HISTORIC COMPETITION SERVICES, AFGEKORT : HCS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HISTORIC COMPETITION SERVICES, AFGEKORT : HCS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.868.262

Publication

04/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan optreden als vereffenaar en mag bestuursfuncties uitoefenen in andere vennootschappen.

4. duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur met aanvang op 19 november 2014.

5. kapitaal : Het kapitaal van de vennootschap dat volledig geplaatst is, bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, ieder met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste van het kapitaal, die bij deze oprichting voor volledig en tegen pari werden ingeschreven.

De Heer Messent voornoemd, heeft ingetekend op honderdzesentachtig (186) aandelen en heeft hiervoor dertienduizend euro (¬ 13.000,00) gestort.

6. bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoten. Als statutaire zaakvoerder werd aangesteld de heer Messent voornoemd, die zijn aanstelling heeft aanvaard en die verklaard heeft niet getroffen te zijn door maatregelen die zich tegen zijn aanstelling verzetten.

Als niet-statutaire zaakvoerder werd aangesteld Mevrouw VRIJSEN Ann, geboren te Merksem op 2 maart 1979, wonende te 2160 Wommelgem, Wijnegemsteenweg 110, die haar aanstelling heeft aanvaard en die verklaard heeft niet getroffen te zijn door maatregelen die zich tegen haar aanstelling verzetten.

Hun mandaat is bezoldigd, voor zover de algemene vergadering niet anders beslist.

Genoemde heer Messent zal optreden als vaste vertegenwoordiger.

Zij oefenen deze bevoegdheid individueel uit. Krachtens artikel 14 van de statuten is aan hen volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid gegeven om namens de vennootschap op te treden in of buiten rechte.

De duur van het mandaat van de zaakvoerder is onbeperkt.

7. controle: De controle op de vennootschap zal geschieden in zoverre zulks wettelijk vereist is door één of meer commissarissen. Zoniet zal elke vennoot individueel ter zetel het normale controlerecht hebben.

Uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van één of meerdere commissarissen verplicht wordt, en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

8. jaarvergadering: De gewone algemene vergadering heeft plaats elk jaar op op de tweede woensdag van juni om 10 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2016.

9. boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van het zelfde jaar Het eerste boekjaar begint op 19 november 2014 en eindigt op 31 december 2015.

10. winstverdeling:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Eerst wordt van deze winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd, terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen. Overname verbintenissen

De comparanten hebben verklaard dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 oktober 2014. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOLMACHT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Als bijzondere gevolmachtigde wordt aangeduid bvba MERITUS, Santvoortbeeklaan 2, 2100 Antwerpen (Deurne) of elke andere door haar aangewezen persoon, met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Frederik de Merodestraat 111, met recht van indeplaatsstelling teneinde alle dokumenten te ondertekenen te ondertekenen en handelingen te stellen met het oog op de inschrijving en alle latere wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap bij een erkend ondernemingsloket en dit voor alle administratieve verplichtingen ten overstaan van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, FOD Financiën, FOD Economie, Sociaal Verzekeringsfonds, alsook handelingen te stellen naar fiscale instanties. Voor ontledend uittreksel  Notaris Karin Poelemans

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Samen met dit uittreksel neergelegd:

- afschrift der akte

- uittreksel der akte

Coordonnées
HISTORIC COMPETITION SERVICES, AFGEKORT : HCS

Adresse
SINT-JANSVELD 5 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande