HISFA INTERNATIONAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HISFA INTERNATIONAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 426.512.958

Publication

17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.05.2013, NGL 12.07.2013 13300-0443-017
22/10/2012 : TU053210
18/06/2012 : TU053210
22/06/2011 : TU053210
04/06/2010 : TU053210
26/06/2009 : TU053210
16/05/2008 : TU053210
22/05/2015
ÿþ Mxiaz.o

i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

u MIAMI

35,1nxx:,'-,`hig±i ti?.:' g .--r.ilLe.,-', tr8.: iRit.. E'yECFCUtl[ài .. 17 2.411 T!;.C.LAFf;:A.Y'L3i~1,

12 .MEI 2015

.A3+7TL~RPEïCaTl~~á Ti1ria.~e~IOUT Do Dr°.ibFsr



r--'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0426.512.958

Benaming

(voluit) : HISFA INTERNATIONAL

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel: Zuidgoordijkstraat 1, 2235 Huishout

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging fusievoorstel overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij de

N.V. T.R.M. (Trailer Repair Michiels) bij wijze van fusie door overneming de B.V.B.A. HISFA INTERNATIONAL

overneemt.

VOORSTEL VAN FUSIE DOOR OVERNEMING

van

B.V.B.A. HISFA INTERNATIONAL

door

N.V. T.R.M. (TRAILER REPAIR MICHIELS)

Op 20 april 2015 is overeenkomstig artikel 693 van het wetboek van Vennootschappen, door de beheersorganen van de nagemelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van fusie door overneming opgesteld waarvan hierna de tekst volgt.

De aan de fusie deelnemende vennootschappen zijn;

1. De Naamloze Vennootschap T.R.M. (TRAILER REPAIR MICHIELS), gevestigd te Hulshout, Zuidgoordijkstraat 1.

Deze vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Marc Cuypers, te Heist-op-den-Berg op 5 februari 2001, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 22 februari 2001 cnder het nummer 20010222-484.

Statutenwijziging bij proces-verbaal gesloten door notaris Marc Cuypers te Heist-op-den-Berg op 3 april 2003, bekendgemaakt in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 18 april daarna onder het nummer 03045829.

Kapitaalverhoging en statutenwijziging bij proces-verbaal gesloten door notaris Marc Cuypers te Heist-op-den-Berg op 7 september 2009.

Zij draagt het ondernemingsnummer BTW BE 0474.046.225.

Zij wordt hierna genoemd "overnemende vennootschap

Namens haar tekent:

-Bonifacius Michiels, gedelegeerd bestuurder,

2. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid H1SFA INTERNATIONAL, gevestigd te Hulshout, Zuidgoordijkstraat 1.

Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Hugo Larose destijds te Antwerpen op 16 november 1984, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 21 december daarna onder nummer 3400-3,

Gewijzigd ingevolge akte verleden voor notaris Marc Cuypers te Heist-op-den-Berg op 24 september 1990, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 16 oktober daarna onder nummer 901016-357.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Gewijzigd ingevolge akte verleden voor notaris Sofie Van Bierviiet te Putte op 3 oktober 2012, neergelegd ter publicatie,

Zij draagt het ondernemingsnummer BTW BE 0426.512.958.

Zij wordt hierna genoemd "overgenomen vennootschap".

Namens haar tekent:

-Bonifacius Michiels, zaakvoerder,

Aldus wordt voorgesteld dat:

I. DE FUSIE ZAL WORDEN DOORGEVOERD TUSSEN :

1. De Naamloze Vennootschap T.R.M. (TRAILER REPAIR MICHIELS), gevestigd te Huishout, die volgens de statuten het nagemeld doel heeft:

Het uitbaten van een garage in de ruimste zin van het woord.

Het herstellen van motorvoertuigen en het koetswerk, het kopen en verkopen, de detailhandel in motorvoertuigen en onderdelen, zowel nieuwe ais tweedehandse; auto-onderdelen, onderhoudsmateriaal, oliën, brandstoffen en verven en dit alles in de meest ruime zin van het woord.

De import en export, zowel als de aan- en verkoop van personenwagen, vrachtwagens, alle voertuigen, zowel als de aan- en verkoop van allerlei goederen, artikelen en producten;

Verhuring van alle soorten voertuigen, motorvoertuigen, chassis, opleggers, materialen en machines en dit in de meest ruime zin van het woord.

Het aan- en verkopen van brandstoffen, zoals LPG-gas, super en loodvrije benzine, mazout, diesel-olie, enzovoort en dit in de meest ruime zin van het woord.

Het onderhouden, cleanen en wassen van motorvoertuigen en aanhangwagens en dit in de meest ruime zin van het woord.

Het vervoer in binnen- en buitenland van alle goederen.

Het opslaan en bewaren van goederen.

De terbeschikkingstelling van magazijnruimten en in het algemeen de verhuur van onroerende goederen.

De vennootschap zal alle industriële, commerciële, financiële, onroerende en roerende verrichtingen, kunnen uitvoeren, die van dien aard zijn om haar maatschappelijk doel te bereiken, uit te breiden of te vergemakkelijken.

Ze zal rechtstreeks of onrechtstreeks haar belangstelling kunnen tonen voor elke onderneming, die een gelijkaardig of samenhangend doel nastreeft. De vennootschap kan haar doel bereiken volgens de voorwaarden die haar het meest geschikt lijken, op welke manier dan ook en dit zowel in België als in het buitenland.

2.De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid HISFA INTERNATIONAL , gevestigd te Hulshout, die volgens de statuten het nagemeld doel heeft :

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en zowel in het binnen- als in het buitenland en alles in de ruimste zin:

-De handel in, de fabricage van, de aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, de montage en alle mogelijke handelingen en verrichtingen met betrekking tot dakelementen, wandelementen, sandwichpanelen en elementen en panelen in de ruimste zin van het woord voor het opbouwen van industriële gebouwen en serres, alsmede van alle goederen, artikelen en producten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de montage waarvoor de panelen en elementen worden gebruikt.

-De handel in en de bouw van machines met betrekking tot isolatiematerialen;

-De deelname in alle andere firma's en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven;

-Uitbaten qua productie en verkoop van brevetten en patenten en het onderzoeken, ontwerpen, ontwikkelen en toepassen van allerhande nieuwe methoden, systemen en procedés gericht op de bouwsector en aanverwante sectoren, op basis van bestaande en nieuwe technieken en technologieën, producten en materialen en / of combinatie van producten en materialen, dit alles in de ruimst mogelijke zin.

De vennootschap kan alle handelingen stellen die op welke wijze ook nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De subi vermelde vennootschap zef als overnemende vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van de sub 2 vermelde vennootschap, die de overgenomen vennootschap is.

ll. VERGOEDING VOOR DE OVERNEMING

Aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap Worden in vergoeding voor deze overneming 625 aandelen uitgereikt van de overnemende vennootschap, verdeeld als volgt:

Aan de aandeelhouders van de B.V.B.A. HISFA INTERNATIONAL :

Er bestaan 1.250 aandelen in de overgenomen vennootschap. Aan de houders van de aandelen van de overgenomen vennootschap B.V.B.A. HISFA INTERNATIONAL worden per 2 aandelen 1 nieuw aandeel van de overnemende vennootschap N.V. T.R.M. (TRAILER REPAIR MICHIELS) uitgereikt.

Of:

1.250 aandelen B.V.B.A. HISFA INTERNATIONAL worden geruild aan een ruilvoet 2 B.V.B.A. H1SFA INTERNATIONAL 11 N.V. T.R.M. (TRAILER REPAIR MICH1ELS), hetgeen resulteert in een bijkomende uitgifte van 625 nieuwe aandelen van de N.V. T.R.M. (TRAILER REPAIR MICH1ELS).

III. WIJZE VAN OVERGANG EN AARD VAN DE TOEGEKENDE AANDELEN

De aandelen van de overnemende vennootschap die in vergoeding van de overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap worden toegekend, worden als volgt aan hen uitgereikt:

Binnen de 2 maanden na de publicatie van het fusiebesluit in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad tekent de gedelegeerd bestuurder van de overnemende vennootschap in het aandelenregister van de overnemende de volgende gegevens aan:

- de identiteit van de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap;

- het aantal aandelen van de overnemende vennootschap dat aan hen toekomt;

- de datum van het fusiebesluit;

Deze inschrijving wordt door de gedelegeerd bestuurder namens de overnemende vennootschap en door de aandeelhouders of zijn gevolmachtigde ondertekend.

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januari 2015.

Vanaf 1 januari 2015 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap

boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

1V. DESKUNDIG VERSLAG

Aan kantoor De Roover & C° bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de Heer Stefan Boonen, bedrijfsrevisor, Rijmenamsesteenweg 290 te Haacht, wordt door de overnemende en overgenomen vennootschappen opdracht verleend om het verslag op te maken waarvan sprake is in de tweede paragraaf van artikel 695 van het wetboek Vennootschappen. De vergoeding per vennootschap bedraagt 2.500,00 E exclusief BTW.

V. BIJZONDERE VOORDELEN

Aan de gedelegeerd bestuurder van de overnemende en de zaakvoerder van de overgenomen vennootschappen wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

ti,

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

,

VI. STATUTENWIJZIGING IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP In de overnemende vennootschap worden volgende artikelen gewijzigd:

Het artikel m.b.t het kapitaal van de vennootschap wordt aangepast om het in overeenstemming te brengen met de door de fusie gerealiseerde kapitaalverhoging.

VII, UITWISSELING VAN GEGEVENS

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de ondergetekende beheersorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijke karakter niet te schenden. De uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en in een inventaris opgenomen. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap aile origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is juni 2015. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Bij goedkeuring worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van ondergetekenden, in hun hoedanigheid van beheersorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap uiterlijk op 13 mei 2015.

Opgemaakt in twee exemplaren op 20 april 2015,

Het beheersorgaan tekent twee exemplaren, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de vennootschap.

Voor de : B.V.B.A. HISFA INTERNATIONAL

Bonifacius Michiels, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/05/2007 : TU053210
26/05/2005 : TU053210
10/02/2005 : TU053210
03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.05.2015, NGL 28.07.2015 15359-0222-019
24/05/2004 : TU053210
27/05/2003 : TU053210
24/05/2002 : TU053210
08/06/2001 : TU053210
29/07/2000 : TU053210
16/10/1990 : TU53210
01/01/1986 : TU53210

Coordonnées
HISFA INTERNATIONAL

Adresse
ZUIDGOORDIJKSTRAAT 1 2235 HULSHOUT

Code postal : 2235
Localité : HULSHOUT
Commune : HULSHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande