze formaliteiten.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

-BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2011.

-AANLEGGEN RESERVESNERDELING VAN DE WINST: Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste ééntwintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering, op voorstel van de raad van bestuur.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief zoals dit blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en, indien dit hoger is, beneden het bedrag van het opgevraagd kapitaal.

De betaling van dividenden geschiedt jaarlijks in één of in meer malen op de tijdstippen en op de wijze die door de raad van bestuur worden vastgelegd.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar een interim dividend uit te keren. Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens wettelijke en statutaire bepalingen dienen te worden gevormd.

-VERDELING VAN HET SALDO VAN DE VEREFFENING: Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om het passief te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. De goederen die nog in natura voorhanden zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

"



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

.~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

-BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling wordt gegeven aan: de heer Bram Leliveld, om de

vennootschap te vertegenwoordigen ten aanzien van het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor

Ondernemingen

- VERTEGENWOORDIGING BIJ VOLMACHT

De beide oprichters werden bij schriftelijke onderhandse volmacht vertegenwoordigd door meester UFFING

Theodorus, wonende te 2360 Oud-Tumhout, Eksterstraat 9, bij onderhandse volmacht.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Jan Boeykens

Samen hiermee neergelegd: uitgifte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HEXING IMPORT

Adresse
JAN VAN RIJSWIJCKLAAN 162, BUS 11 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande