HOBRAND ALGEBRA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOBRAND ALGEBRA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.658.859

Publication

03/02/2014
ÿþMod Word 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~IIIII~ IIIIIIIII III

*19032669*

bel r i

Be Sta





NEERGELEGD

Z 3 JAN. 2014

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDELGtëCHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 5-4 4 (Sei ó

Benaming

(voluit) : HOBRAND ALGEBRA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Duwijckstraat 17 te 2500-Lier

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Jean Van Cauwenbergh te Lier op 22 januari 2014, nog te registreren, houdende oprichting van vennootschap, blijkt wat volgt :

OPRICHTER; De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HOBRAND B.V., met zetel te Geldermalsen-Beeld (Nederland), en exploitatiezetel te 4004JP-Tiel (Nederland), Morsestraat 17.

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Midden-Nederland onder nummer 11029400. RSIN 803806172. BTW Ni_ 8114537898W .

Opgericht bij akte verleden voor notaris Govert Pieter Hoogenboom te Maurik-Eck en Wiel (Nederland) op 31 mei 1995.

Die verklaarde een handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht, op te richten, voor onbepaalde duur, onder de benaming "HOBRAND ALGEBRA" met zetel te 2500-Lier, Duwijckstraat 17, en waarvan het doel luidt als volgt:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

1) aankopen en verkopen van persslangen, watertransportelangen, slangen voor chemische nijverheid, oprolbare en niet oprolbare slangen vervaardigd uit ondermeer alle gangbare en nieuwe synthetische en natuurlijke materialen (rubber, NBR, EPDM, katoen, enzovoort);

2) aankopen en verkopen van drukleidingen hydraulische, perslucht, enzovoort;

3) aankopen en verkopen van alle mechanische en niet mechanische toebehoren, zoals koppelingen, hydranten, pompen, werktuigen die nodig zijn voor het vervaardigen van kant en klare slangen;

4) monteren en herstellen van alle bovenvermelde producten;

5) aankopen en verkopen van alle transportsystemen om vloeibare en niet vloeibare producten van A naar B te brengen;

6) doelgroepen: brandweer, scheepvaart, industrie, voedingsnijverheid, agrarische, openbare besturen, kleinhandel, en alle doelgroepen die bovenvermelde producten kunnen gebruiken;

7) import en export.

Het verlenen van diensten, advies en begeleiding in verband met brandweermateriaal en brandveiligheid. En al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap is eveneens gerechtigd, zowel in België als in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten die in verband kunnen gebracht worden met haar doel, met inbegrip van alle verrichtingen in verband met licenties, octrooien, merken, brevetten en alle onlichamelijke rechten.

Zij mag daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van andere vennootschappen, bedrijven of groepen met eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen, en dit door inbreng, fusie, splitsing, opslorping, of op gelijk welke andere wijze.

Zij mag zich voor derden borg stellen en aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen en zekerheden verstrekken voor schulden van derden.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap is bevoegd zonder uitzondering alle handelingen te verrichten die noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn voor het verwezenlijken van haar doel.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 18.550,00 euro en wordt vertegenwoordigd door 370 stemgerechtigde aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/driehonderd zeventigste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Het kapitaal werd volledig geplaatst, en op het volledige kapitaal werd door de oprichter ingeschreven en volgestort voor-hef bedrag van 18.550,00 euro.

Voormeld bedrag (¬ 18.550,00) werd voorafgaandelijk in geld gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE03 3631 2948 0084, die op naam van de vennootschap in oprichting werd geopend bij ING België, kantoor Lier, Zimmerplein 28.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Voor iedere zaakvoerder kan een plaatsvervangende zaakvoerder worden aangeduid.

Er werd bij de oprichting geen statutaire zaakvoerder, noch statutair plaatsvervangend zaakvoerder benoemd. Bevoegdheid en wijze van uitoefening: Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te-verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of verweerder. Bij wettelijk belet wegens onverenigbaarheid van belangen, ontslag, overlijden, onbekwaamverklaring, ontzetting of faillissement van een zaakvoerder, komt diens plaatsvervangende zaakvoerder van rechtswege in de uitoefening van zijn mandaat met alle bevoegdheden aan de effectieve zaakvoerder(s) toegekend door de wet.

Boekjaar: Het boekjaar vangt aan op 01 Januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Jaarvergadering: De jaarvergadering (jaarlijkse algemene vergadering) van de vennoten wordt gehouden de eerste maandag van de maand juni te 18 uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, komt de jaarvergadering bijeen de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Eenhoofdige vennootschap: ln de statuten werden de wettelijke bepalingen inzake eenhoofdige vennootschap weergegeven. Deze bepalingen zullen van toepassing zijn indien en voor zolang de vennootschap slechts één vennoot telt.

Afsluiting eerste boekjaar: Het eerste boekjaar vangt aan op 22 januari 2014 en zal afgesloten worden op 31 december 2015.

Eerste algemene vergadering: De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

Bekrachtiging: Alle in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sedert 01 januari 2014 aangegane rechten, verplichtingen, verbintenissen en bewerkingen, werden overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen door de thans opgerichte vennootschap overgenomen en bekrachtigd, dit onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door neerlegging bedoeld in artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

Aanstelling niet-statutaire zaakvoerder en volmacht: Onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door neerlegging bedoeld in artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen, verklaarde de oprichter:

a) als niet statutaire zaakvoerder aan te stellen:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HOBRAND B.V., met zetel te Geldermalsen-Beesd (Nederland), en exploitatiezetel te 4004JP-Tiel (Nederland), Morsestraat 17.

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Midden-Nederland onder nummer 11029400. RSIN 803805172, BTW NL 811453789801.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Govert Pieter Hoogenboom te Maurik-Eck en Wiel (Nederland) op 31 mei 1995.

Met als vaste vertegenwoordiger de heer COVERS Erik (soms ook geschreven Erick) Gregor Eduard Benedictus, geboren te Dordrecht (Nederland) op tien januari negentienhonderd vierenzeventig, nationaal nummer NL129489001, Register bis 744111002363, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 6631BR-Horssen (Nederland), De Polenkamp 92.

De duurtijd van het mandaat van deze niet-statutaire zaakvoerder is onbeperkt. Deze mandataris aanvaardde zijn mandaat onder de bevestiging dat er in zijn hoofde geen onverenigbaarheid noch wettelijke verhindering bestaat tot de uitoefening van dit mandaat.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van de voornoemde zaakvoerder onbezoldigd.

b) volmacht te verlenen aan bvba CB-I, kantoorhoudende te Wevelgem, Roeselarestraat 249, aan alle zaakvoerders en aangestelden ervan, die elk afzonderlijk kunnen optreden, met recht van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de vennootschap al het nodige te doen voor:

- de inschrijvingen in het rechtspersonenregister, Kruispuntenbank en/of Ondernemingsloket of latere wijzigingen of schrappingen van de genomen inschrijving;

- het vervullen van de formaliteiten bij de Besturen der Directe Belastingen, Sociale Zekerheid en andere administraties;

- daarvoor aile documenten, stukken en akten te tekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voor publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Jean Van Cauwenbergh, Notaris te Lier.

Nedergelegd tegelijk met uitgifte akte van 22.01.2014; ontledend uittreksel ervan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor;

tibèhoUiern

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 10.06.2016 16172-0173-014

Coordonnées
HOBRAND ALGEBRA

Adresse
DUWIJCKSTRAAT 17 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande