HITPOINT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HITPOINT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.862.140

Publication

18/04/2013
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch 5taatsblac

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ilfl~1~i~u11w~11uu~~uN

*306

f~ERt3L!_bG6 GRIFFIE RECHTBANK VAN

9 APR. 213

KOOPHAND, TURNHOUT Gn lepe griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr:

Benaming

(voluit) : H1TPOINT

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 2440 Geel, Tulpenstraat 32 A

(volledig adres)

On erwerp akte : OPRICHTING

OPRICHTING

Er btijkt uit een akte verleden op 8 april 2013 voor geassocieerd notaris Katrien Eerens te Geel, ter registratie neergelegd, dat de bvba opgericht werd, met volgende kenmerken:

1, naam-rechtsvorm: bvba "HITPOINT"

2. zetel: 2440 Geel, Tulpenstraat 32A

3. oprichter(s): 1/ De heer SMETS Geert Bert, geboren te Leuven op 18 april 1969, wonende te 3020 Herent, Mechelsesteenweg 1133, ongehuwd.

2/ De heer DE MEULEMEESTER Koen Frederik 3ohan, geboren te Roeselare op 1 februari 1980, wonende te 2440 Geel, Tulpenstraat 32 bus A, ongehuwd.

4. doel: De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden, door en met derden, voor zover voldaan aan de wettelijke voorwaarden terzake en dit zowel in België als in het buitenland:

Het uitgeven van tijdschriften (in print, digitaal, TV of via andere media), ontwerpen en realiseren en verspreiden van drukwerken, voeren van publiciteit en reclame in binnen- en buitenland, organiseren van manifestaties, persconferenties, verkoopspromoties voor derden, audiovisuele realisaties voor alle doeleinden.

" Het ontwikkelen van software.

" De productie van audiovisuele media.

" De groot- en kleinhandel van software en andere media.

" De uitbating van een drukkerij en een uitgeverij voor het uitvoeren van allerlei drukwerk en alles wat ermee verband houdt zoals loonzetter, boekbinding, uitgifte van publiciteits- en reclamebladen voor eigen rekening of voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

" Het verlenen van diensten op gebied van informatieverwerking aan bedrijven en instellingen.

" Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake handelsaangelegendheden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

P

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Het uitgeven van magazines, marketing en telemarketing, het creëren en onderhouden van databases.

'Marketing in de breedste zin van het woord. Uitzenden en verwerven van rechten voor distributie van TV-reclame, kabelindustrie, vrije radio en filmindustrie. Uitzenden van informatieve of publicitaire programma's via radio en andere media.

"Het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van roerende en onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

"Het waarnemen van alle bestuurs- en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten, functies en mandaten in andere vennootschappen.

De vennootschap kan alle handels- en nijverheidsdaden stellen, alle roerende en onroerende verrichtingen realiseren, alle fmanciële transacties uitvoeren, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn om de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, zowel in België als in het buitenland,

De vennootschap mag met alle middelen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, in België of in het buitenland die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn het maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op enige andere wijze belangen nemen in alle vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten, zij kan hen Ieningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

5. kapitaal: 18.600 E, verdeeld in 1.860 aandelen zonder aanduiding nominale waarde ( 930 aandelen toebedeeld aan de heer SMETS Geert en 930 aandelen aan de heer DE MEULEMEESTER Koen), volledig volstort bij ING.

6. bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachthebbers aanstellen, aI dan niet vennoten, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechts 'hande lingen of tot een reeks rechtshandelingen.

De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en hun machten wanneer er verschillende zijn. Wanneer er slechts één zaakvoerder is worden alle aan de zaakvoerders verleende machten aan deze laatste toevertrouwd.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, dient het orgaan van bestuur van deze rechtspersoon onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger te benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

~

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

7. Vertegenwoordiging: De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten in naam van de vennootschap; hij kan in zijn naam alle bestuurs- en beschikkingshandelingen verrichten, Al hetgeen niet uitdrukkelijk is voorbehouden door de wet of door de huidige statuten aan de algemene vergadering behoort tot zijn bevoegdheid.

De vennootschap wordt jegens derden en in recht als eiser of als verweerder geldig vertegenwoordigd door

-de enige zaakvoerder alleen handelend,

-door twee zaakvoerders samen handelend indien er meerdere zaakvoerders zijn.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. Boekjaar: 1 januari tot 31 december. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2013.

9, Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering of jaarvergadering zal jaarlijks gehouden worden op de eerste dinsdag van de maand juni om 10 uur.

10. Stemrecht- Toelating tot algemene vergadering: Elk aandeel geeft recht op één stem. De jaarvergaderingen en de bijzondere algemene vergaderingen besluiten op geldige wijze ongeacht het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het maatschappelijk kapitaal, en de besluiten worden genomen bij meerderheid van stemmen, tenzij de wet anders voorziet.

De buitengewone algemene vergaderingen, die beraadslagen en besluiten over statutenwijzigingen en de vrijwillige ontbinding van de vennootschap, moeten voor notaris worden gehouden. De algemene vergadering kan over wijzigingen in de statuten alleen dan geldig beraadslagen en besluiten, wanneer de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de aanwezigen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Is de laatste voorwaarde niet vervuld, dan is een tweede bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige vennoten vertegenwoordigde deel van het kapitaal. Een wijziging is alleen dan aangenomen, wanneer zij drie vierde van de stemmen heeft verkregen, en in het geval de wijziging betrekking heeft op het doel, wanneer zij ten minste vier vijfden van de stemmen heeft gekregen, Verder moeten de wettelijke formaliteiten en termijnen inzake bijzondere verslagen nageleefd worden.

De vennoot die niet persoonlijk op een algemene vergadering zal kunnen aanwezig zijn, mag zijn stem vooraf schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen.

De lasthebber moet zelf stemgerechtigde vennoot zijn; minderjarigen en onbekwaamverklaarden mogen evenwel vertegenwoordigd worden door een lasthebber of vertegenwoordiger die geen stemgerechtigde vennoot is, hetgeen eveneens geldt als de vennootschap slechts twee stemgerechtigde vennoten telt.

Bij betwisting van iemands bevoegdheid om aan de vergadering deel te nemen of omtrent iemands stemkracht wordt over alle punten van de agenda tweemaal gestemd, met inachtneming eerst van het eerste en dan van het andere standpunt.

11. Bestemming winst!vereffeningssaldo: conform de wet.

12. Zaakvoerder(s): - de heer SMETS Geert Bert, geboren te Leuven op 18 april 1969, wonende te 3020 Herent, Mechelsesteenweg 1133.

- de heer DE MEULEMEESTER Koen Frederik Johan, geboren te Roeselare op 1 februari 1980, wonende te 2440 Geel, Tulpenstraat 32 bus A.

Dit mandaat is onbezoldigd.

13. Overname van verbintenissen: De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden. Deze

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan vanaf de ondertekening dezer tot het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid zijn eveneens onderworpen aan voormeld artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

14. Volmacht: aan de heer Geert SMETS en de heer Koen DE MEULEMEESTER, voornoemde zaakvoerders, met bevoegdheid orn alleen te handelen, om in naam en voor rekening van de vennootschap :

a)Briefwisseling te ondertekenen; om aanbiedingen te doen un overeenkomsten aan te gaan binnen het dagelijks verloop van de bedrijfsactiviteit onder normale handelsvoorwaarden en in overeenstemming met het door de raad van bestuur bepaalde beleid; om alle overeenkomsten aan te gaan in verband met de huur van alle roerend of onroerend goed of in verband met de aankoop van kantoormeubilair of uitrusting ;

b)Alle verzekeringspolissen en alle contracten voor de levering van water, gas, elektriciteit en andere nutsvoorzieningen af te sluiten, en om de hiermee verband houdende premies en facturen te betalen ;

c)(niet-leidinggevende) werknemers aan te werven en te ontslaan, hun functies en hun vergoeding of lonen, evenals de voorwaarden voor hun tewerkstelling, promotie of ontslag te bepalen ;

d)Bank- en postchequerekeningen te openen en te sluiten ; om kluizen te huren ; om er geld van af te halen of over te maken en er financiële transacties op uit te voeren, alles tot een maximumbedrag van twintigduizend euro (20.000,00 E);

e)Betalingsopdrachten (cheques of wissels), orderbriefjes, kredietbrieven of andere verhandelbare stukken en kredietdocumenten, met bericht betreffende wissels uitgegeven tot een maximumbedrag van twintigduizend euro (20.000,00 E) uit te reiken, te tekenen, in omloop te brengen, uit te geven, te endosseren, te disconteren, te verhandelen, te betalen, te accepteren, aan te rekenen, te ontvangen, te vernieuwen, te verlengen en tegen te werpen ;

f)Betalingsopdrachten (cheques of wissels), cognossementen, verzekeringsattesten, goud- en zilverstaven, cheques, wissels, vreemde valuta, geld, rekeningen, briefjes, obligaties of andere verhandelbare stukken, roerend en onroerend goed of documenten die bedoeld zijn als bewijs voor het recht op die goederen, samen met effecten of goederen van welke aard ook, tot een maximumbedrag van twintigduizend euro (20.000,00 E) te kopen, te verkopen, te behouden, te endosseren, over te dragen, te overhandigen, te hypothekeren en te verpanden ;

g)Van het postkantoor, de douane, de expediteurs en de spoorwegen alle post, dozen, pakken, pakketten, al dan niet aangetekend of belast, ook indien deze aangegeven kostbaarheden bevatten, af te halen of de levering ervan in ontvangst te nemen ; om alle ontvangstbewijzen en kwijtschriften hiervoor te geven ;

h)De vennootschap te vertegenwoordigen in al haar afspraken met de Belgische Overheid, regeringsoverheden (federale, regionale, provinciale en gemeentelijke), de belasting- en douaneoverheden, het postkantoor, elke telecommunicatieautoriteit, alle lucht-, weg-, of zeevervoerders, het handelsregister, en alle andere nationale, regionale, provinciale en gemeentelijke overheidsinstanties en om alle verbintenissen (met inbegrip van verzendingswaarborgen en garanties) met deze instanties, diensten en bedrijven te ondertekenen ;

i)Alle nodige wettelijke maatregelen voor de invordering van geld, schulden of activa aan te vragen, op te eisen, aan te rekenen, te ontvangen en te nemen, en deze te voldoen ; en

j)Documenten op te stellen en te tekenen in verband met de uitoefening van voormelde bevoegdheden.

15. Volmacht boekhouder: De verschijners verklaren aan te stellen als bijzonder mandataris van de vennootschap de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SBB Accountants en belastingconsulenten", met zetel te 2440 Geel, Antwerpseweg 10, ten einde alle nodige

éN

Y

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blx, van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

formaliteiten te verrichten voor de oprichting van de vennootschap betreffende de inschrijving, wijziging, stopzetting van de vennootschap bij de diensten van het ondernemingsloket. Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel,

Katrien EERENS, Geassocieerd Notaris te Geel.

Tegelijk neergelegd: afschrift oprichtingsakte.

Tegelijk neergelegd: afschrift oprichtingsakte.

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 9 ApR. 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.06.2015, NGL 19.06.2015 15190-0319-011

Coordonnées
HITPOINT

Adresse
TULPENSTRAAT 32A 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande