HILDIR

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HILDIR
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 428.750.787

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 16.07.2014 14309-0153-012
30/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 26.07.2013 13353-0600-012
29/10/2012
ÿþtN'~!IVmVM VNtiwN

S..ti~~~5.` L:!

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTSANK VAN_

8 OKT. 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

Gril% griffier

Mod Word 11.1

jia

Ondernemingsnr : 0428.750.787.

Benaming

(voluit) : HILDIR

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2250 Olen, Industrielaan 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : DOELSUITBREIDING - HERFORMULERING VAN STATUTEN - ONTSLAG (GEDELEGEERD) BESTUURDER EN BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER(S).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op twaalf september twee duizend en twaalf, geregistreerd zeven bladen geen verzendingen te Herentals, Registratie op achttien september daarna boek 5/167 blad 8 vak 3, ontvangen vijfentwintig euro, de ontvanger getekend mevrouw V. Gistelynck, dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap H1LDIR gevestigd te 2250 Olen, Industrielaan 3, opgericht bij akte verleden voor notaris Marc Bogaert met standplaats te Geel op twintig maart negentienhonderd zesentachtig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig april daarna onder het (referte)nummer 860422-77 en waarvan de statuten voor de laatste maal werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt en afgesloten door notaris Marc Bogaert met standplaats te Geel op zes december negentienhonderd éénennegentig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van drie januari negentienhonderd tweeënnegentig onder het refertenummer 920103-64, beslist heeft hetgeen volgt :

EERSTE BESLISSING.

De algemene vergadering beslist voor zoveel als nodig om het kapitaal te wijzigen van Belgische frank naar euro en bijgevolg om het in Belgische frank uitgedrukt maatschappelijk kapitaal van de vennootschap om te zetten en af te ronden in euro tegen de officiële omrekeningskoers.

Het desbetreffend en/of dienovereenkomstig artikel van de statuten zal gewijzigd en/of aangepast worden naar aanleiding van de hierna vermelde beslissing tot herformulering van de statuten van de vennootschap. TWEEDE BESLISSING.

a. De vergadering ontslaat met eenparigheid van stemmen de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag van de raad van bestuur inzake de voorgenomen en hierna ver-melde wijziging en/of uitbreiding van het maatschappelijk doel.

Aan dit bijzonder verslag van de raad van bestuur is een staat van actief en passief gehecht, afgesloten op 31 augustus 2012.

Iedere aanwezige (of vertegenwoordigde) aandeelhouder erkent ervan een afschrift te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

b. De vergadering beslist om het maatschappelijk doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging in het desbetreffend artikel van de statuten van volgende tekst:

De vennootschap kan alle financiële transacties en financiële overeenkomsten afsluiten in om het even welke vorm, met inbegrip van het toestaan van zekerheden, behoudens de activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De voornoemde opsomming(en) is (zijn) niet exhaustief en dient (dienen) in de meest ruime betekenis geïnterpreteerd te worden. Bovendien mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende-en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn met of bijdragen tot haar maatschappelijk doel en mag zij alle garanties verstrekken, aval verlenen, zich borg stellen, zekerheden verstrekken waaron-der haar onroerende goederen in hypotheek geven en al haar andere goederen met inbegrip van haar handelsfonds, in pand geven en dit zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft, alsook optreden als agent of vertegenwoordiger van of voorschotten toestaan aan de entiteiten in dewelke zij participeert.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij lift BelgiscTi Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doet. De vennootschap dient daartoe in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of te verkrijgen,

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid,

Zij kan ook bestuurdersopdrachten in vennootschappen of functies van bestuur en van de vereffening van vennootschappen waarnemen,

Zij mag in het algemeen alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, geheel of ten dele, te vergemakkelijken, te bevorderen of te begunstigen.

c. De vergadering beslist de statuten aan te passen aan het hiervoor sub b. vermeld en genomen besluit inhoudende wijziging en/of uitbreiding van het maatschappelijk doel,

Het desbetreffend en/of dienovereenkomstig artikel van de statuten zal gewijzigd en/of aangepast worden naar aanleiding van de hierna vernielde beslissing tot herformulering van de statuten van de vennootschap. DERDE BESLISSING.

- Uit het mij voorgelegd proces-verbaal van de raad van bestuur van onderhavige ven-pootschap de dato zesentwintig november tweeduizend en tien blijkt dat de voornoemde aandeelhouders hun wil hebben te kennen gegeven om hun (respectievelijke) aandelen om te zetten in aandelen op naam.

Daartoe werd door de raad van bestuur een aandelenregister aangelegd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen en werden alle voornoemde aandeelhouders inge-schreven ïn voormeld aandelenregister, welk register door de respectievelijke aandeel-houder(s) werd ondertekend.

- Uit het mij voorgelegd aandelenregister op naam van onderhavige vennootschap met vermelding van volgende registratierelaas: "Geregistreerd tweebladen geen verzendingen te Herentals, Registratie, de 16 DEC 2011, boek 735 blad 2 vak 22. Ontvangen: VIJFENTWINTIG (25) euro. (getekend) V.GISTELYNCK", blijkt dat de aandelen op naam staan.

- Ingevolge voormelde eerdere beslissing tot wijziging van de aandelensoort en/of tot omzetting van de aandelen in aandelen op naam, beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen bij deze om dienovereenkomstig het desbetreffend artikel van de statuten van de statuten met betrekking tot de aandelensoort te schrappen en te vervangen.

Het desbetreffend en/of dienovereenkomstig artikel van de statuten zal gewijzigd en/of aangepast worden naar aanleiding van de hierna vermelde beslissing tot herformulering van de statuten van de vennootschap. VIERDE BESLISSING. HERFORMULERING VAN STATUTEN.

De statuten van de vennootschap dienen (nog) aangepast te worden aan de vroegere Vennootschappenwet (Reparatiewet) en/of aan de wet houdende het Wetboek van Vennootschappen,

De vergadering beslist bijgevolg om de statuten van de vennootschap volledig te herformuleren en volledig nieuwe statuten aan te nemen om deze (ondermeer) in overeenstemming te brengen met en aan te passen aan de thans vigerende wetgeving, in casu het Wetboek van Vennootschappen, en in voorkomend geval om ze in overeenstemming te brengen met en aan te passen aan de andere hiervoor vermelde genomen besluiten.

Daarenboven blijkt dat meerdere artikelen van de statuten dienen gewijzigd te worden teneinde de vennootschap meer en beter operationeel te maken.

Er wordt bijgevolg voorgesteld om de bestaande tekst van de statuten integraal te vervangen door een volledige nieuwe tekst waarin meteen alle voormelde aanpassingen aan de huidige (en nieuwe) wettelijke voorschriften en bepalingen verwerkt zijn.

Na grondig nazicht van de statuten beslist de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen de hierna volgende tekst goed te keuren als nieuwe integrale tekst van statuten van onderhavige vennootschap. Deze nieuwe tekst van statuten van onderhavige vennootschap luidt vanaf heden als volgt:

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap.

Zij heeft als naam: HILDIR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2250 Olen, Industrielaan 3,

Bij besluit van de raad van bestuur mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde taalgebied overgebracht worden of naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap kan, bij besluit van de raad van bestuur, administratieve zetels, bij- of werkhuizen, agentschappen, stapelplaatsen en (bij)kantoren oprichten of vestigen in België of in het buitenland,

De vennootschap heeft tot doel: het uitvoeren voor eigen rekening of voor rekening van derden van aile industriële, commerciële of financiële verrichtingen in verband met onroerende goederen, de aankoop, verkoop, de verhuring, het beheren, het bouwen, het verbouwen, het aanpassen en het uitbaten ervan, het valoriseren van terreinen en het verkavelen, het uitvoeren van publieke bouw-, grond-, water- en wegenwerken en het verrichten van alle handelingen welke hiermede in verband staan, dit zowel in binnen- als buitenland, deze benamingen genomen in de meest ruime zin en zonder uitzondering, alsmede het deelnemen in andere ondernemingen met een gelijkaardig of gelijklopend doel.

De vennootschap mag ook alle roerende en onroerende werkzaamheden verrichten welke direct of Indirect betrekking hebben op haar hoofddoel en die er de uitbreiding of uitbating van zouden kunnen bevorderen, in welk land ook. De vennootschap zal door inbreng, fusie, onderschrijving of op alle andere wijze belangen mogen hebben in aile ondernemingen, verenigingen of maatschappijen die een gelijkaardig, gelijklopend of overeenstemmend doel hebben of geacht worden het doel van de vennootschap te beïnvloeden.

s u Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

ie M Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap kan alle financiële transacties en financiële overeenkomsten afsluiten in om het even welke vorm met inbegrip van het toestaan van zekerheden, behoudens activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

,, De voornoemde opsomming(en) is (zijn) niet exhaustief en dient (dienen) in de meest ruime betekenis geïnterpreteerd te worden.

Bovendien mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende- en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn met of bijdragen tot haar maatschappelijk doel en mag zij alle garanties verstrekken, aval verlenen, zich borg stellen, zekerheden verstrekken waaronder haar onroerende goederen in hypotheek geven en al haar andere goederen met inbegrip van haar handelsfonds, in pand geven en dit zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft, alsook optreden als agent of vertegenwoordiger van of voorschotten toestaan aan de entiteiten in dewelke zij participeert.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doet. De vennootschap dient daartoe in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of te verkrijgen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid.

Zij kan ook bestuurdersopdrachten in vennootschappen of functies van bestuur en van de vereffening van vennootschappen waarnemen.

Zij mag in het algemeen alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, geheel of ten dele, te vergemakkelijken, te bevorderen of te begunstigen.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd zesennegentig duizend zevenhonderd veertig euro en vijfendertig cent (¬ 496.740,35) en werd volledig volgestort.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door twee duizend honderd zes en zestig aandelen (2.166) met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde.

Alle aandelen van de vennootschap zijn op naam.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die minstens het door de wet als minimum voorgeschreven aantal leden telt.

De bestuurders zijn natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouder van de vennootschap en worden door de algemene vergadering bij gewone meerderheid benoemd voor ten hoogste zes jaar.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering wordt het ambt van een bestuurder niet bezoldigd,

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend door de meerderheid van zijn leden, wordt de vennootschap bij aile rechtshandelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht (als eiser of als verweerder) en in aile akten met inbegrip van deze voor dewelke een tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt. Indien er meer dan één gedelegeerd bestuurder benoemd wordt, is ieder van hen afzonderlijk optredend bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen.

De gedelegeerd bestuurder wordt benoemd door de raad van bestuur voor de duur van zijn mandaat als bestuurder, Deze benoeming moet worden bekendgemaakt.

Het orgaan dat overeenkomstig dit artikel de vennootschap vertegenwoordigt, kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van het hen verleende mandaat.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan bepaalde leden van de raad van bestuur krachtens voorafgaande alinea's, kan de raad van bestuur het dagelijks bestuur evenals de vertegenwoordiging ervan opdragen aan één of meer gevolmachtigden die individueel, gezamenlijk dan wel als college moeten optreden naargelang de daartoe genomen beslissing van de raad van bestuur.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Elk jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, in voorkomend geval op een andere plaats in de bijeenroeping aangeduid.

Deze vergadering vindt plaats op de derde zaterdag van de maand juni om zeventien uur.

Indien die dag geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

*de eigenaars van aandelen op naam ten minste vijf dagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen;

*de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen ten minste vijf dagen voor de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaats die aangegeven is in de oproeping, een door de

erkende rekeninghouder of een door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

a~ '

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

v~-

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De aandeelhouders mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen die zelf stemrecht heeft, De volmacht moet voldoen aan de door de raad van bestuur voorgeschreven vorm. Zij moet op de zetel van de vennootschap worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december,

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste een twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van het saldo van de nettowinst beslist de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur en in de mate dat de wet het toelaat.

VIJFDE BESLISSING, ONTSLAG (GEDELEGEERD) BESTUURDER EN BENOEMING (NIEUWE) GEDELEGEERD BESTUURDER(S).

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering met ingang van heden het ontslag te aanvaarden van voormelde naamloze vennootschap PRIMO met maatschappelijke zetel te 2440 Geel, Markt 68 B en met ondernemingsnummer (BTW BE) 0430.524.008 RPR Turnhout (vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoodiger, zijnde mevrouw Yvonne Smeyers voornoemd), in haar hoedanigheid van bestuurder en gedelegeerd bestuurder van de vennootschap.

De goedkeuring van de eerstkomende jaarrekening zal automatisch décharge inhouden van het door haar gevoerde bestuur.

VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

Vervolgens is de voltallige raad van bestuur, bestaande uit de heer Dirk NUYTS en me-vrouw Yvonne SMEYERS, voornoemde bestuurders, tevens voornoemde aandeelhou-ders sub 1. en 2., samengekomen in vergadering en werd met eenparigheid van stemmen beide voornoemde bestuurders, zijnde voornoemde heer Dirk NUYTS en voornoemde mevrouw Yvonne SMEYERS, aangesteld als gedelegeerd bestuurder van de vennoot-schap, die beiden verklaren het hen toegekende mandaat te aanvaarden,

in welke hoedanigheid ieder van hen de vennootschap bij alle rechtshandelingen ten over-staan van derden, voor het gerecht (als eiser of als verweerder) en in aile akten met inbegrip van deze voor dewelke een tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, rechtsgeldig kan vertegenwoordigen zoals bepaald in artikel 16.a, van de statuten.

LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

De algemene vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de beslissing(en) genomen omtrent voorgaand(e) agendapunt(en) en aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd expeditie akte doelsuitbreiding, herformulering van statuten, ontslag

(gedelegeerd) bestuurder en benoeming gedelegeerd bestuurder(s) - historiek met coördinatie der statuten - bijzonder verslag van de raad van bestuur met actief en passief.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 27.07.2012 12342-0102-012
02/08/2011
ÿþi 17\ Mod 2.1

~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i .i

Onde,nemingsnr : 0428.750.787 Benaming

(voluit) : HILDIR

1,111,M11,114! In

V

beh

aa

Bel

Staa

u



] ~~ ~ - _ r " ~ f l !i p I

.r, C - ^ r~r- ~H ; EP1i~~~ VAN

_" î .I, . , ~"c ~ v

2 m 20U

KO3PriAMD ~ De TURNHOUTgriffier

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : INDUSTRIELAAN 3, 2250 OLEN

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS

Uit het verslag van de algemene vergadering d.d. 18/06/2011 blijkt dat vanaf heden volgende bestuurders herbenoemd worden voor een periode van zes jaar:

- Nuyts Dirk

- Smeyers Yvonne

- NV Primo, met als vaste vertegenwoordiger Smeyers Yvonne

De Raad van Bestuur beslist met éénparigheid van stemmen NV Primo, met als vaste vertegenwoordiger Smeyers Yvonne te benoemen tot gedelegeerd bestuurder.

NV Primo

met als vaste vertegenwoordiger

Smeyers Yvonne

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik 8 vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 08.07.2011 11264-0094-012
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.06.2010, NGL 21.06.2010 10198-0109-012
22/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 17.07.2009 09425-0251-012
10/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 21.06.2008, NGL 04.07.2008 08362-0095-012
12/09/2007 : TU056267
04/07/2007 : TU056267
08/08/2006 : TU056267
21/09/2005 : TU056267
03/08/2005 : TU056267
19/07/2004 : TU056267
14/08/2015
ÿþVoor- behoude aan he" Belgisc

Staatsbl ;

511 51

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergete û !gil ? ç'7,.Í.. it ,C~ RECHTBANK vrl+ K(OPi-i;- NDI=L

0 5 AUG. 2015

ANTWERPEN atdeiirsc9 TURNHOUT Giffiber

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0428.750.787 Benaming

(voluit) : (verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Industrietaan 3 - 2250 Olen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming en herbenoeming bestuurders I gedelegeerd bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering, gehouden op de maatschappelijke zetel op 20 juni 2015 om 18.00 uur:

1.Benoeming en herbenoeming bestuurders

De vergadering beslist vervolgens om volgende bestuurder te benoemen met ingang vanaf 20 juni 2015:

- Lapis Circenses Invest BVBA met ondernemingsnummer 0552.896.931, gevestigd te 2200 Herentals  Aarschotseweg 25, vertegenwoordigd door de heer Dirk Nuyts.

Het mandaat is onbezoldigd en zal verstrijken op de algemene vergadering van het boekjaar afgesloten per 31 december 2020.

De vergadering beslist vervolgens om volgende bestuurders te herbenoemen met ingang vanaf 20 juni 2015:

- De heer Dirk Nuyts, Driehoeksplein 6 bus 31  8300 Knokke-Heist;

- Mevrouw Yvonne Smeyers, Markt 68 bus B  2440 Geel.

Het mandaat is onbezoldigd en zal verstrijken op de algemene vergadering van het boekjaar afgesloten per

31 december 2020.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur, gehouden op de maatschappelijke zetel op 20 juni 2015 om 19.15 uur:

1, Ontslag en benoeming gedelegeerd bestuurder

De vergadering ontstaat alle in functie zijnde gedelegeerde bestuurders met ingang vanaf 20 juni 2015.

De vergadering beslist vervolgens om volgende bestuurders te benoemen tot gedelegeerd bestuurder met ingang vanaf 20 juni 2015:

- Lapis Circenses Invest BVBA met ondememingsnummer 0552.896.931, gevestigd te 2200 Herentals 

Aarschotseweg 25, vertegenwoordigd door de heer Dirk Nuyts;

- Mevrouw Yvonne Smeyers, Markt 68 bus B  2440 Geel.

Het mandaat is onbezoldigd en loopt tot de algemene vergadering van het boekjaar afgesloten per 31

december 2020.

Voor eensluidend verklaard afschrift,

Lapis Circenses Invest BVBA, gedelegeerd bestuurder, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Dirk Nuyts

Hildir

,Cp-de.laatstd blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

23/10/2003 : TU056267
16/07/2003 : TU056267
17/10/2002 : TU056267
16/05/2002 : TU056267
17/07/1999 : TU056267
28/04/1998 : TU56267
07/01/1997 : TU56267
06/07/1993 : TU56267
03/01/1992 : TU56267
11/01/1990 : TU56267
01/01/1988 : TU56267

Coordonnées
HILDIR

Adresse
INDUSTRIELAAN 3 2250 OLEN

Code postal : 2250
Localité : OLEN
Commune : OLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande