HH CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : HH CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 832.903.366

Publication

28/01/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsblag

1111

*iioisaaa"



Neergelsgdter griffie van de Rechtbank van Koophandel le Antwerpen. op

18 JO. 2411

Griffie

Ondernemingsnr: ©$12- 16%%66

Benaming

(voluit) : HH CONSULTING

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : HOOGBOOMSTEENWEG 164 - 2950 KAPELLEN

Onderwerp akte : OPRICHTING

De ondergetekenden:

Hamers Hugo - Hoogboomsteenweg 164 - 2950 Kapellen

Graf Christine - Hoogboomsteenweg 164 - 2950 Kapellen

verklaren hierbij een gewone commanditaire vennootschap op te richten onder de naam "HH Consulting".

Beherende vennoot - stille vennoot

De heer Hamers Hugo, woonachtig te 2950 Kapellen, l- iooyboomsteenweg 164, neemt deel aan de oprichting als beherende vennoot.

-Mevrouw Graf Christine woonachtig te 2950 Kapellen, Hoogboomsteenweg 164 neemt deel aan de oprichting als stille vennoot.

Statuten

Artikel 1: DUUR- ZETEL

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf 1 januari 2011.

De vennootschap is gevestigd te 2950 Kapellen, Hoogboomsteenweg 164 .

De zaakvoerder kan, zonder statutenwijziging, de zetel binnen het Vlaamse Gewest en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest verplaatsen en waar dan ook bijkantoren en andere centra van werkzaamheden oprichten.

Artikel 2: DOEL

-Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten.

-Managementsactiviteiten van holdings : tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enz.

-Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2011- Annexes du Moniteur belge

" " " -Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2011- Annexes du Moniteur belge -Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie, n.e. g.

-Verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m. public relations en communicatie

-Berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enz.

-Groothandel in nieuwe en gebruikte auto's voor personenvervoer, inclusief die voor bijzondere doeleinden (b.v. ambulances)

-Handelsbemiddeling in nieuwe en gebruikte auto's voor personenvervoer, inclusief die voor bijzondere doeleinden (b.v. ambulances)

-Kleinhandel in nieuwe en gebruikte auto's voor personenvervoer, inclusief die voor bijzondere doeleinden (b.v. ambulances)

-Groothandel in nieuwe en gebruikte vrachtwagens, trekkers bestelwagens, terreinwagens (b.v. jeeps) enz. -Groothandel in nieuwe en gebruikte autobussen, touringcars minibusjes, motorhomes, enz.

-Handelsbemiddeling in nieuwe en gebruikte vrachtwagens, trekkers, bestelwagens, terreinwagens (b.v. jeeps), enz.

-Handelsbemiddeling in nieuwe en gebruikte autobussen, touringcars, minibusjes, motorhomes, enz.

-Kleinhandel in nieuwe en gebruikte vrachtwagens, trekkers, bestelwagens, terreinwagens (b.v. jeeps) enz.

-Kleinhandel in nieuwe en gebruikte autobussen, touringcars, minibusjes, motorhomes, enz.

-Handel in nieuwe en gebruikte aanhangwagens en opleggers

-Handel in nieuwe en gebruikte kampeervoertuigen zoals caravans, kampeerwagens, enz.

-Algemeen onderhoud en reparatie van auto's en lichte bestelwagens (= 3,5 ton)

-Reparatie van auto's : reparatie van de mechanische onderdelen en van de elektrische installatie -Revisie van automotoren

-Ca rrosserieherstel ling

-Installatie van onderdelen en accessoires, inclusief de ombouw- en uitbouwwerkzaamheden

-Groothandel in onderdelen en accessoires van auto's inclusief de groothandel in tweedehands onderdelen -Groothandel in banden voor motorvoertuigen

-Kleinhandel in onderdelen en accessoires van auto's inclusief de kleinhandel in tweedehands onderdelen

-Kleinhandel in banden voor motorvoertuigen

-Kleinhandel in brandstoffen (inclusief LPG) voor auto's en motorrijwielen

-Kleinhandel in smeer- en koelmiddelen voor auto's

-Verlenen van advies aan de gebruikers over soorten computers (hardware) en hun configuratie en de toepassing van bijbehorende programmatuur (software)

-Activiteiten van systeemintegrators

-Overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer

-Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten

41,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2011- Annexes du Moniteur belge

-Concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele consument te benaderen (direct marketing) door middel van geadresseerde reclame (direct mailing), telefonische koopvoorstellen, enz.

-Markt- en opinieonderzoekbureaus

-Onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op verkoopbevordering en ontwikkeling van nieuwe producten

-Verhuur op korte termijn van personenauto's zonder chauffeur

-Operationele leasing van personenauto's zonder chauffeur

-Verhuur of operationele leasing van lichte bestelwagens (max 3,5 t) zonder chauffeur

-Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, alsook alle investerings- en financiële verrichtingen behalve deze voorbehouden aan deposit- en spaarbanken.

-Het behoud, beheer en het oordeelkundig uitbreiden van onroerend en roerend vermogen: het (ver)kopen, ruilen, huren en onderverhuren, valoriseren, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubileerd, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden.

-Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie, n.e. g.

-Organisatie van congressen en beurzen

-Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g.

-Bieden van overig amusement, n.e.g.: . circussen . poppentheaters, rodeo's, klank- en lichtspelen, enz.

UUitbating van een bed & Breakfast

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het beste geschikt acht. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van die aard is dat zij dit van de vennootschap benadert. Zij mag zich voor die vennootschappen borgstellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Dit doel dient geïnterpreteerd te warden in de meest ruime zin. Ter verwezenlijking van haar doel kan de vennootschap alle commerciële , financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Deze opsomming is niet beperkend doch slechts aanhalend.

Artikel 3: KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 10.000,- ¬ en is voor 1/4 volstort. Het kapitaal is samengesteld uit deelbewijzen van elk 100,- E.

Het maatschappelijke kapitaal is als volgt vastgesteld:

-Hamers Hugo wonende te 2950 Kapellen  Hoogboomsteenweg 164 : 97 deelbewijzen van elk 100,- ¬ waarvan 2.425,- ¬ volstort, nog 7.275,- ¬ te volstorten

--Aandeelhouder Graf Christine wonende te 2950 Kapellen  Hoogboomsteenweg 164 wonende te: 3 deelbewijzen van 100,- ¬ waarvan 75,- ¬ volstort, nog 225,- ¬ te volstorten

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 4: OVERDRACHT VAN EEN PARITICIPATIE

Een participatie in de vennootschap van een beherende vennoot mag op straffe van nietigheid niet warden overgedragen onder levenden of overgaan wegens overlijden dan met goedvinden van alle beherende vennoten en met instemming van ten minste twee/derde van de stille vennoten.

Een participatie van een stilte vennoot daarentegen moet eerst aangeboden worden aan de beherende vennoten, die gedurende een termijn van tenminste een maand een voorkooprecht genieten. Oefenen zij dit niet uit, dan kan de participatie vrij overgedragen worden of overgaan aan een stille vennoot, aan zijn echtgenoot of erfgenaam in rechte lijn. In andere gevallen is het éénparig goedvinden vereist van de beherende vennoten en gewone meerderheid van stille vennoten. Bij weigering zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen. De overdracht of overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

De verkoopprijs van de participatie is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een deskundige. De afkoop moet in elk geval tot stand komen binnen de zes maanden na de dag waarom de waarde definitief is vastgesteld.

Artikel 5: BENOEMING - ONTSLAG ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder die geen stille vennoot mag zijn.

Artikel 6: SALARIS

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van haar kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de vennootschap.

Artikel 7: BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering bevoegd is. Aangaande de boekhouding, fiscale en administratieve verplichtingen en procedures heeft de zaakvoerder de ruimste bevoegdheden.

De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.

Artikel $: VOLMACHT

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Aan een stille vennoot mag geen volmacht worden gegeven.

Artikel 9: BEHERENDE EN STILLE VENNOTEN

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap. De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelf niet krachtens volmacht.

"

" Artikel 10: TOEZICHT

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van alle boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. Zodra de vennootschap wettelijk verplicht zal zijn een commissaris-revisor te benoemen, zal de vergadering van de vennoten deze benoemen en zijn bezoldiging vaststellen.

Artikel 11: ALGEMENE VERGADERING

Een algemene vergadering wordt ieder jaar bijeengeroepen op 24 juni om 20 uur op de maatschappelijke zetel van de vennootschap volgend op de afsluiting van het boekjaar. Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Ten alle tijden kan een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2011- Annexes du Moniteur belge Artikel 12: BEVOEGDHEID VAN DE ALGEMENE VERGADERING

De vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten terzake van:

-de goedkeuring van de jaarrekening;

-de bestemming van de beschikbare winst;

-wijziging van de statuten;

-de vaststelling van de bezoldiging van de zaakvoerders; het instellen van een vennootschapsvordering tegen hen en het verlenen van kwijting.

Artikel 13: BESLUITVORMING NOTULEN

Elke vennoot heeft een stem. In de vergadering van vennoten worden besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen; bij wijziging van de statuten evenwel, is een eenparig besluit van de beherende vennoten en van drie/vierde meerderheid van de stille vennoten vereist. Van elke vergadering worden notulen opgemaakt.

Artikel 14: BOEKJAAR - JAARREKENING - REKENING COURANT

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar vangt aan vanaf 1 januari 2011 en eindigt op 31 december 2011.

Artikel 15 : BESTEMMING WINST - VERLIEZEN

De algemene vergadering beslist vrij, binnen de perken van de wetgeving terzake, over het te bestemmen resultaat.

Artikel 16 : VEREFFENAARS

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaar(s).

Artikel 17: OVERLIJDEN VAN EEN VENNOOT

Ingeval van overlijden van een vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in voorkomend geval met de erfgenamen van de overleden vennoot, die zich ten aanzien van de vennootschap zal laten vertegenwoordigen. Zijn er minderjarige erfgenamen, dan zullen deze van rechtswege de hoedanigheid van stilte vennoot hebben.

`: Artikel 18: KEUZE VAN DE WOONPLAATS

i ~ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Alle vennoten en zaakvoerders wier woonplaats onbekend is, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 10.000,- ¬ en is voor 1/4 volstort. Het kapitaal is samengesteld uit deelbewijzen van elk 100,- E.

Het maatschappelijke kapitaal is als volgt vastgesteld:

-Hamers Hugo wonende te 2950 Kapellen  Hoogboomsteenweg 164 : 97 deelbewijzen van elk 100,- ¬

waanvan 2.425,- ¬ volstort, nog 7.275,- ¬ te volstorten

-Aandeelhouder Graf Christine wonende te 2950 Kapellen  Hoogboomsteenweg 164 : 3 deelbewijzen van 100,- ¬ waarvan 75,- ¬ volstort, nog 225,- ¬ te volstorten

Tot zaakvoerder-beherende vennoot wordt voor de duur van de vennootschap benoemd : Hugo Hamers,

voornoemd. Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden.

Oprichtingsakte, opgemaakt in 5 exemplaren op ] januari 2011

Voor eensluidend afschrift

Hamers Hugo

Zaakvoerder

Oe de laatste blz. van _Luik _B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid vande instrumenterende notaris, hetzij van de peer

so{o)nÇen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HH CONSULTING

Adresse
HOOGBOOMSTEENWEG 164 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande